sezam
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Polivanje z vodo je vcasih nujno - necak je tok izsiljeval, da se je prijel za ograjo stajice, se napel, nehal dihat, da je ratal cist moder... Moj ga je ene parkrat edino tko ven iz ihte dobil, ker ga je bilo strah, da bi skupaj padu. Je bilo na sreco kratkotrajno obdobje, ampak kar strasljivo. Jaz ful ne palim na izsiljevanje z jokom, tuljenjem in mislim, da bom jaz poskusala to uredit tko, da bom sla ven iz sobe. In pol pogovor.. JAh, sm mal pametna, ker se nisem v tej situaciji. Bomo vidl, ko pridemo do tja, bo se kar nekaj vode preteklo do takrat. Če je tako huda situacija, verjetno ni druge rešitve. Drugače pa kot si napisala. Je pa res, da dokler nimaš s tem izkušnje, govoriš drugače, kot pa potem res storiš . Tekica - no se bomo že še bolj spoznale. - pred porodom baje res pomaga, saj sperma lahko vpliva na mehčanje MV - samo mislim, da se mora samo začeti, potem pa le to lahko pomaga, da gre hitreje. Midva sva tudi prvič ves čas, pa tud ni nič pospešilo - so mi itak 1 dan pred PDP-jem sprožili porod. Tako, da proti koncu kar pogumno. Pikca - ja sigurno ta s Pujem ne gre, ker ima spodaj stojalo narejeno, da "objame" cel jogi in še ful so močni ti nosilci. Kot sva gledala potem po sliki, je to mišljeno da se da na posteljo, ki sploh nima stranic . Pa tok je cortik zgledala ograjca . Ta, ki sva jo pa sedaj kupila, pa ima tanjše in krajše (pa se mi zdi, da zato ni nič manj varna) No pa se mogoče vidimo v četrtek (kot si že vidla imam jaz CTG ob 17.30, Tekica pa za mano) skačica - glede strij smo že kar veliko govorile. Na koncu smo prišle do spoznanja, da je največ odvisno kako kožo imaš - ne glede s čim jo mažeš. Če je neeleastično jo lahko mažeš kolikor hočeš, pa se bodo pojavile (izkušnja iz prve - je kar letelo, pa sem zamenjala kar nekaj krem). Sedaj pa mažem s čisto navadnimi kremami in ni pe nič novih. Zgleda je prvič vse šlo narazen. Sem pa v prvi videla eno nosečko - z dvojčki, ki je imela šeenkrat večji trebuh kot jaz (pa moj ni bil mali - isto velik kot sedaj) in ni imela nobene strije. Je pa tudi rekla, da si maže z navadno kremo. Ročno mehčanje MV s strani G na porodu, je pa res baje boleče. Lp