MoonEve
|
Jutro so , najprej čestitke Urli in Majiti za Katjo in Ano!!! Zdaj pa že tudi jaz čutim, da gre zares! Upam, da moja zdrži notri vsaj do naslednje srede, ko dobim še izvid za hepatitis C in s tem zeleno luč za porod v vodi. V soboto sva šla v Postojno na sestanek. Nama je babica razložila ves psotopek, kako poteka porod v vodi, kakšne so omejitve, itd... Porodnišnica mi je zelo simpatična, veliko bolj od kranjske, sem se kar odločila, da tam rodim. Samo možek se bo malo dlje vozil, pa bo že preživel. Tako da Žabika, lahko spremeniš v seznamu, bom rodila v PO. Tudi jaz predlagam, da vzamete s sabo kako kvalitetno mleko za telo, ker so rjuhe res trde. Sama se mažem vsak dan, trebuh in prsi celo 2x na dan z bubchen oljem proti strijam (zaenkra še nobene!), pa sem imela v bolnici čisto suho kožo. Druga skrajnost pa je (vsaj v KR), da zelo kurijo, sicer so odeje tanke, a verjetno čisto sintetične, pa sem se non stop potila pod njimi, bedno. Torba za je pripravljena, zame tudi že od januarja venomer na 3/4. Zanima me, kako boste kupile nedrčke za dojenje? Meni se se prsi že na začetku nosečnosti povečale za 2 košarici, obseg je pa ostal isti. Ne znam si pa predstavljati, kako bo potem, ko bodo polne. Kakšne izkušnje od tistih, ki že imate otroke in ste dojile? Prej sem imela 75D, zdaj pa.... huh! Sem se zaenkrat sicer zmenila v industrijski trgovini Alisa v Žabnici, da grem v soboto 2 iskati, pa jih bom imela zapakirana do poroda in če ne bosta ok, jih bo šel dragi zamenjat. Ne vem pa, koliko jih je dobro imeti? Oblekice so oprane in ker ne smem oprqavljati gospodinjskih del, se je tašča javila, da nama lika cca. 1x/teden (moji so na drugem koncu Slovenije). Tako, da jaz samo spakiram v torbo zmečkane cunjice, nazaj pa dobim lepe kupčke. Samo me jezi, ker še nimava previjalne mize s tremi velikimi predali in jih nimam kam dati. Oziroma, ne vem, kaj sploh imam kakšne velikosti. Previjalan je pri mojih na Štajerskem in bi nama jo že prejšnji teden moral pripeljati nekdo, ki se vsak dan vozi tja. Pa nič od njega. Če še danes nič ne bo, se bom pa razjezila. Kr_enamami, si ti iz Kranja? Lahko se potem z voziči dobimo na kaki kavici, bo ravno pomlad in bo fino it malo ven. Pa seveda Barči in vse ostale Kranjčanke LP od mene in (brca ful)