sezam
|
m a j c i k a - lepo počivaj, da pikica ne bo prehitro prišla tinaaja - kar še tu gor večkrat ponovi, da je treba počivat . Smo ženske res težko pri miru. Še težje pa se sprijaznimo, da ne moremo kaj narediti Taya85 - ja tile naši moški. Našemu se tudi nič ne da, da bi naredil. Me to tok jezi . Pa da bi kaj pomagal. Sem mu rekla, da bi takoj za 1 dan zamenjala z njim, da bi videl kako je to biti . Pa pravi, ja sej ti verjamem da je težko in gre dalje svojo pot . Pikca - mi smo najprej vzeli Tomyjevo z Medo Pu-jem, pa ko smo jo v posteljo dali, je jogi kar pokonci stal . Sedaj smo jo pa zamenjali s Safety in je OK. samo stranico ne moremo dol obrnit, ker imajo postelje vse stranice. Pa to tudi ne pogrešamo. Mislim, da bi jo lahko montirala tudi v zakonsko. A kje ste videli problem? Pri bušiju se mi pa zdi, da je tudi odvisno kaj imaš oblečeno. Je pa res, da mi je sedaj še malo zrastel (tiste hlače, ki sem jih imela zadnjič oblečene, sem včeraj komaj še oblekla ) Glede darilca - jaz sem tudi pripravila nekaj za Ano (eno Tolo-jevo uro, ki se oglaša), da ji bom v porodnišnici dala, češ da ji je to prinesel . Sem že dolgo hotela to vprašat, pa ko tipkam zmeraj pozabim . Sem tudi brala, kako to pozitivno vpliva na starejšega otroka - kot pravi Kr_enamami iz svojih izkušenj . Glede daril za starejšega otroka od obiskov, mi je pa sodelavka povedala svojo izkušnjo - sicer je sin star skoraj toliko kot jaz, bratec pa je ene 5 let mlajši od njega. Takrat pravi ni bilo v navadi, da bi darilo prinesli tudi starejšemu otroku. Sodelavka je opazila, kako je otožen, ker ni nič dobil. Tako, da je nakupila nekaj malenkost in si jih spravila v omaro, in mu jih sama dajala, če ni dobil nič od obiskov. Pravi, da ji je uspevalo, dokler je ni odkril, da mu jih ona daje. sibil - pa ne že spet . mate pa res smolo s tem zdravjem letos majita - lepo, da sta z Ano že skupaj Tekica - ja sva se prav na hitro videli. Je blo pa res včeraj vse prazno in še pri G prav na hitro, ker je kar dobro prehlajena. Kdaj imaš naslednji preged? Jaz ga imam 22.2. ob 17.30. Upam, da se srečava kdaj tudi v čakalnic in kako rečeva. Če ne se pa kdaj zmenimo za , če ne prej pa potem z vozički. Sem pa prišla domov čisto fuč - iz ZD sem šla še v Vele malo pogledat v prpirnico in otroški oddelek, ter nato še peš do BC in nazaj do Vele (vse skupaj je trajalo ene dobre pol urice) in je bilo že hudo . Sem res samo še za doma bit in čakat. Meni včasih pritisne na živec v dimljah, da mi kar noga klecne . Ne, nista me prišla počakat, sem bila sama. Pa imamo doma frajlo, ne fanta. Fantič sedaj prihaja . urla - da sta že doma. Še enkrat iskrene čestitke . Lepo, da Katja samo spi. Upam, da ti bo tudi naprej tako. žabika - polivanje z vodo, tudi jaz ne bi prakticirala . Saj obstajajo tudi drugi načini. Pri nas včasih pali, da jo za kak trenutek zaprem v drug prostor. Jo malo strezni. amy26 - a si ti zmrzovanje mleka prakticirala že prvič? Kako si ga pa potem odmrznila? Meni se je zdel potem tako čuden , da sem ga stran vlila . Sicer ga Ana ni nikoli hotela piti po flaši, ampak sem hotela potem delat kašice z njega. Dost za sedaj, pa ne spet preveč čvekat, ker traja da vse potem preberem Lepo se imejte in uživajte zadnej tedne (kolikor lahko)