simonka
|
Pozdravljene drage marčevke. Najprej čestitke in vsem novopečenim mamicam in očkom. Nam vsem pa veliko za Valentinovo. Lepo praznujte z svojimi najdražjimi. Par dni se ne oglasim pa je že starn 168. Bravo rekorderke. No naj na hitro povem kaj se je dogajalo: Kljub mojemu terminu 17.3. sem v ponedeljek že pristala v porodnišnici z kar pogostimi, sicer ne močnimi popadki. Skoraj me je kap. Popoldne smo še letali po Tušu, da organiziramo zabavo za Timona, proti večeru pa sem že začutila močno zatrdevanje trebuha. Najprej sploh nisem polagala pozornosti, pol pa je začelo že malo boleti in pridružile so se še bolečine v križu. Seveda v bolnico in ker so bili poadki, nisem pa bila nič odprta so me sprejeli na oddelek, kjer so mi dali neke šumeče tablete za umirjanje popadkov. Okrog 1 ponoči so poadki prenehali, tako ,da sem jih zjutraj prosila, če lahko grem domov in obljubila , da bom res počivala , da vsaj napoče 9 mesec. Sicer ima Jakec dovolj kg, vseeno pa se v 8 mesecu še najbolj razvijajo pljučka. Tako, sedaj lepo počivam in čakam. Povedala sem vam že , da grem zaradi vseh problemov in velikosti našega Jakca na carski rez V Feldbach in ko so se začeli popadki smo brž leteli v Mb porodnišnico, ker naju je bilo strah, da naju na poti kaj ne prehiti. Včeraj pa je možek odšel gor na posvet z osebjem in si ogledati porodnišnico in se vrnil ves navdušen. Upam, da Jakec počaka do predvidenega CR 07.03. tako, da se lepo odpravim proti Avstriji. Kako ste ve bodoče mamice. Vidim, da ste zelo pridne, pospravljate, pripravljate... Vendar vseeno začnite čim bolj počivati, meni so namreč rekli, da sem bila tisti dan preveč na nogah in aktivna. Nekaj bo že držalo ali ne? Tejčika sem se nasmejala izjavi tvoje Tajike " stara baba", tudi naš Timek je začel te dneve stara baba stari ded, najhujša žaljivka v vrtcu pa je "ti mali pokakani". Moram ti povedati, da ko sem ležala v bolnici, je Timek tako jokal doma in je rekel da ne rabi Jakeca samo naj jaz pridem doov. Pol sem pa se najbolj zaradi tega sekirala. Pa tako se je veselil brateca. Samo zgleda da take reakcije pač pridejo zraven. Ščasoma pa se tako vse uredi.Mislim, da ni otročka, ki ne bi tako ali drugače odreagiral ob prihodu bratca ali sestrice. Zato pa smo mamice, ki potem vse uredimo, ljubezni pa tako imamo dovolj, za sto otrokecov ne samo za enega, dva ali tri. Tako zdaj pa grem malo klepetati z možek, da malo proslaviva Valentička, lepo doma, saj ne sem nikamor hoditi. Se ša kaj javim lepo se imejte drage nosečke. Pozdrav od .(veselega,debelega slončka)