|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
13.2.2007 17:48:34   
blanči
O kakšne čvekice ste!user posted image

No imamo saj kaj delati, a ne? Sedeti pred računalnikom in brati ter pisati pa res ni težavno delo.

M a j c i k a: Torej dogovorjeno za četrtek.

Če je še katera iz Celja ali okolice se naj javi na ZS (GSM številko) in se zmenimo za kavico.

Ja tudi mene zanima glede pitja čaja iz malinovih listov, kako in kaj, če ima katera izkušnje.

Se slišimo oz. se pišemo.

LP

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
13.2.2007 21:39:25   
magor
Hojla, marčevske user posted image !

Majita - iskrene čestitke za bejbiko Ano. Očku in mamici želim veliko srečnih trenutkov in mirnih noči. user posted image user posted image user posted image

znana mi je skrb Majite in njenega dragega, saj sem jaz tudi rodila tretjega sina cel mesec prezgodaj (2950 kg in 49 cm) in je imel težave z dihanjem, ki pa so se uredile v dveh dneh. Potem je pač sledila še zlatenica, a zdaj je naš dečko, ki bo 26.2. dopolnil 3 leta, dec in pol. Vse bo še o.k.

Dekleta, tudi jaz vam ne sledim, toliko imate za povedat. Nekaj vam povem, delajte po občutku, ne zalagajte se s stvarmi po nepotrebnem, ker čas pokaže svoje. To te večkratno materinstvo izuči. Razumem pa vas , ki ste prvič user posted image , da želite imeti vse pod kontrolo. skratka, vsaka ve za sebe. Vse ste pridne.
Če bi naši poslanci brali te forume, bi lahko povzeli, da smo ful pridni in da si želimo otrok, le malo več finančne podpore ne bi škodilo, a ne?? Na svetu ni lepšega kot malemu čudežu podariti življenje. Otrok je res čudež in naša telesa so prav tako. Joj, sem že nostalgična.

Lepo nočko vsemuser posted image

Zdaj smo družinica 6M, čakamo novega M-čka

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
14.2.2007 8:25:10   
Anonimen
Majiti in ocku cestitke za malo princesko Ano user posted image user posted image user posted image

Pri nas nic novega...Spala sem od dveh naprej kar fajn...Prav lep soncek sili skozi okno...Upam,da z user posted image cimlepse izkoristima danasnji dan...

Punce ne pozabite obroca zraven za v P,za vsak slucaj...

Lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu magor)
  Neposredna povezava do sporočila: 4178
14.2.2007 9:42:58   
draja
PUNCE, VSEM VAM, VAŠIM DRAGIM IN VAŠIM user posted image  ŽELIM VESELO VALNETINOVO IN VELIIIIIIIIKO LJUBEZNI TUDI VNAPREJ!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
14.2.2007 10:31:56   
Pikca
Ojla punce,

vsakič, ko me kakšen dan ni gor, je kakšna novica!
Majita, očka in mala Ana, iskrene čestitke in da boste čimprej skupaj!!!

No, pa sem tudi jaz zaključila v službi. V pon. so me šefice še nekaj sekirale, pa sem jima kar malo ostro nazaj povedala, kar jima gre (mislim, tik pred porodniško težit in to čist neupravičeno, kaj se to pravi). No, včeraj pa smo se potem lepo poslovili, še celo en lep šopek so mi dali in mi zaželeli vse najlepše. Pa še plača je bilauser posted image  in zraven še neka nagrada, prav fino. In evri od paketa, tolk denarja skupaj že dolgo ni prišlo na moj računuser posted image . Seveda sem morala vsaj malo takoj zapravit, sem kupila tisti sling in zdaj že treniram z medvedkom (Živa ni hotela bit model).

Tinaaja, si le nabavila košek. Prevleko (jogi rjuhico za peno, pa tudi odejo in povšterček) sem jaz kupila v Baby centru, je pa od Odeje Škofja loka.
Sicer je tudi meni zelo všeč tvoj predlog za seznam! Javit se pa tudi jaz ne upam, mam toliko opravkov še in ne vem, koliko bom kaj gor.

Zdaj pa grem pisat mag. (tamala je pri babi), drug teden pa sledi glavnina pranja in likanja ter pripravljanje torbe, vmes pa malo pospravljanja...

Pozdravčki, lepo se imejte, Pikca

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
14.2.2007 11:21:29   
tinaaja
 user posted image  Valentinke  user posted image  - en lep dan, poln meckanja, cartanja in razvajanja z najdrazjimi vam zelim user posted image

Kje ste zdaj cveke user posted image  khm, upam, da se ne rojevate vse na valentinovo. user posted image

Jaz ravno ugotavljam,d a je mojo mami zajel val gnezdenja user posted image  Vsakic, ko pride k nam, se spravi nad kaksen kot in cisti prah... Tko, da zgleda je tole gnezdenje lahko nevarno tudi za mame in da se ta virus siri tudi na njih user posted image user posted image user posted image  

Jaz imam za danes plan pospravit predale v kuhinji, zlikat (odlagam ze ene 5 dni) in popredalckat vse, kar je ostalo od vikenda razmetano na delovni mizi. Hja, pa stenske nalepke gor nalepit user posted image  Skratka, akcija...

Vceraj zvecer je trebuh zakrknil kot jajce in imam obcutek, da mi celo noc ni popustilo.. Sem se zbujala, bozala trebuh, poskusala najt polozaj za spat... Jao.. sem takoj za zajtrk popila magnesl in je bolje.

Glede obroca za P : jaz ga ne bom v naprej pripravljala, sem pa mojega pripravila, da ga bo sel iskat, ce bo treba. Pazite edino to, da je zima in da se jih ne dobi ravno v vsaki trgovini. V lj jih imajo v atlantisu. Drugace ima Odeja en tak okrogel pouster ala obroc, ki se mi zdi tud kul. Mislim pa, da v P ravno ne sedis veliko, ce si rezan, tko da ga morda sploh ne rabis. Upam itak, da ne bo treba.

Grem jaz naprej delat, ker drugace se bom spet zasedela user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
14.2.2007 11:26:04   
skačica
oj,punce!

Kakšno lepo vreme pa še valentinovo je user posted image ! Midva sicer ne bova ravno praznovala,ampak vseeno bova šla malo po trgovincah in si kupila kakšno malenkost. Jaz njemu kakšen pulover, on pa meni user posted image  ?????

Tudi jaz sem kupila komplet posteljnino za zibko v BC in sicer se mi zdi, da je proizvajalec Zibelka al nekaj takega. Je prav lušten komplet(baldahin,odejica, podloga za pod glavo in rjuha za peno) in je prišlo 50 eurov. Se mi ne zdi prav drago. Pa še lep vzorec je!

Danes že vidim,da ne bo nič koristnega padlo od mene ampak bom samo čakala,da mož pride iz službe in da user posted image na teren. Čeprav me od hoje vse boli,me nobeden ne prepriča,da ne bi šla po trgovinah. Za to se pa vedno najde energija pa tud bolečine se da prežvet.

Jutri pa udarim en pospravljalni dan.

No,punce,preživite ta dan kolikor se da lepo in uživajte na sončku.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
14.2.2007 11:32:20   
skačica
tinaaja,pošlji svojo mami še malo k meni. Jaz sem vedno sama za pospravljanje,edino mož mi pomaga kadar ga ta pridna prime. No,pa sej kar pogosto,glede na to,da ima svojega dela čez glavo.
Moja mami je pa predaleč,da bi mi hodila pospravljat. No pa saj kar gre,ampak na koncu pospravljalnega dneva sem pa taka,da komaj še racam po bajti. Bog ne daj,da moram kam po stopnicah.

Ne,user posted image ,še malo počakat in nikamor hitet. Nismo še me na vrsti,vsaj do konca februarja moramo zdržat v enem kosu pol pa tud če kar ena za drugo gremo.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
14.2.2007 11:34:42   
*sonchek*
Hej čveke user posted image

No, jaz sem pa ravno s sprehoda - pri nas je že tak lep sonček in čeprav je hladno, mi prav paše mrzel zrak. Počasi sem sopihala kot lokomotiva, trebuh mi je otrdel "samo" enkrat, zdaj pa se nacejam z magnesolom.

Gibe user posted image pa še zdaj nisem čisto pogruntala - včeraj je počel/a take vragolije po trebuhu, da sem skoraj jokala od bolečine, dan pred tem pa sem komaj naštela nekaj gibov user posted image Očitno si rad/a kakšen dan vzame mal frej pa prespi vse skupaj user posted image

Aja, pa pogledala sem si dokumentarec In the womb (V maternici) - super zadeva! user posted image

Drugače pa danes z dragim ne bova kaj posebno praznovala - zjutraj sem dobila vrtnico in zajtrk v posteljo, zvečer pa me čaka še večerja (ki jo bo on skuhal!) in verjetno še kakšna malenkost. Imava namreč tako ali tako naslednji teden obletnico prvega zmenka (letos bo že osem let....), pa si bova takrat malo več privoščila user posted image

Vam pa želim lep in predvsem zaljubljen dan, pa izkoristite sonček user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
14.2.2007 11:44:11   
tinaaja
Sonchek - kje v Lj pa je soncek? Na mojem koncu je oblacno, megleno, sonce za oblaki user posted image

Midva bova tud doma naredila par poslastic user posted image  za Valentinovo, lepo na izi doma, pa kaksen deci vincka user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
14.2.2007 11:51:07   
*sonchek*
V prelepi vasici nad Rudnikom - jaz sem malo višje (po nadmorski višini) user posted image  

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
14.2.2007 11:56:34   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*

V prelepi vasici nad Rudnikom - jaz sem malo višje (po nadmorski višini) user posted image  

user posted image user posted image user posted image  Vazicka! user posted image user posted image user posted image
Pri nas se zdaj trudi pokukat izza oblakov. Joj, pa sem se spet zasedela.. sibam delattttt user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4187
14.2.2007 12:00:41   
amy26
Jst tudi komaj čakam da bom doma, tako kot ostaleuser posted image  moram delat ta teden pa še naslednji pol pa uradno porodniška, za dopust pa težko povem v službi saj me še ful rabijo tako da ga bom koristila samo kakšen dan še, recimo ta petek in bom končno lahko začela prati cunjice.

Ker čez teden ne sfolgam nič, služba pol pa doma še 14 mesečnik, ki želi skos mojo pozornost.

Glede obroča, jaz ga tudi verjetno ne bom vzela s sabo v P, bom pa vsekakor naročila mojmuuser posted image  da ga prinese če bo potrebno, ga pa imam domaše iz prve nosečnosti.

Ali ima katera doma avtosedež od Peg perego ki ima še tisti podstavek, kako je zadovoljna z njim?
Namreč  odločam se ali kupiti avtosedež od Romerja - ali Peg Perego ki pa ima podstavek ki ga pustiš v avtu.

Neposredna povezava do sporočila: 4188
14.2.2007 12:02:31   
Žabika
Veselo valentinovo želim vsem! Tudi midva ne bova nekaj pretiravala - jaz sem že zjutraj pripravila zajtrk, pa mojemu dragemu sem dala darilo! Moj je šel v službo, jaz grem pa zdele v službo, ker imamo eno strokovno srečanje, pa grem malo pogledat! Zvečer mi pa obljublja en romantičen filmček - komaj čakam!

V LJ kotlini se počasi dela sonček - no za Bežigradom ga že imamo! Sej ravno danes, ko bom celo popoldne presedela v dvorani - jah ni kaj - sej bodo še lepi dnevi! Tinaaja - iz kje si pa ti - iz katerega konca LJ? Sej vem da si že napisala, ampak sem pozabila!user posted image

Sonosečke - lep dan!
Ž.

Neposredna povezava do sporočila: 4189
14.2.2007 12:07:45   
simonka
Pozdravljene drage marčevke.
Najprej čestitke in user posted image  vsem novopečenim mamicam in očkom.
Nam vsem pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Valentinovo. Lepo praznujte z svojimi najdražjimi.
Par dni se ne oglasim pa je že starn 168. Bravo rekorderke.
No naj na hitro povem kaj se je dogajalo:
Kljub mojemu terminu 17.3. sem v ponedeljek že pristala v porodnišnici z kar pogostimi, sicer ne močnimi popadki. Skoraj me je kap. Popoldne smo še letali po Tušu, da organiziramo zabavo za Timona, proti večeru pa sem že začutila močno zatrdevanje trebuha. Najprej sploh nisem polagala pozornosti, pol pa je začelo že malo boleti in pridružile so se še bolečine v križu. Seveda v bolnico in ker so bili poadki, nisem pa bila nič odprta so me sprejeli na oddelek, kjer so mi dali neke šumeče tablete za umirjanje popadkov. Okrog 1 ponoči so poadki prenehali, tako ,da sem jih zjutraj prosila, če lahko grem domov in obljubila , da bom res počivala , da vsaj napoče 9 mesec. Sicer ima Jakec dovolj kg, vseeno pa se v 8 mesecu še najbolj razvijajo pljučka.

Tako, sedaj lepo počivam in čakam. Povedala sem vam že , da grem zaradi vseh problemov in velikosti našega Jakca na carski rez  V Feldbach in ko so se začeli popadki smo brž leteli v Mb porodnišnico, ker naju je bilo strah, da naju na poti kaj ne prehiti. Včeraj pa je možek odšel gor na posvet z osebjem in si ogledati porodnišnico in se vrnil  ves navdušen. Upam, da Jakec počaka do predvidenega CR 07.03. tako, da se lepo odpravim proti Avstriji.

Kako ste ve bodoče mamice. Vidim, da ste zelo pridne, pospravljate, pripravljate... Vendar vseeno začnite čim bolj počivati, meni so namreč rekli, da sem bila tisti dan preveč na nogah in aktivna. Nekaj bo že držalo ali ne?

Tejčika sem se nasmejala izjavi tvoje Tajike " stara baba", tudi naš Timek je začel te dneve stara baba stari ded, najhujša žaljivka v vrtcu pa je "ti mali pokakani". Moram ti povedati, da ko sem ležala v bolnici, je Timek tako jokal doma in je rekel da ne rabi Jakeca samo naj jaz pridem doov. Pol sem pa se najbolj zaradi tega sekirala. Pa tako se je veselil brateca. Samo zgleda da take reakcije pač pridejo zraven. Ščasoma pa se tako vse uredi.Mislim, da ni otročka, ki ne bi tako ali drugače odreagiral ob prihodu bratca ali sestrice.  Zato pa smo mamice, ki potem vse uredimo, ljubezni pa tako imamo dovolj, za sto otrokecov ne samo za enega, dva ali tri.

Tako zdaj pa grem malo klepetati z možek, da malo proslaviva Valentička, lepo doma, saj ne sem nikamor hoditi.

Se ša kaj javim lepo se imejte drage nosečke.
Pozdrav od user posted image .(veselega,debelega slončka)

Naša sončka: Timon in Jaka

Neposredna povezava do sporočila: 4190
14.2.2007 12:26:36   
K_a_t_i
Živjo punce,
najprej vsem lepo Valentinovo, dober se pocartajte s svojimi najdražjimi! user posted image

Amy26 - mi imamo peg peregovo lupinico z nastavkom pa je na žalost še nismo sprobali. In kot zgleda po današnjem jutru, je niti ne bomo prav kmalu (vsaj 14 dni ne). Ena baraba nam je namreč hotela ukrast avto izpred bloka (to ji h sreči ni uspelo), mamo pa vsega navrtanega in vsi kabli ven visijo -> tko da gre v popravilo user posted image . Pa ravno zdaj, ko bi ga najbolj potrebovali...
Je pa bla sestrična sila zadovoljna s celim Peg perego kompletom (voziček, košarica, lupinica) -> lahek in zelo zložljiv. Baje da ravno pravi za v mali avto (clia imajo).

Grem kej dobrega spečt za svojga dragega - se mi je kr mal zasmilu zjutraj k me je probu razveselit z bajaderco za Valentinovo, jst pa vsa žalostna... user posted image

Pozdravček vsem nosečkam!

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
14.2.2007 12:28:07   
tinaaja
Simonka, le pridno pocivaj user posted image , da bos docakala 7.3. Jaz pocivam tkole - sem pospravila predala v kuhinji in se usedem pred RR user posted image user posted image user posted image  Zdaj bom sla odlikat svoje in nazaj malo prebrat, kaj ste napisale.

Zabika - jaz sem iz trnovga, in tudi pri nas je vse vec soncka. Jaz res upam, da ne bo marca in aprila sneg, ker je zdaj tok lepo...

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
14.2.2007 12:37:58   
amy26
tko da gre v popravilo . Pa ravno zdaj, ko bi ga najbolj potrebovali...

K_a_t_i, to je pa res en šituser posted image , upam da ga kmalu dobite nazaj iz popravila, še sreča da vam ga niso ukradli.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
14.2.2007 13:05:51   
Anonimen
Valentinke vam in vasim dragim zelim, da ga prezivite cim lepse!!!  user posted image

Midva si bova privoscila valentinovo kosilo,malo bova izkoristila soncek...Na easy vseuser posted image ...

Jaz si tale dokumentarec In the womb tudi vlecem dol.zadnjic je bila prepozna ura zame...

Simonka ti pa le pridno pocivaj, da bo user posted image pocakal do 7ga.

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4194
14.2.2007 13:10:31   
A-N-J-A
Jaz sem pa dons sama,brez ta male.Sem jo dala v vrtec,ki pa je bil napol prazenuser posted image .
Pol sem pa letela v BC,pa Muller,pa v Chiccota,pol pa še v Sparuser posted image .Predstavljajte si kakšna sem prišla domovuser posted image .
Zdaj bom pa mojmu bukslnu torto naredila,pol pa po Elo v vrtec.

Mi mamo tud krasen sončekuser posted image .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
14.2.2007 14:01:40   
LP
Ojla user posted image !!!!!
Evo, najprej čestitke Majiti za Ano - da se boste čimprej crkljali doma.
Potem vsem vam user posted image user posted image user posted image Valentivnovo, čim več crkljanja v objemu najdražjih...

Mi2 sma mela danes pregled. Naš user posted image je težek že 2500 g in še nič kaj ne kaže, da se mu kam mudi. Vse ostalo je brez posebnosti, in js sem spet vsa srečna ker sem ga verjetno videla še zadnjič, preden ga objamemuser posted image - kar že res komaj čakam, kot verjetno ve vse. Je revček prav stlačen že v trebuhu in tudi brca ne več močno, pravzaprav ma že dva dni zelo zaspane dneve, in kr malo bolj aktivne noči. Ampak mene nič ne moti, da le dnevi tako lepo tečejo. Sej bo kmalu....

Pravkar se motim s peko srčkov za celo familijo, mi kr dober gre, upam pa vseen, da ne bo trajalo predolgo, ker sem že malo utrujena.
Potem pa bi tudi rada šla še malo ven na sonček, preden pride pozno popoldne moj Valentin domov user posted image .

Skratka, lepo se imejte, UŽIVAJTE in pobožajte svoje trebuščke...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
14.2.2007 14:29:25   
Dajadada
user posted image user posted image user posted image  Veselega valentinčkauser posted image user posted image user posted image

Meni se pa danes prav nič ne da. Sem imela toliko načrtov, kaj vse bom naredila, pa nisem še nič. Moram se potrudit in vsaj nekaj dobrega skuhati in speči možeku, da bova imela romantično večerjico ob svečkah.

Pa tako lepo je zunaj, da bi bilo fino iti na kakšen sprehod, ampak a veste, da se kar ne morem spraviti ven. Se raje nastavljam sončku skozi okno.
Uf, lenoba, lenoba.

Da ne omenim en kup perila za zlikat. No, ja pol, ko bo user posted image  doma, ne bo več časa za zabušavanje.

Hej, ravno sem izvedela, da je ena nosečka, tudi marčevka, ampak ne z RR rodila dvojčici. Jutri je bila naročena za CR, ampak tamali nista hoteli več čakati, tako da sta danes zgodaj zjutraj kar po naravni poti prijokali na svet. Vse tri so super. Kako lepo valentinovo za očka - sedaj bo moral kar tri punce razvajati.user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu LP)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
14.2.2007 14:32:05   
Taya85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej en lep valentinov pozdrav vsem marčevkam.
Vidim da uživate v sončku...........res ga je lepo videti.

No sama vas preletim kolikor morem in ker tako hitro pišete, potem pozabim kaj sem že hotela vprašat ko pridem do konca user posted image .

Tudi sama pripravljam še zadnje stvari za DAN D, ki bo kmalu tu...
Uživajte v sončku in imejte se po valentinovo radiuser posted image

Lp, Taya85

(odgovor članu LP)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
14.2.2007 14:33:21   
Dajadada
Sonchek, midva imava tudi naslednji teden obletnico najinega prvega zmenka - že kar 10 let je minilo. Kako lepih 10 let. In sedaj se bo še nekaj najlepšega rodilo iz najine ljubezni. Joj, jaz bi kar jokala tako sem srečna. 

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
14.2.2007 15:14:16   
*sonchek*
Dajadada in celo okroglo obletnico imata! Čas pa tako hitro teče, da mi včasih res ni nič jasno... Še malo, pa bomo k sebi stiskali svoje štručke...  user posted image

In kljub temu, da je danes čudovit sončen dan, imam jaz filmski maraton, namesto, da bi uživala zunaj user posted image   No ja, saj sem bila dopoldne na sprehodu, pa še to iz dneva v dan postaja večji napor... Mi kar paše malo poležavat...vsaj dokler še lahko, potem bomo verjetno okupirane z našimi paglavčki...user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?