lumpy
|
Hoj, ja kako bomo naredile z albumi punce??? Menjamo slikice na en mesec ? Ali je to prezahtevno za nas ? Ali bomo pustile stvari tako kot so ? Ne vem. Povejte mnenja. Meni je menjavanje slikic na 1 mesec ok. Lonja vse najboljše !!! Ovčka, pri naših podatkih je ena napaka, Matic je rojen 16.01.2006. Slepi cuclji, tudi jaz prvič slišim ?!? Mi tudi gremo v soboto v šoping, moramo kupiti nov magični lonček, dude, dude za stekleničke, pa mislim da bomo tudi sedež kupili. Vse za od 6 mesecev naprej. Cartanje: Matic se je tudi začel full cartat, a ni fantastičen občutek. Tako se stisne k tebi, pa rokice da okrog vratu, pa kar zajamra kot mali mucek. Renan, dajte se čimprej pozdravit, ma ste bogi, prav ste se odločili da boste ostali dokler se ne pozdravite vsaj malo. Bravo za zobek, zato pa je bilo vse skupaj še toliko bolj hudo. Ovnica, mi smo že večkrat jedli špinačo in pire krompir, jutri bo spet na jedilniku. Jaz špinačo naredim za malo drugače kot za nas ( sedaj še , dokler da ne bo vsega poskusil) in sicer špinačo skuham, ker mi delamo čisto domačo, potem pa malo posolim in dodam čisto malo masla in to je to. nič ne dodajam moke oziroma prežganja. Tašonka, no dobro ste rešili tole z Špelo in keksom. Jaz mu dam keks v roko in ga sam je pa grizlja , sem seveda ves čas zraven, drugače pa se mu ni še kaj zaletelo ( trkam, ker me je tega tudi strah), ko se mu odlomi velik košček tako dolgo mleje in kao grize, da ga ne razdrobi in poje. Shoo, pozdravljena, te pa res dolgo ni bilo. Lepo da sta z Nežo lepo. Mi smo z uvajanjem začeli pri 3,5 in sedaj smo tako daleč da jemo razne kašice, sadne zelenjavne, pireje, špinačo, meseka že počasi uvajamo, pa skute je...Skratka ima cca 6 obrokov na dan, mleko samo še 3 krat na dan. Nemsis, ti se samo izkašljaj, zato smo tu !Ti bo lažje, verjemi.