XXYY
|
Dober večer! Lara je glih kar zaspala. Uh, končno. Kolk vas je lepo brat vaše porodne izkušnje, lepo da ste se zpet razpisale. RIJA: tudi nam so rekli, da moram prvo začeti s temnim mesom zaradi železa. Tako, da smo mi prvo probali govedino, pol smo malo probali purana, zdaj sem ji pa malo dala konjsko meso, kar se mi zdi res najbolj zdrav. Je vse po malem, kakor ji paše. Najraje se mi pa zdi, da ima pire krompir in konjsko meso v omaki z vso zelenjavo zravn. To edino skoraj vse poje. NEMSIS: zelo lep ovitek je naredila za album. Kako pa je to naredila? A je to štrikala na križce ali kako drugače. Zelo lep vzorec je? Kje pa je naša LUMPY? LUMPYYYYYYYYYY, kje si se izgubila? A že uživa na , al je Matic tako priden zvečer ? Jo kar pogrešam, k je bla vsak večer tukaj, zdaj je pa že 2 dni nič gor . UŽIVAAAAAAAAAJO! Mi tudi že navadno mleko uporabljamo. Zadnjič smo tudi naredili puding z mlekom, pa je dva lončka pojedla. Je rekla, da je ati zelo dober KUHAR. RENAN: lepo da je Vladimir pretrpel zadnjo pikico. . Je pa pravi junak vaš mali. SEDENJE: naša že prav lepo sedi. Zdaj se je začela stegovati za igračami, ki so nekoli stran od nje. Pa je tako vztrajna, da gre pol na kolena in se stegne za igračo, ki jo hoče imeti. Tako, da jo včasih malo hecam, da se še bolj stegne in parkrat je dvignila rito in kolena malo naprej, da je prišla do igrače. Upam, da bomo kar kmalu se začeli plaziti . Tudi našo Laro učimo že vse živo - papa, poljubček poslat, pomahat, velika-velika, pa ni še zainterisirana na to. Raje se ubada sama s sabo in ne z mano. Mene sploh ne šmergla, k ji kaj govorim . BOBIKA: mislim, da moraš imeti za osebno izkaznico Mancin rojstni list in eno ali 2 slikici. Mi bomo se šli drugi teden slikat in bomo tudi mi šli delat osebno za Laro in upam, DA BO KATERA ŠE POVEDALA KAJ JE POTREBNO IMETI S SEBOJ ZA O.I. Mislim, pa da jo dobiš v enem tednu, če se ne motim.
|