Pikca
|
Hoj, tudi jaz ugotavljam, da bo treba malo bolj počivat... sem bila v 2 trgovinah (prej pa doma pospravljala) in sem čisto hin, pa že par dni imam občutek, da mi ful dol pritiska. No, mogoče je pa tudi vreme oz. nizek pritisk kaj kriv. Sezam; mi imamo tudi ograjco v BC za zamenjat. Ali kaj veš, če je katera primerna za klasično zakonsko posteljo? Za to, ki smo jo kupili, zdaj ugotavljava, da se ne da na zakonsko pojstlo montirat. Buši je pa na sliki res velik, ampak ko sem te v živo videla, mi sploh ni deloval tako ogromen. Anja, ja, trma je huda reč; naša je bila tudi tam okoli leta in pol obupna, s tem, da je začela celo tepsti, kadar ji kaj ni bilo prav - mene, babico, otroke... (ne vem, od kje ji to, ker mi nje nismo nikol udarili), potem pa jo je sčasoma minilo. Zdaj se ji da kar lepo dopovedat, čeprav seveda še kdaj zatrmari in je precej "scrkljana". Ti pa ne znam povedat kakšnega recepta... glavno je, da ne zgubiš živcev, po mojem. Mi smo še največ dosegli tako, da smo ji brez pompa povedali, da se to ne sme in preusmerili pozornost na kaj drugega. Zdaj, ko je malo večja, pa ji razlagam, zakaj se nekaj ne sme in ponavadi začne kaj spraševat (deluje le, če sem dovolj izvirna, da ji je zanimivo). Ob kakšni večji lumpariji pa ji zagrozim, da bo morala za kazen policaju vse evre dat (saj ne vem, če je ravno vzgojno, deluje pa). Punce, ki mate že otročke; ali bo dojenček bratcu/sestrici kakšno darilce prinesel ob rojstvu in kontra? Jaz sem razmišljala, da bi s taveliko pripravili darilce za dojenčka, ki ga bo prinesla v porodnišnico na obisk, ona pa bi dobila darilček od tamalega. Pozdravčki, Pikca
|