TeDyBear
|
Pozdravček še od mene! Pediater - bo kar isti, kot pri prvih dveh porod - če verjamete ali ne, me je grozno strah tretjega poroda... Ja vem, trapasto, čeprav vsi komaj čakamo , pa po dveh porodih, ampak...je le že 6,5 let od zadnjega... Pa o EA tudi razmišljam...Sem koza, vem . Ampak prva porodna izkušnja je bila katastrofalna, pa ne bom zdaj o tem, lahko pa potem, aprila enkrat Krofi - njamsi, sem jih tudi že precej zmazala letos, moja stara mama cvre najboljše krofe pod soncem!!! v ustih se kar topijo!!! Sicer sem pa za večerjo pojedla 4 (štiri!!!) palačinke z domačo slivovo marmelado in me sedaj VSE tišči in napenja, da je groza! vrtec - tudi sama delam v vrtcu in moji otroci so in bodo takoj po porodniški pristali v jaslih, ker pač nimam nobene druge možnosti! Mamice že dolgo nimam več, oče je ustvaril drugo družino (tako da je moja polsestra eno leto in pol mlajša od mojega sina ) in je s.p., tako da absolutno nima časa, tast in tašča pa sta prav tako zaposlena do onemoglosti - saj veste, penzionisti imajo zmeraj premalo časa . Moji stari starši so še živi, po mami in po očetu, a kaj, ko se približujejo častitljivim 80im letom . Tako kakršenkoli babi servis tudi pri nas odpade! Sicer pa imam jaz že dva tedna take glupe sanje, da ne moreš verjet! Sanjam vsako noč, vmes grem parkrat na wc, ampak sanje se potem kar nadaljujejo, kot nadaljevanke , pa ni važno, ali so prijetne, ali pa grozne! Danes ponoči, na primer, sem rojevala na vlaku! Prej me je še pregledala moja prejšnja G in me prestrašila, kako grozno velikega otroka da imam, potem pa je bil že kar zunaj, črnolasi fantič, pa prav VSE cunjice so mu bile premajhne!!! Tako da sem mu žabice kar z naramnicami morala orog pasu zavezat, sicer bi bil sredi vlaka nagec ! Da dol padeš! trma - moj prvorojenec je s trmo poskušal, pa smo ga večinoma ignorirali ali pa ročno prestavili v drug prostor, ker ga pač ne mislimo poslušat, ko pa se bo umiril, lahko pride nazaj. To obdobje je trajalo okrog drugega do tretjega in pol leta. Enkrat samkrat se mi je v trgovini vrgel po tleh in začel kričat brcat in zganjat histerijo za eno sladkarijo - ne vem več za katero. sama sem natančno ponovila za njim, začela sem kričat, cepetat in ga oponašat. Tamali je "zmrznil", prijela sem ga za roko, nakupovalni voziček pustila kar tam, se pri blagajni opravičila in šla ven. Sicer sem izpadla ko ena trapa za v Polje, morali bi videti face ljudi , ampak od takrat dalje se tamali NITI ENKRAT več ni vrgel po tleh zaradi take ali drugačne stvari. Mene pa v tisti trgovini tudi niso videli skoraj dve leti ! Aja, pa bušija si zdejle dajem v album... Sicer te ne prekašam, sezam, ampak občutek pa imam, da me bo ravnokar razpočilo!!! Lp, TeDyBear
|