|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
3.2.2007 22:52:01   
Pikca
Hoj,
kar malo zavidam tistim, ki imate že vse oprano in pripravljeno ter mirno čakate na male sončke... jaz imam pa še toliko za opraviti! najprej to magistrsko da končno spackam, potem nujno čistilno generalko v stanovanju (z redčenjem stvari iz omar, ker nimamo več kam dajat), potem pranje in likanje cunjic... upam, da naš mali ne bo preveč nestrpen in bo lepo počakal do roka, da mami uspe vse tole porihtat. No, saj možek tudi pomaga, samo za pospravljanje ni ravno talent (ker on ne bi nič stran vrgel, pa tudi z eno omarico se je sposoben ukvarjati 3 dniuser posted image ).

Tekica, pol smo se pa sigurno videle v čakalnici, jaz sem tudi prišla že malo pred četrto, čakala pa tudi več kot uro.

Jjasna, ja mislim, da je povezana velikost trebuha s tem, kje je posteljica; jaz jo imam spredaj in trebušček kar konkreten.

Pozdravčki, Pikca

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
4.2.2007 0:17:07   
sezam
Pikca - se bova lahko zmenili za kak skupen sprehod z vozički

tinaaja - Ko sem jaz prvič rodila, je ravno razsajala viroza in so bili obiski prevodani, razen mož je lahko prišel. Tako se mi ni bilo treba  starši pregovarjat, da nej ne hodijo. Pa tudi druge niso imele obiskov, tako da je bilo glede tega mir.

tekica - potem smo se pa verjetno videle. jaz sem šla notri ob 17 h na CTG in sem bila notri eno uro. Dojenčka pa ni nujno umivat samo z rokavičkam, ampak lahko tudi s čim drugim, samo da je mehko.

Sedaj pa hitro v kopalnico in spat. Ura kar leti user posted image .

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
4.2.2007 8:51:56   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Punce,

neki mi povejte. Kje imate posteljico -spredaj ali zadaj? Jaz jo imam zadaj. Sprašujem pa zato, ker imam zelo majhnega trebuščka, pa me zanima, če je to dvoje pogojeno?

LP

Jjasna, jaz jo imam spredaj fundus, pa nimam velikega trebuha. Vcasih se prav sprasujem, kje sta ti dve dobri kg + plodovnica... user posted image user posted image

Mi pa gremo danes malo na sneg na goransko, pa na en dober kosilcek.. Noooooorrr soncek je, je treba izkoristituser posted image

Zvecer pa bom pregledala dve ogromni vreci cunjic, ki sva jih dobila vceraj user posted image

Prezivite en super lep soncn dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
4.2.2007 8:53:17   
NMJ
Dobro jutro in predvsem prav lepo pozdravljene vse Marčevke !

Žabika, najprej se tebi zahvaljujem za prenos informacij in vsem hvala za čestitke. No, kot vidite jaz sem doma (prišla sem v petek zvečer).
Najini Živa in Neža pa bosta še nekaj časa na intenzivni negi. Obe sta prekrasni deklici in predvsem zdravi. Živa ima sedaj že 1105g user posted image in je še v inkubatorju zaradi toplote, Neža pa ima 1910g user posted image  in spančka na vodni posteljci. Nežo že kar spretno previjam, le s hranjenjem po cuclju imava še težave, ker pikica pri meni takoj zaspi in je nikakor ne morem zbuditi. Tako, da jo mora potem sestra naprej nahranit user posted image . Živo vsak popoldan po dve uri kengurujčkam, ati pa pestuje in carta Nežo, ki je že večja. Sta si pa zaenkrat zelo različni, Živa je bolj živahna, stalno nekaj brca in tudi zelo glasna zna biti, Neža pa je bolj mirna, mila in večinoma samo spi - še celo takrat ko jo previjam, skoraj nič ne joka.
Sedaj se bom vsak dan zjutraj vozila k njima ter zvečer ob 18. uri nazaj, ko Nežo nazadnje previjem.

Jaz pa sem tudi že vsak dan bolša (seveda še nisem tako pri močeh), kajti moj CR je trajal kar nekaj časa, ker se je vmes malo zakompliciralo, ampak sedaj smo vse tri v redu in to je najpomembnejše.

Ko bom kaj uspela in bom bolj pri močeh pa bom malo prebrala, kaj se je dogajalo z vami v teh 15 dneh ko me ni bilo doma.

Zares lep sončen dan vsem (še) user posted image  (jaz sem se že rešila mojega ogromnega bušija user posted image )

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
4.2.2007 9:23:31   
MoonEve

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna
Kje imate posteljico -spredaj ali zadaj?

Jaz jo imam spredaj, pa imam majhen trebuh. Mislim, da to ni nič povezano. Da jo imaš spredaj lahko pomeni samo to, da začneš prve gibe čutit kasneje. Pri meni je bilo tako, da tistega utripanja kot metuljčki ali ribice sploh nisem čutila, potem pa kar naenkrat konkretne brce.

Drugače sem ok, ležim, trebuh vmes malo otrdeva, ampak sem se odločila, da počakava vsaj do 37. tedna. user posted image

LP

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
4.2.2007 9:24:38   
Anonimen
NMJ user posted image user posted image user posted image za tako lep napredek!!!!

Sta pa pravi drobizek mali dve...Zanimivo,da je manjsi drobizek toliko bolj razigranuser posted image .... Je pa itak Živa pokazala kako velika borka je...Super res,da ste se ze tako lepo postimali!!!

Jaz grem tudi zdaj pocasi v pogon,malo pospravim potem pa gremo k nasim domov...Na kosilo,soncek moramo malo izkoristit...Jutri pa z atejem papirje podpisat....

Cimlepsi dan vsem!!!!

(odgovor članu NMJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3881
4.2.2007 9:42:05   
Pikca
Ooo, NMJ živjo! Super, da si že doma in da ste vse v redu!
Potem sta pa ravno prav skombinirala imeni, da je Živa ta živahnauser posted image . Sicer pa imamo tudi mi eno zelo živahno Živo in če bi slučajno zdaj bila punčka (pa bo menda fant) bi bila Neža. Srečno še naprej in da bosta pikici čimprej doma!

Sezam, pa tudi NMJ in če je še kakšna iz teh koncev, se priporočam za družbo na sprehodih z vozički po Domžalah.
Sicer bo najbrž kar pestro, ker nameravam imeti Živo doma (do septembra, ko bo šla v vrtec), če bo le zneslo. Sezam, ali boš ti taveliko imela v varstvu ali doma? Kaj pa ostale, ki že imate otroke?

Lep nedeljski pozdrav, Pikca

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
4.2.2007 10:00:57   
*sonchek*
Jutro punce!

NMJ samo, da je s princeskama in s tabo vse ok! user posted image Koliko pa sta tehtali ob porodu?

No, moj dragi pa je danes službeno odsoten user posted image Mah, sem kar malo jezna, ker ima v februarju še toliko stvari planiranih (predvsem tujino), jaz pa se bojim, da naju bo kaj prehitelo. Včeraj sem imela kar celo popoldne in večer (sicer lažne) popadke - otrdevanje trebuha in močni krči (kot pri menstruaciji), najprej na pol ure, pa potem na 15 minut, pa potem čez eno uro spet... Sicer sem ostala mirna in predihavala vse skupaj, potem pa sem šla spat in se je ponoči vse lepo umirilo...Pikica je bila že zjutraj živahna, tako da upam, da se včerjašnje popoldne ne bo spet ponovilo user posted image Moramo zdržati vsaj še 14 dni - do dopolnjenega 37. tedna! Pa še nič nimam opranega in zlikanega, sobica še ni do konca opremljena, previjalno mizo še vedno čakava...toliko stvari je še potrebno narediti pred prihodom!

Grem si zdaj naredit obilen zajtrk - malo pozen, pa vseeno...

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
4.2.2007 11:25:42   
sezam
NMJ - user posted image user posted image  o super, da si se oglasila. Me veseli, da lepo napredujete.

Pikca - ja naj se javi, če je še katera iz Domžal in se bomo nato zmenile za kak sprehod. Za NMJ vem. Drugače pa bom tudi jaz imela Ano do septembra doma, nato pa jo nameravam dati v vrtec po ene 4 uri (dokler bom doma), potem pa cel dan. Če se zmenimo za sprehod, bosta pa še živa in Ana skupaj uživali, saj sta skoraj isto stari.

Danes bo zgleda en lep sončen dan. Bo treba hitro iti malo nalovit sončka, ker potem obetajo neko čudno vreme - oblačno, dež, sneg user posted image .

Popoldan gremo pa iskat še košek za našega pikeca, da še to pripravimo. Še enkrat med tednom pa se bom odpravila v Tosamo (je preblizu in kar odlašam) - po vatko, rokavičke, vložke,... plenic imam pa še dovolj. Nato operemo še plenice in je vse pripravljeno za prihod user posted image . Cunjce so pa že zlikane v omari. Aja pa dragi še sestavi desko za na pralni stroj, kjer bomo previjali.

Mi smo že v zadnjem tednu. Še mesec pa bo user posted image user posted image

Lepo nedeljo tudi ostalim.

< Sporočilo je popravil sezam -- 4.2.2007 11:26:20 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

Neposredna povezava do sporočila: 3884
4.2.2007 12:11:22   
A-N-J-A
NMJ,še enkrat čestitke za tvoji dve punciuser posted image user posted image user posted image .Ja pol sta pa res z imeni zadela,če sta ta živahni dala ime Živauser posted image .A si mleko črpaš?Kolk časa pa še predvidevajo da bosta pikici notr?

Pikca jaz mam Elo od sep. v vrtcu in ful uživa.Če jo mam kdaj doma se vidi da zelo pogreša vretec in skoz govori o otrocih in vzgojiteljicah,pa še tečna jeuser posted image .

posteljica,pri Eli sem jo mela spredaj,zdaj pa zgoraj,pa mam zdaj ogromen trebuh.Pa sej to je logično,ker je 2user posted image .Mislim da ma posteljica spredaj veze samo,da otroka kasneje čutiš.

Za torek še veljauser posted image .

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
4.2.2007 15:58:04   
Žabika
NMJ: srečno doma! Še enkrat čestitke za mali deklici, s prekrasnimi imeni! Pa seveda da se vama čimprej pridružita doma!

*sonchek*: počivaj in se ne sekiraj preveč - vse bosta pripravila ob pravem času. A pa ješ kaj Magnesol??? Jaz pa enostavno ne vem, ali meni trebuh nič ne otrdeva, ali pa sploh ne vem kako naj bi to bilo - nisem še nikoli imela občutka, da bi mi otrdel. Se mi je pa kar pošteno razmaknila trebušna mišica, tako da čutim včasih kar malo neprijetne brcike na sredini okoli popka. Jaz imam res enega velikega razgrajača, ki me sploh ne pusti sedeti na stolu - skoz se nekaj premika!

Tudi današnji dan smo preživeli večinoma zunaj, ker je res lepo vreme. Imamo res srečo, da so takšni dnevi in da se lahko sprehajamo naokoli. Moje počutje je super in samo upam, da bo še kakšen mesec tako. Tako z veseljem grem vsak dan na sprehod z mojim psom.

No tudi jaz imam posteljico spredaj, pa nimam nič kaj preveč velikega trebuha - prej majhnen je! No ravno pravi je, da mi še vse dopušča delat.

Tudi mi smo kar na koncu s pripravami za Juniorčka, tako da se bo zdaj življenje malo umirilo; gledanje filmov, poslušanje glasbe, branje knjig, .... No nekaj stvari je še za kupit, ampak nič preveč pomembnega!

Jutri pa bomo dopolnili 35 tednov in imamo pregled! Komaj čakam!

Torek - velja!!!!

Lp,
Ž.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
4.2.2007 17:28:46   
blanči
Pozdravljene!

NMJ: Iskrene čestitke vsem trem!user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes dopolnili 34T - Juhuuu; še malo pa se bomo cartali z user posted image , ki še danes ne vemo kaj bo. Tudi meni trebuh ne otrdeva ali pa jaz ne vem kako to izgleda. Naš user posted image  pa tako razgraja po mojem trebuhu, da mi včasih postane slabo in to se dogaja celi dan, včasih pa tudi proti jutru tako da se zbudim in ne morem nazaj zaspati.
MŠ je za mano in bilo je zelo zanimivo.
Za našega user posted image  imam že skoraj vse pripravljeno samo nekaj cotk še za oprat in za zlikat. Pa saj bom. Ta teden še delam tri dni potem pa veselo na dopust, 19.2. pa na porodniško.

Danes je bil ful lep dan (no vsaj pri nas na Štajerskem) in z mojim sva se malo sprehajala in je pasalo. Zdaj pa gleda moj dragi rokomet finale, jaz berem vas in že imam pripravljeno, da grem likat, ker mi user posted image  ne da miru, da bi ne vem kako dolgo sedela ali ležala.

Preživite lep nedeljski večer.

LP

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
4.2.2007 18:24:03   
*sonchek*
žabika na dan popijem 2-3 magnesole, pa sploh nimam več občutka, da bi kaj pomagalo user posted image No, danes sem bila celo popoldne zunaj, na sončku in otrdevanja ni bilo (tok, tok, tok). Me je pa začela zafrkavati prebava - se je pošteno pospešila. No kakorkoli, jutri imam pregled, pa bom svoji g. omenila kaj se je dogajalo. Jaz še vedno upam, da je vsega kriva luna in da se bo stanje zdaj umirilo. Je pa user posted image danes malo bolj živahen kot včeraj...

Lep preostanek nedelje vam želim...

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
   [Brisano sporočilo]
4.2.2007 19:36:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3889
4.2.2007 20:35:54   
Tekica
Pozdravček vsem,

Pikca, Sezam sama imam naslednji pregled 15. 2. - in sicer CTG ob 17.30 - morda se pa vidimo. Sicer pa sem se jaz preselila, edino G sem obdržala v Domžalah, ker so glede na izkušnje drugje zelooooo v redu!

NMJ, bravo, da si vsaj ti že doma, deklici pa sta gotovo vsak dan krepkejši. A si mleko iztiskaš ali ju hranijo z dodatki?

Meni tudi otrdeva trebuh na sprehodu, pa malo počakam in grem naprej. Moram pa si pozdraviti tale prehlad, saj bi samo spala.

Sva z mojim user posted image  sklenila, da še dva tedna počaka. Ta teden bom pisala članek, naslednji teden pa prala cunjice in pripravljala stanovanje. Upam, da bo dogovor držal user posted image .

Lepo se imejte.

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
4.2.2007 22:31:15   
tejčica
Punce, vidim da smo začele tudi čez vikend malo bolj intenzivno čvekat. Ponavadi je komaj katera gor pogledala, ta vikend pa smo kar dosti naklocale. Pridne, pridne.

Meni pa kar ne gre in ne gre v glavo, da sem začela že 36. teden, gre že kar zares. Bo treba zaključiti s pripravami, da nas user posted image  ne preseneti.

Taja je pa že skoraj ok. Danes se ji je vročina pojavila šele zvečer pred spanjem (37,3). Če bi pa gledala na njeno rapoloženje in navihanost, je bila pa že včeraj zdrava.user posted image Če bo jutri brez vročine, gre v torek v vrtec. Ona bi šla že kar jutri. Upam da se ne spomni da so jutri tudi plesne, ker potem bo kriza...

Jutri moram pa poklicat v ZD in se na novo naročit na pregled. Bi morala iti v petek, pa sem zaradi Taje odpovedala
NMJ, super da se tako dobro štimate.user posted image user posted image user posted image Mali dve sta pa res morali biti drobni od rojstvu glede na sedanjo težo, ampak važno da ste vse ok. Upam da boste kmalu vsi skupaj uživali doma. Pa veselo crkljanje.user posted image
Encijan, ti si pa res pridna s šivanjem.user posted image Meni je že gumb prišit problem... Sadni dopoldnevi so pa tudi meni ostali. Če me pa slučajno kaj drugega premami, se mi pa takoj prebava zaustavi.
LeINA, user posted image  za pregled.

Slumpo, luštna sobica.

Tekica, jaz sem za umivat user posted image  kupila kar klasične vrečke za umivat. Bodo samo za user posted image , so pa takooooo mehkeeee.

Jjasna, jaz imam posteljico zadaj, tebuh pa je ogromen...vsak dan bolj. S kilogrami sem pa že na +10!

MoonEve, user posted image , upam da te bo user posted image  ubogal in res počakata vsaj do 37. tedna.

*sonchek*, upam da se ti otrdevanje ne bo več ponovilo, G pa le povej o tem.

Kr_enamami, tudi jaz se še odločam o EA. Bolj ko je PDP blizu, bolj sem za. Oklevam pa zaradi tiste igle v hrbet...že ko mi kri vzamejo skoraj skupi zlezem. Moram še v bolnico poklicat kdaj imajo predavanje za EA, ker če sem prav seznanjena je brez pristnosti na predavanju sploh ne dobiš. Sicer pa v Izoli ni garantirano da jo dobiš če jo želiš (odvisno če je anesteziolog na razpolago) je pa brezplačna. 

Pa sladke sanje vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 3891
5.2.2007 7:43:10   
Pikca
Dobro jutro,
no, pa je tudi naša Živa mi fasala tisti virus z 39 st. vročineuser posted image user posted image . Upam, da se bo hitro pozdravila. Sem ji dala svečko in zdaj revčka spi, jo je vročina zdelala. Tejčica, pri vas je trajalo ene 3 dni, ne?
Ne vem, kdaj bom zdaj šla v službo počistit in predat stvari, pa kdaj bo potem končno čas za vse, kar nameravam še opraviti pred porodomuser posted image .
Ja, to je pa tko, pri otrocih se ne da kaj dosti planirat, se ti hitro drugače obrne...
Lp, Pikca

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
5.2.2007 8:40:55   
MoonEve
Jutro!

NMJ, upam, da boste čimprej vsi štirje doma! user posted image user posted image

*sonchek*: Glede otrdevanja trebuha, kupi v lekarni od Fidifarma "Fidimag 300 + C" (dvojno pakiranje okoli 5 evrov) KLIK To so meni dajali v bolnici (2 x na dan), pa tudi zdaj jih moram piti (3 x na dan). Na začetku sicer pospešijo prebavo, ampak se telo navadi. Pri magneziju je pa itak tako, da če ga je preveč, ga telo izloči in se ne nabira.
user posted image

Dragi mi je zadnjič prinesel iz knjižnice knjog Devet stopnic (sem jo dolgo časa izkala), ki govori o tem, kaj se dogaja z dušo v devetih mesecih nosečnosti. Je že katera prebrala? Če ne, poročam, ko jo končam.

LP, grem jest zajtrk in počivat user posted image

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
5.2.2007 8:42:30   
tejčica
Ojoj, Pikca, boga mala. Taja je vročino dobila v petek in prvi dan je bio kar hudo, naslednje dva dneva pa je vročine imela samo za mušter, pa še to samo zvečer. Upam da bo danes cel dan brez. Držim pesti, da se Živa hitro pozdravi.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
   [Brisano sporočilo]
5.2.2007 9:19:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3895
5.2.2007 10:37:58   
*sonchek*
MoonEve res hvala - sem že poslala možeka v lekarno user posted image Drugače pa imam danes popoldne pregled, pa bom g. spet tečnarila z vsemi svojimi težavami. Občutek imam, da bom zadnji mesec pokasirala prav vse - zatekanje, otrdevanje, prebavne težave itd. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
5.2.2007 11:41:11   
Anonimen
*sonchek*, meni se zdi da je za tvoje prebavne težave kriv virus. Sem tudi jaz dva dni imela zelo pestro na WC-ju, pa se je stanje potem izboljšalo. Sicer sem na začetku imela probleme z zaprtostjo, pa mi je moja G priporočala LCA jogurt in je res enkraten, ter ti uredi prebavo.
Meni pa trebuh nič preveč ne otrdeva, mogoče se zgodi 1X na 2-3 dni.

Glede zatekanja pa je treba veliko počivati z malo dvignjenimi nogami in veliko pit. Jaz tudi proti večeru zatekam, tko da je opazit, ampak se mi pa gleženj vseeno še vidi, ker sem videla punce, ki so imele noge eno samo klobaso... upam, da do tega ne pridem.

Moj je včeraj sestavil komodo. Sobica je sicer še v razsulu, ampak počasi dobiva pravo podobo. Moja mami mi je že oprala del oblekc,  pa sešila mi bo posteljnino za v zibko. Sicer p aše nimam nič opranega, niti zlikanega. Vem pa, da če me kaj prej preseneti, da bosta moja mami in tašča za vse poskrbeli, da bi bilo tipa top, ko bi prišla iz porodnišnice, tko da se ne sekiram.

NMJ, vaši družinici pa želim, da bi bili čimprej vsi skupaj doma in se crkljali. Sicer je pa res mogoče bolje, da sta v porodnišnici v negi, da se ti sama dovolj spočiješ in nabereš moči za potem, ko boš morala skrbeti za tvoji punci.

Lp, jjasna

Neposredna povezava do sporočila: 3897
5.2.2007 11:42:43   
slumpo
ojla

odštevam minute ki jih bom še prebila danes in jutriv službi.

malček bi pojamrala....tudimene je prebava postavila na hladno....nič več mi ne pomaga in zelo sem nesrečna ko moram na WC ker mam občutek da bom prej rodila kot pa izumila kaj drugega. sploh ne vem več kaj naj nardim in kaj naj vzamem. včiraj je bolo še tako hudo da sem opazila kri kar lahko pomeni ( razpoko ali pa hemeroide) juhuuuuuuuuu....

sicer je še vedno vse OK.
včiraj sem popoldne sešila dve postelninci za našega frajerčka in eno obrobo za zibelko....ker jo v trgovini sploh ne dobim posamezno ampak samo skupaj z baldahinom...tega pa nimam ker mi ni všeč. bom priložila slikco da se mal pohvalim z mojo mojstrovino in prvega izdelka na šivalni stroj.
jutri pa začnem z pripravo otroškihoblačilc (pranje, likanje.....)

bodte lepo in se še pišemo...

aja   še tebi NMJ iskrene čestitke in crklajte se naprej.....

Neposredna povezava do sporočila: 3898
5.2.2007 11:46:27   
A-N-J-A
Jaz sem ravno končala z likanjem plenic 20 ta velikih,pa ene 20 srednjih in ta malih za kopat,pa 6 povijalnih,pa še naše cunje in ene par od ta maučka.Uffff sem vesela da je konc.Vmes sem pa gledala The quinn.
Pol k sem pa vse zlikala sem si pa privošla mal Milke(jagodne),pol sem pa še puding pojedlauser posted image .
Zdaj grem pa v Obija pa v Rutarja neki pogledat,pol pa po Elčkouser posted image .
A ni lep sonček,ne morem verjet kakšno vreme imamo.Upamm da ne bo pomladi pa sam dež.
A se že kaj psihično pripravljate na porod?Jaz sem prebrala zapiske z MŠ.Knjigo Izziv poroda sem prebrala v 1user posted image ,pa bi bilo mogoče fajn da bi jo še enkratuser posted image .Devat stopnic pa nisem ,a pol pravte da je fajn?
Jaz grem ponavad enkrat na let v knjižnico in še takrat moram plačat članarinouser posted image .

Kolk nas bo potem jutri v BTC-ju?A se dobimo pred Orehkom,al kako?Jaz bom mela črno bundo in hlače,pa rdeč ruzak,pa očala(najbrž se mi ne bo dal leč montiratuser posted image ).
Javte se!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3899
5.2.2007 11:55:58   
sezam
Kr_enamami - tvoje jamranje me spominja na moje user posted image . Čez vikend sem malo manj počivala, danes pa skoraj hodit ne morem user posted image . Me ful bolijo kosti tam spodaj user posted image . Pa otekat sem začela in tudi prebava se je malo opočasnila. Sem mislila, da bom sedaj dopoldan malo likala, ko sem sama, pa se mi sploh ne da.

Tekica - potem se bova pa zamenjali na CTG-ju  - jaz ga imam pa ob 17h. Sem te pa ravno hotela vprašat, kako da si bila v Domžalah, ko pa vidim da si kar daleč stran. Bo pa verjtno sedaj zanji mesec kar naporno se vozit tako daleč?

tejčica - super, a se je Taja že pozdravila.

pikca - Upam da se Živa hitro pozdravi. Mi smo jo (upam) do sedaj kar dobro odnesli - brez vročine, le malo je smrkala in kašljala.

Lepo uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?