tinaaja
|
juhuhu maskare so tu Zabika, jaz sem najprej mal cudno pogledala, kako imas sonce, sem se hotla iz za Bezigrad , pa sem se spomnila, da si na Gorenjskem, ce se ne motim Moje tiscanje navzdol je danes veliko bolje in valda sem morala skakat okol. V rutarja sem sla pogledat za previjalno mizo, imajo eno huuudoo za 450€ ostalo pa tko tko. S tisto, s katero sem bila zmenjna za previjalno, da nama jo da, se ji je nekaj zavleklo in ne vem, kdaj bo lahko... Ampak cene so tok postene, da se mi verjetno bolj splaca pocakat tud kaksen mesec po rojstvu, kot pa kupovat. Najraje bi itak na pisalno mizo dala en les, da je visja, ko pa rabim pisalno, pa dam ta nastavek dol. Bomo vidl.. Popadki - mene ful zanima, kako bova reagirala na to.. hehehe zdaj se mi smeji moj pa ze ve, ko bo slo zares,mko bo res bolelo , da se bom hitro zresnila hehehe ... no jaz zdaj uzivam ob malem kozarcku martinija naceloma jaz kuham same enostavne zadeve (testenine, rizotke in podobno), danes pa me je navleku, da sem se lotila lazanje Na sreco je ze v pecici in caka na mami in druzinsko prijateljico, ki sta vabljeni na kosilo KROFIIII --- joj, men se mesa. Ponavadi sem ravno kaksnega pojedla, v cetrtek sem 3!!! Vceraj enega, danes pa sva joh spet vzela za desert (kao izgovor, da se mi ne da sladice delat haha) Grem lahko v maskare kot krof Sploh ne morem verjet, da smo danes zaceli z 9 mesecem.. kok je slo hitro. se 28 dni do pdp, upam, da ne bomo veliko cez prisli. Do naslednje soboto ima veto na prihod, pol pa cakamo. Ful sem se navlekla, da bo prisla marca, tko da bi ful, da pocaka vsaj polno luno 3.3. Zaenkrat nimam strij po trebuhu, drugje pa nimam se nobene nove Kar je super. Mazem se pa 1x na dan. Blanci, glede velikosti se ne sekiraj, to so neke okvirne mere - ce ona ni zakomplicirala, pol je OK. Meni je do sedaj samo 1x izmerila SF razdaljo - mislim, da zato, ker sem imela relativno malo busi, pa je pol komentirala samo - lepo raste. Vazn, da bebica skace po busi,ima vsaj vec prostora Sibil, men se pa regrat lusta Motovilca pa tud midva vcasih na trgu vzameva in je res njamiiiii, ampak danes bo ledenka na sporedu Anja, kako kaj tvoja , sta naslo skupen jezik Grem v nadzor v kuhinjo
|