TeDyBear
|
Urla za !!! Tinaaja, to mi je podobno košku, ne zibki, je pa fuuuul luštkano...Jaz bi ga imela, ampak kaj, ko nimamo prostora, pa tako hitro ga preraste , tako da bo naš pikec že od začetka v posteljici oziroma čisto na začetku bova midva s pikcem spala v dnevni sobi, mali pa bo kar v peg peregotovi košari, dokler se bo ponoči dojil, da ne bova zbujala ostalih treh moških !!! Žabika, upam, da bosta uživala na koncertu, meni (in verjetno vam isto) pikec noro brca in muva ob glasbi - taki ali drugačni! najbolj pa uživa, ko starejši sinko vadi na trobento ! Kr_enamami ČESTITKE -itak! Še ene dva tedna počakaj, no....se slišiva! Sezam, tudi jaz nisem pri nobenem od mojih otrok uporabljala kengurujčka (pa stajice in hojice tudi ne!), tako da ga praktično niti nimam, niti ga nisem pogrešala...me pa tale sling mika, se zna zgodit, da si ga nabavim jjasna - za imena!!!! Moj najstarejši je LUKA, mlajši Grega, najmlajši, ki prihaja, pa bo JURIJ!!!! Če bo punčka, bo pa NINA, pravi ati Tejčica, to je pa res že "tu mač"!!! Naš tamlajši je imel novembra eno tako virozo, ko je imel cel teden 40 vročine, ni jo bilo za zbit, na koncu je pa postal še nenormalno marogast in totalno slab, tako da sva na koncu pristala v bolnici... Upam, da se hitro poštimate, saj veš, vitaminčki pa itak ne škodijo... Jaz mojim dvema preventivno dajem kapsule "formula IV" od Amwaya ali pa sirup Omega 3 (ki je dober tudi za nosečke) - škodit itak ne more! Čimpraj se pozdravite!!! MoonEve - te občudujem!!! Anja - tebe tudi!!!sama znam skoraj vse, lotim se tudi vsega in ponavadi imam "krompir" in mi tudi uspe - VSE - razen ŠIVANJA!!!!!!Zato še enkrat obema!!! Sibil - meni k Patriku ful paše Laura (ali pa zato, ker poznam bratca in sestrico s tema imenoma in sta tolk luštkana in se imata taaaakoooo zelo rada!))), za fantka pa eno tako bolj "moderno" slovensko ime ( ) Žan- Luka oziroma Lukas simonka - dobrodošla! Me veseli, da si pomirjena in da veš, da si v dobrih rokah! Tvoj pikec je RES korenjak, boš videla, da bo vse OK!!! sonchek - tudi mene zanima, če bosta porod snemala? Midva ga sicer nisva, imava pa nenormalno veliko posnetkov od najstarejšega, od mlajšega že malo manj... Tudi mene včasih nenormalno brca, kakšen dan je pa tako miren... mislim, da je to čisto nornalno, pač včasih rabi več počitka, saj smo tudi mi včasih ful utrujeni, kakšen dan pa naspidirani ! draja - tudi nama postelja počasi postaja pretesna Vse ostale - pridno "glumite " inkubator (to je res dobra fora - ne vem več, katera jo je izumila), božajte bušije in odštevajte dneve! Tudi jaz bi se kdaj pridružila kakšni kavici, pa ste vse tako daleč, tako da sva danes kofetkali s Kr_enomami v pričakovanju njenega uspeha pri ang. - UAU, SEM PA RES VELIKO NAPISALA, NAJVEČ DO SEDAJ!!! Lp, TeDyBear
|