MoonEve
|
Tudi od mene javljanje na hitro: Zaenkrat vse po starem, ležim, jem, berem, gledam filme, spim... Bebica pa pridno brca/si dela prostor v trebuhu. Zmatrana postanem že po 5 minutah sedenja, telo že ve, kaj potrebuje. Sem si uredila, da mi nosijo hrano iz porodnišnice KR, da ne kuham, ob torkih nama pa zdaj pride ena gospa počistit stanovanje. Saj bi moj dragi čistil, samo bi za to, kar ona naredi v dveh urah, porabil veretno dva dni, haha Pa še jaz bi bila živčna, ker ne bi bilo tako temeljito, pa bi hotela sama dokončat. Baje zdaj, ko ležim, samo "ukazujem", kako je treba kaj naredit... Tetra plenice: meni se zdijo najboljše tiste od DMa (5 jih je bilo prej 1300 sit). Sem jih kupila tudi v Rutarju, pa so enkrat redkeje tkane. Te iz DMa so pa res goste, ko se operejo in pomoje precej bolj vpojne. Blazinice za dojenje sem pa kupila en paket od Fixies en pa v DMu. Teče mi še nič, se pa počasi izloča kolostrum, ko se posuši, zgleda kot eni zaspančki na bradavici. Ker sem imela suhe bradavice, sem si jih začela mazati z lanolinom od Babylove MaMa in zdaj so takooooo mehke! Frizura zgoraj & spodaj: Sama se strižem že 10 let, sem se pa ravno ko sem prejšnjič prišla iz bolnice ostrigla za 20 cm. Tako da so zdaj lasje zdravi in se mi nekaj časa ne bo treba. Imam jih še vedno do sredine hrbta in jih mislim imeti tudi kasneje, ko pride . Itak jih imam spete, ko kaj počnem. Spodaj se pa tudi (zaenkrat še) sama brijem, moj se boji, da bi me urezal. Sicer se ne vidim, ampak je rezultat baje zadovoljiv. Tudi, ko bo šlo zares, se bom raje sama, kot da me v bolnici. Nočni obiski WCja so se iz 1x/noč povečali na 3-4x/noč.. In vsakič ko grem, potem spremenim položaj iz enega na drugi bok (čeprav naj bi bilo najboljše skozi na levem - samo kolki bolijo kot ). Na hrbtu pa ne ležim že skoraj od začetka. Zadnjič ko sem bila na ctgju, sem ležala na hrbtu in mi je prvič postalo slabo. K sebi sem prišla šele čez dobro uro. Očito res velika teža pritiska na vene. @ Barči: imava morda midve isto G v Kranju (dr. Vrabič)? Meni tudi moja vsakič pregleda kri & vodo. Včeraj me je pa sredi dneva presenetila mami, ki mi je s Štajerske pripeljala posteljico za dojenčico! Weeeeee! Potem jo je še sestavila, umila (je podarjena) in jo čisto oblekla. Tako da če dete pride zdaj na svet, ima kje spati. V album sem dodala sliko mene od včeraj, ko sem dopolnila 34 tednov (juhu, pljučka so razvita!) LP vsem