|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
15.2.2007 11:05:08   
Žabika
Ja tudi jaz se strinjam z vami, da smo babnice od hudiča! Tudi jaz sem se že na začetku N odločila da bom delala do konca (seveda, če bo vse ok) in sem to tudi naredila, kljub temu, da sem imela kar nekaj nasprotnikov. Sej ne morem rečt, da mi je bilo težko - ne čist ok je bilo, ampak zdaj si pa mislim, da bi lahko tudi kakšen teden prej doma ostala, ker pa zdej enostavno nimam več energije za vse kar bi še želela opraviti. Prav iz dneva v dan mi je težje.
Tudi mene noro špika spodaj v medenici, če npr. hodim, kolki me pa sicer nič ne bolijo! Ampak se pa zjutraj kljub temu, da kar spim ponoči zmatrana zbudim. Tko da res ne vem, če ne bom tudi jaz vsak dan bolj tečna.

tinaaja: bravo za odločitev, da ne greš v službo! Glede vlaženja zraka bom jaz zaenkrat kar posodice uporabljala, sterilizator sem pa jaz kupila - rabljen, a odlično ohranjen! Tudi midva sva okrasila sobico s temile nalepkami, ampak sva se pa odločila za "Medo stil" - http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=162385 Meni je tako simpatičen.

Kr-enamami: upam, da ti uspe prijava - kok ste ene še pridne, da lahko še študirate. Pohvaljene!

Midva sva pa včeraj kupila malo rabljeno lupinico Cabriofix s podstavkom in sem jo danes zjutraj oprala, ampak nikakor nisem uspela cele prevleke dol dati, tako da sem se še malo bolj namatrala. No zdej je oprana in čakam da se posuši. Potem pa upam, da jo bom gor nazaj spravila. Sem se pa kar za ta črno barvo odločila, sva pa zraven dobila tudi ta belo prevlekico.

A-N-J-A: ne daj se tvoji Eli! Pa ne nas preveč strašit kako bo!user posted image

Zdej pa šibam tudi jaz malo naokoli!

Papa,
Ž.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
   [Brisano sporočilo]
15.2.2007 11:23:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 4227
15.2.2007 11:59:13   
tinaaja
Zabika,
ja ful corti je tale medo user posted image  Ma saj so vsi, a niso.. user posted image

Ja, jaz se vsake tok sekiram, da nisem ostala januarja doma, ker zaradi prevelike utrujenosti zaradi sluzbe, nisem nic studirala in mi je ostalo cist prevec obveznosti.

Kr_enamami - a ti je uspelo kaj na referatu?

Aja, uspelo nama je zmontirat easyfix v avto, ceprav na netu pise, da naj na bi, v prilozenih navodilih, pa da je OK user posted image  zdaj si pa razlagaj to po svoje.. halooo...

No grem zdaj do BTC, sem visela na telefonu do sedaj user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
   [Brisano sporočilo]
15.2.2007 12:42:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4229
15.2.2007 13:20:06   
simonka
Lep pozdrav vsem delavnim in pridnim nosečkam.

Ne vem točno katera je napisala, da obstaja nek pas po Carskem rezu?

Vidim, da smo že vse res čisto pri koncu, da smo že malce tečne in naveličane in , da komaj čakamo naše stručke.
Še malo papa..............

Naša sončka: Timon in Jaka

Neposredna povezava do sporočila: 4230
15.2.2007 13:40:49   
Taya85
Cao, punce!

No jaz se matram v pisarni, me križ od sedenja boli, da o riti ne govorim, drugače se pa moj user posted image  še vedno ni spravil previjalne mize sestavit user posted image , took mava še za opravit, pa ni časa (ampak ga bom jz user posted image  in se bo mogu spravit delat čez vikend)

V torek imam prvi CTG in upam da tudi UZ, glede na to, da imam zadnje izmere user posted image , v materinski knjižici napisane od NOVEMBRA!!!!!!!!!!
Nisem vedela, da ti mora G vsak UZ zapisat v materinsko knjižico, dokler mi tega pred nekaj dnevi ni povedala ena babca. Res super, ker zavarovalnica plača le 3 UZ-je, bomo pa samo 3 vpisali, čeprav sem jih imela na vsakem pregledu, torej 6user posted image  Niti sanja se mi ne kako je user posted image  obrnjen, koliko tehta, ker moji pregledi trajajo 5 min, toliko da mi G. pokaže da srček bije. Če bo šlo pa kaj narobe (bog ne daj), se pa ginekologinja zaščiti s tem, češ nisem delala UZ-jev, ker niso vpisani v MK.
Ali ima katera podobne izkušnje??????

Drugače pa danes malo sonček pogrešamo na našem koncuuser posted image , se je kar skril, pa je bil včeraj tako lep dan!!!

Lp, Taya 85

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
15.2.2007 13:42:06   
A-N-J-A
Evo sem nazaj,so mi zamenjaliuser posted image .Sem pa spet tok zmatrana,da me bo kr konc.Jutri bom pa res domauser posted image .

vlažilec zraka,mi mamo UZ Airglobal kupljen v Harvie Norman(ne vem točno kako se napiše).Pred enim letom je stal 35.ooosit.Mi gre pa ful na živce,ker je celo stanovanje belo,če ne daš destilirane vode notuser posted image .Ne vem a je to apnenc al ker hudič!

Kr_enamami super da so te prijavli na izpit.Glede trme bom pa kar preslišalauser posted image .

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
15.2.2007 13:53:50   
m a j c i k a
Živjo punce!
Prišli sva s pregleda, kjer so naju kar pošteno prestrašili, saj sem baje že odprta za cel centimeter in glavica že počasi sili ven, tako da mi je naročila mirovanje z občasnimi kratkimi sprehodi in pa slovo od službe!
Dala me je tudi na CTG, pa še ni popadkov samo brcanje, tako da se moram naslednji teden spet oglasit, rekla je da še ne bi bilo v redu da rodim, naj zdržim do 37. tedna, težka je pa 2.5 kg, kar malo sem bila šokirana!
Zdaj bo pa res treba pripravit torbo za porodnišnico, mami sem že zaposlila z likanjem, z mojim grema pa jutri še po zadnjih nakupih, potem pa bomo čakali kaj bo.....

Lp vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 4233
15.2.2007 14:03:39   
*sonchek*
kr_enamami super, da so bili v referatu tako prijazni - jaz sem imela vedno drugačne izkušnje. Zdaj pa pridno k  učenju in držim pesti za uspešno opravljen izpit!

VLAŽILCI ZRAKA našla sem še eno stran KLIK  - morda katera že uporablja kakšnega od teh?

Taya85 meni je vse opravljene UZ vpisala v MK, z vsemi meritvami. Je pri tebi opravila vse meritve, ali le poslušala, če bije srček?

A-N-J-A tebi pa želim, da se trma pri mali Eli umiri - verjetno tudi njo daje vreme user posted image

m a j c i k a ti pa pridno počivaj, da pikica čimdlje zdrži v trebuščku. So bile pa punce odprte tudi že po 2-3 cm in to precej časa, preden se je dejansko kaj začelo dogajati....

< Sporočilo je popravil *sonchek* -- 15.2.2007 14:04:24 >

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
15.2.2007 14:11:47   
A-N-J-A
Vlžilci,mi mamo tega ta druzga,samo firma je druga,na pogled pa identičen.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
15.2.2007 14:27:00   
tinaaja
Jaz sem doma in mi je prav zal,da sem se sla vlacit po BTC, ker sem komaj do doma prisla. Tole je men sumljivo, verjetno je to znak spuscanja in priprav. Tko da bo treba do nadaljnega ukinit akcijo in do naslednje soboto pocivat. V petek 23.2. pa imam itak pregled. Sem pa dobila nalepke, nastavke za dojenje in vlazilne robcke za prsi. user posted image  Ni mi ratal it v lekarno, bom kar mojega poslala.

Kr_enamami - odlicno, zdaj pa s polno paro ucenje v lezecem polozaju user posted image  Je pa mene taka slabost obsla v At prejsnji teden, se dobro, da so bile pojstle zraven v trgovini, sem sla mal odsedet user posted image

Taya, meni vse preglede vpise v MK in se lepo vidi rast bebice. Zavarovanje pa ti krije 2 UZ, tko da si lahko srecka, da ti jih naredi tok. Vseeno pa je smiselno, da ti te zadnje mere vpise not, ker to so navodila babcam, kok je otrocek velik. Pa vse bo OK :)

Majcika, ja pocivat bo treba. Jaz tud to ugotavljam. Vsake tok imam obcutek, kot da bi mi en mehurcek pocil v noznici al tam nekje user posted image  
Zakaj G poudarjajo 37 teden - ker se takrat smatra otrok donosen in sposoben samostojnega zivljenja. AMpak mal prevec panicarjo po moje G. Ja valda, saj si tud me zelimo, da bo vse OK, ampak bebike so zdaj ze tok razvite, da se vecjih problemov ne pricakuje. Definitivno pa POCIVAT (moram si velikokrat ponovit, da dojamem, da ne morem vec tok laufat okol user posted image ).

Sonchek - bom preucila se te zadeve.

Anja, sem iskala rdec ruzak pa ga ni bilo user posted image user posted image user posted image  Next time heheh

LP-cek

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
15.2.2007 14:36:18   
Taya85
*SONCHEK* Ne vem kaj točno mi je počela, vem pa da je govorila to je uredu, to tudi, pa to tudi itd......... Tako da, res pojma nimam, če bi prej vedela kaj več o teh meritvah bi jo že pocukala za rokav in rekla da mi pove kaj več, ker se mi pa tud sanjalo ni user posted image  kako to poteka (prva nosečnost).......zdaj vsaj vem kako in kaj
Sej se bom zdej bolj pozanimala v kakšnem položaju je moja user posted image user posted image , ki me pridno brca pod rebri

m a j c i k a   upam da tvoj user posted image  zdrži čim dlje, da se mu nebo preveč mudilo, zdaj me je pa spet panika zgrabila, ker mam še toliko stvari za pripravit......joj sem jezna na mojga user posted image  kot user posted image , ker nima časa, ga bom res mogla prisilit da si ga vzame!!!!!!! prav zdej ga grem poklicat da ga nahrulimuser posted image

lp, taya85

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
15.2.2007 15:12:36   
tinaaja
No pa sem nasla hladilno kremo od galenskega laboratorija, ki so jo fuuuulll priporocali (ce kaksno zanima) : http://www.mb-lekarne.si/index.php3?p=izdelki_bebival_mazilo_za_nego_otroka

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
   [Brisano sporočilo]
15.2.2007 15:16:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Taya85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4239
15.2.2007 15:18:25   
skačica
o,majcika,a nimava midve skupaj PDP in obedve nameravava roditi v Celju? Kam se ti pa mudi? Kar lepo še malo počakaj,da bom imela kako družbo v porodnišnici. Sicer pa upam,da bo še katera takrat v porodnišnici(recimo LP,kajne?)

Ja, Taya, ti kar lepo aktiviraj svojegauser posted image  naj ti sestavi previjalno,da ne bo prepozen. Jaz sem mu tud težila in sta sestavila skupaj s svojim bratom celo sobico že enkrat po novem letu. Jaz hočem,da je vse ta prav čas pripravljeno,da ne bo pol ludnicauser posted image . Ker se mi zdi,da morm bit povsod zravenuser posted image ,drugač bo vse narobe. Jah,sem pač sitna glede takih stvari.

Kr_enamami- fino da ti je uspelo. Pri nas v referatu so tud zateženi,bog ne daj,da bi kdaj naredili kaj kar jim ni treba. Pa skoz po pravilih špilajo,tako da jih težko prefilmaš.

Men je do sedaj vse uz vpisal v knjižico,zadnjega sem pa imela decembrauser posted image . Si moram vse plačat,ker nam  zavarovalnica plača samo 2. V torek si ga bom pa spet plačala,da vsaj vidim kako naša punčka raste in kaj lahko pričakujemo pri porodu.  Mene prav zanima kaj se dogaja spodaj. Do sedaj nisem imela nobenih problemov,sedaj me pa bolijo medenične kosti pa v nožnici me občasno špika,pa veliko izcedka imam. Prej ga nisem imela. Me prav zanima kaj mi bo v torek povedal. Upam,da zdržimo do naslednje nedelje pol pa tud če grem ne bom imela nič proti.

Drugače pa jaz zdele pospravljam(sobica za punčko je čisto pripravljena,torba z njenimi cunjcami za domov tudi pa tudi moja torba se polni. Kakšno stvar bom na koncu dodala,ker jo trenutno še rabim(mobi,fotoaparat.....))
Zdaj pa naprej,vmes pa pridem še vas kaj pogledat.

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
15.2.2007 15:18:38   
Pikca
Hoj,
tudi jaz ugotavljam, da bo treba malo bolj počivat... sem bila v 2 trgovinah (prej pa doma pospravljala) in sem čisto hin, pa že par dni imam občutek, da mi ful dol pritiska. No, mogoče je pa tudi vreme oz. nizek pritisk kaj kriv.

Sezam; mi imamo tudi ograjco v BC za zamenjat. Ali kaj veš, če je katera primerna za klasično zakonsko posteljo? Za to, ki smo jo kupili, zdaj ugotavljava, da se ne da na zakonsko pojstlo montirat.
Buši je pa na sliki res velik, ampak ko sem te v živo videla, mi sploh ni deloval tako ogromen.

Anja, ja, trma je huda reč; naša je bila tudi tam okoli leta in pol obupna, s tem, da je začela celo tepsti, kadar ji kaj ni bilo prav - mene, babico, otroke... (ne vem, od kje ji to, ker mi nje nismo nikol udarili), potem pa jo je sčasoma minilo. Zdaj se ji da kar lepo dopovedat, čeprav seveda še kdaj zatrmari in je precej "scrkljana".  Ti pa ne znam povedat kakšnega recepta... glavno je, da ne zgubiš živcev, po mojem. Mi smo še največ dosegli tako, da smo ji brez pompa povedali, da se to ne sme in preusmerili pozornost na kaj drugega. Zdaj, ko je malo večja, pa ji razlagam, zakaj se nekaj ne sme in ponavadi začne kaj spraševat (deluje le, če sem dovolj izvirna, da ji je zanimivo). Ob kakšni večji lumpariji pa ji zagrozim, da bo morala za kazen policaju vse evre dat (saj ne vem, če je ravno vzgojno, deluje pa).

Punce, ki mate že otročke; ali bo dojenček bratcu/sestrici kakšno darilce prinesel ob rojstvu in kontra? Jaz sem razmišljala, da bi s taveliko pripravili darilce za dojenčka, ki ga bo prinesla v porodnišnico na obisk, ona pa bi dobila darilček od tamalega.

Pozdravčki, Pikca

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
   [Brisano sporočilo]
15.2.2007 15:20:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4242
15.2.2007 15:24:40   
Pikca
...glede študija pa... Krenamami, te občudujem, res. Se že 2 dni spravljam k magistrski, da jo končno dokončam, pa še ni bilo prav dosti od tega... mi vse drugo po glavi hodi.
Lp, Pikca

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
15.2.2007 15:31:44   
Anonimen
Pa da se se jaz malo oglasim...Cela medla sem danes..Nic kaj koristnega od meneuser posted image ... user posted image je v sluzbi jaz pa na veliko lenarim...Vsak vecer imam plan kaj vse bom postorila drug dan...samo ko pride to jutro oz dan pa ga kar naenkrta ze ni vec user posted image ....Pol ure pospravljam pol pa dve uri pocivam - katasrofauser posted image ....grem zdaj pospravit od kosila potem pa bomo vidli za kaj se bom user posted image

lp user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4244
   [Brisano sporočilo]
15.2.2007 15:35:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4245
15.2.2007 16:13:27   
m a j c i k a
Nisem zdržala na miru in sem šla mal na sonček, čist na easy sprehod, sej zdej bom pa dala mal noge v luft!!!

SONCHEK: ja sej vem da en cm še ni razlog za paniko, sam mal te pa prestaršijo s takimiizjavami, da je glavica že čist dol pa da se ji mudi ven,.... pa če že čutim popadke itd.. sem jo kr debelo gledala menda nekaj časa

TINAAJA:tudi meni tole počivanje nekako ne gre od rok, mislim da me bo moj v kratkem privezal za postlo, sploh ko sem mu po sprehodu omenla da bi pa mal kasnej lahk šla do baby centra...user posted image

TAYA85: pa ne preveč nahrulit svojga, si bo že vzel čas, berjetn se še ne zaveda da se že zelo bliža tisti trenutek, moj se tudi ni, od danes se pa že mal preveč vrti okol mene, no sej se je prej tud da ne bo pomote, ampak zdej jepa že mal...

SKAČICA: ja res je, sem iz CE in imama isti PDP, sej sma se s tamalo zmenle da bo vsaj do začetka marca počakala če ne še mal dlje, bomo pač bolj mirovali, joj pa sexat ne smem!!!!! Groza!

Moj prihaja se grem hiter uležit da ne bo kakih pripomb!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4246
15.2.2007 16:33:38   
blanči
Živjo srečkeuser posted image !

Tudi jaz sem s pregleda. Celo dopoldne sem bila na pregledu, ker sem imela povišan pritisk. Pritisk si moram zdaj sama merit doma vsaj na vsake dve uri. Drugače je vse ok. V sredo pa imam CTG in UZ. Malo me je tipala če je glavica že dol obrnjena pa ni mogla 100% potrdit tako da ne vem kaj bo bomo torej morali počakati na UZ, ki bo pokazal kako in kaj.

Skačica: Bodi brez skrbi, da ne boš sama v porodnišnici. Tudi jaz se vam pridružim (PDP 19.3.), če nas seveda kaj ne prehiti.

M a j c i k a: Jutri pa ena kavica oz. čajček pade, a ne?

No zdajle pa moram malo pospravit, pola pa se še kaj javim, drugače pa jutri.

LP iz sončnega Celja.

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
15.2.2007 20:43:12   
Sibil_
Čer!

Obalke-kako je bilo na čveku?Sama pač nisem mogla prit, na žalost.Eh, pa drugič...kolk vas je pa bilo?Kaj novega?user posted image

Mi smo z ta malim ponoči oziroma navsezgodaj (ob 5-ih zjutraj) letali po dežurstvih in po bolnici, ker je težko dihal in imel tak lajajoč vdih.In je dobil inekcijo in inhalacije, pa doma ima zdaj ne kup zdravil.Upam, da bo ta noč mirna, ker prejšnjo nismo nič spali.Mož pa še danes ni nič spal, jaz sem pa popoldan omagala, priznam.Nisem mogla več zdržat na nogah.user posted image

Imela sem tudi uz, z pikico vse ok, teža okrog 2800 gr., mere tudi bp.Sem se bala da bo zaradi cukra kaj večja, pa ni.Mah, me prav zanima kakšen bo ta drugi dojenček ko se rodi, pa če bo kaj podoben prvemu.user posted image

Te viroze so pa že tu mač.Imam občutek, da je 3/4 ljudi bolnih, pa nimaš šans ostat zdrav po moje, razen če si doma zaprt.V čakalnici je tudi večina žensk nekaj krehala pa brisala nosove, jaz pa čakala tam vmes več kot eno uro.Itak samo čakam, da me zvije.Sranje.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
15.2.2007 20:47:34   
A-N-J-A
tinaaja,zgleda da sva se glih zgrešile,jaz sem bla ob 13h že doma.
Tale bebival je bolj zdravilne narave,če ma user posted image vneto rito,pa tud drag ko žafran.Jaz mam Hladilno mazilo Galenskega lab.z Lj.in je superuser posted image .
m a j c i k a ti se pa kr mal čuvi,da bouser posted image še mal zdržal v bušiju.
sezam ta pravga bušita mašuser posted image ,no moj je mal manjši,ampak sem itak mal za tabo.
pikca pri nas bo user posted image prinesel Eli Nodija,upam da bo palilouser posted image ,Ela pa ne bo nič prinela user posted image .

Naša ta mala je bila danes kar znosna z izjemo večera,ko je vn padla,ker je najprej hotla kruh pa marmelado,ko pa sem ji gor marmel. namazala se je pa začela dret,pa metat...in pol je to trajal ene 15 min. pol je pa vsa sladka prišla k mamiciuser posted image .
Oh,sej bo,če ne prej do poroke bo,neuser posted image ?

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
15.2.2007 21:02:42   
Anonimen
Pozdravček vsem!

Kar se tiče vlažilcev zraka imava midva enega v obliki pingvina, pa se kr obnese. Obenem pa imam na radiatorjih une posodice, ampak te so bolj tko tko.

S parnjem in likanjem smo zaključili. Vse je na svojem mestu in bomo čakali, da nas najin fant obišče. Sam za ime še vedno ne veva - Luka ali Jure. Bi blo na koncu najboljš, da bi bila punca, pa bi bilo konec tega... ampak sedaj imamo vse v modri in zeleni barvi.

Kr_enamami, bom držala pesti, da bo dete še v trebuhu in da bo izpit šel tipa top. Moji izpiti so mi šli in se moram it menit še za diplomsko nalogo, pa kr odlašam. Sploh nimam pojma za naslov diplomske naloge in pri katere, prof. naj bi jo sploh delala.

Taya85, mislim da bi ti res morala vpisati vse podatke v MK, če ti jih pa tja ni, ti jih je zagotovo morala v tvoj karton. Če ti pa pogleda samo srček, pol ti pa tud nima kaj vpisovati?! Jaz bi jo kr lepo opozorila, da se ti zdi tole malo mimo in da bi ti lahko malo bolj razložila kako je otrok obrnjen, in kakšne so njegove mere. Zavarovalnica res plača 3 UZ, ampak če je kaj narobe pol ti jih pa pripada več - po vsej logiki, ki so tudi krtiti s strani zavarovalnice.

majcika, moja soseda je bila že skor 2 meseca pred PDP odprta 1 cm, pa je rodila skoraj 14 dni čez rok. Takrat je bil zelo aktualna oddaja na Tv Kopru, TV Poper, če se še prav spomnim in ko je rodila smo ji dali uokviriti pesem iz te oddaje, ki je šla nekako takole; " ...11, 12 mesec in še več, se mama razjajca; Ja, sin ne bo neč? Ma mama, zakj bi se rodu, tle notr je mehko je toplo.... Alora pridem več ksno..."

Sibil, katere bolezni pa pri vas še niste preboleli? Madonca, se mi pa res smilite, upam da bo po marcu bolje.

Lp, jjasna

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?