|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
8.9.2006 18:00:07   
Anonimen
NMJ, bravo za NS! user posted image

Moja pikica v bušijo je na NS imela srčni utrip okoli 123, pol jo je pa malo pohecal Pušenjak in ji je šel utrip na 154. Pa je reke da bo najbrž fant, pa sem mu rekla, da sej fantje imajo pa tako ali tako nižji srčni utrip. Pa me samo debelo pogleda, pa je rekel, da je to ženski trač! Je rekel, da ni nujno, ker na to lahko vpliva veliko dejavnikov.

Lp, jjasna

(odgovor članu NMJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1476
8.9.2006 20:35:24   
slumpo
ojla

danes me je moja pikica tako špikala v busiju da sem si rekla ekola spet se širi in raste.

popoldne je minil še kar uredu in celo kosilo sem normalno pojedla.

česitike vse ki ste lepo opravile preglede in dobrodošla nova marčevka (anonimna)

zdej pa šibam v ninčkolend ker sem že čist fertik od lenarjenja cel dan.user posted image

se pišemo jutri..........................nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
8.9.2006 20:51:09   
tejčica
Čeeeer!

Nam je pa končno ratalo povedati da bomo marca štirje!user posted image  Včeraj zvečer sva povedala Taji in je čisto navdušena. Ko sem jo danes prišla iskat v vrtec so mi pa že vsi čestitali. Popoldan smo na kosilu povedali še njegovim, zvečer pa je mala še moje na Gorenjsko poklicala in vsa vesela objavila novico. Seveda so vsi hepi, meni pa se ne bo potebno več v jezik grist da se ne izdam.

Drugače sem pa danes čisto preč. Sem bila čisto cel dan na nogah in me bolijo za pop...... Moj ravnokar malo spravlja spat, potem pa mi je obljubil masažo. user posted image  Jutri pa gremo na sejem v Celje, tako da bom spet cel dan na nogah.

Nočko!

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
9.9.2006 7:47:39   
Žabika
En lep pozdravček s prijetnega morja! Danes smo dopolnili 15t, trebuh pa je spet kar malo izginil! user posted image  Ampak sej bo še postal večji! Mi pa tukaj še v kopalkah sploh noben ne verjame da sem že v 4. mesecu!

Anna2007: za pregled NS mora biti otroček velik najmanj 45 mm! Moj je bil velik 47 mm, tako da mi je naredil meritve, drugače pa je rekel da bi morala priti naslednji teden še enkrat. Ti imaš srečo, da ti je tvoja G naredila UZ, kjer si videla, koliko je velik in jaz ti svetujem, da si NS prestaviš - sej to ne bo problem!

Slumpo: jaz sem 100% za tvoj predlog!

Zora, Pegica: user posted image

NMJ:user posted image user posted image  Ob tvojem pisanju se vedno čist raznežim!

Vsem še enkrat en lep morski pozdraček in srečno! Mislim, da nam gre vsem že dosti bolje!

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
9.9.2006 10:39:05   
thaiss
Še lep sončen pozdravček z moje strani!!!

Čestitke vsem ki ste imele v teh dneh NS user posted image user posted image user posted image !!!!
Dobrodošla anonimna med marčevke!!!

Sibil jaz v torek ne morem, ker delam zjutraj; dejmo se zmenit za en dan,ko lahko pridemo vse!! Kaj pravite???

Še malček da se pohvalim - trebušček je že kar opazen user posted image  user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
9.9.2006 15:03:49   
dskubin
Se strinjam, dejmo se zmenit za en dan, ko se lahko dobimo vse Obalke. Predlagajte tiste, ki ste bolj zasedene z delom, jaz si bom poskušala najti varstvo za tamalega kadarkoli se zmenite.

Tudi moj trebušček je že kar trebuh, kajti nekaj kil mi je ostalo od prejšnje nosečnosti, zdaj se je pa začelo kar takoj gor dodajat in je večji, kakor prejšnjič ob takem času. Vseeno sem optimistka in upam, da bo šel čimprej nazaj user posted image .

Tu je en tako lep sončen dan, burja pomaga, da ni pretoplo, mi smo pa doma - tamali ima 39 vročine in vneto uho. Moram rečt, da se kar dobro drži, je pa tečno bit prav cel dan notri.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
9.9.2006 15:34:44   
MoonEve
Pozdravljene user posted image

Danes imava z dragim 1. obletnico poroke, pa nama je kupil za darilo digitalca! user posted image Da bova vsak teden lahko bušija slikala in kasneje detece. Odkrila sem albume tu na RR in uploadala sveže slikice v svojega user posted image Sem gledala vaše trebuščke v 13. tednu in jih primerjala z mojim. Še vedno se mi nič ne pozna! Verjetno zato, ker je to moja prva nosečnost. Kako je bilo z vami v 1., kdaj se je začelo poznat?

Papa

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
9.9.2006 18:38:25   
Anonimen
MoonEve, sem pogledala tvoje slikce v albumu. Pa imaš res majhen buši. Meni se že kr pozna. Že opažajo, pa sem prvič noseča. Vse je odvisno ali nosiš spredaj ali bolj zadaj. Prej ali slej pa bo ratal ogromen.

Pa čestitke za obletnico!user posted image

Lp, jjasna

(odgovor članu MoonEve)
  Neposredna povezava do sporočila: 1483
9.9.2006 18:52:29   
Sibil_
Čestitke za obletnico MoonEve!user posted image

Sicer se pa vidi, da je vikend in nas je manj gor na netu, tudi ni tapravega čveka nekako.Doma smo se lotili čistke in napolnili kar dva kontejnerja smeti, čeprav je moj dragi bolj priden od mene.Sem malo pomila po tleh in sem že čutila trebušček kako se buni in začenja bolet-prav hitro moram it spet počivat.Pa včeraj smo šli popoldan malo nakupovat in se mi je tako vrtelo da sem bila sama sebi v napoto.Groza.Zdaj pa ne bom upala sama s ta malim v trgovino, kaj če me kje zmanjka mater?Ufff kako je to zoprno.user posted image

Počutje je drugače ok, tule na Obali zdaj prijetno piha in perilo se mi pospešeno suši-hvala bogu, sem danes že tri runde oprala, pa še cel kup me čaka...ajej.Naj se kar suši-hehe.user posted image

LP zaenkrat, za srečanje naj ena od ta bolj zasedenih predlaga dan no-meni je vseeno, samo da je zjutraj.

Sibiluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
10.9.2006 8:23:49   
tejčica
Jutro marčevke!

Mi smo se včeraj potepali v Celju na sejmu. Je kar trajalo da smo si vse ogledali, smo bili tam kar dobrih 6 ur. Dobili smo pa kar nekaj idej in nasvetov, tako da se je splačalo iti. Še mala je noro uživala in bila neverjetno pridna. So pa tako merkali name in me non-stop spraševali če rabim počitek, se malo usedemo, če sem lačna, žejna. Kar paše taka pozornost.user posted image  Sem pa dobila tak glavobol na poti nazaj, da sem mislila da mi bo glavo dobesedno razneslo. Sta me mojedva pripeljala domov in šla potem še malo naokrog da sem imela mir. Me je tako bolelo da niti zaspati nisem mogla. Naj bo prav ali ne, vzela sem en lekadol. Saj glavobol ni ponehal, je pa vsaj toliko popustil da sem zaspala. In danes sem kot rožica. Me pa ti glavoboli matrajo na vsake par dni, včeraj pa je bilo prvič tako hudo da brez tablete ni šlo.

Obalke, če se bomo za kavico dogovorile zjutraj oz. dopoldan jaz ne morem ob torkih, za ostale dni pa bolj sproti zvem. Popoldan je pa pri meni malo bolj komplicirano, tako da nič ne morem reči. Thaiss, kdaj bi pa tebi ustrezalo?

MoonEve, čestitke za obletnico.user posted image

Je naša pupa sedaj vstala in mi najprej rekla da včeraj dojenčka ni umila. Odkar ve mi zvečer umije tebuh, včeraj pa sem jaz spala. Sem ji morala obljubit da ga bo sedaj. user posted image

Uživajte v lepi nedelji.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
10.9.2006 9:40:16   
tejčica
Punce, jaz sem pa spet krvavela med user posted image . To se mi je zgodilo že pri 8-ih tednih, vendar je bila sedaj krvavitev močnejša. Spet skrbi!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
10.9.2006 10:05:32   
Sibil_
Tejčica pojdi na pregled in reci naj ti pregleda kje leži posteljica-to kar imam jaz namreč zelo rado krvavi, ampak ponavadi ni panike.No, panika je po 28 tednu, takrat zna bit da me bodo tudi dali v bolnico-česar me je groza.Ampak vse da bo bejbi ok.user posted image

No, jaz sem raje previdna in ne izzivam sreče, zato se ful pazim.Ker te krvavitve so če ne drugega zoprne.user posted image

Thaiss povej kdaj ti paše se dobit dej, me firbec matra-pa druge obalke tudi, javite se za dan in uro-dopoldan nekako, pa ne torek.Torej?Dejmo se zmenit no...user posted image

LP,
Sibiluser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
10.9.2006 10:19:47   
pocka
Obalke, glede kavice jaz ta teden ne morem, ker imam dopust in gremo na štajersko. Za naprej pa zaenkrat še ne vem kako delam, ker imam precej zmešane urnike (bom vedela v četrtek).  Upam, da nam bo ratalo en dan, da se dobimo res vse.

Grem malo ven, danes je tu tako lepo vreme. Uzivajte!

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
10.9.2006 10:56:23   
Anonimen
tejčica, res pejd raje na pregled, pa če ne bo drugače, se bosta morala pač teh par mesecev vzdržat ali pa poskusiti kako drugače.

Pa pobožajte svoje bušije.

Lepo nedeljo!

jjasna

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1489
10.9.2006 16:26:39   
dskubin
Sibil jaz sem tudi imela zelo nizko posteljico v 1. nosečnosti. Bila je čisto do materničnega vratu (oziroma okoli in okoli), vendar ni pokrivala izhoda. Na srečo pa nisem nikoli krvavela, le pazila sem se malo bolj, da nisem pretežko dvigovala pa to. G mi je rekla, da ne migat preveč z rokami in nogami (halo), delala pa sem do konca (v službi, kjer ni mogoče bit pri miru). Tako da je lansko poletje odpadlo plavanje, telovadba ipd. No nečemu se nisva mogla odreči user posted image . Je pa res, da nisem imela problemov. Le pri porodu sem zaradi tega bolj krvavela in bila potem še nekaj časa slabokrvna, pa tudi en kos posteljice mi je not ostal, pa sem imela po porodu malo komplikacij. Ampak je šlo mimo. Pri tebi pa je itak še čas, da se posteljica premakne kam drugam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
10.9.2006 19:21:10   
tinaaja
helou punce
Danes smo dopolnili 15t, trebuh pa je spet kar malo izginil!

jaz tud danes opazam, da mi je kr malo zginil user posted image  ne vem, a je to zato, ker sem bila 4x na wc danes al ker se maternica kako premika... hmmm tiste, ki ste ze dale kaksno user posted image  cez - kako je s tem?

Jaz sem danes cist fuc, sva bila na poroki vceraj. spila sem cel dcl sampanca, ampak sem pa kot da bi se ga cist napila.. morda je to od cigaret, ker je bilo ful zakajeno.. tko da sem dan prezivela bl v pojstli..

tejčica javi, ce je vse ok.. naslednjic pa ne tok divjat pri sexuuser posted image

grem se mal pocivatuser posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
10.9.2006 20:17:16   
thaiss
Pa je tudi  ta vikend za nami user posted image  user posted image
Z user posted image  sva šla včeraj popodan v Trst in sem prišla domov crknjena, tko da sem danes do  10h spala!!!

Obalke, meni odgovarja dopoldan v četrtek al pa naslednji teden pon - sre - petek. Se pa moramo zmenit za telovadbo, jaz sem tko brez kondicije, da moram čimprej začet kej migat!!!

Tejčica upam da je krvavitev mimo in je vse ok user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
10.9.2006 21:12:59   
Sibil_
Tejčica kako je kaj?Boljše?Si šla na pregled?user posted image

Tiste, ki so se vam trebuščki zmanjšali-to je normalno.Ker se na začetku nosečnosti prebava upočasni, se v črevesju nabirajo plini, le-ti pa porinejo maternico na ven.Tako da tisti vaš trebušček so bili v bistvu plini, ki pa zdaj počasi zginevajo.Zdaj vam bo začel dejansko ven izstopat trebušček-ta prav.Sicer se pa meni v prvi nosečnosti skoraj do konca ni nič kaj dosti poznalo-imam pa dosti kg preveč.Pri res suhicah se bo hitro poznal buhi.user posted image

Obalke jaz glasujem torej za četrtek zjutraj triglavska koper-ste za?Kdar lahko naj javi, pa da se zmenimo.

ZA telovadbo jaz žal nisem, ker moram počivat in tudi bolet me začne ful hitro trebuh, pa ne upam preveč migat.Vi pa kar uživajte, baje da je res v redu.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
10.9.2006 21:13:28   
slumpo
da se se jaz malček javim in vas posdravim.

tejčica sej bo vse OK...naslednjič pa bolj na izi.

midva trenutno pri user posted image nimava nobenih tezav je pa res da je moj izredno pazljiv in uvideven tako da vse poteka bolj na izi...kar pa meni trenutno čisto ustreza.
Thaiss ali si v Trstu nasla kaj pametnega....jaz se mam namen naslednji vikend mal zapelat dol...grem gledat se za eno masivno pohištvo v natur lesu in še nelakiranega za najino malo pikico. Bova pol sama barvala in jaz bom risala mal gor tako da narediva res lepo sobico za prihajajočega sončka. Bom mela se s tem čas ukvarjat celo zimo.
Pa rekla sem da bom zabavne blazinice nardila....

Glede počutja pa mam malček upanja da bo mogoče tudi slabost popustila. Danes sem bruhala samo takoj zjutraj ko sem vstala. Pol pa mi je blo se malcek vsaketoliko slabo. Upam res da gre počasi h koncu.

Nov teden je pred nami...držte se vse tiste ki mate preglede in lepe rezultate prineste na forum.
Jaz pa če bo počutje ta teden šibam v iskalno akcijo za kavbojkami...komaj čakam in upam da dobim kakšne lepe.

Lep bodte in user posted image svoje busije in lepo se pogovarjajte s pikicami.

Nočko in vsem lepe sanje

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
10.9.2006 21:24:49   
tejčica
Čer pupe!

Kam je šel ta vikend!?! Še preden se je začel ga je že konec.user posted image  Jutri bo pa spet en dooooolg ponedeljek.

Danes sem cel dopoldan preležala in krvavitve ni bilo več. Ker je bilo vse ok in sem se tudi dobro počutila, sem popoldan imela akcijo v stanovanju. Mi je uspelo vse zlikat, pa še na hitro malo pospravit, ker je bilo kot v norišnici. Jutri bom pa zaradi današnje krvavitve takoj zjutraj klicala G da mi pove če rabim priti na pregled. Mi pa sedaj sploh ni preveč do user posted image , ker me je strah da bi se zaradi tega user posted image  kaj zgodilo. Še bolj čudno mi je ker v prvi nosečnosti nisem nikoli krvavela in imela takih težav.

Četrtek dopoldan tudi meni ustreza za kavico.

Sedaj se grem pa psihično pripravit da je jutri ponedeljek.user posted image

Nočko!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
10.9.2006 21:38:22   
Barči78
No pa še pozdrav od mene. Res je, vikend je zginil kot, da ga sploh ni bilo. Groza, jutri pa služba. Vse po starem.
Dolgolaska: mene niti ne grabijo več kao menstualni krči, zdej je spet v redu, me pa notri zaboli, če na hitro vstanem, ali se premaknem. Zanč sm kar nekaj časa mogla pri miru sedet, k sm na hitro vstala iz ležečega položaja. Edino čutim pa, če s prebavo ni vse v redu, da me notri že kar boli. Zadnje čase mam težave s prebavo.
Drugače pa ni drugih bolečin - razen prsa me pa še vedno bolijo. To bo pa zgleda do konca trajalo, al kako.

Dons mam pa še ful težave z zgago, obup, moram jutri donat kupit, če me bo še matralo.

Meni se obseg trebuha ni nič zmanjšal, le iz 90 je zrasel na 92 cm. Se kar širimo, prov lepo.

Se beremo, pridno pišite, božajte buhije in lepo spančkejte.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
10.9.2006 22:42:31   
Snorklja
Pozdravljeneuser posted image ,

res je vikend minil en dva tri. Jaz se vsak vikend očutim odlično, to pa po vsej verjetosti zato, ker sem veliko na svežem zraku. Med tednom je pesem čist drugačna, saj pridem domov zelo utrujena in cel popoldne prespim, tako da mi dnevi kar bežijo.

V torek popoldne imam NS pri Pušenjaku in sem si vzela kar dopust, da ne bom preveč utrujena na poti v LJ in da bom imela dovolj moči še za kakšen šoping. Bom šla malo pogledati po trgovinah, ki ste jih omejlale prejšnje teden.  Je mogoče še kaj noveugaga?

Drugače pa me je kar malo strah, ker mene pa nič ne ščipa, pika v trebušku, nobenih krčev in bolečin. Je še s katero tako?

Lep začetek delovenga tedna želim in naj čimprej mine, da bo spet vikend.

Snorklja

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
11.9.2006 7:59:18   
blanči
Dobro jutro!

Dolgolaska: Na NS sem dobila dve slikici, kjer se vse full lepo vidi. G. jih je naredila kakih 10, a jih obdržijo. Uro sem imela ob 15.30, na vrsti sem bila 15.15, notri greš tako kot prideš. Pregled je trajal 20 min. G. je zelo prijazna in ti vse lepo razloži in tudi vprašaš jo lahko kar želiš, a meni tisti trenutek ni prišlo na misel nič drugega kot to če je z najino pikicouser posted image vse ok. Vse je ok user posted image , tako je rekla, rezultat 1:4154, pikica je velika 67,2mm, poslušali smo tudi srček 158 na min., ker pa sem stara 30 let me je poslala še na DHT (dvojni hormonski test - mislim da se tako reče) to ti vzamejo kri in v tednu dni dobiš izvide.
Z mojim, ki je bil zraven in zelo navdušen in srečen sva šla seveda še nato v BTC in tam sem si kupila ene ful lepe hlače - nosečniške mislim da je bilo v trgovini Kepica ali Krpica nekaj takega.
Kdaj imaš ti pregled? Držim pesti, da bo vse ok.
Naslednji teden pa grem na pregled k svojmu G. Ali ti vedno dela UZ?

Toliko za zdaj se še oglasim kaj, sem namreč v službi in zdaj me čaka en sesatnek.

LP iz Celja.

(odgovor članu Snorklja)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
11.9.2006 9:03:32   
urla
Dobro jutro!

Sem se sedaj najedla malih krofkov, njammmmmmmi. Jih je sodelavec prinesel. Vikend tudi nam poletel mimo. Sedaj pa semo polni elana za nov delovni teden.

Naj vam sonček sije celi dan!

A boste punce ta teden kaj obiskale otroški bazar?

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
11.9.2006 9:45:57   
leya
Čaw...sva bla z mojim po NS tok vesela, da sva skočila čez vikend na obalo.
Sicer pa jst pridem šele v peetek dol...tko da mi žal četrtek odpade.
No, rezultat za NS je bil vredu, 1:5165, so mi pa prestavli rok, tko da mam PDP zdej
26.3. Še mal pa bom že pri aprilčicah, če se bo tkole nadaljevalo.user posted image

Sicer pa lep pozdravček

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?