tinaaja
|
Blanci, leya, NMJ - cestitke za dobro oprevljene preglede ZA tiste, ki pa jih imate ta teden pa Jaz sem ravno od svoje G. Joj, najprej sploh lulat nisem mogla in sem 2x nakapala po par kaplic. Pol sem pila, pila, pila in me je ze kr na pregled poslala, pa sem rekla, da naj mi da se en loncek za sabo in pol mi je le uspelo. Kdo bi si mislu, da je to lahko problem. Krvi in voda sta kao OK. Dobila sem napotnico za patolosko ambulanto - vsaj nekaj dobrega od prve neuspele je to, da me bodo tokrat bolj spremljali. Tko da imam preglede samo v porodnisnici, kar mi je kul, ker se mi zdi, da je oprema boljsa (UZ). Imam naslednji pregled 6.10., ko mi bo delala ali AC ali UZ - se moram odlocit do takrat. G se ni hotla nic opredelit , kaj bi bilo bolje . Sem upala, da bo kaj. No pol mi rece, ja zakaj pa nisi sla na DHT - ja kwa pa vem... In mi rece, da naj grem zdaj.. Pa jo gledam - a ni samo 24 ur casa, da gres, pa je rekla, da je to kao bilo tko, ampak da zdaj delajo to do dopolnjenega 14 tedna. Tko da sem pac pol sla dat se eno pikico (krvosesi!!) na polikliniko. Bomo vidl, kaj bo zdaj tukaj. Je pa rekla sestra, ki mi je jemala kri, da je to zdaj nedefinirano podrocje, da eni pravijo 24 ur, eni 48 eni pa do 14 tedna. No tko... Naredila mi pa ni ne UZ, ne pregleda,.. nic razen pogovora. Pa tud ok. Za vse to danes sem porabila dobre 3 ure, tko da sem sele zdaj zacela z delom.. Pridne bodte
|