Tekica
|
Grrrrrr, napišem odgovor vsem, pa mi noče objaviti odgovora! Poskusimo še enkrat Lepega valentinčka vsem, veliko crkljanja, lupčkanja in še česa Obalke - uživajte jutri na kavici! Jaz imam pa jutri G in CTG, pa tudi z babico sem se dogovorila (gre za mamo od mojega bivšega sošolca, ona pravi, da me pozna, jaz pa nisem čisto prepričana ) amy26 - nama so PP lupinico zelo odsvetovali, sem jo pa tudi sama gledala in za novorojenčka je položaj malo preveč upognjen. Midva imava PP voziček, ampak potem sva izbrala Römerjevo lupinico in je res bolj prijetna (in cenejša ). Tejčica - ja, verjamem, da ti je zakuhalo pri Taji, ker starejši potem takšne vzgojne primere hitro pripišejo staršem. Potem pa pojasnjuj, da gre za razvojno stopnjo. Sibil - koliko časa si ti samo dojila? Nam so v MŠ zelo odsvetovali vse dude in flaške, tako da bi z nakupi počakala, dokler ne bo treba. Tinaaja - jaz imam Odejin obroč, je zelo pripraven videti, bomo pa videli, koliko ga bomo uporabljali. Skačica - meni se zdijo Muellerjevi modrki zelo fajn, jih že uporabljam in me nič ne tiščijo, pa še dobro oporo nudijo. Imam pa 4 skupaj, bomo videli, kako bo. freya - kupila sem 20 racmank, 8 zelenih in 12 rumenih, za novorojenčka naj bi zadostovale racmanke brez vložkov, imam pa tudi podloge za drekce - za čisto prve dni imam en paket plenic, potem bom pa kar poskusila z racmankami. Meni se čisto spi ... sem bila na sprehodu, paše, sodeluje zdajle, ko pišem, saj pleše rumbo v trebuhu, vsake toliko časa pa imam občutek, da bo pogledal ven Iz službe me še kar kličejo, ampak jutri se mi začenja porodniška in 9. mesec. Upam, da se bodo umirili! Pri študiju kar ne zdržim več. Lep pozdravček in se tipkamo!