A-N-J-A
|
Pa kaj ste nore???Kolk ste napisale.pa sam en večer in dop. me ni gor? Jaz mam spet sinuzitis ,men se bo kar zmešal.Zdele mi je moj prinesu Sinupret,ki baje pomaga.Jojj,kolk me glava boli,da mi je kar slabo.Ta malo sem pa k mami napokala,ampak bo kmalu gor. Aja pa moj bejbi se je ful umiril ,mi ni prav nič všeč.ker prej je bil res po celem trebuhu. Torba za potrebščine ,jaz sem mela pri Eli od Nivee,pa mi ni bla všeč.Zdaj bi mela kakšno drugo in sem zadnjič mal v BC gledala,pa so mi vse premajhne.Zdaj bom mogla met namreč za dva otročka potrebščin not.Ma ne vem moram še mal za navadnimi torbami pogledat,mogoče pa kaj najdem . Urla čestitke za Katjo ,no pa ni dva dni samo deklica . Kr_enamami čestitke za izpit.Zdaj maš pa res eno breme manj. Kopalni plašč,ga ne bom vzela,ker ga dobiš tam,pa še rabla ga nisem nič. Kengurujček mam,ampak mi ni sedu,so me ful rame bolele,pa tko se mi je zdel,kot da mi kri ne more v glavo pridet . Sibil,kaj pa ime Tobias.Moja prijateljica,ki sicer živi v I,ga ima pa se mi dopade.Punčko ima pa Leticio. Majita teb želim pa da še mal domov prideš preden greš rodit. Tinaaja,veš kaj ti kar pejt po košek,če ti ga ponujajo.Prav ti bo ziher prišel,pa kokr časa že . Snemanje poroda,moj je posnel par insertov(s fotkičem),ko se je Ela rodila in sva bile še skup povezane.Men je to nor spomin in si velikrat ogledam njen prvi jok,ko so mi jo dal na trebuh in sem jo po glavici pobožala ona se je pa zajokala . Boni3 jaz sicer nisem kupila voz in lupinco,ampak samo voz in to leta 2005.Kaj te pa zanima?Poznam eno ki je naročila komplet.
|