|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.2.2007 9:58:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4051
   RE: Marčevke
10.2.2007 10:01:29   
tinaaja
Jutrooo....

ne vem, a je vreme krivo al kaj.. dve uri sem pokonci in bi sla kar nazaj spat user posted image  user posted image  Sla bi na trznico po suho sadje, pa se mi ne daaaa.... Groza...

Sibil, meni je svakinja svetovala vsaj ene 4 dekice, sem jo kar cudno pogledala, ampak ima malo pikico in je rekla, da skoz nekaj rabis: za podlozit na kavc, pokrit v postelji, v lupinico, vozicku,... Skratka, jaz imam: kovter za v pojstlico, eno plis deko 140x100, eno manjso deko 90x90 in uno zadevo, kjer otroka not povijes (sem dala enkrat sliko gor od Sterntalerja: bebico das kot v vreco in od strani povijes).. Zaenkrat bo to to.. Po potrebi sploh za poleti, pa bom kupila se kaksno tanjso..

Freya, ko dobimo podatvek za lupinico bom moj ziher takoj sprobal, pa ti javim user posted image  Meni se zdi z easyfixom bolj varno in tudi bolj enostavno. Pri meni bo zavezan s pasom, moj pa ima prednastavitev za easyfix - najvec pa bomo itak hodili z mojim, ki je vecji in zato varnejsi. Za kaksno voznjo s kom drugim, se bom pa ze naucila s pasom samo lupinico zavezat.

Grem nekaj delat, ker drugace bom tko zaspalauser posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
10.2.2007 10:23:14   
skačica
pozdravljene marčevke!
Že kar nekaj časa vas redno spremljam,vendar mi nikakor ni uspelo,da bi se prijavila. No,danes sem imela srečo in evo me,če me hočete vzeti med vas.
PDP imam 18.3., bo najin prvi user posted image in rodila bom v celjski porodnišnici. Naj bi dobila user posted image , ki ji bo ime IZA.
Kako zelo sva oba že nestrpna,mi verjetno ni treba razlagati. Stvari imava že skoraj vse pripravljene,danes moram še nekaj oprati in zlikati potem je pa res vse.
Prosim,če tudi mene napišete na seznam marčevk.
Lp,user posted image skačica

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
10.2.2007 10:46:48   
A-N-J-A
Pa kaj ste nore???Kolk ste napisale.pa sam en večer in dop. me ni gor?
Jaz mam spet sinuzitisuser posted image ,men se bo kar zmešal.Zdele mi je moj prinesu Sinupret,ki baje pomaga.Jojj,kolk me glava boli,da mi je kar slabo.Ta malo sem pa k mami napokala,ampak bo kmalu gor.
Aja pa moj bejbi se je ful umiriluser posted image ,mi ni prav nič všeč.ker prej je bil res po celem trebuhu.
Torba za potrebščine user posted image ,jaz sem mela pri Eli od Nivee,pa mi ni bla všeč.Zdaj bi mela kakšno drugo in sem zadnjič mal v BC gledala,pa so mi vse premajhne.Zdaj bom mogla met namreč za dva otročka potrebščin not.Ma ne vem moram še mal za navadnimi torbami pogledat,mogoče pa kaj najdemuser posted image .

Urla čestitke za Katjouser posted image user posted image user posted image ,no pa ni dva dni samo deklicauser posted image .

Kr_enamami čestitke za izpit.Zdaj maš pa res eno breme manj.

Kopalni plašč,ga ne bom vzela,ker ga dobiš tam,pa še rabla ga nisem nič.

Kengurujček mam,ampak mi ni sedu,so me ful rame bolele,pa tko se mi je zdel,kot da mi kri ne more v glavo pridetuser posted image .

Sibil,kaj pa ime Tobias.Moja prijateljica,ki sicer živi v I,ga ima pa se mi dopade.Punčko ima pa Leticio.

Majita teb želim pa da še mal domov prideš preden greš rodit.

Tinaaja,veš kaj ti kar pejt po košek,če ti ga ponujajo.Prav ti bo ziher prišel,pa kokr časa žeuser posted image .

Snemanje poroda,moj je posnel par insertov(s fotkičem),ko se je Ela rodila in sva bile še skup povezane.Men je to nor spomin in si velikrat ogledam njen prvi jok,ko so mi jo dal na trebuh in sem jo po glavici pobožala ona se je pa zajokalauser posted image .

Boni3 jaz sicer nisem kupila voz in lupinco,ampak samo voz in to leta 2005.Kaj te pa zanima?Poznam eno ki je naročila komplet.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
10.2.2007 11:17:13   
tejčica
Jutroooooo!

Mi smo se komaj s postelj razvlekli. user posted image  Smo imeli končno normalno noč in smo izkoristili kar se da. Taja je veliiiiko boljša, trenutno tudi brez vročine in upam da pri tem ostane. Hvala za vse dobre želje in pozitivno energijo. Sem bila pa res sedaj tako obremenjena z njo in upam da vam nisem preveč težila.

Tinaaja, mojemu sem kar jaz pripravila pipirje za urejanje očetovskega dopusta. Ta teden bo nesel papirje še v službo da mu vpišejo plače (da bo vključena še zadnja), potem mora pa vpisati notri samo še otrokove podatke ko se rodi. Ko sva ta teden na CSD-ju urejala očetovstvo, sem mu tudi pokazala kje vse odda, tako da upam da ne bo težav. Mora pa papirje vložiti notri en dan pred začetkom koriščenja očetovskega dopusta.

Simonka, tudi jaz imam rojstni dan 27.3. Pri vas bo pa marec zelo naporen. No, pri feštah pa lahko prišparate, je lahko ena za vse skupaj, vsaj za mala dva. Jaz imam letos dober izgovor, da mi ni potebno delat praznovanja za 30.

Tekica, kaj tudi pri tebi že popadki!?! Če bo šlo tako naprej, bo pol marčev že v februarju rodilo. Kam uhajate!?! 

Sibil, ja, jaz bi že morala imeti novo številko, pa sedaj že dober teden skoraj nikamor ne hodim (razen k dr. s Tajo) in mi še ni uspelo uštimat (se otepam novega stroškauser posted image ). Sem pa danes prvi dan na porodniški in po pravilih ne bi smela več uporabljat službenega. Bojo že preživel, če bom do ponedeljka še njihov strošek. Takoj ko dobim novo ti jo javim, do takrat pa imam še vedno staro.

Skačica, dobrodošla med marčevkami. Pa veselo čvekanje in pričakovanje.

A-N-J-A, kaj pa je to sinuzitis? Sliši se nič kaj lepo in ti želim da se hitro pozdraviš.

Sedaj pa šibam malo pospravit. Vreme je itak za user posted image .

Pa pa!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
10.2.2007 11:42:50   
A-N-J-A
Tejčica sinuzitis je vnetje sinusov,posledično te boli glava,oči zobje ušesa...groza.

Tinaaja moj je pri Eli očetovski dopust zrihtal ko se je Ela rodila.Itak v službi dobi zato dopust ob rojsvu otroka.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
10.2.2007 13:05:11   
simonka
Drage moje marčevke.
Bolj se bliža dan D bolj sem neučakana, zdaj se mi zdi , da bom pol stvari pozabila, da še nimam nič kaj pripravljenega ......
Kaj ste nabavile za nego otročka?  Mandljevo olje, kremo za ritko, vlažilne robčke, vatico ..... Kaj še imate na svojih seznamih?
Še je praksa v porodnišnicah široko povijanje prvih dva meseca. Nekje sem zasledila da menda v LJ ne povijajo več široko. Z možekom sva hodila v materinsko pred 4 leti, tako, da zdaj nisva šla, pa se mi zdi , da sem že vse čisto pozabila.
TEJČICA sem vesela za Tajo, da je bolje. A imaš tudi ti rojstni dan 27.03.1970 - super babnice smo rojene na ta dan ali ne haha. Samo sem jaz starejša par let, po starosti po srčku pa ne haha.
A-N-J-A želim ti čimprejšnje okrevanje in polno optimizma. Pri nas pa smo imeli cečla družinica konjuktivits, najprej Timon pol pa še midva. Komaj smo se gledala, smo se pa zato toliko bolj cartali. Bejbi se je umiril, moj se je tudi malce za dva dni pol pa spet veselo brcika naprej. Pravijo, da bolj je proti koncu bolj se umirja. Torba za potrebščine še je kar velika od Quinnya, še bol priročen pa je nahrbtnik.

Sem opazila, da imate vse že kar zlikano in pripravljno. Pridne. Jaz pa še čakam, da dobim previjalno tako fajn s predali, da si lahko vse not zložim. Otroška je že zasedena s Timončkovimi stvarmi.
Tako pa pa Franček je mimo, tako da se grem carta k Timončku, ati pa nam pripravlja dobro sobotno kosilo.
Kako nas nosečke razvajajo ali ne . Jaz kar vse izkoristim.
Pa pa

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
10.2.2007 13:27:48   
TeDyBear
Pozdravljene, res ste "nore", podiramo vse rekorde v številu strani!!! Pa tudi v številu nosečk na mesec!!!user posted image

Tejčica, simonka in Kr_enamami - tudi jaz sem oven, rojstni dan in PDP pa imam na isti dan : 23.3.!!! Samo ne verjamem, da bo pikec zdržal do takrat! Pri nas je pa noro od 1.9. do 6.10., ker takrat praznujemo kar 9 rojstnih dni (vključno z rojstnimi dnevi mojih treh moških user posted image ) , da ne govorim o ozimnici, šolariji, kurjavi....

A-N-J-A čimprej se pozdravi, moj možek ima velikokrat sinuzitis in vem, da ni nič kaj prijetno!

skačica dobrodošla!

Freya mi imamo easyfix, pa smo zelo zadovoljni in je res enostavno! Le v mojem avtu /manjšem/ bo zavezan s pasom... Sicer pa se bomo skoraj vedno vozili v večjem, ker je v mojem "matičku" premalo prostora za 5 oseb, da ne govorim o vozičku, ki tudi slučajno ne pride v 10 centimetrski prtljažnikuser posted image user posted image user posted image !!!

sibil-  user posted image user posted image user posted image  zanimivo!!!! Glede imen mislim user posted image user posted image user posted image !!!

Tako, zdaj pa h kosilu, potem pa bova najine mulčke razvozila po rojstnih dnevih prijateljčkov, starejši bo tam prespal, midva pa greva malo šetkat na Bled, je taaaakoooo lep sonček pri nas!!!
Uživajte!!!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
10.2.2007 15:10:00   
A-N-J-A
Evo mi smo pojedli(babi skuhalauser posted image ),zdaj sem pa spet ta malo dol pustila,da gre z babi mal na svež zrak.Jaz itak nisem za nobeno rabo,sem že mal v depri,da sem slaba mama,ko skos ležimuser posted image .

simonka,konjuktivitis sem tud fasala,ja kakšen teden nazaj,pa še zdaj ko se zjutraj zbudim,komaj oči odprem.Se mi zdi kot da mam čist suhe.A je to normalno?
Torba od Quinnyja se mi pa ne zdi dost velika,je od Nivee večja.Ma sej ne vemuser posted image .
V Lj.P zdajtakoj slikajo kolke in če je 1a,ti ni treba široko povijat.

Tedybear maš fajn imena tvojih sončkovuser posted image .Moj možek je tud Grega.PDP mava pa istiuser posted image .

Kr_enamami mava pa isti okus za imenauser posted image .Moj je predlagu Vid al pa Maks,jaz sem hotla pa Gabra al pa Ožbeja.Pol sem jaz skenslala Maksa,moj pa Gabra in Ožbeja.Pol sva mela en čas zatišje pred izbiro,na mj 30 roj.dan pa sem mu rekla da je skrajni čas da izbereva in mu dala na zbiro Bor,al pa Urh in se je odločil za Bora.No pa imamo ime,mi je pa ful všeč,p take probleme sem mela,glede izbireuser posted image .
Kako je pa ime tvoji drugi punčki???

dekce,jaz sem mela pri Eli tri,pa nobene nisem preveč rabila,tko da zdaj nisem kupila nobene.Če pa ne bom mela dost tri bomo pa pol nabali.

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
10.2.2007 15:23:58   
m a j c i k a
Pozdravljene!
Evo še ena na novo, no čeprav sem že kar nekaj časa na "celjskem" foromu, PDP imam 18.3, tako kot ti Skačica in mogoče se vidima celo v isti sobi, lp vsem ostalim!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
   [Brisano sporočilo]
10.2.2007 15:24:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4061
10.2.2007 15:38:01   
A-N-J-A
Ha,ha Kr_enamami mamo pa res podoben okus za imenauser posted image .Če bi bil naš punčka bi bil pa Zarja,pa Neža se mi tud ful dopade.
Jaz se sploh ne spomnim da sem mela pri Eli take bolečine v trebuhuuser posted image .Zdaj grem pa sam mal okol in sem čist razštelana.
Aja pa še ena povezava,19.2. ma moj brat roj.danuser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
10.2.2007 16:32:35   
freya
Oj!

Jaz sem se pa sinoči prehitro hvalila, da sem ok. Sicer spala sem v redu, sem pa čisto polomljena. Morbit je res vreme. Tako podrta že dolgo nisem bila. Pa vse me boli. Hodim ko račka oz. pingvin (se spomnim na uno reklamo Kinder, a je kinder pingui?) user posted image

Dekice sem jaz naredila sama - kupila flis oz. termovelur, potem sem pa samo na cikcak obentlala. Eno sem naredila dvojno (dva različna vzorca skupaj), da je bolj topla, ostali dve sta pa enojni (od ostanka blaga). Tudi pri pranju so se vse tri čisto dobro obnesle.

Za easyfix sem pa spraševala, ker imam manjši avto, 3 vrata, pa bo zato lažje lupinco tako noter dajat. Za ta velikega se ne bojim, da ga ne bi hitro s pasom pripela, samo bom verjetno več se s ta malim vozila.

Lep vikend vsem!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
10.2.2007 16:51:00   
tejčica
Hojla!

Jaz pa danes prav uživam, saj je moj prevzel Tajo in sem se jaz malo potepala in kofetkala. Sedaj sem se fino napapcala, ob prebiranju RR-ja pijem kavico, potem grem pa knjigo brat...al pa spat.user posted image  Kolk to paše!

Rojstni dnevi...pri nas je navada (po moji strani familije), da se za rojstni dan naredi fešta za ožjo familijo, tete, strice, sestrične in bratrance s familijami...ludnica! Največja gužva je od začetka julija pa do prvih dni avgusta, ko je v enem mesecu 8 rojstnih dnevov. Potem pa ti to uskladi z vsemi.user posted image  Smo že debatiral da bomo magari za otroke skupaj naredili in je ena velka fešta in basta.

M a j c i k a, dobrodošla na marčevskem čveku.

Sedaj pa se grem sproščat za knjigo.

(odgovor članu freya)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
10.2.2007 18:11:48   
magor
Hojla!

Čestitke Urli za princesko!!! Mirne noči in srečne trenutke celi družinici!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Majcica in Skočica - dobrodošli.
K_e_n_a_m_a_m_i - bravo za opravljen izpit!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene tudi sicer že kar matra, sploh ponoči, ko se je potebno obrniti. Včeraj je tudi mene že malo zvijalo - tista znana bolečina najprej križ, potem pa še trebuh. Možu sploh nisem upala povedat, da se kaj dogaja, sicer pa je posumil, ker sem bila tako tiho. Ponoči se je na srečo umirilo.
Kmalu bomo vse po vrsti pestovale naše sončke.

Žabika - Ne vem, ti ponavadi dobivaš SMS-e od marčevk. Kako dobiti tvojo številko? Ne znam ti poslati zasebnega sporočila. Potrebno je dati naslov, pa ne znam. user posted image Mi lahko pomagaš??? Hvala.

Lepo se imejte in se crkljajte

Zdaj smo družinica 6M, čakamo novega M-čka

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
10.2.2007 18:22:35   
Boni3
Krasno,vidim ,da nisem samo jest tolk nikakva,kot da imam 120 let! Vse me boli pa ščiplje pa cuka....user posted image  Ah še malo pa bo.
Tinaaja,moj včeraj ni urejal za očetovski ker bo itak pol ko se bo dama rodila,ker raje vidim,da bo doma potem,ko bova mi2 doma,ker če bom imela CR sem 6 dni po tamalem v P,tako da...
Kar se pa parkinga na CSD ju tiče je pa čisto pod kritiko...Dobro,dasva šla skupaj,ker če bi bila sama se glih zjokam. Že tako komaj zlezem v avto in vozim,če je treba pa mal na knap parkirat,pa mal večkrat volan zasukat sem pa itak hin. Da nebi zgubljali besed,če ti kdo parkira malo preblizu....pol pa v avto ne morem,a naj grem skozi prtljažnik al kaj?
Skratka včeraj sem zlikala do konca,kar je bilo jeeeee....Do nadaljnega ne likam sploh!

Lp vsemuser posted image

(odgovor članu magor)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
10.2.2007 18:44:12   
simonka
Zdravo Mamice.
Bolj se bliža dan D bolj bi klepetala z vami nosečkami. Nekako sem polna neke enrgije in vznemirjenja. Ponoči ne morem dosti spati, mi kar zatekajo noge čez dan Pa se cartam s Timončkom. Ali imate mamice ki imate že malčke doma podobne občutke kot jaz. Najbolj me skrbi kako bom pogrešala Timonča ko bom v bolnici, da bom znala uskladiti čas za oba, da ne bo ta večji ljubosumen. Čeprav je tudi močno atijev ljubljenček pa se mi zdi da se v času moje nosečnosti vseeno vedno bolj navezuje name. Sicer hodi Timon v vrtec, vseeno pa ker sem že od začetka nosečnosti doma, ga včasih ne damo v vtrec in doma norima in se cartama.

A N J A tudi jaz imam neke močne bolečin v spodnjem delu trebuščka, pa tudi dostikrat mi trdi, sicer pa sem bila včeraj na pregledu pa je bilo vse ok. Konjuktivitis pa se je pri nas vlekel zelo dolgo. Očke se ranijo in dolgo traja, da se zaceli, meni se je skozi zdelo, kot da imam pesek v očeh.

Ne upam si vam povedat koliko sem se spet zredila. Sicer sem kar aktivna športnica in imam pri svojih 179 cm okrog 60kg. V prvi nosečnosti sem prišla na 106 kg groza ne, ampak sem v dveh letih spet prišla na svoje kg. No sedaj ni nič kaj boljše. Je že spet trimestna številka. Tudi v drugo sem mesec prej nehala kaditi in to je takoj prineslo dobri 10 kg pa še vse ostalo. Možek se mi pa smeji in pravi, da sem njegov mali tank. Ve ste bolj pridne ali ne.
Tako pa sem se naklepetala, moja dva sta šla na izletek., jaz pa sem se odločila, da kljub temu da še nimam previjalne, vse operem in pripravim, tako, da bo delo pozno v noč.
Pa pa zaenkrat

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
10.2.2007 18:59:20   
skačica
tud jaz sem čedaljebolj polomljena,v kolkih me tako boli,da komaj hodimuser posted image .
Pa to od včeraj naprej,prej me ni nič bolelo. Zgleda,da se res vse pripravlja. Zdele sušim še ta zadnje cunjce pol pa tud če grem.

Edino diploma me fino matra,bi mogla še dispozicijo do poroda popravit,upam,da mi uspe.

majcika,mogoče bova pa res skupaj v sobiuser posted image ,če ne bo naša kaj prehitela.

Glede dekic- jaz sem kupila tri. Upam,da mi bodo prišle prav.

Aja,punce: vidla sem da je precej zanimanja za vozičke traxx in da jih ni več. Če slučajno še katero zanima,naj povem da imajo še enega v Arielu v Mozirju. Modrega trikolesnika. Verjetno za vas ne pride več v poštev ampak vseeno.
Jaz sem ga kupila še prav čas in komaj čakam,da ga začnemo uporabljati.

Jaz z urinom nimam težav,se mi je pa zelo povečal izcedek. Uporabljam dnevne vložke in si jih moram kar redno menjatuser posted image . Mi gre na živce.

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
10.2.2007 19:23:59   
Sibil_
Čer!

Tejčica ti kar javi novo mobi številko.Dolgo se itak ne boš mogla strošku izogibat...Kaj si kupila novo dekico?Kje in kakšno in koliko si kaj plačala?user posted image

Punce, da ne pozabim-tista, ki bo imela CR naj tole pozorno prebere.Če ima žena (partnerica) CR, dobi mož (partner) en teden bolniške nege zanjo, ko gre domov.To je predpisano in časti ZZZS.Ampak to nekako nekateri zdravniki pozabijo (!) povedat..No, samo, da boste vedele.user posted image

Grem perilo zlagat, je sušilec oddelal šiht...user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
10.2.2007 19:44:51   
magor
Simonka - te razumem, da te skrbi za Timončka. Jaz imam doma tri sinove in imam s prvima dvema kar dobre izkušnje glede sprejemanja dojenčka, kako pa bo sedaj reagiral Mike, ki bo konec meseca 3 leta, pa bomo še videli. Rad boža moj trebušček in govori o sestrici.user posted image

Sem opazila, da sem narobe zapisala imena: majcika, skačica in Kr_enamami, se opravičujem. user posted image user posted image

Lepo se imejte

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
10.2.2007 19:49:13   
magor
Uspelo mi je polati zasebno sporočilo, Žabika!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu magor)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
10.2.2007 20:20:49   
sezam
majita - držim pesti, da še malo zdržite.

tinaaja - moj še ni urejal, sicer sem mu jaz oddala nekaj papirjev, potrdila o plači in delodajalcu pa mora še odnesti

Tekica - pa ne da bi še ti rada ušla k februarčicam user posted image . Zdrži še malo.

Dobrodošle vse, ki ste na novo. Res smo tu rekorderke - po številu in čvekanju user posted image user posted image

kr_enamami, A-N-J-A - tud pri meni je tale druga user posted image  težka. Vse me že boli, špika,.... me kar mine da bi morala še kam iti, pa sem še kar nekaj imela v planu (shopinga) pa bo zgleda kar moral o počakati ali pa dragija veti s sabo user posted image

Glede RD je pa pri nas ludnica v aprilu - 5 krat (mi2 oba sestra in njen mož in še njen sinček), potem pa naši še hočejo praznovat godove in je v aprilu še +1, tako da je to mesec "ŽRETJA"user posted image user posted image

simonka - ja, jaz imam tudi ta občutek, da jo bom pogrešala. Posebno, če se zgodi kot je bilo pri njej, da še na obisk ne bo mogla priti k meni. Pa če bo prišla, ne vem kako bo, ko bo morala oditi domov. pam, da ne bo preveč joka. Zadnej čase je itak skoz samo "mami, mami", "mami moja",... Pa tudi ko bomo doma, me malo skrbi, kako bom našla dovolj časa za oba. Pa saj bo.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
10.2.2007 21:06:01   
kety99
Pozdravljene! Sem sestra od Urle in vam sporočam, da se obe, mamica in Katja odlično počutita, zdaj ko sta se končno spoznali! Se je pa Katji zelo mudilo na svet, tako da tudi za epiduralno ni bilo časa user posted image . Katja pa je taka princeska, da ji ni para!!! Čestitke Urla!

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
10.2.2007 21:38:17   
Barči78
Kety99 - ja čestitke tetka user posted image user posted image user posted image

Pa seveda še enkrat čestitke mamici za malo princesko - da bosta čimprej doma user posted image user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu kety99)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
10.2.2007 21:45:01   
*sonchek*
Super, da sta le obe s princesko zdravi in ok! In še enkrat čestitke celotni družinici!  user posted image

Drugače pa smo mi danes dobili previjalno mizo - iiii, čist sem navdušena!
Evo, takole izgleda...
user posted image
Pa iskat sva šla še košaro za voziček, tako da imamo zdaj (vsaj kar se opreme tiče) vse user posted image

Me pa danes precej dajejo hormoni - moj dragi ravno pakira, ker jutri odhaja v Toskano (službeno), jaz pa zraven jokam kot dež...user posted image Joj kako sovražim te njegove službene poti! user posted image

(odgovor članu kety99)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?