|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
13.2.2007 10:29:18   
Sibil_
Dan!

Sem klicala na csd in nakazilo za paket je že-jupi.Tako da Tejčica-ti ga ziher tudi imaš, za ostale pa ne vem.

Prej sem malo počistila wc in kopalnico in me je potem pol ure nekaj zvijalo-joj kako sem jezna, čim kaj malega naredim je že štala.Bi mogla prav počivat, pa mi gre umazana bajta na živce-grr.No, saj večino dela opravi možek, ampak moški so bolj levi pri pucanju...user posted image

DAnes moram it še po zadnje stvari v trgovino-natikače, pa še nekaj v BC, pa še par flašk moram kupit.Meni PAtrik ni hotel vlečt iz nobene flaške, samo joška je bila ok, pri nekje 6. mesecih pa je pograbil ampak samo od Chicco tisto fiziološko s posebnimi širokimi cuclji.Tako da jaz priporočam tiste flaške, že parim kolegicam so se samo te obnesle.user posted image

Z dudo pa tudi jaz ne vem kaj naredit-če jo prekuham bo vsa bela nikakva, če jo pa samo operem pod vročo vodo in dam v sterilizacijsko tekočino tudi ne vem če bo dovolj.KAj pravite?Al jo pustim zapakirano in potem dam kar v porodnišnici sestram sterilizirat?user posted image

Za četrtek potem velja-juhu, pa v četrtek imam uz...komaj čakam.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
13.2.2007 10:44:04   
skačica
ja in baje so Mullerjevi prav fajni. Jih punce pohvalijo. Jaz bom verjetno kar enake košarice vzela al kaj? A imajo še večje od D? Bom kar sestro ta mlajšo poslala ponjeuser posted image . Sicer je mala nekaj bluzila,da ona pa meni ne bo tega kupovala ampak kar se mora se morauser posted image . Ona hodi v LJ v SŠ in je vsak dan tam. Jaz sem sicer občasno še tam(drugače imam službo v LJ), ampak ne hodim v center. V btc se mi pa tudi več ne da. In še prav poceni so.

A da je danes denar od CSD user posted image ? Jaz sicer še rabim kako stekleničko-tele so prav srčkane,ki jih je nalepla MoonEve tako da mogoče bom pa te vzela. Jaz črpalke ne bom kupovala vnaprej.

Tinaaja,ti tudi končuješ študij? Ma je muka diplomo spacat,hujše kot pa izpite delat. Vsaj men. Moji zapiski od izpitov so bogve kje,po moje sem sproti vse stran vrgla. Da mi še diplomo uspe napisat do konca porodniške in sem zmagala. Do konc življenja več niti ene bukle ne pogledam. Sicer je pa to verjetno tako,ker nisem zbrala ravno študija meni pisanega na kožo ampak kar nekaj. Me zanima če mi bo v življenju kaj prav prišel. PO moje ne,ker kar rada delam to delo za katerega sem izučena. Bomo vidli.
Joj,zdej pa dost o študiju.

Evo,ravno likam obrobe in posteljnino za zibko in mi je v likalniku zmanjkalo vode in takoj pristanem na računalniku. Grem nazaj likat.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
13.2.2007 11:05:34   
Anonimen
Skačica, jaz sem si za začetek nabavila en modrček iz Mullerja, iste velikosti kot nosim sedaj. In morm rečt, da so kr fajn na prvi pogled. Bom pa moža poslala pol po še, ko bom videla ali rabim št. večjo ali je to OK kar imam sedaj.

Drugače pa sem imela danes CTG, pa je bilo vse OK, voda je tud OK, napisala mi je napotnico za porodnišnico in za rešilca, pa še vse izvide mi je dala s seboj (za tokso, pa za Rh faktor-sem negativna, pa krvna skupina,...). Se je pa malemu kolcalo skoraj 10 minut in je že ginekologinja sestri rekla, da naj gre pogleat kaj fali mojemu otročičku - pa je pol ugotovila, da se mu noro kolca.user posted image

Mi je pa prepovedala jesti kruh in pa sol, tko da bo sedaj do konca hrana brez okusa... user posted image

In pa ena od sester je zbolela, tko da je bila samo ena in je imela full dela, pa kr gneča je bila ko sem prišla ven. Ampak pol mi pa sestra prijavi, da je z nami nosečnicami tolk dela...user posted image Halo?! Sej vem, da je navala kr dost (morajo imeti tolk in tolk pacientk), pa vsaka bi rada takoj na pregled, ampak rodnost pada, ta pa takšne...user posted image

Lp, jjasna

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4153
13.2.2007 11:14:39   
Encijan
Še z moje strani ČESTITKE vsem srečnim mamicam in očkom za male pupe! Da bi lepo napredovale in vse čimprej zadihale samostojno, da se boste lahko kmalu cartali doma!

Punce, mene tale vaša sporočila o porodih oz. rojstvih, pa tudi sporočila mojega telesa (občasno otrdevanje oz. lažni popadki, povečan izcedek, enkrat celo z rdečimi nitkani, da sem že posumila na čep, ampak je bilo tega le za vzorec, ki bi ga skoraj spregledala) kar malo skrbijo in sem včeraj končno spakirala torbo za v P, manjkajo še mobi s polnilcem, pa materinska knjižica z izvidi (imam namen še na kak pregled prej k G), pa osebni dokument in še kaka malenkost. Seznam potrebščin imam čisto pobarvan, počrtan in porisan, zato si moram sedaj narediti še enega, namreč, kaj še manjka, da bova, ko bo sila, še tisto noter vrgla, potem pa veselo v Rim. Sicer pa smo v nedeljo "praznovali" 36t, še en teden, pa bo 37 tednov, ko nas porod lahko vsak dan preseneti...

Halje in spalne srajce tudi jaz ne bom jemala s sabo v P, sem jih že imela priliko sprobat, pa je bilo za preživeti, najbrž je precej odvisno od vsake posameznice in njene kože. Koliko blazinic za dojenje pa boste vzele s sabo v P, celo škatlo? Jaz sem zadnjič kupila še Chicco-tove, kjer je lepo vsaka posebej zapakirana in trenutno jih imam 12 v torbi, ostale pa doma, mi jih bo mož prinesel, ko prvič pride na obisk, nimam občutka koliko na dan jih bo treba zamenjat. Jih bo najbrž premalo, kaj?

Kaj pa dudo za user posted image , boste vse vzele s sabo? Jaz je še nimam in niti ne vem, kakšno naj kupim, pa tudi stekleničk zaenkrat nimam, ker jih kao ne bom rabila (dojenje), če bo sila, bo pač dragi takrat nabavni.  Se mi zdi, da vsega pa res ni treba na zalogo kupovat. Ma, saj bom kmalu videla, kolk sem pametna oz. nespametna...

Aja, jaz sem v torbo dala tudi nekaj paketkov papirnatih robčkov, ker zdaj ne grem nikamor brez njih, tudi za potem ne vem, kako bo.

Glavnik za temenca pa sem tudi jaz kupila tistega od Chicco-ta, po Anjinem nasvetu, sem zadnjič vzela zadnjega v njihovi BTC-jevi trgovini, mehke krtačke pa tudi jaz še nimam.

Pa še glede pokrivanja in odejic za user posted image me nekaj zanima. Jaz imam zaenkrat le eno, bombažno, kakšno bom najbrž tudi še samam naredila iz flisa, ampak zanima me, koliko je potrebno otroka pokrivati. Nekje sem prebrala, da mora biti odejica lahka, jaz pa sem za začetek po nasvetu svakinje za v zibko mislila uporabiti kar to odejo, zloženo na cca. 3 sloje (2-krat prepognjeno) in oblečeno v oblačilec za vzglavnik (prevleko za povšter, po domače), pa se sedaj bojim, da to ne bo preveč/prevroče. Kupila sem sicer tudi blago, da bi ta oblačilec sama naredila, ampak se ne morem odločit glede dimenzije, se mi zdi ta velikost 60x80cm za zibko kar maksimalna, sploh ker je zibka res mala (pena za ležišče 76x34cm). In kaj dati noter? 2-slojni flis ali kaj drugega? Kako imate ve to pripravljeno oz. že prakticirate pri prvorojencih?

Imejte se lepo in se zdaj še spočijte, potem tako veste, da ne bo časa. Jaz sem bila včeraj v knjižnjici in za spremembo vzela nekaj romanov za sprostitev in ne samo knjig na temo nosečnost oz. dojenček, menda malo spremembe koristi. Morda grem zdaj kako stran prebrat ali pa spat, se mi nič danes nič ne da. Pa še kosilo moram skuhat, kako mi je zadnji teden to odveč... Sicer bo zelenjavni ričet, ki ga imam zelo rada, ampak, če bi mi ga kdo skuhal, ne bi imela nič proti.

Encijan

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
13.2.2007 11:27:53   
MoonEve
IZVIRNO SPOROČILO: sibil
Bi mogla prav počivat, pa mi gre umazana bajta na živce-grr.No, saj večino dela opravi možek, ampak moški so bolj levi pri pucanju...

Ja, jaz MORAM počivat, in ker fantje čistjo bolj tako-tako, imava eno gospo, ki pride ob torkih in v 2 urah očisti stanovanje, da se blešči (za 5 evrov na uro), jupi! Ni vredno tega denarja, da bi se on ali pa jaz matrala

Skačica: v Mullerju ne vem, če imajo večjo številko od D, sem klicala, pa na žalost zame ne pridejo v poštev (pa tako so ugodni!)

Denar je definitivno prišel, sem še naročila pri Baby Centru igralno podlogo, pa pralne prsne blazinice, pa enega mehkega roza zajčka, ki igra nežno melodijo, ko potegneš za vrvico (tega sem mojemu zamolčala ), pa prsno črpalko, + pri Bušiju še Maclarenov gugalnik. Ker dragi kar ošpice dobi, če mora v BTC, pa sem mu prihranila živce. Ostalo mi je še okoli 70 evrov... To bo pa pomoje kar za modrce & plenice

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
13.2.2007 11:45:20   
Encijan
Jupi, res so že "dinarčki"od CSD-ja - tudi pri nas - in to 250€, čeprav sem dobila odločbo za 244€. Še dobro, da se zato nisem sekirala! Zdaj je pa treba še voljo zbrat za zapravljanje, mogoče jutri, ko grem v Lj...

Medtem ko sem pisala prejšnje sporočilo, ste se razpisale o stekleničkah in dudah, zato so moja vprašanja malo smešna, ampak glede pokrivanja user posted image   pa vseeno prosim, če napišete svoje izkušnje.

Encijan

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
13.2.2007 12:04:03   
A-N-J-A
Moj otrok spiuser posted image ,jaz sem mal bolš zgleda da Sinupret pomagauser posted image .Mislim da bom dala ta malo jutri v vrtec,ker vročine nima,smrkava je pa še mal.Je pa tale moj otrok oduser posted image .Prejle sva se obe jokale,vsaka v svojem kotuuser posted image .Hoče vse dosečt pol pa če ji ne dovolim se pa dere k jeshar.Ampak ne morem ji vse ustrečt in k rit znest,krizuser posted image .Mene je včasih tok strah,da bom pravilno vzgojila svoja otroka.Včeri zvečer sem se tud nek spičla z mojim in pol sem enouro jokala in so mi po glav hodile črne misli,kaj m je blo treba še enga user posted image ,če pa še tega ne obladam.
Upam da nisem kakšno zamorila,ampak morem se mal skašlat,ker moj ni za take poovore ,hitr kakšno po nesreč v vrže,pol me p še bolj prizadene.

modrčki men pa tele Mullerjevi prov nič ne sedejo.Drugač mam št 85B,tam sem pa kupla 90C pa mi je bil ful premajhenuser posted image .Jaz mam 3 modrce z Mother Care-a,bom pa najbrž kupila še kakšnega,ker poleti ko je vroče sem tud dva al pa tri zamenjala čez dan,ker sem se potila pod dojkami in so bili zato čist mokri.

Po porodu sem jaz dobila ta pravo mleko šele doma čez kakšen teden,tko da blazinic nisem kej dost nucala v porodnišnici.So se mi pa dojke povečale ene tretji dan na Ž velikost(sem dobila tud strije po obeh okol in okol),pol so se pa zmanjšale čez kakšne 14dni.

Dudo bom jaz definitivno vzela s sabo in to Chiccotovo s kavčuka.

Dekca za v zibko,jaz sem jo pokrivala kar z temi otroškimi dekicami,samo je bilo zunaj 30 C,zdaj pa nevem kaj bom.Encijan sej boš vidla če bo otročku vroče ga boš pa mal manj pokrila.

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
13.2.2007 12:09:32   
A-N-J-A
Aja eno stekleničko bom pa jaz tud od Chiccota kupila.Črpalko je pa boljš kupit potem,ker jih veliko mamic sploh ne rabi.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
   [Brisano sporočilo]
13.2.2007 12:24:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4159
13.2.2007 12:40:33   
MoonEve
Stekleniče Closer to nature imajo v Baby Centru. Je pa tisti del s cucljem res fino upogljiv in mehek, kot bradavica user posted image Zaenkrat sem kupila v kompletu dve mali (zraven dobiš 2 cuclja z malo luknjico) + tole prsno črpalko, ki je na sliki (v tistem postu sem tudi link prilepila).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
13.2.2007 12:54:13   
Boni3
S stekleničkami in dudami je tako,da jih prekuhajte (sterilizirajte) v destilirani vodi,ali če imate doma britta vrče v vodi iz njih in ne bodo nič bele in čudne. Preizkušeno.

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
13.2.2007 13:20:45   
malička
ojla punce, moram vas prositi za nasvet, včeraj sem na hlačkah opazila roza izcedek, sicer je bilo zelo malo kake tri kapljice potem pa nič več, zato nisem nikamor šla niti klicala, me pa je kar malo stisnilo pri srcu, če me razumete, zato me zanima če ima katera izkušnje s tem in če je možno da mi odteka plodovnica in kaj naj storim, če se izcedek še pojavi in kaj če se ne??? hvala za odgovore

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
13.2.2007 13:22:38   
Žabika
No danes je pa ena grozna noč za mano - nič spanja, samo premetavanje. Celo noč sem čaj pila in med jedla. Pa sigurno sem kilo mandarin pojedla. Ampak počutje je pa danes kr ok, samo da sem bila malo zaspana, pa sem se prejle za pol ure vlegla in je kar ok. Zdej si bom pa kosilo skuhala - danes sem kar sama ostala s psom ostala, ampak sej je tudi malo sam biti prav fino.

A-N-J-A: lepo, da se počutita bolje! Pa kar nam malo pojamraj - sej vse vemo, da smo si moški in ženske tako različni! Včasih se res ne znajo kontrolirati, pa še me smo zdaj tako še bolj občutljive! Drugače se pa ne sekiraj - prepričana sem, da tvojo malo dobro vzgajaš in da boš tudi naslednjega otročička. Mislim, da vsakemu kdaj pridejo kakšne črne in grde misli v glavo, pa si je potrebno potem kar hitro kakšno lepo stvar priklicati v spomin!

MooEve: mene bo tudi zanimala tvoja porodna izkušnja - ampak bom z veseljem še malo počakala nanjo! Sem pa slišala, da si v bistvu v vodi samo dokler ne pride res do iztisa user posted image - je to res?

Povejte mi, če imate ve pripravljene porodne načrte? Jaz sem ga napisala, pa da vidimo kako se bo potem končalo!

Glede flašk in dud: tudi jaz bom uporabljala - seveda če bo treba - chiccotove dude - tiste solzice, ki zgledajo tako grdo, ampak so me vseeno prepričale, pa tudi njihove flaške - te ergonomske. Sicer imam tudi eno aventovo in eno mam, tko da bomo verjetno tudi te porabili. Črpalke pa tudi jaz ne mislim kupovati vnaprej - sej jih imajo povsod dovolj.

Za tiste, ki boste uporabljale chiccotove prsne blazinice - v DM-u sem videla, da je cena za 60kom nekaj čez 7 evrov - kar dosti ceneje kot v njihovi trgovini!

Glede pokrivanja: jaz imam v zibki pripravljeno bombažno odejico od Odeje, v velikosti zibke, če bo potrebno bom dala pa čez še kakno bombažno pokrivalo, ampak pri nas je tako vroče v stanovanju, da mislim, da ne bo treba.

Denar od CSD: tudi jaz sem ga danes dobila - pri nas bo šel pa za lupinico in ISO-FIX podstavek - samo barvo moramo še izbrati!

Zdaj si grem pa skuhat, popoldne se grem pa malo razvajat!

Lp,
Ž

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
13.2.2007 13:25:16   
Žabika
malička: jaz ti težko karkoli svetujem kaj narediti, ampak bi pa rada povedala, da se v sanolaborju dobijo vložki, ki nam pokažejo kaj nam odteka. Sama jih še nisem sprobala in jih tudi še nisem kupila - ker ne vem, če jih bom rabila - ampak samo tako za informacijo!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
13.2.2007 13:32:36   
freya
Malo sem pozna, pa vseeno. Majita, user posted image za Ano, pa držim pesti, da se čimprej cartate skupaj.

Jaz flašk še nič nisem kupovala. Eno aventovo imava še od poroke, ko jo je mož dobil v službi za darilo, pa upam, da je ne bomo takoj rabili. A dudo je treba oz. se priporoča imet že v P? Upam, da jo bomo zmazali brez, če ne bo pa mož nabavni.

Tekica, koliko racmank si pa kupila? A jih boš že čisto takoj uporabljala (že iz P)?
Jaz še malo oklevam, ali jih že zdaj kupit ali kasneje, samo se bojim, da bi se potem prehitro navadila na une za 1x uporabo.

Sem pa včer končno probala lupinco v avto namontirat. S pasom se mi je zdelo ful enostavno, motilo pa me je, ker je bočno precej nestabilno (pas ustavi gibanje naprej-nazaj, levo-desno me pa ni prepričalo). Tako da se tudi jaz precej nagibam k nakupu Easyfixa.

Uživajte!

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
13.2.2007 13:41:35   
sezam
K_a_t_i - ja dudo je dobro prekuhati in dati v svojo škatlico (razen če imaš Aventovo, potem imaš že zraven pokrovček).

Anin očka - še enkrat čestitke mladi družinici in da boste čimprej skupaj

tejčica - a vaša pa kar tako user posted image . Saj so tile otroci res nepredvidljivi. Malček naj pa še kar malo počaka pri tebi v bušiju.

skačica - jaz sem kupila tudi samo eno malo stekleničko za čaj, ki pa jo lahko uporabim tudi za mleko (od začetka), če bo potrebno, sicer bomo kasneje dokupili. Jih tudi prvič nisem skoraj nič rabila. Je pa res kot je MoonEve napisala, da ni dobro dajat karkoli user posted image , če se le lahko doji.

MoonEve - tudi v LJ noro kurijo (vsaj pred 2 letom so, tako da je verjetno sedaj isto)

sibil Bi mogla prav počivat, pa mi gre umazana bajta na živce-grr.No, saj večino dela opravi možek, ampak moški so bolj levi pri pucanju...user posted image  - user posted image user posted image  smo vse enake. Naš tudi pospravi kopalnico, ko pa v kak kot ali kje zadaj pogledam, pa ..... prah user posted image  in potem mami na kolena in puca, nato pa au,....

jjasna - zakaj pa so ti prepovedali jesti kruh in sol user posted image

Encijan - koliko blazinic ? user posted image  Jaz jih prvič v P nisem nič rabila, čeprav sem jih imela s sabo. Kasneje pa sem jih. Mislim, da toliko kot si napisala zaenkrat dovolj, če ne pa jih kasneje prinese. Brez zveze ne vem koliko vlačit s sabo.

A-N-J-A - user posted image  da je zdravje boljše. Da pa si kako zamorila, ti pa ni treba imeti slabe vesti. Mislim, da se vsaka, ki že ima enega vsake toliko časa ukvarja s takimi vprašanji. Glede vzgoje, se tudi jaz včasih sprašujem kje je meja, do kje ji lahko pustim, da ne bo preveč razvajena ali pa da jo prehitro zabremzam. Na žalost moraš to sam malo pretestirati, ker enega vzorca ni user posted image . Vsaka oseba je svoja in vsaka ima svoje meje. Na žalost user posted image
Glavniček za temence sem tudi jaz uporabljala tega, ki ga omenja Sibil. Je res fini. user posted image

Glede postojenske P - 2 kolegici sta tam rodili in bili obe ful zadovoljnji user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
13.2.2007 13:48:20   
sezam
Res so prišli Evri - 250€ (odločba pa 244€) user posted image user posted image . Pa še plača je danes. Bomo lahko spet zapravljali user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
13.2.2007 13:58:46   
soncek78
Hello user posted image !

Nakaj časa me ni, pa se že razgovorite, da imaš kaj brat.

Najprej user posted image user posted image user posted image  Majiti in očku za malouser posted image Ano. Upam, da se boste kmalu cartali skupaj.

Obalke... v četrtek zjutraj pridem tudi jaz ob 8:00, vedno isto mesto.

No jaz sem malo prehlajena... ampak pijem čajčke in vitamin C, da se moja mala user posted image , kar orang buni... Pa kaj čmo.

Lepo se imejte, božajte bušije!

Pozdravček vsem!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
13.2.2007 14:21:30   
Anonimen
Sezam, ne smem jesti kruha in soli, ker zatekam. V 10 dneh sem dobila 1,5 kg, prej pa v vseh mesecih "le" 7,5 kg. Pa res mam kr tople in debele prste na rokah in členki me bolijo za znoret, to pa zato ker ni pravega pretoka krvi, ker je vse tako zatečeno. Sem pa jedla danes rižoto brez soli, pa je še kar. Sem takoj po kosilu še pojedla eno majhno čokoladco, da sem dobila nazaj okus.user posted image

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 4169
13.2.2007 14:47:48   
tinaaja
Mooneve - a si vzela roza Macleanrnov lezalnik user posted image user posted image user posted image  Jaz sem vzela modrega.. ful so dobri user posted image  Mislim, da je bil pol samo se roza na voljo.

Jaz sem tud dobila dinarcke, ki pa so ze sli za lupinico in podstavek. Danes pa ugotovim, da podstavka v mojem avtu kao ne morem uporabljat, vsaj tko pise na MC speltni strani, sem kar pikce dobila. Morava ugotovit, ce se da izkljucit airbag. ne vem zakaj v senicu ne mores easyfixa uporabljat zadaj.. user posted image  Grrr... Tko da pazite bejbe, ce se odlocate dat 120€ za easy fix.. Seznam odgovarjajocih avtomobilov je na MC spletnis trani.

Encija, jaz bom dudo vzela sabo, za vsak primer. Pa jo bom prekuhala in shranla v skatlici. Blazinice za dojenje pa sem dala not kar cel paket od DM, ker bom chiccotove prihranila za pol, ko bo res naval mleka. Jaz imam v kosku ze koutrcek zraven, nimam pa se jogi rjuhe, se ne vem, kako se bom znasla, al samo plenico cez, al brisaco, al dala narest, al... user posted image

Zabika, glede porodnega nacrta, jaz ga nimam, ker si sploh ne predstavljam, kaj in kako bo. Bomo sproti sodelovali. Valda, da zelim, da mi cuva presredek, ... ampak mislim, da se bomo ukvarjal sproti z dilemami in vprasanji. Nimam blage veze, kako bom odreagirala na celo zadevo, tko da se mi zdi brez veze ukvarjat z nekim nacrtom. Vedet je treba, zakaj gres tja, kaj te caka na koncu in skupaj delati na tem, da mine cimprej in cim lazje user posted image

Anja - super, da si bolje user posted image  Jaz se tud kar vidim, da bom tkole v enem kotu, mala v drugem in se bova sli, kera bo prej odnehala.

Aja, vloziki za preverjanje odtekanja plodovnice ne obstajajo nikjer v Sloveniji - preverjeno, ker sem ji iskala. user posted image  Sanolabor jih sploh nima vec. Lekarne pa nikoli niso imele. Malicka, kaj pa ce vprasas v babiski soli v Lj - so na voljo tam za taka vprasanja, med 8-9 in med 11-14. Tel: 522 60 48.

Pridna gospodinja mora it zdaj kosilo kuhat - danes bo domace user posted image  Krvavice, pecenice in zelje user posted image  Sem dobila domace zadeve in je treba narest.

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
13.2.2007 15:14:47   
Žabika
Vložki, ki pokažejo, če odteka plodovnica - iz prve roke vem, ker sem bila zraven, da so jih 21.12. v Sanolaborju v CityParku imeli in sicer pakirane po 3 kom, cena je bila cca. 3700 sit.

Lp,
Ž.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
   [Brisano sporočilo]
13.2.2007 15:39:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4172
13.2.2007 15:50:46   
MoonEve
Ko sem jaz ene dva tedna nazaj klicala v Sanolabor, jih baje v Lj niso imeli več, v Domžalah pa še. Samo pa res izkoriščajo uboge zaskrbljene user posted image , taka cena za 3 vložke!!! user posted image

Ja, tinaaja, roza sivega user posted image V naslednjih dneh bo najbolj pričakovana oseba na mojem seznamu poštar user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
13.2.2007 16:36:54   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Vložki, ki pokažejo, če odteka plodovnica - iz prve roke vem, ker sem bila zraven, da so jih 21.12. v Sanolaborju v CityParku imeli in sicer pakirane po 3 kom, cena je bila cca. 3700 sit.

Lp,
Ž.

user posted image  Jaz sem vse Sanolaborje v lj preklicala in povsod rekli, da jih ni - takrat,ko se mi je povecal izcedek, sem hotla preverit, da ni slucajno plodovnica.. Matr jim user posted image user posted image user posted image  user posted image  - vazn, da ni bila plodovnica user posted image  

Mooneve - fuuul je lepi ta lezalnik, jaz sem se takoj zaljubila vanj.. sem se ful tezko odlocila med roza in modrim, ampak sva pol vseeno vezla moderga, ker je vecina ostalega roza in je moj reku, da ze malo pretiravam user posted image user posted image user posted image  Saj res, moram kupit baterije za vibriranje user posted image

Soncek78, veliko cajckov, vitaminckov, pocivanja, pa bo kmalu bolje

V lj se je naredil prav lep dan user posted image  Najedla sem se, moj pa zdaj ugotavlja, kaksna je situacija z Easyfixom in mojim avtom... Res upam, da se da kaj narest.. In juhuhu kupila sem eucerinove zadeve, tko da danes zvecer polnim torbo za P. user posted image  (upam) Gor bom dala pa listek, da je rok uporabe od 24.2, naprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
13.2.2007 16:55:32   
m a j c i k a
Punce živjo?
Vas je pa skoraj nemogoče dohajat!
Mam eno vprašanje glede čaja iz malinovih listov, a ga bo katera uporabljala?

Skočica: ne bom šla gledat porodnišnice v Ce se bom kar pustila presenetit, kar bo pa bo, pa tako delam takrat ko imajo odprta vrata, itak ne  bi mogla it.

Blanči: potrjujem za četrtek, jaz imam pregled ob 8.00h, se pol čujema kira bo prej gotova ne?!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?