Pikca
|
Hoj, mi gremo pa danes rezervirat poletne počitnice , sicer smo mogoče res malo zgodnji, ampak smo se kar odločili za Baško, kjer smo bili letos že drugič in nam je ful všeč, pa še apartma je super. Šli bomo pa zadnji teden avgusta, ko bo mali že malo zrastel. Sezam - potem se pa mogoče vidiva v čakalnici, hodim k Štolfi, ki dela popoldne. Sicer še ne vem ure, ker bi imela sicer redni pregled 15.2., zdaj pa moram priti na kontrolo rasti, ker so na UZ v LJ rekli, da je malo majhen. Ja, pazit bo treba na otročke in jih nič pustit same, so le še majhni... torej oba z mano tudi na WC Sibil - glede pranja prevlek od vozička in lupinice; na mojih piše, da se jih lahko pere na 30 st. v stroju in tako bom naredila, se mi tudi ne da na roke. Cunjice bom pa likala, ker nimamo sušilca... no, prve mesece vsaj. Kr_enamami - ti želim da čimbolje zrihtaš tole z delodajalcem, človek ne more verjet, da so lahko taki! barči78- tudi jaz bom pripravila za iz porodnišnice št. 56, mislim, da ni dosti možnosti, da bi bil večji. Res pa, da se je zgodilo moji prijateljici, da so vzeli s sabo premajhen kompletek in so ga potem oblekli le napol, pa v dekco zavili. LP - superca, da je vse OK! Dolgolaska - papirje za očetovski dopust sva midva uredila kar istočasno z mojimi, po rojstvu pa bo mož šel na CSD samo dopolnit podatke o otroku. Freya - glede dvigovanja; tiste, ki imamo že kakšnega otročka, večkrat dvigujemo 10 (ali še več) kil. Ni sicer dobro pretiravat, ni pa panike, če nimaš rizične nosečnosti. Glede premikov - tudi moj se zdaj bolj prestavlja kot brca, mislim, da je res normalno tako, ker nimajo toliko prostora. Multi mam lanolin - se je meni prvič zelo obnesel, ga priporočam. Kot vidite, mi je včerajšnji počitek koristil, ker tokrat nič ne jamram Pozdravčki in lepo popoldne, Pikca
|