|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
21.7.2006 8:45:44   
meta22
živjo čveke!

kje pa ste vse? sem opazla, da se bol večer razpišete, ko naši lumpi že spijo!user posted image

ne da se mi kaj dosti pisati, ker mi val sedi v naročju, pa je sam0o en prst dejaven. sporočam samo, da sem kot obljubljeno naredila nov album ( geslo: vragec ).

nemsis, za tabelo, naš ata je tudi kozorog ne tehtnica. mam dva kozleka doma, ki me včasih kar pošteno oba zroglata!!!user posted image

mayflower- si sploh ne morem predstavljati kako se počutiš!!! valjda da držimo pestke za vas in vam želimo polno user posted image ! pa poročaj nam, da ti bo laže !

bobika- upam da je manca že bolje, pa da ne bruha več. 

na ene se pa res vse naenkrat zgrne: najprej mayflower mastitis, zdej še ta bolezen, potem bobika pa njen user posted image , zdej pa še manca!!!!  vsem polno user posted image  za srečo.

tak, zej se pa mi res več ne da pisati, pa mali že zeha v naročju

lp
meta

(odgovor članu Dali 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
21.7.2006 9:01:49   
XXYY
Dobro jutro!

Kako ste? Mi smo že vstali.

Lara se tam nekaj pogovarja z atijem iz pojstlice. Je ne dam blizu mojmu user posted image  , ker je neki bolan in ima vročino, pa kašlja,.... A je tolk trmast, da hodi vseeno v službo user posted image  ?

BOBIKA: upam, da je bilo ponoči potem vse vredu. Sporoči nam, kako in kaj.

AJA,. še to, da ne pozabim:

NAJA in ŠPELA vse najlepše za pol leta user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
21.7.2006 9:26:50   
Ovnica78
NAJA IN ŠPELA VSE NAJBOLJŠEEEEEE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bobika javi kako je z Manco? Upam, da sta vredu.

Meta22 pogledala sem tvoj album. Fajn si ga naredila od ultrazvoka pa do sedaj. Kakšna razlika!user posted image  Je pa res en čeden grofek vaš Val.user posted image

Ovčka mi smo v tej vročini kar v stanovanju, kjer imamo kar prijetno hladno. Na sprehod pa greva po šesti uri, takrat ko se da malo bolj dihat.

Tinkamiška, kateri sedež ste že kupili, en maxicosi, če se ne motim? Ne ljubi se mi nazaj brskat, spomin mi pa ful peša. Koliko sta dala zanj, če ni skrivnost? Tudi mi ga kupujemo, pa sem že čisto nora zraven. gledam pa vsak dan dnevne akcije v baby centru, ker se včasih ful splača.

Sva pa s Tinom danes zopet cel dan sama doma, ima ati nek piknik s službo. Se bova morala nekak zaposlit, nekam it ali pa koga na obisk povabit. Tako vsaj malo hitreje mine dan.
Tin se že prebuja počasi. Že letim!

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
21.7.2006 9:34:46   
meta22

naja in špela vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image

meta in val

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
21.7.2006 10:28:08   
lumpy
user posted image user posted image user posted image   Naja in Špela vse naj naj za pol svečke !!!  user posted image user posted image user posted image

Midva sva se že umaknila močnim sončnim žarkom, sva bila že zjutraj ob 7.00 na terenu, kak faj zrak je zjutraj user posted image  !!!
Sva šla dati kri in vodo, potem pa še v trgovino in malo naokrog. Izvide dobiva pa ob 12.00,  upam da bo vse ok, po mojem trombociti že ne bodo, ker se nama zelodolgo ni kri zaustavila.

Bobika.....javi kaj se dogaja ?? Sta se samo preveč najedli, sta ok, ali so še vedno težave ??

Ovčka,
doma pač počneva običajne stvari, se igrava , spiva , pa vmes ga razvijem da se nabrca pa ohladi rito..... Zvečer pa gremo ven okrog 6 ( odvisno kako jeva ), čeprav je bilo še včeraj ob 6.00 neznosno.

Dali 28,
mislim da je bilo tvoji princeski vroče, tudi naš zvečer malo težje zaspi, ampak ko zaspi spi.  

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
21.7.2006 10:48:58   
Dali 28
user posted image user posted image user posted image NAJA IN ŠPELA VSE NAJ NAJ ZA POL LETAuser posted image user posted image user posted image

Mi smo šele zdej zaspali od zjutraj.Upam da bo vsaj eno uro spala.Lahko si predstavljam kako je šele njej ko pa je tudi meni vroče za po....
Bobika kako je tvoja sončica?A se je potem umirilo?
Mayflower mislim na vas in držim pesti da bo vse ok.user posted image user posted image

Zdej ko je tako vroče gremo tudi mi ven šele okoli šestih zvečer sej prej ni za zdržat.V stanovanju imam itak skoz rolete dol.
Grem delat nekaj za kosilo dokler spi pa se potem tipkamo.

17.1.2006 SE NAM JE ZGODILO NAJLEPŠE V ŽIVLJENJU-RODILA SE JE TIJANA

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
21.7.2006 10:53:07   
bobika
Hvala za spodbudne besede in skrb za Manco user posted image

Na srečo je tisto bruhanje bilo zadnje. Celo noč sem spala z napol odprtimi očmi, takome je bilo strah. Ob dveh se je zbudila vsa lačna. Med dojenjem je zaspala nazaj. Pojedla je majn kot ponavadi. Zjutraj je spraznila še drugo dojko in spala do pol desetih. Tudi sedaj je vredu jedla. Tako, da res upam, da je vredu z njo. Tudi drugače je enako živahna.

Verjetno se je res preveč najedla, saj je v roku treh ur jedla pol banane, spila sokec in nato se je še dojila. Pred babano pa je tudi mleko pila.  Sem mislila, da imajo dojenčki podn pri hrani. Manca očitno ga nima. Je, četudi ni lačna.

Sedaj pa jo moam iti spet uspavati, je že tečka postala.

Ovčkinemu user posted image  pa user posted image , da čimprej ozdravi!

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
21.7.2006 11:06:23   
bobika
VSE NAJBOLJŠE SLAVLJENCEM!!! user posted image user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
21.7.2006 11:12:53   
ajdaN
VSE NAJBOLJŠE NAJA IN ŠPELA!!!

Bobika samo da je vse OK user posted image ! Zgleda res nima mere, tako kot naš. Pri nas tudi zeloooooo redko pokaže da ima dovolj. On bi še kar jedel, potem pa bruhauser posted image .

Dali28 vidim da ste vi tudi žurirali ponoči. Upam, da se ti vsaj čez dan naspi.

Pri nas je bil tudi alarm okrog 4 zjutraj. Je takooooooo milo jokal. Ko sem prišla tja, je bil obrnjen za 180 stopinj pa še na trebuhuuser posted image . Kako mu je to ratalo tudi ne vem. Potem je pa še zmeraj tako jokal, da sem ga komaj potolažila. In ko sem ga hotla odložit nazaj v posteljo, se me je dobesedno oklenil z vsemi 4! Zgleda se mu je nekaj hudega sanjalo. No počasi se je le pomiril in zaspal malo še postokal v spanju, potem ga pa do zjutraj ni bilo slišat.

Ovčka moj je tudi tak! Skoraj krepne od hudega, ampak v službo pa še zmeraj more ituser posted image . Zakaj že?!

No zaenkrat dovolj, mali spi, jaz mu grem pa malo za kosilo pripravit.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
21.7.2006 11:13:26   
LE&TA
Slavljenca VSE NAJ NAJ!!user posted image user posted image

Tud pr nas so vsi bolni, moja sestra in moj dragi!! Tinkara pa še vedno pokašljuje in ni konca. Zgleda da je res en virus v zraku!!
Dans bomo prvič jedle piščančje meso, pa špinačo zraven!

Bobika, tudi Tinkara je zadnič tako bruhnila in sm začela kar user posted image  od straha in nisem vedla zakaj, ampak je bl apol OK, včasih se morda preveč napokajo, naša tud ne pokaže kdaj je sita, sploh ne zapre ust, pol pa ne vem kolko ji dat. Me veseli da ste OK!

Dans bo spet ful vroče, tko da se bomo notri držali!

LP

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
21.7.2006 11:46:07   
Dali 28
Samo da napišem če katera hoče videti slike mi jih je končno uspelo nekaj uštimati.Geslo je dali

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
21.7.2006 12:01:51   
lumpy
Matic spi, pa sem si vzela čas da pogledam slikice

Meta,
kakšne šarmerske očke tvojega Vala ??user posted image   A je na prvi sliki tvoje stanovanje?? Kako velikoooooooooo?

Dali 28,
ste pa uživali na morju z lepotičko malo.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
21.7.2006 12:25:02   
AlenkaIST
Slavljencem eno veliko  user posted image za sladkanje !!!

Zadnje čase se pa težave res vrstijo nad nami januarkami user posted image  Upam, da je bilo zdaj dosti in da se konča.

Ampak je hec. Eni nimajo mere pri hrani, drugi so pa po parih žličkah siti pa čeprav v resnici niso user posted image  kolikor otrok toliko različnih stvari user posted image

Nič moram šibat, ker ima Sara očitno že dosti igralne blazine. Lp

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
21.7.2006 12:29:11   
Nannn
Cau,

Ela je zaspala in jaz imam spet malo casa da pridem na RR user posted image  od kar smo prisli iz morja Ela spi kot na morju upam da ne spremeni ritma...ko pridem zjutraj do njene posteljice je obrnjena na trbuscek in se krega na pikapolonico user posted image  prav hecno jo je videti....smo pa tudi mi kupili puzzle za na tla in nasa uziva na njih...vceraj smo imeli drugo cepljenje in upam da ne bo kaksne rekacije....dva dni zaporedoma jemo belo piscancje meso,korenje in krompircek in se kar nekako je...upam da bo pojedla vedno vec...saj sadje pa res ni problem...mene pa zanima ce katera daje vasim user posted image  melono?Jaz bi probala pa se kar ne upam...

slike bom dala v album ko bo kaj vec casa...

bobika me veseli da ni bilo nih hujsega z vaso Manco....tudi pri nas se je ze to dogajalo ko se je dobesedno prenazrla sadja in polente...namrec najraje od vsega ima to kombinacijo....

ovcka po poklicu sem dipl.ekonomistka mogoce enkrat nekoc se spravim se naprej ampak za sedaj nimam nekih hudih ambicij user posted image  

a se kaj rabte user posted image
Danes bo spet en vroc dan celo 36C napovedujejo user posted image  midve bova kar lepo doma in cofotali v bazenu...potem pa gremo ven okoli 19...

Happy birthday Speli in Naji user posted image user posted image user posted image user posted image

Sibam na user posted image  do sosede dokler tamala se spi....

LP Nannn

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
21.7.2006 12:41:44   
lumpy
Nannn,
mi smo že poskusili z melono, drugače težav ni bilo,je pa ne mara vse zmeče ven, kar se mi do zdaj še ni naredilo, da bi kaj tako očitno spljuval ven ( no saj mami in ati je tudi ne jesta. user posted image  ).

Se ti bo pa še katera sigurno oglasila, saj mislim da so jo ostale že tudi dajale in so malčki lepo jedli, pa tudi ni katera opisovala kakšnih težav, zato le korajžno , enkrat je treba poskusit, saj melona ni med živili ki so alergena.

Mi smo že dobili izvide od laboratorija, vse je ok user posted image

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
21.7.2006 13:07:31   
Anonimen
Nann, jz sem Klari že pri 5.mes. dala melono za probat, pa jo je tako lizala kot nevemkaj. Ampak ji je všeč samo če je v kosu. Spasirane ne mara niti pod razno. Isto je z lubenico.

Bobika, kako je z tvojo user posted image ?

Jz tudi rabim pomoč: Klara zadnji teden veliko joka, tudi ponoči. Ne vsak dan(noč), vsak drugi(noč) dan pa. In to joka tako kot bi jo nekaj bolelo. Pa ne vem, a je možno, da jo tako dlesni bolijo?

(odgovor članu lumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1391
21.7.2006 13:23:22   
lumpy
Bobika,
bravo za vaju, da sta se le preveč najedli. user posted image  Tudi mi smo se že.

Caffee,
takšne težave sva midva imela od nedelje do vključno torka, samo da ponoči nsimo imeli težav, le popoldne in zvečer, jok., jok...Pa siten , ne igrat, pa ne carkljat, pa dudo bi imel pa ven metal....  Pa sem tudi mislila da so zobki, jok pa tak kot da ga nekaj boli.

Potem sem pa malo gruntala pa kaj bi bilo, pa sem malo sumila tele skute od LM, kis va jih zamenjala namesto Lumpija, pa ni bilo to, potem pa sem ugotovila, da je bil čaj ( vsaj mislim tako), ker sva menjala čaj in ga zgleda zvijalo po njem, v sredo sem ta čaj ukinila in težav ni več.

Malo pomisli če sta kaj na novo, kaj drugačnega jedla, poskusila.... če ne pa bodo verjetno res zobki.

Alenka ist, je imela enake težave, pa nič ne vem kako je rešila , s enič kaj ne oglasi ????????? Alenka, ist, Alenka ist, Alenka ist................?????????????

< Sporočilo je popravil lumpy -- 21.7.2006 13:26:31 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
21.7.2006 13:25:28   
srečica
Pozdravljene

AjdaN in Lumpy NAJLEPŠE HVALA za nasvet glede toplic. Sva bila v toplicah in je naš Anže neznansko užival. Suupeer. Kašlja pa tudi nič več.

Mayflower tudi jaz mislim na vaju  in držim pesti, da bo vse ok.

Naš Anže pa ima na hrbtu eno lepotično piko in me je strah, če se bo širila in da ne bo kaj narobe. Moram pediatra vprašat 27. ko imava sistematski pregled.

Katere ste že imele SISTEMASTKI PREGLED lahko napišete kaj vse mora otrok delat oz. kaj vse še delajo razen osnovnih stvari, cepljenje, kri, voda, tehtanje....

TAŠONKA, pa tudi nate se večkrat spomnim, ker sem tudi jaz včasih v podobni situaciji. Najraje bi samo jokala. Še posebej, ko moj dela in sem skoraj ves dan sama z Anžetom. Dela pa 12 ur zjutraj oz. od pol 7 do pol 7, drugi dan pa nočna od pol 7 do pol 7 potem pa je dva dni doma in spet enako. Ker je veliko doma sem malo razvajena in se samo prepiram, ko hoče kam it. Pa brezveze delam paniko in se cmerim. Pa ima potem on Anžeta kake 2 uri in grem sama kam na kavo ali sprehod ali po nakupih in sem potem kot prerojena.
Zdaj sem bodo spet začeli treningi nogometa in bo spet 3 krat tedensko na treningu in 1 krat na tekmi, tako da bom spet popiz...
Tašonka vzemi si večkrat čas zase pa bo ok.

Zdaj pa grem pogledat vaše slikice.

Lepo se imejte.

Darja  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
21.7.2006 13:33:12   
lumpy
Srečica,
taj so pa toplice zdravilo proti kašlju user posted image

Glede lepotične pike , če je ena pa da ni tako full ven izbočena kot bradavica - ne se sekirat , to ni nič, naš Matic jo ima na boku. To so običajne stvari.

Sistematski pregled pri 6. mesecih:
user posted image  tehtanje
user posted image  višina
user posted image  cepljenje ( 3 pikica )
user posted image  laboratorij ( kri, voda)
user posted image  sluh ( s šepetanjem, z zvončkom)
user posted image  vid (  s predmeti  in s tem tudi preverijo kako sledi predmetu)
user posted image  test če že sam  sedi
user posted image  test kako je močen na nogah , če se postavlja na noge
user posted image  test motorike ( najprej z večjim predmetom na to dajo predenj  rozino in ga opazujejo kaj z njo počne, če jo poskuša prijeti, jo gleda, jo hoče dati v usta...)
user posted image  pregled pri zdravniku ( običajno: ušesa, grlo, usta, poslušanje srčka, pljuč...)

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
21.7.2006 13:38:05   
Anonimen
Ojla

Ste se spet razpisale. No, pri nas je po starem. Sem bila danes kar lepo leteča, pa sem šele prejle prižgala računalnik. Zjutraj najprej k veterinarju z muco, potem pa še v par trgovin z dragim. Kladvija pa je bila že ob osmih zunaj z babico. Popoldne pa itak ni za ven. Sem bila včeraj ob šestih zvečer v trgovini in sem si rekla, da je še prevroče za tamalo. Tako smo bile kar lepo doma.

Mi smo pa danes pojedli še tisti dve tretjini mesno-zelenjavne kašice.

Spali pa smo danes enkratno. Sem imela ponoči ventilator prižgan pa obrnjen stran od tamale. Je blo tako luštno, da je tamala spala od pol devetih do sedmih, potem pa se je še do pol osmih igrala z pikapoko.

Meta22 se opravičujem, bom popravila.

Punce tiste, ki ste bile v kratkem na bazenu v termah s svojimi  user posted image  - kaj ste vzele? Mi nameravamo na bazen v Aqualuno naslednji teden, pa me zanima kaj naj si pripravim.

No, se oglasim kasneje, dobiva s Klavdijo sedajle malce obiska.

(odgovor članu srečica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1395
21.7.2006 13:50:01   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: lumpy
Sistematski pregled pri 6. mesecih:
user posted image  tehtanje - ja
user posted image  višina - ja
user posted image  cepljenje ( 3 pikica ) - ja
user posted image  laboratorij ( kri, voda) - ne
user posted image  sluh ( s šepetanjem, z zvončkom) - ne
user posted image  vid (  s predmeti  in s tem tudi preverijo kako sledi predmetu) - ne
user posted image  test če že sam  sedi - ne
user posted image  test kako je močen na nogah , če se postavlja na noge - ne
user posted image  test motorike ( najprej z večjim predmetom na to dajo predenj  rozino in ga opazujejo kaj z njo počne, če jo poskuša prijeti, jo gleda, jo hoče dati v usta...) - ne
user posted image  pregled pri zdravniku ( običajno: ušesa, grlo, usta, poslušanje srčka, pljuč...) - ja

A ste imele vse tako natančen pregled pri pol letauser posted image . Najinega sem zgoraj opisala. Je bilo čisto enako kot prejšnikrat. Zdaj pa ne vem a je samo naša ped. tako smotana... Tudi o gosti hrani ni NIČ rekla, samo vprašala je če še dojim, pa če imam kaj občutka koliko popije. Nič pa kaj mu dajem, koliko mu dajem, kaj ne sme... V glavnem vse bolj takotako.

Zdaj pa vidim tale post od Lumpy, pa me res zanima če ste imele vse tako natančen pregled?

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
21.7.2006 13:55:25   
Dali 28
Moja je zdej končno spet zaspala.Tako je bila zaspana ampak ne in ne zaspati.Saj jo tudi razumem v tej vročini tudi to nemoreš.Danes bom šla verjetno pol zvečer pogledat stolčke za hranjenje-je že počasi kriza.Kar sama bi jedlauser posted image  ampak ko ji dam žlico v roke jo je povsod drugod samo v roki neuser posted image .
Še tole da vam napišem.Ena koja znanka je rodila sina konec maja in mi je rekla da planirajo konec septembra na Djerbo.Hallo??To je za moje pojme tako mimo da bolj ne more biti.Kaj ve mislite?A ne da je prezgodaj za taka potovanja ali samo jaz tako mislim?

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
21.7.2006 14:21:56   
lumpy
Ajda n,
pri nas zdravnica nič ne komentira o hrani kako in kaj, razen če je kaj izjemnega, je pa sestra zato zunaj , ki ti vse razloži pa še vse vprašaš kar te zanima. Super je.

Imam vprašanje:
Koliko pustite svojim da pacajo po hrani?????????user posted image user posted image user posted image

Danes mi je Matic pokazal kako trmast je user posted image , groza. Se je vstal, seveda potegnil 1 uro čez obrok, ker prej ni hotel zaspati pripravljeno sem imela kosilo za njega, pa jeva par žličk, potem je pa hotel z rokami noter po krožniku pa mu nisem pustila on pa TRMA, usta skupaj, jok, rito v zrak.... ooooo, pa sem ga mirila, pa mu ne pustila v krožnik, pa je pojedel nekaj žličk pa spet, potem pa sem mu dala flaško in je vse pojedel. Kosilal bo pa potem.

(odgovor članu Dali 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
21.7.2006 14:23:15   
pikica*
Dali 28, meni se to ne zdi prezgodaj za dopust. Čisto odvisno od otroka. Eni tega ne prenesejo, drugi pa brez težav. Glavno, da starši ne komplicirajo. Sicer je pa s tem tako kot pri vseh ostalih zadevah. Eni se strinjajo, drugi so proti. Eni so tudi strogo proti temu, da se z otroci hodi v nakupovalne centre, meni pa se zdi, da je v tej pasji vročini to še skoraj edino mesto, kjer je za otroke prijetna temperatura. Vsak starš ima pač svoje foreuser posted image .

(odgovor članu Dali 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
21.7.2006 14:30:36   
XXYY
SREČICA: pri nas je bil takšen pregled, kakor ga je napisala AjdaN, kaj več pa pri nas ni delala. Pa še to, da smo imele zadnjo, 3 pikico in ta pregled pri 5 mescu, ker pol nam ni dala, ker so dopusti.

Zdaj pa nimam pojma user posted image  ? A so res vsi pediatri tako različni?

Bomo videli kaj bo delala septembra, ko bo dopolnila 9 mescev? user posted image  

(odgovor članu Dali 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.