|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  316 317 [318] 319 320   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke2006
24.9.2007 23:32:31   
rija
Taši: jaz sem za....samo niti če ne gremo na morje nismo fraj, gremo na en RD.....

Naš mali pa je bil danes v vrtcu, jaz pa tudi. Celo več časa kot onuser posted image  ker smo meli roditeljski sestanek. Maratonski.

Mali je preživel še kar-kar, je pa seveda tulil ko hudič, ko je skontal, da je ati res šel....ko pa mu je rekel pa-pa, pa ga ni niti pogledal user posted image
Dajte mi povedat, kaj v bistvu počne predstavnik sveta starševuser posted image  Ker so me hoteli danes zvoliti za to funkcijo....samo se mi niti sanja ne, kar bi morala delatiuser posted image  pa sem raje odklonila....

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7926
24.9.2007 23:54:01   
Anonimen
Ok, vidim, da za ta vikend ni nekega interesa ali pa časa. Kaj pa naslednjo soboto, se pravi 6.10.?

Tinka, potem se pa kar oglasite čez vikend, bomo zelo veseli! Kdaj bi pa prišli, sobota ali nedelja?

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7927
25.9.2007 8:19:37   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Rija, končno ste začeli z vrtcemuser posted image Kaj bi delala, kot predstavnica sveta staršev? Ne vem, si pa predstavljam, da lahko na ta način nardiš veliko za otročke, ker imaš vsaj nekaj besedeuser posted image , se mi zdi, da bi bla ti kr taprava, ker nimaš dlake na jeziku in se znaš fino potegnt za tamičkeneuser posted image

Taši, v bistvu je vseeno ali soboto ali nedeljo, kaj pa vam bolj paše? Mi moramo en dan delat na hiški, pa je vseeno kateriuser posted image Juhuhu, končno se bomo vidli!user posted image

Iza pa danes ni jokala, ko sem jo pustila v vrtcu, sem tako vesela, je šla pogledat v igralnico, potem pa pritekla ven, da sem ji lahko dala lubčka in rekla papa, potem sta pa šli z vzgojiteljico gledat otročkeuser posted image

Lep dan, jutri spet napovedujejo dežuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7928
25.9.2007 8:35:45   
renan
Naslednji vikend bi mogoce tudi mi lahko prisli..

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7929
25.9.2007 10:15:31   
lifcsi
Dan,

Vrtec  - danes zjutraj pa ni blo Ju...reta in je Tara planila v jok, kljub temu, da smo botri jeseni v košaro položoli jabolka, kostanj, krompir, koruzo... user posted image

Rija - člani sveta staršev naj bi se letno 3-4-kart sestali, da predebatirajo stvari in jih posredujejo ravnateljiciuser posted image - (če se prav spomnim, kar so rekli v zvezi  s tem).

Po vsej verjetnosti bomo mi jesensko srečanje prešpricali.user posted image

Cesta in avtomobili - mi na vasi nimamo pločnikov, zato ko zaslišim avto, traktor, moped.. Taro opozorim, da se približuje (potem ugibave kaj), in stopiva v travo. Tako se že od vsega začetka umikave in nekako ima "rešpekt" do motoriziranih enot.  Pa ni ji še na pamet padlo, da bi sama odštaftala na cesto (še dobro).

Toliko zaenkrat, se še oglasim.

Puri - čestitkeuser posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7930
25.9.2007 12:43:31   
Rahelca
Hojla vsem,
Lonja: si me res spraševala o Zaplani. Moj svak ima tam vikend, zraven predsednika (oz. predsednik je prišel 40 let za njim). Ponavadi smo tam skoraj vsako nedeljo, zdaj so bili dopusti, smo malo manjkali.
Zdaj pa bo spet veselo. Že to nedeljo se dobimo, pride nečakinja končno iz Madrida. Jo zelo pogrešam.

AjdaN: ali si probala z sojinim mlekom? Ne vem sicer od katerega meseca dalje se lahko pije.

Sara še vedno kašlja in vsako noč bruha. Prav smili se mi, reva. Danes greva do zdravnice.

TinkaMiška: Aha....ti prihajaš v Ljubljano, pa mi nič ne vemo???????
Kako je z Izo v vrtcu*? Sta preživeli?
Pip

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 7931
25.9.2007 14:01:37   
Rahelca
PURI: čestitke za deklico.......

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7932
25.9.2007 14:32:14   
XXYY
Lepo pozdravljene!

Bobika čestitke za user posted image  user posted image  . Čim manj težavic v nosečnosti, pa bo vse ok.

ORKA*: tudi tebi iskrene čestitke za prihajajočega user posted image  .

Pr nas nič posebnega.

No, jaz pa LJUBLJANČANKE pozivam, da bi se malo srečali, a ne. Po zelo doooogem času, bi lahko se kje dobile in kakšno rekli naši sončki. Je katera zainterisirana (Rahelca, orka*, Tašonka, Lonja, Pikica* , pa še veliko vas je iz okolice Ljubljane oz. iz Ljubljane, no tudi vse druge ste zelo dobrodošle na Ljubljanskem koncu user posted image  ).

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7933
25.9.2007 14:33:05   
XXYY
Joj, pozabla:

PURI: čestitke za pupiko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 7934
25.9.2007 14:38:30   
Anonimen
Ovčka, kein problem.user posted image Zdajle bo sicer spet dva ali tri dni scalo (upam, da ne prehudo user posted image ), potem se pa lahko kaj zmenimo. Kje? Kar v Tivoliju?

(odgovor članu XXYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 7935
25.9.2007 15:08:04   
kofetek2010
Lahko pa pridete danes kaj na okrog... decembrke bomo ob 17h v Čolnarni. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7936
25.9.2007 15:11:27   
ajdaN
Zaenkrat smo zmagaliuser posted image ! Anči Aptamila včeraj ni zbruhalauser posted image . Bomo videli kako bo danes!

Smrkava imam pa obauser posted image . Lovro je že ponoči cmevkal z zabasanim nosom, Ana je pa prejle začela. Tole noč bo spet dvojna veselicauser posted image ! Upam pa da ostane "samo" pri zabasanem nosu.

Z ANo sva se dans potepali po CP. PA nimajo zanjo NOBENIH pametnih cunj! Sem pregledala cel HM, pa Obaibi, pa un user posted image  tai....lei..oli... Karkoli že je! Vsaj za Lovra sem dobila par majčk!

Eh imam že oba pokonci, pa še skuhat moram, tko da bom bolj kratka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7937
25.9.2007 15:37:57   
Rahelca
Jana73: meni pa v Čolnarni ni všeč, ker nimajo zaprtih vrat in Sara stalno uhaja PA-PA. Jo moram skoz lovit in tekat za njo. Saj škodilo mi ne bi, ampak potem nimam nič od družbe.

Ovčka: seveda sem za, da se dobimo. V Maribor ne vem, če bom utegnila. Lahko tudi v Tivoliju, zraven čolnarne je park. Tam je fajn, razen če ne bo vse razmočeno.

Ali je v Ljubljani še kje kakšen prostor za "zmenke" z mamicami?

LP

AjdaN: super, da ne bruhate. Bravo. Čudno, jaz bi pa vse imela v H&M. sem hotela kupiti ene podložene hlače, pa sem jih našla v eni škatli še od lani (prevelike) 12 kosov.

LP

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7938
25.9.2007 16:44:06   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: Rahelca
Čudno, jaz bi pa vse imela v H&M.

Eeeeeeeemmmm pozabla - roza ne pride v poštev, kar zeloooooo zmanjša izbirouser posted image !

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7939
25.9.2007 16:45:46   
pikica*
Ojla punce,

mi smo nazaj z dopusta. No, prišli smo že  prejšnji teden, ampak sploh nisem šla nič na net, ker sem samo okol dohtarjev skakala. Rezultat: bolniška do porodniškeuser posted image . Zdaj sem pa lepo doma in izigravam hausfrau. Tako sem danes celo uspela naredit jotouser posted image . Na srečo ne rabim strogo počivat, tako da lahkpo tudi kaj skočim ven. Vsaj to, ker bi se mi drugače utrgalo.

Nič kaj veliko nisem gledala za nazaj. Samo to sem zasledila, da puri pričakuje punčko. Superuser posted image .  Aja, pa orka je včeraj rodilauser posted image .....če slučajno še ni bilo tukaj objavljeno.

Evo, samo toliko na hitro. Kaj več pqa ob drugi priliki.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7940
25.9.2007 19:31:35   
srečica
Alo punce

kako ste? Jaz sem danes imela dopust. Sva z Anžetom malo potepala po trgovinah. Sem mu kupila spet polno cotk (ne morem si pomagat) pa adidaske in čevlje. Daj povejte a ve kupite čevlje, ki so malčkom točno prav ali številko večje?  A je kateri poznana firma čevljev richer? Kupila sem jih v sifelkonigu. Zanima me zato, ker se mi zdijo večje številke od cicibanovih. Ne vem???

Puri čestitke user posted image user posted image user posted image .

Lepo se imejte se javim kaj potem.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7941
25.9.2007 21:07:10   
bobika
Orka: čestitke!!!!! Si pa hitra! Vse lepo!

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 7942
25.9.2007 21:33:45   
ajdaN
Čer!

Najprej čestitke Orkiuser posted image . Si pa pohitela!

Anči je že drugi večer brez problema spila mleko in glede na to, da že 2h spi, po mojem ne bo hudega.

Danes je Ana v spalnici. Lovro ima smrkelj do kolenuser posted image , Ana pa tudi že malo hrope! On pogledu na pumpico vpije kot user posted image . Rija upam, da je tvoja res tako učinkovita, kot jo hvalijo! Jutri itak poštarja čakam na cestiuser posted image .

Tako da nas očitno čaka pestra noč. Anči sicer lepo diha, Lovro pa smrči kot star dedecuser posted image , smrkelj mu pa kar visi venuser posted image . Eh bomo že - ene par noči bomo bolj slabo spali, potem bo pa boljše.

Rahelca 12 kosov hlač?! user posted image  In to samo od lani! Kdaj pa vse to ponositeuser posted image ? PRi nas jih ima Lovro enih 10, ampak je res en pujsi, kar se hranjenja in igranja tičeuser posted image .

Pikica* uživaj pri igranju hausfrauuser posted image . Po mojem ti ne bo hudega, sploh če imaš dovoljene izhode! Uživaj v miru, dokler trajauser posted image .

Čevlji - ne kupujem večjih. Edino škorenjčke sem kupila večje, pa še to samo zato, ker št. 26 niso imeli. Tako da nosi 27, pa nima večjih problemov. Ampak tukaj gre za občasno uporabo. Če pa čevelj nosi vsak dan, pa mora biti ravno prav. Glede na to, da mu je v enem letu noga zrasla za 6 ali 7 številkuser posted image , čevlje menjavamo kot po tekočem traku. Upam, da se je rast vsaj zdaj ustavila, da bo čez zimo zdržal s temi ki jih ima oz. jih bo imel. Jih moram še najdt! Konec septembra po štacunah praktično nimajo nobene izbire jesenskih čevljevuser posted image .

No tako, grem gledat Hausa, kaj bo spet naumil in koliko jih bo užalil!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7943
25.9.2007 21:36:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

Lahko pa pridete danes kaj na okrog... decembrke bomo ob 17h v Čolnarni. user posted image

Sem tole spregledala, preden smo šli od doma, ampak nam je bilo očitno namenjeno, da se srečamo.user posted image Sem ful vesela!user posted image

Rahelca, mi smo pa itak vedno zunaj v Čolnarni. Sploh zaradi kužkov, čeprav ju danes nismo imeli zraven, ker smo šli direkt iz posvetovalnice tja, ju nismo šli še domov iskat.

Aja, in še mere iz posvetovalnice: 82,5 cm in 10.980 g. Ni glih velikanka.user posted image Je pa sploh in oh zdrava, vse ok, in se vidimo čez leto in pol. Upam, da res šele takrat. Sem glih danes razmišljala, da še nikoli nismo bili pri zdravniku, ker nam ni bilo treba it. Samo v posvetovalnicah. Je zdrava ko dren. Samo 6. bolezen je imela, zaradi nje pa tudi nismo hodili tja.

pikica*, WB!user posted image Zdaj boš pa lahko kaj na obisk prišla, ko si hausfrau.user posted image
Za orko** sem pa danes v Tivoliju izvedela. ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 7944
25.9.2007 21:38:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN

Rija upam, da je tvoja res tako učinkovita, kot jo hvalijo!

Res je učinkovita. Pa še Jure se ne dere ob njej, medtem ko se pri navadni dere k zverina. Špela se pa dere pri obeh. Je že prevelika in šteka za kaj se gre.
Vau, pri vas imate tud big foota! 26!?!
Pa eno user posted image , da se hitro pozdravite!

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 7945
25.9.2007 22:00:25   
renan
AjdaN: a lovro res nosi 26? jaz sem pa mislila, da ima vladimir veliko nogo s št.23...pripravi se, da boste, ko bo velik, čevlje iskali le še v košarkarskih trgovinah.user posted image

Mi smo pa zaenkrat še zdravi. trkam.user posted image

čestitke orki!user posted image

lp, renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7946
26.9.2007 7:58:50   
lifcsi
user posted image user posted image user posted image za Orko

Danes zjutraj pa je Tara bila v vrtcu sama s 3 vzgojiteljicamiuser posted image user posted image user posted image upam, da niso vsi zboleli.

Čevlejčki - nam pa se je zgodilo naslednje: teta je Tari prinesla Cicibanove copatke št. 21 in 22 (identične). Seveda smo jih pomerili (tiste večje za vsak slučaj), a punčica toži, da jo desni tišči. Ni mogoče! Pa dobro, sprijaznila se je, da jo ne sme tiščatiuser posted image In ko sem ji sezuvala sem šele opazila, da so se nekako pomešali - na desno nogico sem ji obula 21, na levo pa 22. user posted image   In tako smo iz prve roke izvedeli, katera št. copatk je prava. user posted image

LP

Livija

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7947
26.9.2007 8:42:59   
Rahelca
AjdaN: tudi sama nimam besed, da sem našla toliko hlač. Se strinjam da je preveč. Jaz tudi načeloma nimam več vsega roza. Predvsem zato ne, ker veliko stvari dobim od fantka. Potem pa ji oblečem rjave hlače pa roza body. Ali pa obratno. Zdaj ko sem vračala stvari in jih posojala, sem ugotovila, da imam 2x preveč oblek za Saro. Zato jih tudi velikodušno posojam. V vrtcu ima spodnji del trenirke, pa body pa brezrokavnik, za doma in obiske pa je lepo oblečena.

Tašonka: Zunaj je veliko bolje. Kaj Špela nič ne uhaja? Sara bi kar šla. Samo da je pa-pa. Danes ponoči se je zbudila in rekla pa-pa.

Sem ji pa zvečer pred spanjem dala žličko Panatusa in je bolj mirno spala. Ponoči je še dobila napad kašlja, ampak bruhala pa ni več. Držim pesti, da ji bo čimprej bolje.

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 7948
26.9.2007 9:17:25   
tinkamiška
Pupe samo na hitro,par dni me ne bo na PC, ker moram tega hudiča(virus) spraviti iz njega...

Orka, čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Taši, midve se slišiva ali smsava...

Rahelca tipošljem zdejle še ZS...

Lepo se imejte in se javim, ko bom moj PC zdravuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7949
26.9.2007 10:20:34   
lifcsi
Olačenje in vrtec - to sem vedno hotela vprašati. A ve vaše sončke v vrtec oblačite v trenerkice in v cotike, za katere vam ni toliko žal. Ker se potemtakem mi tu na obrobju gremo neke fensi šmensije. Sprva niti nisem bila pozorna, kako so ostali malčki oblečeni - briga mene - Tara je hodila v trenerkici, in ko sem ji pač enkrat nekaj lepšega oblekla, so jo vsi pohvalili. Šele takrat sem se ozrla naokrog in... Vsi otroci so zelo res zelo lepo oblečeni. Res pa je, da vzgojiteljice zelo pazijo na oblačila, ki niso nikoli nevem kako umazana.

In tako smo mi potem doma v trenerki.

Livija

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  316 317 [318] 319 320   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  316 317 [318] 319 320   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?
V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?