|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  281 282 [283] 284 285   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke2006
13.7.2007 10:58:15   
renan
tasonka: pravijo, da otrok gre ven, ko je pripravljen, tako, da ni panike. plodno vodo so ti ze preverjali? ce ne , jim ti kar zatezi s tem, ker poznam nekaj primerov, ko niso, pa je bil potem ze mekonij v vodi in je dete  imelo probleme s pljuci. verjetno se te stvari v lj ne dogajajo tako pogosto, kakor v ms..

jaz sem danes dala vladimirja prej spat, ker me caka ena tona pakiranja, potem pa se kuhanje kosila. danes bi radi sli malo prej na pot, ker imamo ful dela v prekmurju. trava je verjetno ze do kolen.user posted image

lp, renan

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 7051
13.7.2007 11:35:30   
Anonimen
Se javljam na raport, da odhajamo v porodnišnico. Mi je danes na pregledu rekla, da naj se grem tja zacahnit za sprožit porod, tako da se počasi odpravljamo tja. Ne vem, če bo danes res kaj, če me ne bojo domov poslali, ampak očitno mi scenarij, ki se ga najbolj bojim, ne gine.user posted image Naš se ne bo očitno sam dločil ven pridet.

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 7052
13.7.2007 11:39:38   
renan
pogumno tasonka! pravijo, da gre drugic vse hitreje!  ko bos zagledala jureta, bos pa itak vse pozabila.user posted image

srecno..

renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7053
13.7.2007 11:40:16   
tinkamiška
Evo nas nazajuser posted image

Rija in Lonja VSE NAJBOLJŠE!!! še za nazajuser posted image

Taši, stiskam pestke za vas! Drži se puncauser posted image in jst še vedno mislim, da bo ta porod veliiiiiiko lažji, kot je pil  prvi. V mislih bomo z vamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem en lep pozdrav, se proti večeru oglasim in napišem še kaj več...

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7054
13.7.2007 11:48:02   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Se javljam na raport, da odhajamo v porodnišnico. Mi je danes na pregledu rekla, da naj se grem tja zacahnit za sprožit porod, tako da se počasi odpravljamo tja. Ne vem, če bo danes res kaj, če me ne bojo domov poslali, ampak očitno mi scenarij, ki se ga najbolj bojim, ne gine.user posted image Naš se ne bo očitno sam dločil ven pridet.

Tašonka,da te danes tukaj malo potolažim user posted image .V drugo gre dosti hitreje,izkušnje osebne so tako pokazale. Iz prvega poroda ki je trajal 12 ur,je drugi bil končan v 2,5 urah,sam sprašuj pa ne kateri je bil lažji user posted image .

Punca drži se!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7055
13.7.2007 12:06:30   
bobika
Taši - srečno user posted image
Mislim nate in komaj čakam veselih novičk!!!!

Tinka:
WB pa kakšna slikica bo dobrodošla user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 7056
13.7.2007 12:59:34   
alenkica
Taši, držim pesti da bo vse brzinsko hitro mimo. Ma, važno je, da bo Jure zdrav! user posted image user posted image user posted image user posted image  

Tinkamiška: dobrodošla nazaj. Kot zgleda, te je Taši počakala user posted image user posted image user posted image

Danes sem dobila prvo slikico za album, ki bo zaseben. Geslo pa povejte kam naj ga sporočim - ko bo album pripravljen seveda!

Sem včeraj pozabila napisat, da se je jure zelo močno udaril v glavco. Je sedel na eni stopnički, in se gugal. Kar naenkrat se je zvrnilna glavo in se udaril v edini kamen, ki je bil naokoli. Jokal je zelo, ampak k sreči rana ni bila globoka. Mu pa dajem domač ognjič v šnopcu in  mu res zelo hitro celi rane.

Jure se zdaj približno en teden trudi jest sam. Mu prav obrnem žličko in potem sam nese v usta. Včasih mu rata lepo jest celo mineštro. user posted image

Čiao, danes bom večkrat tu gor, da vidim, če je taši že rodila user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7057
13.7.2007 14:38:24   
bobika
Tudi jaz čakam na novičko user posted image

Alenkica: tudi ti imaš full lep avatar user posted image user posted image Kak je Jure luškan!
Upam, da bo album čimprej poln user posted image
Bogi Jure! Se mi zdi, da so ravno toliko stari, da so precej nerodni oz. se ne znajo še paziti.

Sem se kar potolažila, da ni Manca edina, ki ne zna jesti priborom user posted image .

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 7058
13.7.2007 15:08:45   
ajdaN
Taši srečno - držim pesti!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7059
13.7.2007 15:25:05   
meta22
tašonka-želim ti , da bi čimprej zagledala tvojega jureta!

tinkamiška- čakam na report z grčije. posebej me zanima kako je bilo z malo na letalu?

lp
meta

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7060
13.7.2007 15:25:34   
fiona apple
Lonja rija vse naj naj...

Taši stiskamo pesti, da bo čim hitreje in čim manj boleče, kar je pa najpomembnejše- da bo vse vredu z obema!

Še slkice naše Ele

user posted image i
http://www.ringaraja.net/forum/albumtn.aspx/mid_1108347230-3BA624DDC7BFE5B432EA5DA1B0DD7AA4.jpg   
user posted image
user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 14.7.2007 17:22:06 >

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7061
13.7.2007 20:29:28   
Anonimen
Zdaj samo na hitro, da ne boste preveč nestrpne, pa se potem na bolj dolgo in široko javim - domov so me poslali, tako da danes še ne bom rodila.

(odgovor članu fiona apple)
  Neposredna povezava do sporočila: 7062
13.7.2007 20:33:47   
tinkamiška
Hojuser posted image

Čakam kdaj bo Taši kej javila...

Sem brala za nazaj in si vsega nisem zapomnila

Vesela sem, da si se oglasila Kornelija in močno stiskam pestke, da je najhujše za tabo...Moja mami je tudi imela raka in so ji odstranili kar precejšen del mat. vratu in še del črevesja. Vsi smo bili šokorani in prestrašen in še huje je bilo mami...je rabila nekaj časa, da je prišla nazaj k sebi in spremenila(kolikor se da) način življenja, predvsem, pa se je začela posvečati sebi in se ne obremnejevati s stvarmi, ki so nepomembne...Zdej hodi vsake tri mesece na kontrolo in vsakič smo veseli, ko pove, da je vse vredu. Vedno bo del strahu v njej...ampak spremenila se je na boljše in mogoče se je to moralo zgoditi, da je lahko dosegla več miru v sebi...in zelo si želim, da bi bila tudi ti kmalu bolj mirna in res ti želim, da se nebi vse skupaj ponovilouser posted image

Lušne slikice, vse, ki ste jih prilepileuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi Ize in Špele sem se razveselila, saj slikic še nisem videlauser posted image

Rija, stiskam pestke za Tilove izvide.

Super vas je blo brat, ampak bi morala it lepo po vrsti, da bi lahko odgovarjala, upam, da ne boste zamerile, ker nimam časa zdej tega početuser posted image

Bi vam rada napisala kako smo se meli. FINOFAJN!user posted image

Začelo se je bolj klaverno, ker so oznanili zamudo letala, ko smo ravno odhajali v brezcarinski prostor potem pa še enkrat najavili zamudo, tako, da smo čakali v tisti čakalnici 2,5 ure in poleg tega so imela zamudo še druga letala in je bilo polno ljudi, nipč prostora za sedet in vroče za crknt. Še dobro, da imajo tam eno trgovino, da smo z Izo lahko vsake toliko pregledali vse police, dokler ni postala tako sitna, ker je bila utrijena, da je v pouchu recvica zaspala. Zbudila se je šele na letalu, preden smo vzleteli in vsa navdušena kričala(meta22, sploh te ni treba skrbetuser posted image ). Celo pot sem poslučala njene navdučene krike: blak!(oblak), mleka(smreka), auto, njak(tovornjak), otok,...vse kar je znala in se sproti naučila, malo je blo treba it tudi na sprehod po letalu in z veseljam je pojedla bogi sendvič ki so nam ga postregliuser posted image
Tudi z avtobusom se je blo super vozit in vsa navdušena je kričala morje, ladi(ladja).
Hotel je bil super, kljub temu, da je imel le tri zvezdice, presenetili so nas z ot. postlco, čeprav je pisalo, da je ni. Klima je delala 24/ur na dan, čeprav T zunaj ni presegla 36 stopinj. Največkrat je bila okoli 30-32, ponoči pa 22. Ravno pravuser posted image
V morje je šla do ritke, z mano pa potem tudi do vratu(sem jo imela v naročju). Zakon je bila mivka. Za dva dni smo si sposodili tudi avto in raziskali otok, našli samotne plažice, kjer smo bili nagci, čeprav tudi na ostaluih šplažah ni veliko ljudi. Res divji otok, po našem okusuuser posted image
Predzadnji dan pa je Iza že dobila domotožje in začela govorit, da bi šla "mou" in klicat Nodija in babi in dedi...
Let nazaj je bil pa adrenalinski. Zaspala je takoj, ko smo vzleteli in prespala pristanek in vzlet na Mikonosu, potem je  bila pa akcija,  v Sloveniji pa smo šli čez smotane oblake in nas je metalo kot v kakšnem filmu, moram priznat, da mi je srce zelo bilo pa sem se morala smejat, ker je Iza vsake toliko dobila debele učke, pa da  ne bi bila še bolj prestrašena...ampak smo preživeliuser posted image

Tako sem se razpisla, smo toliko doživeli in Iza je zapeljala vsa srca(hotelirja, njegove partnerke, lastnika najine priljubljene taverne, posojevalca avtobmobilov...) nasploh imajo na tem otoku grozno radi otroke in nič ne gledajo grdo, če jih zagrabi hudiček in delajo zmedo, kričijo in zganjajo trmo...mislim, da bomo še šli nazajuser posted image

Pupike, Taši se je javila, so jo poslali nazaj domov, je vse vredu, bo pa sama napisala kako in kaj.

Slikic imam za dva albuma, sem jih že prenesla na PC, pa moram zdej še album nardit in potem kakšno še sem prilepim.

Jst bi mela kako geslo od vaših albumov, ki ste jih nardile na novouser posted image

Se še kaj oglasim in javim, ko bo album narejenuser posted image

Tinka

(odgovor članu fiona apple)
Neposredna povezava do sporočila: 7063
13.7.2007 22:01:03   
Anonimen
Me je Tinka glih na msn-ju ujela, preden sem sem napisala na hitro.user posted image Skratka, v P se jim Jure še ne zdi tako velik, da bi se mudilo sprožit, in ker ni še čisto zrelo, MV je še malo zavit nazaj, sicer je že lepo razmehčan, so me poslali domov do ponedeljka, pa se bojo takrat ponovno odločali, kako in kaj.

Tinka, super za krasen dopust!user posted image

NRMM, hvala za tolažbo!user posted image Po napisanem sklepam, da je bil drugi porod težji. Kako pa to?

Alenkica, krasen avatar!user posted image Renan, tvoj tudi, saj se ne spomnim, če sem ga že pohvalila, dans sem zmešana ko kura!user posted image

Fiona, lepe slikice!user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 7064
13.7.2007 22:06:56   
tinkamiška
joj, pozabila sem pohvaliti avatarjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tinkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7065
13.7.2007 22:07:56   
ajdaN
Samo na hitrco preden se pospravim spat.

Taši držim pesti, da v nedeljo ko se vrnemo preberem novičko, da ste dočakali Jureta!

Tinka WB.

Šibam, čau!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7066
13.7.2007 22:09:27   
rija
Ej Taši, sem že mislila, da pa bo danes....user posted image

Tinka: WB user posted image

MOj mladiček že spi....jaz pa bom tudi šla kmalu za njim...upam, da mi danes uspe malo prej.

Prejšnjič sem pozabila napisati o našem hranjenju: jaz mislim, da mu gre zelo,zelo dobro...pa vedno sem se bala, da ga bom do vrtca futrala jaz user posted image  Žlico obvlada kar dobro, vilico super, tudi grašek nabada....OK, je kakšen tudi v dnevni user posted image  pa nož tudi mota...sicer odreže še ne ampak "pomaga".....Juha je pri nas najmanjši problem: ima toliko zlatih kroglic v njej, da je čisto gosta in jo poje z lahkoto....user posted image user posted image

Tak zdaj pa pod tuš....me je itak najbolj zanimalo, če smo dobili novega rakca user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7067
13.7.2007 22:15:52   
renan
tašonka: si že omenila avatar, ampak ti je oproščeno zaradi user posted image . lepo, da imaš še malo časa za nas, ker ko bo jure enkrat zunaj, te bo definitivno želel zase.user posted image

tinka: si mi naredila lušte za grčijo in morjem. upam, da bo tudi nam zneslo konec avgusta videt morje..

fiona: kompliment tvoji gospodični z lepimi okicami!user posted image

mi smo že v prekmurju. možek je že malo kosil, jaz pa vrt oplela. mi paše malo narave, pa vladimirju tudi.

lp, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 13.7.2007 22:16:26 >

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7068
13.7.2007 22:43:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: renan

lepo, da imaš še malo časa za nas, ker ko bo jure enkrat zunaj, te bo definitivno želel zase.user posted image

Za vas bom pa vedno imela čas.user posted image Si ga ne pustim čisto vzet. Res ga bo en čas manj, bo pa.user posted image

Sem se pa odločila, da poskusim poterat Jureta čez vikend ven. Odpovedujem najem.user posted image Da vidim, če mi bo uspelo.

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 7069
13.7.2007 23:05:09   
bobika
Taši kakšno strategijo boš pa sedaj poskusila, da ga spraviš ven? - sex?user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka: meni si tudi naredila lušte po Grčiji!Si kar predstavljam kako je Iza  vriskala od veseljauser posted image
Renan: lepo se imejte v naravi.
Rija: za Tila sploh nisem dvomila, da ne bi jedel sam. Saj je že na srečanju pri 6 mesecih obvladal vilice in kozarec user posted image
FionaAPlle: Tvoja Ela ima pa full podobn pogled kot Manca. Vsaj na slikicah tako zgleda. Ima tudi takšne lepe velike rjave očke!

Mi se pa gremo po vsej veretnosti jutri kopati. Že pogrešamo vodo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7070
13.7.2007 23:10:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

Taši kakšno strategijo boš pa sedaj poskusila, da ga spraviš ven? - sex?user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi to imam med drugim v načrtu. user posted image Samo ne bom zgoraj...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7071
13.7.2007 23:13:34   
kofetek2010
Tašonka - si vsaj sedmico na Lotu zadela, če že rodila nisi? user posted image

bejš rodit.......... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7072
13.7.2007 23:40:02   
Anonimen
A ti to mene provociraš, Jana?user posted image user posted image user posted image Ne, vse se mi je izneverilo! Sedmica ni moja srečna številka!user posted image
Ti si tud avatar zamenjala! Kaka lepa pupa je Ela!user posted image user posted image user posted image Sej je Ela, a ne?user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 7073
14.7.2007 14:19:26   
NRMM
Tašonka smo pa decemberke bolj nestrpne kot januarčice,kar nekaj smetimo po vašem forumu user posted image .
Res je bil drugi porod težji in je kakršna koli želja po še kakšnem otroku ostala kar na porodni mizi,naslednji korak je zaščita kot severni medved user posted image ,potem pa ugodim možu user posted image .
Je bilo hitro,hudo in veeelika pupa. Glede na to,da zadnjih popadkov nisem mogla več predihavat (ni šanse,pa čeprav se babica drla name,da naj diham,sem plezala po mizi kot opica od bolečin),kar pri umetnih sploh ni bil problem,je bilo res ajsss.Edina dobra lastnost je pa ta,da sem bila šivana le dober cm,šivi boleli samo v bolnici,doma ne.
Sej bo,držimo pesti še dalje.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7074
14.7.2007 21:43:08   
rija
NRMM: čestitke user posted image

Taši, sem videla, da se ti še lazanja luštauser posted image user posted image

Pa kje ste vse danes?

Jaz sem ubita, mali me je danes zdelal v minus user posted image  Mater, jaz ne vem kaj bom delala v prihodnosti, ker naš mladič je kot tempirana bomba user posted image  in hiter ko blisk....user posted image  Jaz sem se očitno prestara spustila v tole avanturo user posted image

...vox populi...

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 7075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  281 282 [283] 284 285   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  281 282 [283] 284 285   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Čudovit način, da otroku poveste resnico o...
Otrok je star sedem let in postaja vedno bolj sumničav glede Miklavža, Dedka Mraza, Božička. Zastavlja veliko vprašanj, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?