|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
17.2.2007 13:25:02   
tinaaja
juhuhu maskare so tu  user posted image

Zabika, jaz sem najprej mal cudno pogledala, kako imas sonce, sem se hotla iz za Bezigrad user posted image , pa sem se spomnila, da si na Gorenjskem, ce se ne motim user posted image  
Moje tiscanje navzdol je danes veliko bolje in valda sem morala skakat okol. user posted image  V rutarja sem sla pogledat za previjalno mizo, imajo eno huuudoo za 450€ user posted image  ostalo pa tko tko. S tisto, s katero sem bila zmenjna za previjalno, da nama jo da, se ji je nekaj zavleklo in ne vem, kdaj bo lahko... Ampak cene so tok postene, da se mi verjetno bolj splaca pocakat tud kaksen mesec po rojstvu, kot pa kupovat. Najraje bi itak na pisalno mizo dala en les, da je visja, ko pa rabim pisalno, pa dam ta nastavek dol. Bomo vidl..

Popadki - mene ful zanima, kako bova reagirala na to.. hehehe zdaj se mi smeji user posted image  moj pa ze ve, ko bo slo zares,mko bo res bolelo , da se bom hitro zresnila hehehe ...

no jaz zdaj uzivam ob malem kozarcku martinija user posted image  naceloma jaz kuham same enostavne zadeve (testenine, rizotke in podobno), danes pa me je navleku, da sem se lotila lazanje user posted image  Na sreco je ze v pecici in caka na mami in druzinsko prijateljico, ki sta vabljeni na kosilo user posted image
KROFIIII --- joj, men se mesa. Ponavadi sem ravno kaksnega pojedla, v cetrtek sem 3!!! Vceraj enega, danes pa sva joh spet vzela za desert user posted image  (kao izgovor, da se mi ne da sladice delat haha) Grem lahko v maskare kot krof user posted image

Sploh ne morem verjet, da smo danes zaceli z 9 mesecem.. kok je slo hitro. se 28 dni do pdp, upam, da ne bomo veliko cez prisli. Do naslednje soboto ima veto na prihod, pol pa cakamo. Ful sem se navlekla, da bo prisla marca, tko da bi ful, da pocaka vsaj polno luno 3.3. user posted image

Zaenkrat nimam strij po trebuhu, drugje pa nimam se nobene nove user posted image  Kar je super. Mazem se pa 1x na dan.

Blanci, glede velikosti se ne sekiraj, to so neke okvirne mere - ce ona ni zakomplicirala, pol je OK. Meni je do sedaj samo 1x izmerila SF razdaljo - mislim, da zato, ker sem imela relativno malo busi, pa je pol komentirala samo - lepo raste. Vazn, da bebica skace po busi,ima vsaj vec prostora user posted image

Sibil, men se pa regrat lusta user posted image  Motovilca pa tud midva vcasih na trgu vzameva in je res njamiiiii, ampak danes bo ledenka na sporedu

Anja, kako kaj tvoja  user posted image , sta naslo skupen jezik user posted image
Grem v nadzor v kuhinjo user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
17.2.2007 15:05:09   
Žabika
Ja tinaaja, res sem na Gorenjskem - v Kranjski gori, kjer se sonček danes še ni skri, temperatura pa okoli 6 stopinj. Sem sedela na balkonu na sončku v ležalniku, pa sem kar malo zaspala in se napolnila z energijo!
Uf takoj mi je lažje, da je še katera nora na krofe - sem že prav razmišljala, kje jih bom popoldne lahko dobila. Milsim, da se bo dalo!

Lp,
Ž.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
   [Brisano sporočilo]
17.2.2007 15:42:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4303
17.2.2007 18:46:59   
Tekica
Kukuc,

no, popadki so, tudi tisti uvajalni pri meni kar boleči - zadnjič mi jih je na CTG izmerilo nekaj popadkov, pa nisem ničesar čutila. Danes sem bila pa v trgovini in se je začelo tako kot zadnjič, ko sem se lotila pospravljanja in sem se kar na voziček naslonila in začela predihavat. Zdaj je spet bolje, tko da ...

Glede na to, da mi je letošnja nosečnost še čisto vse načrte spremenila in ker računam, da grem naslednji vikend na gasilski občni zbor, se mi zdi, da bomo šli kam drugam user posted image user posted image user posted image .

Bomo pa videli, kaj in kako bo zares.

Sezam - ja, se vidiva, pa mogoče še koga, a ne? Zdaj se že "prepoznavamo" v čakalnici.

Sibil -  jaz kuham veliko na žlico, po možnosti za dva dni. Zraven pa kaj mesnega možku, ki ima rad kaj bolj konkretnega.

Žabika - meni letos krofi dišijo in v četrtek sem z užitkom pojedla dva. Danes so mi pa zadišali, pa niso ne vem, kaj. Glede na to, da moja tašča ne ve, kaj bi počela in je hotela nekaj po najinem stanovanju čistit - bi lahko krofe ocvrla - to se ji pa ne da.

Mogoče sem malo zlobna, ampak kaj ... če pa res ne ve, kako bi porabila čas, ki ga ima.

tinaaja -  glede previjalne - moj je šel naročit les za na pomivalni stroj in jo je izdelal tast. Nekaj je treba še robove zaščitit, pol jo pa lahko pripnem v album.

Lepo nedeljo vsem. Mene že spanec daje.

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
17.2.2007 18:58:31   
skačica
oj,punce!

Tud jaz sem dons mogoče malo bolje(me ne boli tko med nogami) in zato sem šla zjutraj s taščo in mojim možem po avtotrgovinah,ker tašča in tast kupujeta avto!
Po poti domov se meniva kaj bova skuhale,ker se je mudilo(tašča ima popoldne službo), no in pridemo domov in kosilo že kuhano. Široki rezanci in omaka z mesom in zelenjavo. Kosilo skuhal tast.user posted image UUUUUUU,sva ble vesela.

Krofe sva pa tudi obe kupile-vsaka za v svoj štuk,ker jaz jih ne znam pečt,ona pa ni imela časa. In sem do zdaj pojedla 3user posted image ! Je ena slaščičarna v bližini kjer imajo res božanske krofe.

tinaaja, jaz pa ne znam delati lazanje. Jo kar kupimuser posted image  in spečem. Enkrat se jo bom sama lotila.
Jaz začnem pa jutri z 9 mesecem. Juhuhu! Tudi meni je če pogledam nazaj,hitro minilo,čeprav sem že stokrat rekla,da jaz bi že kar rodila.

Jaz sem včeraj že gnala paniko,ker se user posted image  ni veliko gibala. In potem sem šla na pedikuro in ta mala je v hipu ratala fuuuul živahna. Zdej pa ne vem al je tok uživala al pa ji ni blo kul. Dans se že bolj premika,ampak se mi zdi,da ni tko živahna kot je bila. Čakam na torek,da mi pove g. kako kaže in kako velika je že mojauser posted image .

Tud jaz nimam nobene strije po trebuhu, imam pa precej starih po ritiuser posted image  in po križu. Kakih 6 let nazaj,sem bila malo močnejša in sem potem kar precej shujšala in so se mi takrat pojavile. Na te sem že navajena, novih pa ne bi imelauser posted image ,še posebej ne na trebuhu.

Kr_enamami, a imaš zelooooo rada kitajce? Jaz jih obožujem(samo njihovo kuhinjo). Vsaj enkrat tedensko greva k njim na večerjo,jutri pa tast časti kosilo,ker ima 60 let. Sam se ga ne bo udeležil,ker njemu pa ne bodo kuhali kitajciuser posted image . Saj ni važno,mi bomo šli sami z njegovim denarjemuser posted image . Tašča je bila pa enkrat z nama in je zdaj čisto nora. Tast je pač nek poseben primerek in ima čudne fore,v splošnem je pa dober človek.

Jaz imam pusta rada samo zaradi krofov,maske mi niso kul,ker sem imela dve leti nazaj slabe izkušnje na povorki s kurenti.

Jaz sem pa danes počivala,kaj je pasalo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
17.2.2007 18:58:38   
soncek78
Hello user posted image ! Ma ste prave čvekice.

Na user posted image  smo se imele prav lepo in Sibil žal nam je bilo, da nisi mogla priti. Vi se kar lepo pocajtajte ... upam da boste kmalu pregnali vse te bolezni  daleč stran!

Urla in Majita lepo se imejte in cartajte se s svojimi malimi miškami.  user posted image  

V petek smo dopolnili 35t. Samo še malo bo treba počakati... joj sem že prav nestrpna...

No danes me jeuser posted image   peljal na sprehod user posted image v Portorož in nato še na kosilo... Prav fino sva se imela. Pa tako lep dan je bil danes... Sonček , morje in malo burjice - ni je lepše kombinacije.

Moja mala user posted image  se pereteguje in me neprestano opomionja, naj se dam malo bolj v ležečki položaj. Ne mara, da sedim.  Prava navihanka je že zdaj...

Včeraj je moja znanka rodila po več 10-urah in na koncu je bil porod še vakumski... nič kaj prijetno. Ampak drugače je z obema vse v redu.

user posted image  moje lepo preživite vikend in ne pozabite božati bušijev... našim user posted image  to kar fejst paše. Pozdravček vsem!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
17.2.2007 19:55:59   
sezam
sibil - Tudi jaz zatekam - roke in noge user posted image . Jaz bi tudi motovilec user posted image . Glede kuhanja - enako kot pri tebi - cimhitreje, ker mi je kriza stat user posted image

tinaja - upam, da bo polna luna delovala (ravno na moj PDP), da mi ne bo treba prevec vleci user posted image . Krofi - njami, njami. Mislim, da jih se nobeno leto nisem toliko pojedla user posted image . Pa se Ana jih obozuje, da imam vzrok za nakup user posted image . Sedaj nam jih je pa se mami nekaj dala user posted image . Drugace sem jih ze delala, ampak letos pa ni variante. Bi me verjetno prej rodit peljal, kot pa bi bili narrejeni user posted image .

Tekica - prepoznali se bova ze. No drzim pesti, da prideva se enkrat na pregled, da ne pristanemo kje drugje. Jaz ta teden ae nimam casa it rodit user posted image , moramo se v nedeljo tortico pojesti. V petek ima moja "tavelika" 2. rojstni dan in ne bi bila rada takrat v P.

Kr_enamami, skacica - kitajci, njami, njami user posted image

Mi imamo pa danes ze 38T  user posted image user posted image .

Danes mi pa ne delajo sumniki tu user posted image , a ima se katera tezave s tem ?

Lepo pustovanje

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
17.2.2007 20:03:12   
Gio
Pozdravljene!

Da se še jaz oglasim po dolgem času. Ves čas spremljam dogajanje na marčevskem forumu, tako da sem na tekočem, sedaj pa še mene nekaj zanima.  Zanima me kako se kaj gibajo in brcajo vaši user posted image . Mene včasih zaskrbi, ko opazim, da štručko dobesedno strese in včasih se nekako čudno ritmično premika (ni kolcanje, ko kolca vem user posted image ). Pušenjak pravi, da nima razlage za tako gibanje, vendar da ni nič narobe. Zanima me če še katera opaža podobno. Drugače pa je moj buhteljček aktiven in veselo brca.

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
17.2.2007 21:08:22   
tinaaja
Lasanja je pri ans do nadaljnega prepovedana... Sem pojedla porcijo za ene 3 ljudi in zdaj komaj diham ze celo popoldne user posted image  Ni dovolj prostora za lazanjo in pikico. Bozcka, se mora se s hrano borit za svoj prostor v busi user posted image

Gio, nasa pika se tko mrgolji po busi, da se vcasih prav vprasam, kaj user posted image  pocne. Od trzljajev, do nekih enakomernih gibov, ki se mi ne zdijo kolcanje, do pretegovanj,... In mi sploh ni jasno, kje ima kaj, ker je tok razlicno. Ko ze mislim, da jo imam nastudirano, pa cist drugje ven udari. user posted image  Obcutek imam kot da ima ene 4 noge, 6 rok pa tko user posted image  Ampak vazno je, da miga user posted image

Sezam, men bi bil 3.3. super datum user posted image  Moje srecne stevilke user posted image  No, karadkoli bo, bo srecen dan user posted image  Mami je danes naredila krhke flancate - hudooo dobro, seveda sem poleg njih se malo krofa (na podlago lazanje za 3). En krof me caka zjutraj za zajtrk + topel kakav user posted image  Njama...

Soncek78, 10 ur pravis.. Ahhh ja, upam, da bomo kaj hitreje rodil. Vakumski porod pa ni vec tok katastrofalen kot je bil vcasih. In nit ne pusca posledic, sigurno pa ni nekaj, kar bi si zelel.

Skacica, to gibanje nasih je tok nekaj zapletenega. Jaz imam npr zmeraj cokolado na zalogi, da jo mal podkupim, ce se mi zdi, da je prevec mirna user posted image  Moram potrkat, da je zadnje tedne aktivna ful, prej pa je bila bolj samo popoldne in zvecer in mene je cel dan panika grabila, ce je vse OK.

Kitajska - midva si kdaj pa kdaj narociva kitajsko na dom - 1 meni je dovolj za oba, ker je porcija ogromna, nama je tud ful vsec. Sem pa v nosecnosti vsake tok skepticna do kitajske hrane, od kar je bila una zastruptev na primorskem s salmmonelo se mi zdi... Niso ravno vzor higiene..

Tekica, daj no prosim slikce not, ko bos imela. Nekaj se bomo mogli znajt. Jutri bom tasta tud jaz napadla, kaj on predlaga. Nekaj bo treba pogruntat, miza je mal nizka za mojih 175cm, mi bo hrbet vn vrglo previjanje.

Grem prebavljat naprej, grozno se je prevec najest... Pa me ne izuci. Nockooo

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
18.2.2007 8:28:46   
m a j c i k a
Dobro jutro punce, danes sem pa zgodnja zgleda!!!
Tolk ste se o tej kitajski hrani menle da sma z mojim mogla včiraj it nekaj pojest, mongolsko meso pa riž z jajčko in ocvrta zelenjava za sladico pa še ocvrto sadje,,,.... mmmmmmmmmmmm, kak je blo fajn...

Tak da danes ne smemo prevč pretiravat, če ne boma takšni kot naplavljen kit, me je že tak moja g. skregala ker sem se v zadnjih petih tednih zredila za 4 kg in skupaj sem jih dobila 13, pa men se to ne zdi tak pretirano no?!

Drugače je z nami vse v redu, komaj čakam naslednji ponedeljek ko mama spet CTG in UZ da vidmo če je vse ok

Lepo nedeljo vam želim pa se čujemo

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
18.2.2007 9:31:21   
A-N-J-A
Čao bejbe!

Za mano je pestra nočuser posted image .Zbudila sem se ob 1 30 in ob 4 še nisem spalauser posted image .Sem taka kot 1 teden stara kremšnita.
Trebuh me boli ker sem se stokrat obrnila,da o kolkih ne govorim.
Spet jamram.

Naša Ela
se je malo umirila.Zgleda da je bila še mal bolana in posledično tud tok tečna.V petek pa je začela ful jest in ma power na max.
Včeraj so šli z babi in dedijom v Atlantis,pa je bla sam pol ure v vodiuser posted image .
Zdaj  je spet moja stara Elči,enkrat do dvakrat na dan se pa še vseen po tleh vržeuser posted image .

Naš fantek brca kot za stavo,pravzaprav se bolj preteguje.Pol pa ful tipam po trebuhu in si mislim aha tole je nogicauser posted image .

Včeraj sem si poleg vsega še pretegnila preponouser posted image .Potem sem cel popoldan počivala in je danes boljšeuser posted image .
Moj je šel zdajle na kavico pol pa še v trgovino,Ela pa je hotla že ob 8h k babiciuser posted image .Tko da sem zdaj sama in bi ful rada kam šla ampak kaj ko sem kot invalid.
Res si želim,želim,želim(Nodi),da bi čimprej prišel čas da se znebim trebuha in v roke dobim malo štručkouser posted image .Ampak do 37 t imam še dva tedna do 40 t pa 5user posted image .

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
18.2.2007 10:57:46   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
Res si želim,želim,želim(Nodi),da bi čimprej prišel čas da se znebim trebuha in v roke dobim malo štručkouser posted image .Ampak do 37 t imam še dva tedna do 40 t pa 5user posted image .

Bomo zmogli? Bomo ja ! (Traktor Tom) user posted image user posted image

V album sem dala slikico nase muce.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
18.2.2007 11:23:09   
Žabika
No danes pa ni ni sončka! Kljub temu naš kuža zahteva sprehod, tako da bomo šli malo na snegija!

Moja noč je bila pa danes super - samo enkrat sem šla na WC - po moje po 6 mesecih!!!!

A-N-J-A: ti se pa malo bolj čuvaj - kako si si pretegnila prepono - kaj si pa počela? Pa fino, da se je Ela malo pomirila!

Gio: jaz od petkovega UZ kar dobro vem, s čim me moj Junior brca. Je pa res še ful aktiven. Kolca pa najmanj dvakrat na dan - to se res čuti kot nekaj minutno poskakovanje zelo spodaj v trebuhu; včasih se niti ne vidi navzven!

No mi imamo pa danes do mojega PDP-ja samo še 2 tedna, do prestavljenega zaradi velikosti otročka pa dobre 3!!! Tudi jaz komaj čakam štručko! In veste česa se najbolj veselim? Jutra potem - seveda pa dnevu D!

majcika: tudi jaz sem noro na mongolsko meso in sem si ga tudi v četrtek privoščila - in pojedla samo celo porcijo!

sezam: super mucko imate!!!user posted image

Uživajte nedeljo,
Ž.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
18.2.2007 11:28:02   
simonka
Pozdravljene nosečke?

Kako kaj preživljate nedeljsko dopoldne?
Moji dve maski sta šle pustovat, jaz pa kot že ves teden spet malo na kauč. Ponoči spet rahli popadki, niso tako boleči, je pa že hudo, ker so skoz po malem prisotni in ne morem prav sedeti, ne prav spati.
A N J A vidiš tudi jaz ti delam družbo ponoči na Mariborskem koncu. Sem malo zadremuckala šele ob 5h zjutraj. Pa noč ima svojo moč in razmišljam vse mogoče o porodu, kako bo Timon sprejel bratca, ali imam vse pripravljeno in potem tako ali tako ne morem zaspati. Pa hormončki zdaj na koncu res fejst delajo. Pa sem pet minut cela srečna, pet minut polna energije naslednjih pet bi spet ležala....... Ja moškim je marsikaj prikrajšano.  Veš otročki so taka pametna bitjeca, verjetno se že tudi Ela pripravlja na prihod bratca pa malo odreagira s trmo. Mislim, da pa je skoraj pri vsakem otročku obdobje trme, ki slej ko prej mine. Bila sem na dobrem predavanju o vzgoji otrok in baje je najučinkovitejšo sredstvo proti trmi, da si hladnokrven in spregledaš napad otročkove trme. Je pa to težko ali ne, pa bog ne daj da se to zgodi nekje zunaj,pol pa še okolica dodaja svoje komentarje. Pri nsa še ni tega obdobja in upam, da nas bo obšlo.....
M A J Č I K A čestitke za dobljene kilograme. To naj bi bila idealna teža nosečnic. No saj za vsako je po svoje idealna, jaz pa sem se preveč basala, tako, da sem res pretiravala. Pa bo že....
SEZAM ČESTITKE ZA 38 TEDEN. Zdaj pa res lahko že vsaki dan čakaš , da pride tvoja bebica. Želim vam čim lepše praznovanje v petek. Upam, da ne boš v porodnišnici, če pa že boš pa boš tako prinesla svoji punčki najlepše darilo. Naš Timon bo imel praznovanje teden prej, ker sem jaz za njegov rojstni danek že v porodnišnicci. Čuden občutek ko imaš carski rez, pa točno veš kdaj greš. Se zjutraj vstaneš in rečeš svojim  pa pa danes pa pride naš Jaka.
TEKICA a ti že imaš tudi popadke. So  pogosti. Baje malo pomagajo magnesol šumeče tabletke.
Drage nosečke ali je že katera kupovala na e Bay? Jaz sem našla en super LEGO DUPLO komplet po super ceni, zdaj pa ne vem kako naročiti, pa malo me je strah dati št. kartice. No če že imate kakšne izkušnje pa prosim za informacije.

Lepo  dan še naprej in dosti krofekov v želodčke pol bomo tako morale paziti kaj bomo papale, da bo mlekec čim bolj super.

Zaenkrat papa

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
18.2.2007 11:37:08   
draja
Pozdravček!

Amy26 jaz imam ginekologinjo v ZD Šiška, in sicer dr. Demšar.

Kuhanje jaz po službi skuham kaj res zelo enostavnega, še raje pa se povabim k mami. Moj med tednom itak je zunaj, tako da moram poskrbeti le zase. Danes pa greva tudi k moji mami na kosilouser posted image , včeraj pa sva bila v mehiškiuser posted image user posted image . Je treba uživat, dokler sva še sama. Vas pa občudujem vse, ki se doma lotite pripravljanja solat. Jaz najbolj od vsega sovražim pranje in čiščenje solate, tako da jo jem le ko sem kam povabljenauser posted image .

Soncek78 tudi najina mala ne prenese, da sem v sedečem položaju. V službi me nonstop ruka in se zvija, samo kaj naj. Ne morem se sredi pisarne uleči, da bi bilo njej bolj udobno user posted image . Doma pa me moj vedno naganja naj se uležem ali vsaj naslonim nazaj, ker da je drugače njegova princeska utesnjena. Evo, sem že na drugem mestu in kmal mi še jest ne bosta pustila v pokončnem položaju user posted image user posted image user posted image .

Tinaaja jaz imam podobne probleme - se preveč najem in potem dihati ne morem, pa slabo mi je. Sploh ob vikendih, ko zjutraj pojem obilen zajtrk, potem pa dve uri lovim sapo in vzdihujem, najina Živa pa se potuhne, ker ji po moje zmanjka prostora. Kaj si pa misli o požrešni mamici, pa raje ne bi vedelauser posted image .

Gio z gibi naše je popolnoma enako kot je napisala Tinaaja. Vse živo počne, ne moreš slediti.

A-N-J-A me veseli, da je tvoja Ela spet zdrava in tudi pridnauser posted image . Če se pa ene dvakrat na dan vrže po telh je pa to samo dober trening, če bo kdaj kakšne borilne veščine trenirala, a ne.

Urla, Majita uživajta še naprej s svojima princeskama!

< Sporočilo je popravil draja -- 18.2.2007 11:40:43 >

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
18.2.2007 11:44:07   
amy26
Amy26 jaz imam ginekologinjo v ZD Šiška, in sicer dr. Demšar.

draja, moja G. je tudi dr.Demšar, tako da imava veliko možnosti da se srečava sploh zdej ko bodo ctg-ji, pa še pdp imava podoben samo en dan razlike. Kdaj pa kej imaš preglede? jaz imam jutri ob 7.15, pol bodo pa itak vsak teden ctg-ji če se ne motim.  

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
18.2.2007 11:57:49   
A-N-J-A
Punce jaz sem vam tok fouš,ko mate ene samo še 14 dni do PDP-ja,jaz pa še mal manj kot 5tuser posted image .Res ful sem utrujena,danes še posebaj.
Žabika sej  ne vem kaj sem delala da sem si prepono pretegnila.Najbrž od nenehnega vstajanja,ko bi naša prinčipesa najprej sokca,pol palčke,pa bajske dol z omare,paknjigo brat...tko da mami skoz v muvinguuser posted image .

Sem pozabla napisat da sem šla ponoč jest Bueno,ker je bla ena debata gor o čokoladah,pol sem pa še prebrala da Tinaaja dela lasanjo in sem takoj danes zjutraj poslala mojga v  štacuno,tko da bomo jutr to jedl.
Da o kitajski ne govorim.Jaz zmeri jem Piščanca na sečuansko,hodimo pa v kitajsko na Ižanskiuser posted image ,mljask.
simonka jaz tud razne stvari študiram,kako bo pa kako bojo Elo uštimal.Sej vem da ji ne bo hudga.
sezam a ne kolk ti te fraze v glavi ostanejo!!!Men gre skos po glav "Nunu počistil".Najbrž mamo tok umazan domauser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
18.2.2007 12:00:20   
A-N-J-A
Evo naša Nodika je zaspala v objemu Dipsijauser posted image .

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
   [Brisano sporočilo]
18.2.2007 12:02:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4319
18.2.2007 12:07:12   
*sonchek*
Hej čveke user posted image

Že tako se mi zdi, da sem cele dneve na forumu, pa komaj še uspem vse sproti prebrati user posted image
Danes sem pa po dooolgem času spala kot ubita - obisk WC-ja samo 1x user posted image Pa z možekom sva pripravila torbo za porodnišnico in izbrala kompletek (pravzaprav kar dva - enega, če bo fantek in drugega, če bo punčka user posted image ) za domov. Jutri bomo dopolnili 37 tednov, potem pa počakamo še kakšen teden (imam poseben dogovor z user posted image ) in potem lahko gremo v Rim! Drugače pa je še vedno precej miren/a - nekajkrat na dan se pretegne, zvečer malo pokolca in to je to user posted image Je pa še vedno precej visoko in se ni še nič spustil/a.
So se vaši
user posted image že spustili niže?

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
18.2.2007 12:16:28   
magor
Hojla user posted image !

To noč me je spet malo zvijalo, to je že druga sobota, ko je zraven nekaj v zvezi z luno.

Naj vas ne skrbi, kako bodo starejši otroci sprejeli user posted image . Lahko pride do krize, da te zavračajo, a vse to mine, le močne morate biti. Mene prav zanima, kako bo ta tretji sprejel user posted image . Zdaj se jo veseli in boža trebušček, upam, da bo potem tudi vse pod kontrolo.

Naša user posted image user posted image  se je malo umirila, čeprav še giba. Rada bi, da počaka do 20.2., ko se začne horoskop ribi, ker sem tudi sama riba(2.3.), če pa rodim na svoj rojstni dan - najlepše darilo na svetu.

A katero od vas tudi spodaj v nožnici na trenutke špika, potem še v križu, pa občutek imam, kot da se bejba "šraufa" proti izhodu?????????user posted image  Mlo čuden občutek.

Ve ste tudi nore na krofe. Jaz se sicer malo izogibam zdaj zaradi zgage, sicer pa mi trojanski velikanski krofi pogosto zadišijo, saj gostilno gledam iz hiše.

Lepo se imejte in počivajte

Zdaj smo družinica 6M, čakamo novega M-čka

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
18.2.2007 12:20:04   
tinaaja
heloooouuu,
midva ze pridno pospravljava user posted image  In imam eno vprasanje - ali ima katere kaksno gospo za cistit za priporocit v Lj? Se mi zdi skoda najinega casa, sploh ob otrocku bi ga raje prezivela kako drugace kot vikend cleaning .

Midva sva tudi povabljena danes k moji mami na pravo domace nedeljsko kosilo z govejo zupco user posted image  Cist pase ne kuhat in it na domaco mamino kuhinjo user posted image

hmmm punce, kako pa cutite te popadke? No jaz jih sigurno se nimam, morda mi vsake tok trebuh otrdki, kaj drugega pa ne. Sem pridno na magnesolu in kalciju. user posted image  Mora bejba se mal pocakat, preden dobi dovolilnico za ta svet user posted image

Nocni obiski na wc - do rped enega tedna sem uspesno hodila kaksen dober mesec samo 1x, zdaj pa spet ene 3x v povpracju. Na sreco grem bolj kot moonwalker in spim ze skoraj isktocasno, ko se ulezem v pojstlo.

Sem se malo zanimala za pediatra. Gledam ZD Vic.. Dr. Tratarjeva.. Bo mami se mal povprasala, pol bom pa kar poklicala, da vidim, ce je res tok tezko dostopna.

Pa za vrtce gledam - kje bodo vasi, bodo sli takoj v vrten po izteku porodniske ali bodo pri babicah. JAz bom oddala prijavo za Trnovo in Kolezijo, moras se raziskat, kateri vrtec bi mi bolj ustrezal. Jaz bi najraje, da bi sla mala sele sept 2008 v vrtec, ampak ne vem, kaj narest vmes feb - sept. Babice niso opcija, kaksne gospe, ki cuva ne poznam oz se zanimam v tej smeri.. No, na sreco je se dovolj casa.

Anja user posted image  a bos lazanjo delala hehe kul! Men je to tok dobr, jaz dam na koncu v mesno omako preprazene, na kocke narezane malancane in je noro dobr. No se vsi do sedaj so jo ful prehvalili. Na dekliscini sem imela vprasanje, kaj od tegam kar skuham, je mojemu najbolj vsec - in sem kot iz topa iztrelila, da LAZANJA user posted image  Valda, da sem imela prav.

Moram it mal nazaj delat, da ne bo moj zgubu motivacije user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
18.2.2007 12:24:19   
tinaaja
So se vaši že spustili niže?

Jaz sem to ugotavljala, ko me je tok tiscalo navzdol in sem rekla, da je to zgleda to. Ampak vceraj in danes je spet vse bolj ali manj OK, tko da nimam vec pojma. Trebuh se mi ziher se ni spustu.

Kr_enamami - heheh tale s konti je pa huda  user posted image

Simonka- jaz tud paypal..user posted image

Zdaj pa res grem

PS: malo tracev s CNN: Britney Spears si je pobrila glavo, do konca user posted image user posted image user posted image  
user posted image
Credit: KABC-TV

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 18.2.2007 12:35:35 >

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
18.2.2007 12:38:58   
A-N-J-A
Tinaaja jaz mam Elo pri dr.Porenta na Viču,sem ful zadovoljna.Ona je baje prej delala na Pediatrični.Ful nič ne komplicira,tud zdravila ti predpiše una ta draga,k jih kakšni nočejo.Naši je vedno vzela bris,da ne bi antibiotikov brez veze jedlauser posted image .
Ja jutri bo pa kar lazanja,z veliiiiiiko bešamela in veliiiiiko kalorijuser posted image .Malancanov pa jaz ne maram.

Pozabla sem povedat da poleg nespanja me je še neki zvijalo,tko da ne vem a so bli to popadki al kaj???Pri Eli nisem imela teh problemov,en dan pred porodom mi je prvič otrdel trebuh na sprehodu v klanec.No drug dan mi je odtekla voda.

Tud mene kdaj špikne v nožnici in to kar pošteno.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
   [Brisano sporočilo]
18.2.2007 13:38:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?