draja
|
Uh, vidim, da bom morala iti na dopust, če vas bom hotela še redno spremljat. Preden preberem do konca,že pozabim komu sem hotela kaj odgovoriti . No, ampak saj je prav, da čvekamo . URLA ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU MALE PRINCESKE KATJE Tinaaja, glede koška - jaz bom imela ravno takega (vsaj po obliki), star pa je že 60 let in je "prenesel" že vse otroke v naši familiji pa še sposojali so si ga drugi od nas. Pa je še vedno ful lep. pač narediš nove obrobe in to je to. Kaj hočem torej reči - če bo tudi vaš imel tako dolgo tradicijo, potem se ga sigurno splača nabaviti. Nujno ga sicer res ne rabiš in otrok ga hitro preraste, ampak če pa ga boste kupili, pa ga boste potem pri vseh naslednjih otročičkih uporabljali. In tako bo enkrat hčerkica od tvoje miške veselo razlagala naokrog, da bo njen dojenček spal v košku, ki ga je njena mamica dobila od svoje babice ob rojstvu,... OK, malo sem zašla , ampak jaz veliko dam na družinsko tradicijo. Službe pa sem res že groooozno naveličana, sploh zdaj koste večinoma že vse doma. Ampak se mi splača potrpeti še 2 tedna, ker potem bom (kot sem se dogovorila v službi) lahko ves dopust za leto 2007 koristila drugo leto in bom več z otročičkom doma. Tejčica me veseli, da je Taja že bolje in upam da letos ne zboli več!!!! prepovedano! Sonchek super previjalna mizica, pa ful lepe stene z nalepkami! Vse nove - dobrodošle med nami - se vam še sanja ne, kako vas bo čvekanje tukaj z nami obsedlo . A-N-J-A - čim prej se pozdravi, ker tole s sinusi pa se res sliši grozno. Vem kako grozno je že, ko imam migreno, kaj mora šele tole biti, kar ti preživljaš... Pikca upam, da Živa spet ne zboli in da ti končno zaključiš v službi. Res je beden občutek, dokler ti nekaj še visi za vratom. Hormoni - ojej, kje naj začnem. Mi je ravno danes pri kosilu moj rekel, da komaj čaka, da rodim, da ne bo poslušal več izgovorov v smislu "Ti ne veš, kako je bit noseč " in da se bo lahko končno tudi on izgovarjal, ko bo previjal, v smislu "Ti ne veš kako mi je, ker me je Živa pokakala do vratu". Sem mislila, da dol padem - od kje mu take ideje . No, vsaj previjati ima očitno namen. Naročanje preko Sončka - ne vem več katera je spraševala, ampak jaz sem naročila voziček Quinny Speedi + košara Dreami v akciji,prejšnji teden pa še lupinico in nekaj malenkosti. Gibi no naša je aktivan kar naprej in zdaj so njeni gibi včasih res že prav boleči. Ma zadnje čase kar ni pri miru.Mislim saj hvala bogu da je tako, samo je pa ta otrok res hiperaktiven, Kar naprej se mi premika po trebuhu in me brca in drega in kaj še vem vse. Ma jaz res upam, da ne drži, kar pravijo, da se aktivnost otroka pokaže že v trebuhu, ker potem mi ne bomo spali . Lep nedeljski večer vsem.
|