|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
30.1.2007 16:14:16   
urla
Evo mene. Vas lepo berem, samo nimam energije za pisanje.  Trenutno se ubadam s pripravami na Tianovo zimovanje. Gredo v ponedeljek na Rakitno, pa malo pokam, da ne bo slučajno mene prehitelo. Če se bo očka s tem ubada, bo imel itak vsega preveč ali pa premalo.

Drugače pa imam za bebiko vse pripravljeno.

Tudi jaz bi se udeležila srečanja ljubljančank. Javite če sploh bo in kje in kdaj.

Zdej grem pa kuhat kosilo za moja fanta.

Urša

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
30.1.2007 16:36:10   
Pikca
Hoj,
mi gremo pa danes rezervirat poletne počitniceuser posted image , sicer smo mogoče res malo zgodnji, ampak smo se kar odločili za Baško, kjer smo bili letos že drugič in nam je ful všeč, pa še apartma je super. Šli bomo pa zadnji teden avgusta, ko bo mali že malo zrastel.

Sezam - potem se pa mogoče vidiva v čakalnici, hodim k Štolfi, ki dela popoldne. Sicer še ne vem ure, ker bi imela sicer redni pregled 15.2., zdaj pa moram priti na kontrolo rasti, ker so na UZ v LJ rekli, da jeuser posted image malo majhen.
Ja, pazit bo treba na otročke in jih nič pustit same, so le še majhni... torej oba z mano tudi na WCuser posted image user posted image

Sibil - glede pranja prevlek od vozička in lupinice; na mojih piše, da se jih lahko pere na 30 st. v stroju in tako bom naredila, se mi tudi ne da na roke. Cunjice bom pa likala, ker nimamo sušilca... no, prve mesece vsaj.

Kr_enamami - ti želim da čimbolje zrihtaš tole z delodajalcem, človek ne more verjet, da so lahko taki!

barči78- tudi jaz bom pripravila za iz porodnišnice št. 56, mislim, da ni dosti možnosti, da bi bil večji. Res pa, da se je zgodilo moji prijateljici, da so vzeli s sabo premajhen kompletek in so ga potem oblekli le napol, pa v dekco zavili.

LP - superca, da je vse OK!

Dolgolaska - papirje za očetovski dopust sva midva uredila kar istočasno z mojimi, po rojstvu pa bo mož šel na CSD samo dopolnit podatke o otroku.

Freya - glede dvigovanja; tiste, ki imamo že kakšnega otročka, večkrat dvigujemo 10 (ali še več) kil. Ni sicer dobro pretiravat, ni pa panike, če nimaš rizične nosečnosti.

Glede premikov - tudi mojuser posted image se zdaj bolj prestavlja kot brca, mislim, da je res normalno tako, ker nimajo toliko prostora.

Multi mam lanolin - se je meni prvič zelo obnesel, ga priporočam.

Kot vidite, mi je včerajšnji počitek koristil, ker tokrat nič ne jamramuser posted image

Pozdravčki in lepo popoldne, Pikca

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
30.1.2007 17:04:10   
sezam
Pikca - Ja potem se pa res morda vidiva. Jaz imam ob 17 h. Imama pa že 1. CTG, tako da ne bom kaj dosti čakala v čakalnici, ampak bom šla takoj notri (razen, če bo CTG zaseden, potem počakam). sporoči kdaj boš imela uro.

Meni se je pa Baška kar zamerila. Sva bila 3 leta nazaj tam (septembra) in je ful pihalo. Zato me je Baška minila. Drugače kot sam kraj in apartma v katerem sva bila, pa je bil OK.

urla - lepo, da se malo oglasiš, da vidimo da si še v enem kosu. In čimdlje še tako ostani.user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
30.1.2007 17:06:57   
*sonchek*
Pikca super, da že planirate poletne počitnice user posted image Midva bova verjetno kar na Krk hodila (vikend, pa še blizu je). No, nismo pa še nič planirali...

Drugače pa sem zelo "pridna" danes - pogledala sem že 3 dele Prison Break-a user posted image user posted image Toliko o mojem gnezditvenem sindromu - se mi zdi, da bom maksimalno izkoristila tale dopust in porodniško do prihoda user posted image   Huh, kako hitro se človek navadi na jutranje poležavanje, sprehode, počivanje, branje, gledanje najljubših nanizank itd. user posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
   [Brisano sporočilo]
30.1.2007 17:14:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 3780
30.1.2007 17:20:29   
Sibil_
Kr_enamami jaz sem utrujena, pa samo berem, kaj si ti delala...Ma je ni variante da se jaz zdaj lotim nekega akutnega pucanja, že itak me vse nekam dol vleče...bo kar možek porihtal ta nujno, ta ne-nujno pa komot počaka na boljše čase....user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
30.1.2007 17:26:32   
dolgolaska
FREYA...jaz sem dobila odločbo za paket in pa za porodniško.
Da mi začne teči od 20.2.07 pa do hm...mislim da 4.6.07(105 dni)...potem pa moram še enkrat neke paprije oddat za ostalih 260(ali koliko že) dni!
Tudi jaz dostikrat kaj težžžžkega dvignem,pa se šele potem spomnim da nebi smela,ampak jaz mislim(se tolažim) da dokler mali veselo brca(oz.tako kot je napisala krenamami..."kot neko tlačenje izgleda"...hihi) da ni panike!
Kar pa se tiče izcedka je tudi pri meni kot voda...itak da imam veliko belega toka pa včasih ko se smejem mi kaj uide,ampak sem tudi jaz šla včeraj do G da je pogledala če ni plodovnica...pa ni...je vse ok,edino tok je fulll povečan,tok da sem spet dobila Canesten!(vložek pa imam kar naprej moker!)

SONCHEK...jaz tudi zatekam,ampak ne srečo zaenkrat samo v noge!

A se ima katera tudi občutek če se v postelji na hitro obrne da jo full zapeče v trebuhu???Meni se je to že parkrat zgodilo.Pa zanima me ,če že štejete gibe??Mi smo jih včeraj komaj našteli 10,danes pa jih je do sedaj že 15!

SIBIL...jaz bom šla na sredi februarja k frizerju da mi naredi pramena,da bom lepa novopečena mami in pa špice si bom malo odstrigla....kaj prav preveč jih ne bom krajšala,pa jih imam jaz tudi do ramen!

Kaj pa vzpodaj....imate frizurce zrihtane?oz. ali si jih še lahko rihtate same,ali to postorijo vaši možakarji?

TEKICA...nalimaj kako slikco od vozička...jaz sem prav firbčna kake ste si kupile!

Kar se tiče spanja na hrbtu...hm...jaz več ali manj časa prespim in presedim na hrbtu zaradi zgage!Drugače ne gre!A je zaradi tega kaj narobe???????????????????????????

LP!user posted image

(odgovor članu freya)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
30.1.2007 19:08:05   
tinaaja
No, sem se koncno spravila za racunalnik, ker moram dokoncat seminarsko do jutri, imam izpit - no je izpitna naloga. Imam 90% narejeno, ampak moram napisat zakljucek + literaturo uredit, pa lepotne dodatke ... kok se mi ne daaaaaaaa....

Moja pikica je danes ful mirna .. Kok kaj pri vas menjavajo dnevni ritem premikanja - vceraj je na preimer prakticno cel dan nekaj  migala, danes pa pociva.. No saj se zgane da vem, da je z mano,ampak v priemrjavi z vceraj pa je lenoritis fasala user posted image  Naceloma pa je najbolj aktivna zvecer in popoldne.

Dolgolaska - firzurca pravis user posted image user posted image user posted image  Ali bolje receno, kar je ostalo od nje user posted image  Ker se ne vidim dol, se ze cel mesec pripravljam, da si podepiliram bikini del - mi je ful tezko, ker nocem brit z britvico, ampak z voskom. Tko da ze mojga nagovarjam, pa ne vem, ce je to najbolj pametna ideja... Za cist spodaj pa se zmorem, ker je z britvico, edino enako nic ne vidim user posted image  

Izcedek - sem dobila ene vaginalete na G (ne vem tocno kaj) in so rumene - in pol je se cel dan vlozek rumen od njih. Niso gel, ampak prav tablete, tko da se ful pocasi izlocajo user posted image  Komaj cakam, da se jih losam. Pol pa Vagisan 2x na teden preventivno..

A kaksno kaj koza srbi? Mene zadnje par dni srbi med prsmi user posted image  Nic ni videt vzdrazeno, ampak srbi pa kr user posted image

Obracanje v pojstli - postaja problem ja.. Sicer najbolj zvecer, ko se ulezem, ponoci niti ne vec. Se pa res pocasi obracam in vstajam iz pojstle. Ampak imam ta zoprn obcutek vcasih..

Ahhh grem probat narest seminarsko do konca...  Lep vecer!

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
30.1.2007 19:53:38   
A-N-J-A
Evo mene z UZ.Sem vidla lulčka,pa jajčka,tko da je 100% pobč.
Mere pa so(32 4/7):
HC 30,08
AC 28,86
FL 6,63
ocenjena teža 2170g

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
30.1.2007 20:27:29   
slumpo
samo na hitro se javljam....sedaj vam niti sledim ne več 100% ampak v tej naglici le preletim površno sporočila.

skratka počutje je OK seveda razen slabega spanja ker me neznansko bolijo noge in kolki....NIČ MI VEČ NE POMAGA... oh pa ta križ....noro!

sobica je spedenana.....bom dala slikce v album v naslednjih dneh.
delam le še en teden in nato odšibam na dopust ki bo trajal kar do porodniške.
perem in likam pa še ne ker še nisem vsega (predvsem oblekic) nabavla da bi lahko žehte nardila.

Pobožajte svoje buhije (aja; od šefa sine - 2 leti je reku da imam debuh; hotu je pa naenkrat povedat da imam debel trebuh - skratka sedaj vsaj vem kaj mam)

Lep večer

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
30.1.2007 21:56:03   
Barči78
Ojla,
No, pri nas je vse po starem, počutje v redu, razen kolkov ponoči, skoz se moram obračat, pa hodit na WC, drugače pa nič posebnega. Smo v HM-u malo zapravljali in smo kupili tale žakeljček
user posted image .
Pomojem bo prišel prav, najbrž ne bo še vroče marca. Je pa praktičen, se spodaj lepo odpne, da ga lahko pripneš v lupinici, pa še zgoraj se odpne iz obeh strani, da dojenčka z lahkoto poležiš notri. Na rokicah ima pa še zavihke, namesto rokavičk. Upam, da nam bo prav prišel.
Včeraj sem pa kupila še kpl. za iz porodnišnice št. 56, pa se mi zdi tako majhen proti 62. Pomojem bom kar oba pripravila.

Katere plenice boste kupile? In ali od 2 - 5 kg ali že kar od 3 - 6 kg?

Pri nas je isto, kakšen dan brca, da me kar prestavi, kakšen dan moram biti pa prav pozorna, če se sploh še prestavi 10x. Res pa je, da nimam časa štet, ker skoz kaj počnem.

Včeraj sva z možekom punčari kupila kpl. za maškare, tak luštkan pajacek za klovna, komaj čakam, da jo našemim. user posted image

Izcedek je pa tudi pri nas prisoten, tko da bom verjetno prosila na naslednjem pregledu za vaginalni pregled.

Na CTG je moja ginekologinja mene v prvi nosečnsti naročila šele 3 dni pred PDP-jem, na amnioskopijo pa 2 dni po PDP-ju. Očitno prej nič ne pošlje. Razen, če te kaj ne zvija.

Zdej grem pa počas v sanje, pa seveda vam zaželim, naj bodo sladke.

Pa pa

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
30.1.2007 22:56:12   
tejčica
Evo punce, meni je uspelo! Cotike so vse na svojem mestu.user posted image Bi se pa na policah in v predalih našlo še kaj prostora, tako da grem spet lahko malo v šoping.user posted image  Ne, ne, dovolj je bilo. Iz seznama mi sedaj manjka res samo še par malenkosti in moram nehat zapravljat. Mora kaj dinarčkov ostati tudi za hrano.user posted image

Freya, naša pupa ima že 21 kg pa tudi včasih pride tako da jo moram dvignit. Včasih se mi prav vrže v naročje in mi ne preostane drugega kot da jo ujamem. Se je že zgodilo da me je zapeklo notri ampak na srečo je vse ok. Se pa seveda poskušam temu dvigovanju izognit.

*sonchek*, ti imaš pa zgodaj zajtrk.user posted image  Kar uživaj dokler lahko.user posted image  Tudi jaz sem v prvi nosečnosti ko sem nastopila porodniško spala do sredi dopoldneva. Sedaj pa zaradi Taje pač ne gre.

Sibil, jaz planiram frizerja sredi februarja. Hodim na dva meseca in mi sedaj ravno tako pride. Sem se pa že par mesecev nazaj odločila da si pustim daljše lase, tako da jih bom lahko v čop spela. Se mi zdi bolj praktično. Že pri Taji sem jih predvsem na začetku spenjala v čop.

Taya85, seveda greš lahko še v šoping, če se le dobro počutiš in imaš voljo. Jaz sem deset dni nazaj imela tako šoping turo da bi jo še v nenosečem stanju komaj zdržala.user posted image  Če te bo pa križ bolel pa več počivaj vmes. Seveda pa ne na vso silo pretiravat. Kolikor gre gre.
Previjalno bova midva naredila iz predalnika ki sva ga kupila v kompletu z otroško garderobno omaro. Malo bo potebno dvignit vse skupaj in dat na vrh dilo primerno da gre gor previjalna podloga in to je to. Sva tud gledala prav previjalne, pa sva se tako odločila zato, da bo pohištvo komplet tudi ko previjalne ne bomo več potrebovali. Bomo samo odstranili to "konstrukcijo".

Pikca, vi pa že kar dopust rezervirat. Pri nas bo letos na žalost odpadel, saj bodo šli vsi dinarčki v hišo. Vse hkrati pač ne gre. Domo že nadoknadli.user posted image

Kr_enamami, tale čistilna mrzlica mi je pa zelooooo poznana. Še nikoli nisem toliko in s takim veseljem čistila kot sedaj. Prav iščem kaj je še za zdrgnit.user posted image Jutri imam v planu kopalnico.

Dolgolaska, meni se je že zgodilo da me je pri obračanju v postelji zapeklo v tebuhu. In to če se prehitro obrnem ali pa preveč direkt vstanem (se pozabim dvignit iz boka gor).
Gibov ne štejem, ker imam norišnico v tebuhu. Predvsem zvečer! Ravno prejle mi je z nogami v rebra brcal da sem sapo lovila, spodaj pa me je žgečkal in praskal.
Spodnja frizurca...katastrofa! Že nekaj časa si je ne morem normalno poštimat.
Spanje na hrbtu... če ti paše kar. Jaz ne morem, me začne vse tiščat in kar dušit. 

Tinaaja, mene občasno srbi koža na trebuhu. Se mi to zgodi če se pozabim zjutraj ali zvečer namazat s kremo.
A-N-J-A, user posted image  za pregled. Nama oz. bolj mojemu je G na zadnjem pregledu, ko je user posted image  končno razkril ali je user posted image  ali user posted image , slikal njegovo premoženje.user posted image

Barči78, jaz sem za začetek kupila plenice Helen Harper 3-5kg. Joj kolk je to mičkeno... Jih je Taja hotla uporabit za njene dojenčke.user posted image

Kako boste ve oblekle user posted image  za iz porodnišnice domov? Jaz imam kompletek št. 56 (oz. imam pripravljena dva, se še nisem odločila točno katerega), me pa malo bega kaj vse še spodaj oblečt.  

Sladke sanje!

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
31.1.2007 7:26:24   
amy26
Dobro jutro,

Barči78, jaz sem za začetek tudi kupila plenice od 2-5 kg pampers new born in ene 3-6 kg Beauty Baby -Muller, katere mislim kasneje tudi uporabljati, saj so zelo kvalitetne glede na ceno.

Dolgolaska, mene je v prvi user posted image  skoraj vedno zabolelo ko sem se ponoči poskušala obrniti iz enega boka na drugi, včasih sem prav rabila čas da sem prišla k sebi. Zaenkrat teh težav še nimam in v pojstli se počasi obračam in počasi vstajam iz boka.

Brcike user posted image  pa ful čutim, sploh zvečer pred tv-jem, tako da jih še ne štejem jih pa vsekakor bom ko bom imela občutek da jih je vedno manj.

Pridne ste vse tiste ki imate za pikice vse pripravljeno, jaz nimam še nič oprano niti zlikano, sej ne znese ob 1-letniku in službi, tako da me te stvari še čakajo ko bom na porodniški in bom imela več časa, mali bo pa itak v varstvu. Porodniško pa nastopim 26.2. 

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
31.1.2007 7:53:50   
Anonimen
Jutro marcevke

Da se se mi malo oglasimouser posted image ,berem vas pa tako redno...Novega nic kaj pri nas... Pospravljamo,pripravljamo....Vse bo pocasi...Danes se imamo zadnjic MŠ, nego -malo bomo previjali...Potem se pa samo dve noci pa bomo videli nasega nagajivcka. V petek imam koncno UZ user posted image ....

Brcanja ne cutim vec kot brcanje ampak vecinoma kot premiaknje in raztegovanje sem in tja,ja mali raste,se vidi,da ima vedno manj prostora...Kar se frizurc tice sem na istem kot ve...Bomo videli kaj bo danes zvecer,sem povedala mojmu,da je na vrsti urejanje le te in da bo on glavni akteruser posted image ....Prej sem si merila obseg trebuscka,sploh se mi ni tako zelo povecal - zaenkrat no,dobrih 24cm ga je vecuser posted image pa 9kg... Moj mi pa itak pravi zogica marogica,ne vem ce ne bo imel mali fuzbalerskih genov po dedajuuser posted image .Ribistvo mu pa itak ne uide,to majo pa kar vsi nasi in njegovi moski v krvi user posted image ...

Nic grem kavico skuhat pa zbudit mojga ribica user posted image

Lep dan vsem!!!

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3789
   [Brisano sporočilo]
31.1.2007 8:29:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3790
31.1.2007 9:00:41   
freya
Dobro jutro!

Mi smo pa po dolgem času nocoj dobro spali! Prav zadovoljna sem. Prsti na rokah mi niso zaspali, kolki me niso nič boleli, samo enkrat na wc. Dober začetek dneva.

Hvala vsem za malo tolažbe glede dvigovanja. Včer sem se res zasekirala, potem sem pa še cel dan imela tak čuden občutek, da mi vse dol tišči. Saj to je bil sploh glavni vzrok sekirancije. Pa skoz sem malo trebuh božala, da sem čutila, da mali miga (oz. se preteguje). Če čisto racionalno pomislim, se ob čiščenju stanovanja kdaj bolj naprezam ali pa sem v bolj čudnih položajih kot včer, ampak, možgančki delajo, saj same veste.

Sinoči po MŠ sva sestavila voziček! Mogoče sem pa zato dobro spala user posted image . Danes me pa čaka pranje, potem pa še počasi spakiram, pa bo. Kupit moram edino še plenice (en paket fixies imam, za prvo silo), razmišljam pa o racmankah. Ampak, to pride na vrsto po plači.
Glede cen tetra plenic od Tosame-sem bila prav presenečena, ko sem jih v DM videla za 15E, v BC so bile pa 20 (in nekaj centov, se jih nikoli ne zapomnim). Pojma nimamo, po koliko so v Tosami, ampak v oči mi je padla razlika med DM in BC.

Včeraj na predavanju psihologinje v MŠ mi je bilo zelo všeč. Se mi zdi, da se več ali manj pripravljamo samo na zunaj (oblekice, vozek, oprema...), čisto premalo pa z vidika "naših glav" (ali pa se to samo meni dogaja). Pa dober mi je bil nasvet o vizualizaciji za odganjanje strahu pred porodom. Bo treba to kaj izvajat.

Lep dan vsem!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
31.1.2007 9:34:26   
Žabika
Dobro jutro!

freya: tudi meni je bilo včeraj zelo všeč predavanje. Se je kar splačalo jit!

Moje noči so pa zdaj, ko ne hodim več v službo prav super. Dobro spim, 1-2x grem na wc, zbudim se pa naspana okoli 7h! Prav super.

Danes moram še nekaj sicer narediti za službo, ker imam v soboto neko predavanje, ampak mislim, da ne bo problema, jutri pa spet nadaljujem s pripravami za user posted image ! Včeraj sem nakupila vso potrebno kozmetiko, naročila posteljnino, ki bo jutri že narejena in kupila en rabljen sterilizator za flaške! Sem ga ugodno dobila in sem se kar odločila da ga bom imela!

Kaj je zdaj Ljubljančanke - smo za čvek v torek ob 11h????

Lep dan vsem,
Ž.

(odgovor članu freya)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
31.1.2007 10:00:42   
urla
Dobro jutro.
Jest pa sem danes začela prvi dan porodniške. Sva z G napisale rok 1.3.07 (kljub temu, da mi ga je prestavila na 10.2). Sedaj pa zares samo še čakam kdaj me bo zvilo in grem po svojo štručko.

Žabika jest sem 100% za kofetek (če ne bom že v dveh kosih slučajno), samo javi kje. Meni je načeloma vseeno, saj še kar dirkam z avtom naokoli.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
31.1.2007 10:07:05   
soncek78
Hello user posted image !

Danes je prav eno čudno vreme zunaj... Kaj ta sonček noče prav pokukat.

Moja mala user posted image  se je tudi začela pretegovat na veliko. Nizko spodaj jo čutim kot malega črvička, ki telovadi. Na desnem boku, takoj pod rebri pa mislim, da ritko nastavlja, da se mi trebuh kar izboči.

Moj dragi se je prav nasmejal user posted image , ko je to videl.

Včeraj sem cotkice pospravljala... ma so tako majhneuser posted image .  In ugotovila sem, da jih je kar dosti.

Punce držite se v enem kosu, lepo se imejte in božajte bušije!

Pozdravček in objemček!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
31.1.2007 10:27:10   
Sibil_
Dan!

Mi smo pa prej prišli nazaj od pediatra-mali ima spet vneto uho.JAz ne morem več......user posted image

Sicer pa imam jaz za iz porodnišnice za malega takole-bodi z dolgimi rokavi, pa kompletek hlače in majčka iz Hm velikost 56, pa tople copatke, eno bombažno kapico tanko in eno debelejšo, čez vse to bom pa oblekla tak bundast zaprt pajac.Po moje bo zadosti, če ne se mi še skuha dete...saj nekega polarnega mraza pa menda ne bo (no, vsaj tukaj na Obali sigurno ne).user posted image

Še kar perem cotike in še kar jim ni konca-resno me že plac baše, ne vem kam bom dala stvari.Pa imam cel predalnik ampak je že poln, pa polovica stvari še za oprat.Ah ja, bo treba nekaj mojih in moževih cunj stran pometat, očitno.user posted image

Nakupljeno pa imam več ali manj vse, mogoče še kakšno malenkost.Pleničke sem vzela en majhen paket številka 1 od Pampers-iz Mullerja, pa en malo večji paket številka 2, za naprej bomo pa videli.

Hmmm-kako je že treba zlikat tiste tetra plenice?Na četrtine po dolgem al na tretjine?Mislim da na četrtine, ampak nisem ziher več...torej?Katera je še sveža iz MŠ?user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
31.1.2007 10:28:05   
A-N-J-A
žabika jaz se pofočkam za v torekuser posted image user posted image user posted image !

gibi jaz jih ne štejem,jih tud pri Eli nisem.Mi je celo G reku da je brezveze,da pol sam na psiho udaruser posted image .Če se mi zdi da ga že dolgo ne čutim tok časa rukam trebuh da ga začutimuser posted image .

spanje,ja postaja problem.Enkrat mi ena roka zaspi,se obrnem,mi druga...da o kolkih sploh ne govorim.Saj bo kmalu bolje,čeprav je mene še neki časa po porodu vse bolelo dokler se nisem mal nazaj skrčlauser posted image .

plenice
,nisem jih še kupila in se kr ne morem odločit al bi 1-ko al 2-ko kupila.Sploh se ne spomnim kaj sem mela pri Eliuser posted image

Srbenje kože
,mene vsake tok časa mal joškice srbijo,pa če mi je vroče trebuh.

oblekca iz porodnišnice,definitivno 56.Naša Ela je bila velika(54cm,3780kg),pa je še lep cajt nosila 56-ko.Nimam pa še naštimano,ker ne vem kako naj ga oblečem.Pod hlače kakšne žabce,ampak kakšne???A prov žabe,al une hlačke kot jih majo v porodnišnici???Nič mi ni jasno.No edino za jaknico vem kero bo mel(edin če ne bo 20 C)user posted image .

spodnja frizurca,katastrofa,sploh si je ne morem dobr sfrizirat.V prviuser posted image sploh ni bil problem,sem kar mal trebuh dvignija,mal sem,mal tja pa je šlo.Zdaj se pa že odkar se mi mal pozna sploh ne morem uštimatuser posted image .Zgleda da mam čist drugač trebuh nastavljenuser posted image .

Barči 78 luškan žakeljčekuser posted image .Za naše majčice 2005 to ni prišlo v poštev,ko smo mel maja že cel avgust,a neuser posted image ?

A mi lahko ena nalima un link k se izračuna predvidena teža ob porodu,ga ne najdemuser posted image !!!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
31.1.2007 11:26:52   
*sonchek*
Ojla user posted image

no, danes pa nismo poležavali do 11-ih user posted image Navsezgodaj sva letela do Tosame in tako nakupila še zadnje manjkajoče stvari. No, zdaj rabim le še kakšnega kandidata/ko za pranje in likanje user posted image

sibil ja pri vas pa res vse pokasirate user posted image   Upam, da bo mali čimprej zdrav, pa da si tudi ti malo odpočiješ od vsega user posted image

oblekice iz porodnišnice - pripravljena imava dva kompletka št. 56 (po vsej verjetnosti pa bo dragi kupil še tretjega, ko bomo rodili in vedeli ali imamo user posted image ali user posted image user posted image ), čeprav bo verjetno vse odvisno od temperatur kaj vse mu/ji bomo oblekli še pod to...

plenice - za začetek smo kupili en komplet plenic Fixies Newborn (2-4 kg), za kasneje pa bomo videli če se bodo obnesle, drugače bomo poskusili še kakšne druge.

spodnja frizurca - katastrofa! user posted image Zaradi trebuha se sploh ne vidim, potem pa zganjam akrobacije z ogledalom v kopalnici - no, zdaj je za to zadolžen moj dragi user posted image

gibi - občutek imam, da mu/ji ni ravno najbolj udobno v trebuhu. Brca niti ne, si pa z raztegovanjem vztrajno skuša povečati prostor. Zaenkrat še ne štejem gibov, ker ga/jo še kar pogosto čutim, če pa imam občutek, da je že predolgo mir, pa pojem kakšen košček čokolade, pa imamo spet veselico user posted image

žabika - za kavico še nisem čisto prepričana, da pridem. Upam, da si najdem kakšnega kandidata (beri: šoferja), da me zapelje do BTC-ja. Še sporočim!

Pozdravček user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
31.1.2007 12:05:32   
Žabika
Takole - odločitev je padla! Smo že najmanj tri!

Ljubljančanke in seveda vabljene tudi vse druge, če le lahko pridete, dobimo se v torek, 06.02. ob 11h v slaščičarni Orehek pri tržnici v BTC-ju.

Lp,
Ž.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
31.1.2007 12:32:40   
Anonimen
Punce,
a je sploh še kateri slabo, al sem jaz edina? Dopoldne mi gre že skoraj 4-5 tednov na bruhanje, zvečer pa me peče zgaga. Sploh ne vem kaj naredit, da mi ne bo takoooo slabo. Edino še bruhala nisem in ostaja samo pri slabostih. Sem že prejšnjič to omenila moji G, pa je rekla da bo prej ali slej minilo...user posted image Ja, verjamem!user posted image

V petek imam ponovno kontrolo rasti, da vidimo koliko je najin piko zrastu in se odebelil. Mami ima že +8kg, ampak že na par kg viška od prej.user posted image

gibi - moj je prav alergičen na glasno muziko in na glasno govorenje. Če ne brca, potem dam muziko bolj na glas in pol ga je težko umirit.

obleka iz porodnišnice
- mi smo jo že kupili št.56, ker vemo, da bo fant smo izbrali tako luštno modre barve. Bom slikala pa v prihodnjih dneh dala v album.

Sibil - upam, da bo spomladi bolje kar se tiče vseh teh vaših bolezni.

spodnja frizurca - jaz jo rihtam brez problema, jo znam obriti miže, tko da  samo potem pogledam končni produkt z ogledalom. Pa ne vem, če bi jo zaupala komu drugemu. Še nog ne...user posted image

Lp, jjasna

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3799
31.1.2007 13:00:49   
draja
Pozdravljene!

Tosama: 10 tetra pleničk stane nekaj čez 15 evrov, krpice za umivanje (6 komadov) pa 5,09 evra. Sem bila včeraj in ti dve ceni sem si zapomnila. Tako lahko zdaj primerjate ali se vam splača iti tja  ali ne.

Spanje: bolj tako tako. nenehno se zbujam in imam tudi jaz težave pri obračanju in vstajanju - če hočem to prehitro opraviti me kar precej zaboli oz. zapeče v trebuhu, tako d aimamo bolj ali manj enake probleme.

Srbenje kože: mene kar pogosto srbi trebuh, občasno pa tudi prsi, pa prav tako ni nič videti, tako da mislim, da je vse to le posledica raztezanja.

MŠ: včeraj na žalost nisva šla na predavanje psihologa, ker jaz že v službi komaj sedim, samo mi je pa seveda ful žal. Sem imela včeraj kar slabo vest, da "špricam", samo moj križ je rabil malo odmora. Bova danes prebrala vsaj zapiske. greva pa danes še na ogled porodnišnice.

Kompletek za domov: št. 56 od H&M - body, majčka, žabice do pasu, spodnji in zgornji del trenirkice, kapica, copatki. Zdaj pa ne vem, ali bomo kupili takrat še kaj za čez ali bo dovolj kakšna dekica - bom to prepustila moji mami, da presodi in dokupi glede na vremenske razmere.

Izcedek: nočna mora - kar naprej gost in bel - v koščkih. Nonstop zdravimo a bolj ko ne neuspešno. user posted image user posted image

Frizura: Zgoraj že vse življenje dolgi lasje in tako bodo tudi ostali, le malo si jih bom še skrajšala, da bo manj dela z umivanjem in sušenjem. Spodaj pa zadnje čase bolj zapuščeno. Moža še nisem vključila, čeprav sem mu že napovedala, ampak ustvarjam nekaj sama na slepo. Še dobro da ne vidim končnega izdelka user posted image .

Gibi: namesto brc čutim neko kobacanje, ki je kar pogosto in precej intezivno. Vsake toliko imam občutek, da mi bo mala kar kožo predrla, ko se kaj preteguje.
Tinaaja, tudi pri meni je tako, da je kakšen dan dva ful aktivna, potem pa kakšen dan bolj zaspanka. Sem se že navadila na te spremembe ritma, tako da ne paničarim več kot sem na začetku. Zvečer pa je vedno najbolj aktivna, pa ponoči tudi. Ko pride moj kakšni 2 uri za mano spat, se mi takoj zalepi na trebuh in potem se z malo izmenično rukata čez trebuh in prav tekmujeta kdo me bo bolj zrukal. Mislim, jaz pa naj spim ob tem user posted image . Pol pa mojega odrinem, mala pa seveda še kar nadaljuje in je nobeno prigovarjanje ne prepriča, da mora mami spati in je konec igric z očijem.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?