|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
11.8.2006 13:05:36   
Ovnica78
Kako lepo je brat te porodne zgodbe. Vsak porod je bil nekaj posebnega in lepega. Porod je res boleča izkušnja, ki pa ti da nekaj najlepšega na svetu.

Tin je končno malo zaspal. Je bil danes taka tečka. Se ne spomnim več kdaj sem ga morala pred spanjem nazadnje po rokah nosit, da je zaspal, kot sem ga malo prej. Pa glavno, da zdaj spi.
Sva bila prej v knjižnici in sem si sposodila dve knjigi, da jih bom prebrala (če ne prej, ko gremo na morje) in dva CDja za Tina (pesmice in pravljico Tinko Polovinko). Sem čisto nora na pravljice in otroške pesmice (poklicna deformacija user posted image ), tako, da jih ima Tin že celo zalogo. Že zdaj jih zelo rad posluša, upam, da jih bo tudi, ko bo malo večji.

Ena (pa se sedaj ne spomnim katera) je enkrat napisala, da naj napišemo kakšno pametno knjigo, ki smo jo prebrale. bi bila tudi jaz zelo vesela kakšnega dobrega naslova,
Pa če jih jaz napišem nekaj, ki so mi bile zelo všeč:
- Marlo Morgan: Imenovali so jo dvoje src
- Dan Brown: Da vincijeva šifra
- Marinka Fritz-Kunc: Janov krik
-                              : Pusti čakati jutri
- Paulo Coelho: Veronika se odloči umreti user posted image
- Valerie Tasso: Nimfomanka
- Malta Drucker: Frida
- Josie Lloyd, Emlyn Rees: Jack in Amy

Bo dovolj za enkrat, upam, da bom kateri kaj pomagala. Bi bila pa zelo vesela še kakšnega vašega predloga.

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
11.8.2006 13:45:10   
Anonimen
Dan

Uff, je bilo spet za prebrat. Sicer nisem vse prebrala, ampak bom. Predvsem nisem porodnih zgodb brala - te me še čakajo.

Bi se pa že prejle oglasila, pa so nam prišli meriti sevanje v stanovanju. Je moja mami to zadela kot nagrado. In nam je gospod zmeril dve spalnici, tisto najino in pa od moje mami. In kakšne so ugotovitve? Grozne. Klavdija ima sicer posteljo na super mestu. Ne gre noben vodni tok skozi in te reči. Samo je pa full elektrike zraven. Tako, da bi morala v bistvu vzeti varovalko za vtičnice ven, kar pa je seveda nemogoče. Mi takoj nehajo delati zamrzovalna omara in hladilnik. Tako, da bo treba poiskati drugo rešitev. Jaz pa nimam nobene elektrike okrog sebe, ležim pa na prelomnici in sem v totalnem kuser posted image  glede tega. Je rekel, da bom posledice začela čutiti tam nekje čez 5 let. No, mogoče se bomo do takrat že preselili. Ko bi se vsaj. Babi pa je na istem kot jaz.

Ena je spraševala glede navadnega mleka. Tudi mi ga že uporabljamo. Ravno danes je jedla baby pšenični gres zakuhan na mleku. Ga ma full rada, poje kar veliko procijo. Pa puding je tudi že jedla. Da o raznih skutah in ostalih jogurtih spolh ne govorim.

Drugače je bilo pa včeraj pri nas pestro. Je Klavdija začela na veliko čebljati in se sliši samo DADA, ATA, ATI, GAGA, NE in še kaj bi se našlo. Sva jo dala spati včeraj zvečer, pa sva ji rekla zdaj pa hitro spat in ona kot iz topa izstreli NE. Potem pa je še dobro uro čebljala midva pa sva umirala od smeha.

No, grem zdaj pogledat kaj delajo naši. Nekaj zabijajo.

se beremo

papa

(odgovor članu Ovnica78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2052
11.8.2006 14:19:06   
Anonimen
LEO, LARA IN ALEKSEJ, ČESTITKE!!!

Porodno zgodbo sem jaz že enkrat pisala tukaj nekje na RR. Ko jo najdem, jo bom kar prekopirala sem.

Pri temle alpskem mleku je pa fora v tem, da ni fermentirano. Jogurti in skutke so iz fermentiranega mleka, zato se jih lahko prej da kot navadno mleko, samo meni se še vseeno tudi za jogurte zdi prekmalu. Sploh pa ni štos v toplotni obdelavi, kolikor jaz vem.

No, zdaj mi je pa časa zmanjkalo. Še stran in pol mam za prebrat, pa bom morala prestavit na jutri. Se jutri dopoldne javim.

(odgovor članu shooo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2053
11.8.2006 14:40:55   
pikica*
Nemsis, na tvojem mestu se ne bi preveč ubadala s temi ugotovitvami meritev. Neverjetno, ampak pri vsakem, kjer delajo meritve, ugotovijo, da imajo posteljo ravno na najslabšem mestuuser posted image . Potem ti pa hitro ponudijo kakšno zadevo za nevtralizacijo, ki je čisto slučajno nesramno draga. Samo ne sekiraj se in grem stavit, da ne bo nihče čutil nikakršnih posledicuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
11.8.2006 15:04:17   
tinkamiška
Hojla!

Prijateljca mi je dala babybone, pa mi jih je nekaj ostalo, če katera želi ji jih pošljem po pošti:
- Milumil 2 ali 3(prihranek 700 sit)
- Humana 2(prihranek 500 sit)
- Beba Nestle(prihranek 700 sit)
- steklenička NUK 150ml(prihranek 300 sit)
- steklenička Avent 260ml(ob predložitvi kupončka gratis steklenička 125ml)

Če bi katera imela kaj od tega, naj mi javi na ZSuser posted image

Se oglasim še kasneje...

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
11.8.2006 15:25:44   
shooo
ojla!
evo, sem ze pomirjena.sinoci je neža sicer zaspala nazaj v minuti pa pol jaz sem jjo pa se do 3 opazovala. potem se ja pa itak zbudila za dojenje.danes je vse po starem.
no, glede tega mleka sem tudi jaz precej pazljiva.skuto je sicer ze probala(pa nekaj časa več ne bo) z mlekom pa mislim čakati kolikor se bo le dalo. pa še takrat bi bila srečna če bi dobila domačega (tam paa tudi nisi ziher...), ker mislim da od tega homogeniziranega, nafilanega z antibiotiki in rastnimi hormoni 6 mesečnik ne more imeti kaj veliko.tak da, Caffee nisi edina ki komplicira.jaz sem verjetno prvak pri kompiciranju pri hrani ce se primerjam z ostalimi. meni osebno je to moja izbira in tak mi je fajn. se ne počutim obremenjene.
kaj bi rekli na to da bojkotiram nestle!niti pod razno ne mislim dat niti feninga za podjetje ki javno priznava da uporabllja gm sestavine za otroško hranu!fuj, bljak, sram ih bodi!!!prokleti kuser posted image !
tak da neža za enkrat ne je prav veliko živil pa se mi vseeno ne zdi da ima dolgčasen jedilnik.saj je pri uvajanju itak bolj pomembno da se navajajo počasi in predvsem na različne konsistence hrane. meni se zdi velik uspeh to da je danes jedla z rokouser posted image user posted image (stročji fižol, bučko in korenček) kot pa to da cimprej začne jesti vse kot odrasli.
no, glede razvoja je pa tudi nekje med zadnjimi se mi zdiuser posted image
niti pod razno ne šteka pa-pa.
kotalit se je zacela snoci (od tod tudi padec!)
o vstajanju ne duha ne sluha. prav tako nič lupčkov, moja-moja..
zato pa se smeji cele dneve. obilno veliko vsem skozi naglas vriska piska...to mi je dovolj!
ok, grem zdaj
lepo se imejte

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
11.8.2006 17:39:01   
rija
Glede prehrane: vsaka itak dela tako, kot misli, da je za njenega otroka najbolje.
Vendar....
Opozorjena sem bila na to, da pa morajo otroci po 6. mesecu dobiti tudi meso, predvsem rdeče, ker lahko sicer postanejo slabokrvni....zaloge železa, ki so ga dobili iz maminega telesa začnejo po 6. mesecu izginjati in če ne dobijo dovolj novega železa hitro postanejo slabokrvni.

Naj me popravi, če ima katera drugačne informacijeuser posted image

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
11.8.2006 18:31:51   
shooo
ja prav imas.no, vsaj meni je tudi bilo tako naročeno.dvax na teden kuhan mesek mladih živali.

kak pa je s sojo?imamo kakega vegi dojencka med januarčki?

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
11.8.2006 18:40:38   
Anonimen
Ojla

Ne boste verjele koga smo imeli sedajle na obisku. Od mojega mama in sestra sta prišli. Sem bila prav presenečena, ko mi je dragi rekel, da se imajo danes namen oglasit. Sem rekla, ja pa ziher bodo prišle. No, in so. Sestra pa je tamali sešila ovitek za album, ki zgleda takole:

user posted image

Izgleda super, a ne? Ma punca roko in živce za to stvar.

(odgovor članu shooo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2059
11.8.2006 18:41:20   
rija
a ni za vegetarianstvo malce prezgodaj? user posted image Po moje je to razumska odločitev odrasle osebe. Smilijo se mi otroci, ki zaradi mišljenja staršev dolgo nimajo možnosti izbire.....

Aja, za sojo pa tudi mene zanima.....hgvc5dcghvhc5zhhjvcjvuk

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
11.8.2006 20:02:25   
XXYY
Dober večer!

Lara je glih kar zaspala. Uh, končno.

Kolk vas je lepo brat vaše porodne izkušnje, lepo da ste se zpet razpisale. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

RIJA: tudi nam so rekli, da moram prvo začeti s temnim mesom zaradi železa. Tako, da smo mi prvo probali govedino, pol smo malo probali purana, zdaj sem ji pa malo dala konjsko meso, kar se mi zdi res najbolj zdrav.
Je vse po malem, kakor ji paše. Najraje se mi pa zdi, da ima pire krompir in konjsko meso v omaki z vso zelenjavo zravn. To edino skoraj vse poje.

NEMSIS: zelo lep ovitek je naredila za album. Kako pa je to naredila? A je to štrikala na križce ali kako drugače. Zelo lep vzorec je?

Kje pa je naša LUMPY? LUMPYYYYYYYYYY, kje si se izgubila? A že uživa na user posted image , al je Matic tako priden zvečer user posted image  user posted image  user posted image  ? Jo kar pogrešam, k je bla vsak večer tukaj, zdaj je pa že 2 dni nič gor user posted image  . UŽIVAAAAAAAAAJO!

Mi tudi že navadno mleko uporabljamo. Zadnjič smo tudi naredili puding z mlekom, pa je dva lončka pojedla. Je rekla, da je ati zelo dober KUHAR.

RENAN: lepo da je Vladimir pretrpel zadnjo pikico. user posted image  . Je pa pravi junak vaš mali.

SEDENJE: naša že prav lepo sedi.

Zdaj se je začela stegovati za igračami, ki so nekoli stran od nje. Pa je tako vztrajna, da gre pol na kolena in se stegne za igračo, ki jo hoče imeti. Tako, da jo včasih malo hecam, da se še bolj stegne in parkrat je dvignila rito in kolena malo naprej, da je prišla do igrače. Upam, da bomo kar kmalu se začeli plaziti user posted image  .

Tudi našo Laro učimo že vse živo - papa, poljubček poslat, pomahat, velika-velika, pa ni še zainterisirana na to. Raje se ubada sama s sabo in ne z mano. Mene sploh ne šmergla, k ji kaj govorim user posted image  .

BOBIKA: mislim, da moraš imeti za osebno izkaznico Mancin rojstni list in eno ali 2 slikici. Mi bomo se šli drugi teden slikat in bomo tudi mi šli delat osebno za Laro in upam, DA BO KATERA ŠE POVEDALA KAJ JE POTREBNO IMETI S SEBOJ ZA O.I. Mislim, pa da jo dobiš v enem tednu, če se ne motim.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
11.8.2006 20:14:02   
tinkamiška
Hojla!

Se na brzino oglašam, danes mava day off in papala in pogledala kakšne fajn film. Sem dobilauser posted image ! Končno in se bo nehalo to nažiranjeuser posted image

Za O.I. rabiš samo slikice in svojo O.I. ali pa P.L.. Vsaj tako je bilo pri nas v CE.

Sem pogledala vsebonost sladkorjev v mlečnih lašicah od Milupe, Hipa in Babylove in je povsod približno enak. Tako, da bomo mi kr ostali na Babylove.

Jst sem si vzela čas in prebrala porodne zgodbice in res, kako lepo jih je brat vsaka je malo drugačnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, Lumpy se že res nekaj časa ni oglasilauser posted image

Če je pa tako glede rdečega mesa, ga bom pa jst tud morala dat na Izin jedilnikuser posted image Nisem veda, da ga je teba že datuser posted image user posted image user posted image

Iza zna delat hopa-hopa, pa-pa, lubčka da pa kadar se njej zahočeuser posted image

Zdej pa grem uživatuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
11.8.2006 20:18:57   
shooo
ojla!
ja, jaz se tudi mnenja da je za dojenčke vegi prehrana neprimerna.so pa takšni starši ki se pač tako odločijo in je kar se mene tiče čisto prav!z me pa zanima kako poštimajo te zadeve z železom.beljakovine tako in tako dojenčki dobijo z melkcom, železo bi pa morali dobiti s sojo in stročnicami. a to pomeni da lahko po dopoljnjenem 6.m že dobijo sojine izdelke?

poznam pa vagi starše, no bolj pomembno vegi mame ki so med nosečnostjo uživale meso ker se jim ga je full luštalo in tudi med dojenjem so nadeljevale z  mesno prehrano. otroci tudi jejjo meso.

pri nas full dežuje,m. je na morju, pravi da se mu zdi kot da je že cel mesec dole,(od vceraj jeuser posted image user posted image ).
ma, klinc, tudi meni je prav tecno brez njegauser posted image

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
11.8.2006 20:19:02   
XXYY
No, zdaj sem se pa spomnila, kaj zna naša LARA:

če je kakšna dobra pesem, ji rečem plesa, plesa LARA in začne migat z ritjo in boki, tudi ko sedi  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  . Vsaj nekaj.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
11.8.2006 20:21:01   
shooo
ovčka, a ju dava v kakšno plesno šolo?user posted image user posted image

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
11.8.2006 20:33:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ovčka

BOBIKA: mislim, da moraš imeti za osebno izkaznico Mancin rojstni list in eno ali 2 slikici. Mi bomo se šli drugi teden slikat in bomo tudi mi šli delat osebno za Laro in upam, DA BO KATERA ŠE POVEDALA KAJ JE POTREBNO IMETI S SEBOJ ZA O.I. Mislim, pa da jo dobiš v enem tednu, če se ne motim.

2 slikici, izpisek iz rojstne matične knjige, osebni dokument starša - predlagatelja, greš na UE, plačaš takso (okoli 3 tisočake), podpišeš papir in čez en teden pošljejo osebno izkaznico na dom.

(odgovor članu XXYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 2066
11.8.2006 20:45:17   
rija
Čer čveke.....

Naš mali je danes poln presenečenj: prvič je res samostojno in dolgo sedeluser posted image user posted image  pa odločil se je, da se pa v bani ne bo več umivaluser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
11.8.2006 21:02:12   
renan
da se jaz še na hitro javim....

mi smo imeli precej burno noč včeraj. vladimir je dobil vročino 38,2 in je bil precej nemiren. sva mu ponoči svečko dala. zgleda, da je bila reakcija na cepljenje. tudi danes je bil malo bolj tečen in ob vbodu ima oteklino, zraven ga pa še zgornji zobki mučijo...na srečo danes ni imel več temperature...

glede prehrane: jaz sem dobila pri dr spisek vsega kar lahko je in kdaj. meso, skuta, jogurt, puding je od 6. meseca naprej. gluten je od 7. meseca in po 7. mesecu naj bi  se otrok navajal na normalno, nekoliko manj začinjeno prehrano. predpisano jaz kršim z ribo in mlekom (za kašice oz. puding), ki naj se ju ne bi jedlo do 1. let starosti.

shooo po moje danes ni več možno jesti neokrnjene hrane, edino če imaš doma biokmetijo z zelenjavo in živino. tudi jaz se trudim, da je vladimir čimbolj zdravo, vendar analizirat stvari, ki jih kupim, na žalost ne morem. tudi moja zelenjava z vrta pobere pesticide od okoliških kmetov.. po moje je danes že večina stvari na tak ali drugačen način polna škodljivih substanc...

mi imamo tako lep nov maxi cosi tobi: bordordeč in črn. bi se najraje jaz v njem vozilauser posted image

upam, da si danes nadoknadim spanje...

lp, renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
11.8.2006 22:17:05   
XXYY
CAFFEE: hvala ti za podrobno informacijo o tem, kar potrebuješ zravn za O.I.. Ej punce, dajte mi še povedat, kolk časa pa velja osebna izkaznica za naše user posted image   in kolk časa potni list.

RIJA: tvoj Til je pa prav faca. Full je cortkan. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

SHOOO: sem že študirala, da jo bom kar v plesno šolo vpisala user posted image  , še prej pa po mojem h gimnastiki. K nima niti sekunde mira z rokami in nogami, k da ma fedre notr in skos maha in brca (še ko je, ne more biti pri miru) user posted image  .
Tako, da jo bom res dala okrog 3 leta v kakšne športne dejavnosti, če bo takrat še zainterisirana. Sam da bo kje trošla svojo energijo.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
11.8.2006 22:31:13   
shooo
oj,
Til je pa res car!user posted image
Pa umivalnik imate zelo lep- nisem mogla da ne bi opazilauser posted image
renan,saj mi je jasno da je večinom vsa hrana onesnažena. samo če pa imam na izbiro kupiti zelenjavo v merkatoru ali pri branjevki se zmiraj odločim za branjevko.no, večino itak dobim pri omi na vrtu.in tako tudi če vem da je živilo gm, ga pač ne kupim.naserjejo nas pa itak svašta.
Mi imamo pregled drug teden, potem bo tudi nežek deležna kakšnega jogurta in sadne skute, če bo hotela seveda.
a sem vam že rekla da mi je danes mahnila žemljo z mize ko sem se obrnila da sem vzela še žlice?
ona pa lepo sedi in žuli pol žemlje.
klinc te gleda mami, če ne daš si pa sama vzamem!

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
11.8.2006 22:41:51   
srečica
ALo punce

moram se vam javit, ker vas že full pogrešam. Vidim da ste začele malo opisovat porodne zgodbe a jih še nisem uspela prevrat. Imam 2 strani spet za prebrat. Komaj čakam, da še jaz napišem svojo porodno zgodbo. Si jo bom kar kasneje v računalnik shranila za večni spomin.

Midva z Anžetom sva zelo pridna. Ponoči že kar vredu spi, ne zahteva več zize ampak samo dudo in že spi naprej. Je pa vsak dan bolj živ in večji falot. Zdaj že sam spleza iz sedežne (čisto malo se te drži) in se postavi na noge. Joj, joj.. Se prav bojim ga kje pustit samega. Pa pediater je rekel da ga ne smemo zavirat pri tem kar dela sam, pa čeprav se postavlja na noge. Ampak jaz vseeno malo dvomim, saj on kar pretirava, ob vsaki opori  se postavi in stoji.

Kot sem vam že povedala sem mu kupila puzzle iz pene in na njih se je v roku dveh dni naučil kobacat po štirih in zdaj že prav šiba sem ter tja. Upam, da bo zdaj malo pozabil na hojo. Vsak kak mesec.

Zobkov še vedno ni, čeprav bo 17. že 7 mesecev.

Obroka še vedno nisva nobenega zamenjala - še vedno hoče zizo. Mi vsi pravijo, da bo vse ob svojem času.

Tako, zdaj pa grem. Jutri pa preberem na nazaj kaj ste napisale in vam napišem še svojo porodno zgodbo. Velja?

lepo, mirno , prespano noč vam in vašim sončkom.

Darja

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
11.8.2006 22:46:24   
rija
Vidiš shooo, dete si bo že samo priborilo, pa če boš ti hotela al pa ne!user posted image user posted image user posted image  

Če pa žemlje še ni jedla, malo sedi pred njo in na veliko žveči, da se bo naučila in se ti ne bo davila. Mogoče bi bilo boljše piškote od manerja vzet, ker se dobesedn topijo v ustih....Mene je bilo na smrt strah, ko je mali začel žemlje jesti...nisem oči z njega dala....pa tudi se je kdaj zgodilo, da sem mu sprstom ven pucala kak prevelik kos.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
11.8.2006 22:54:19   
Anonimen

.... Ej punce, dajte mi še povedat, kolk časa pa velja osebna izkaznica za naše user posted image   in kolk časa potni list.

10 let

(odgovor članu XXYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 2073
11.8.2006 22:59:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: caffee

.... Ej punce, dajte mi še povedat, kolk časa pa velja osebna izkaznica za naše user posted image   in kolk časa potni list.

10 let

IO = 5 let
PL = 2 leti

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2074
11.8.2006 23:00:15   
rija
Ja za odrasle. Za otroke pa tako dolgo, dokler otroka na sliki še lahko spoznaš. Vsaj tako je rekel moj user posted image

Se pravi, da lahko jaz Tilov potni list vržem v koš, ker je na sliki star 2 tednauser posted image  Lahko, da te ne spustijo čez mejo, če glih trufiš na kakšnega doslednega policista ali carinika. Kar je po eni strani, če gledamo s stališča varnosti, tudi pravilno.

user posted image  Drugače pa tako kot pravi anonimen.

< Sporočilo je popravil rija -- 11.8.2006 23:01:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.