tinkamiška
|
Hojla Renan, grem pogledat slikice, hvala za geslo Eros, bi te prosila za gesla Krasna rožica ste bili in fino, da je uživala, frizurica je pa tudi lušna, oziroma tvoja pupa je lušna Kornelija, tudi mi ne moremo septembra na dopust, gremo za par dni, ker moj možek vodi vadbo in je septembra vedno gužva, tako, da gremo ponavadi za podaljšan vikend. Mogče pa naju bo letos pustil par dni same in prišel nazaj, še ne vem, če se bom tako odločila... Lifsci, Iza tudi ne hodi sama, če jo drži pa zelo veliko, ampak jst je nič ne slilim, bo že šla sama, ko bo dovolj sigurna. Korčula je bila pa meni super, sva šla pred lani, ko sem bila noseča, na en robinzon stil k enemu domačinu in sva spala v eni taki mini bajtici, ta domačin nama je pa kuhal, seveda same morske jedi, nama je bilo super. Res ne vem kako bi vi šli na dopust, kaj pa v bungalove? Tam si lahko sam kuhaš... Danes bo zgleda super dan, sonček že prav fino sije, upam, da bo možek hitro doma, da gremo potem v maškore. Jutri bi se naj šla smučat, Izo pa bi pazila moja mama. Prvič jo bom pustila za malo dlje časa...sej se z mamo super razumeta, ampak nihče drug kakor midva z možem je še ni dal spat , poleg tega pa se bo verjento zbudila, ko bom jst odhajala in se ne bo naspala kakor je treba,...joj, ko bi se že enkrat navadila in prebila led, da me ne bi tako skrbelo, če bi jo kdaj pa kdaj pustila takole v varstvu... LP, Tinka