|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  225 226 [227] 228 229   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
19.2.2007 13:57:18   
Kornelija
Včeraj zvečer sem se kar sama sebi smejala, ko sem pomislila, kako bi se moje januarke namatrale, ko bi se hotele spomniti, kdaj je ta Saly omenjala kakšno bulico, pa uboga Rija, k kateri bi še ta neznana Saly prišla na kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image

Škoda, da nisem bolj poredne sorteuser posted image in bi vam šele danes razkrila sestrin nickuser posted image user posted image

Tole o buli sem vam omenila zato, ker potrebujem dodaten pospešek, da se bom končno spravla na operacijo, saj mojega možeka sploh ne upoštevam, ko mi nonstop tečnari, zakaj ne grem- mu pravim da je kot stara lajna, ko se toliko ponavlja.

RENAN tudi meni prosim geslouser posted image Super, da si nas spomnila na živalski vrt.

TINKAMIŠKA daj povej malo, kje je točno ta živalski vrt, katerega si omenila, bi si ga ogledali....

BOBIKA dala si mi super idejo za prvomajske praznike - gremo v ZOO na Dunajuser posted image

RIJA sporoči mi kdaj sta s tvojim mladičkom osamljena, da vam pridemo delat gužvo. S sabo pripeljem varuško - Mariauser posted image Tilova zelena lasulja je "špica"user posted image

Pa pa

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5651
19.2.2007 15:00:47   
tinkamiška
Joooooj sem ga zatupila, Zooo na Dunaju sem mela v misliuser posted image , joj zdej sem vas pa zmedla ne?user posted image

Bo treba na Dunaj in CE je približno 3 ure vožnje in bo to kr celodnevni izlet. Najboljše bi blo, če bi šli za dva dni, hmmm, sanjam ja, ravno danes sem dobila odgovor za poletne počitnice...bi šli radi v Grčijo in moramo šparat...user posted image

A že kej razmišljate o poletnem dopustu?

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 5652
19.2.2007 15:53:46   
rija
Kornelija: ti sporočim na ZS, ker moram pogledat razpored službe za ta tedenuser posted image  Priditeauser posted image

Dopusti; komaj čakam user posted image  res, prav pogrešam, da sem bolj ali manj doma....user posted image  ko sva bila še sama, sva ogromno okrog lazila....
Naši bodo nekak tak: čez dva tedna gremo v Umag, potem v sredini maja v Zadar in potem enkrat julija za dva tedna nekam pod iglavce, da se mali sprediha...če bodo pa cekinčki, pa še septembra za ene par dni nekam...user posted image  bomo raje malo več na morju, ker smučat še letos in pri dveh letih še ne bomo šli.
Tinka: kam pa bi šli v Grčijo? Jaz sem namreč pravi grkofan user posted image  obožujem Grčijo! Edino tale vročinski krč nas je malo vezal za naslednja 3 leta na Hrvaško in komaj čakam, da bomo lahko sedli na avion in odleteli nekam daleč user posted image

Živalski vrt: bomo tudi mi enkrat šli, smo obljubili še dvema nečakinjama, samo je do nadaljnjega preloženo.....pozimi je ponavadi itak brez veze, ker veliko živali ni za videt.....vsaj ko sem bila jaz januarja na Dunaju, je bilo odprtega samo pol živalskega vrta. No, je pa res, da letos zime ni bilo user posted image
Pa še Til se mi zdi premajhen, da nek dolgi obisk zooja....itak bi ga zanimalo verjetno celih 15 minut, tako, da bomo šli pri kašnih dobrih dveh letih, ko bo že malce bolj dojemal stvari. Zaenkrat sta sosedova kužek in muca že čisto dovolj.
Prav tako ma mama v planu še kakšen gardaland, disneyland in deželo dedka mraza na severu finske.....seveda, če bo v službi pridnauser posted image user posted image  in bo malček star ene 4 leta....user posted image user posted image user posted image  mater, se mi zdi, da to bolj zadovoljujemo svoje želje in sanje, ki jih nismo mogli izživeti v svojem otroštvuuser posted image  ali se motimuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5653
19.2.2007 16:33:43   
bobika
Maš rija mislim, da čisto prav, glede izživljanja svojih sanj na otrocih.
V živalski vrt pa se mi zdi, da lahko otroka tak v večjih starostnih obdobjih pelješ. Meni je bilo vedno zanimivo pa sem že parkrat bila.
Ti, ti, Tinka, kak si me zmedla user posted image  z Grazom.
Kornelija: ti pa se spravi k zdravniku user posted image , da te še enkrat zagnjavim user posted image

Poletni dopust: joj meni je tudi Grčija full všeč. Sem samo enkrat bila in ko bo Macna malo večje bomo ziher še šli. Meni je bilo v grčiji full faca, ko je bilo vse tak na "počasi" vklopleno user posted image
Za letos smo ga pa že plačali user posted image . Bomo šli kar smo do Poreča konec junija. Če bo denar pa še mogoče septembra za kakšnih par dni.
Jaz obožujem tudi dalmacijo, predvsem Korčula mi je zelo všeč. Samo letos z Manco ne upam iti tako daleč, ker se ne vozi rada. Verjetno ne bi toliko spala kot je lani.

Babike jaz sem pa po dolgem času danes z Manco spala popoldan. Mi je tak pasalo, ko smo se tako zgodaj mogli danes vstati user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5654
19.2.2007 17:37:54   
renan
Glede zivalskega vrta se strinjam, da so nasi malcki se malo premali zanj. no, mi nimamo tako dalec do njega(15 min z avtom), pa smo ga obiskali namesto nedeljskega sprehoda, edino stalo je malo vec...

glede dopusta mi nimamo se blage veze..korcula je tudi meni bozanska.

kornelija: ti se pa kar spravi h gin. bom tudi jaz morala kmalu, ker se mi zadnje case nonstop neka vnetja ponavljajo..

nas mali pa danes popoldne sploh ni hotel zaspati. zdaj je temu primerno tecen...user posted image

lp, renan

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5655
19.2.2007 18:07:30   
tinkamiška
Hoj

Iza je pa danes fino spala čez dan skoraj 3 ure! Kot, da bi vedela, da bova cel dan sami...

Rija, tudi jst sem zaljubljena v Grčijo, letos bi šli na Chios. Nimam rada preveč ljudi na kupu, zato so mi všeč manjši otoki. Sem bila na Karpatosu že pred leti in na Sntoriniju, ki me je presenetil, da je kljub temu, da je tako skomercializiran možno najti čisto osamljene plaže, kjer sva z možem uživala nagca in naju čisto nič ni skrbelo, da bi se še kdo prikazal. Chios bi pa naj bil tudi bolj miren otok, bomo vidli.
Drugače je pa tudi meni všeč Korčula in pa Pag septembra in maja, ko še ni ljudi. Se mi zdi, kot, da bi prišel na lunouser posted image smo bili lani z Izo in je blo fino. Mogoče bomo tudi mi še šli septembra za kakšen teden...
A zaradi vročinskega krča je zdej možnost, da bi se ponovil al kako? To pa ni finouser posted image In tri leta je trebapočakat? No sej boste tudi v Dalmaciji uživali, samo de greš nekam stran od vsakdana in pustiš skrbi domauser posted image

Ja, tudi midva sva dosti okrog hodila, ko sva bila še sama in moram rečt, da kr pogrešam malo tak robinzonski stil. Čeprav zdej niti pod razno nebi mogla it...bi preveč pogrešala Izo. Zato pa bi rada še enegauser posted image čimprej, da bomo kmalu lahko hodili skupaj po svetu,...ja pa dinarčke še rabimouser posted image

Kaj pa vem, premajni ali ne za živalski vrt. Verjetno jim je res vseeno ali je to v Ljubljani ali na Dunaju, ampak Iza neizmerno uživa pri opazovanju živali in zakaj si ne bi še midva privoščila, ko pa tudi rada vandrava okoli. Če bo pa Iza zaspala pa tudi vredu, bomo pa še šli kdaj, ko bo starejša in imela več enerijeuser posted image

Renan, jst bi tudi imela geslo, jst vse pozabimuser posted image

Tinka

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5656
19.2.2007 18:14:00   
rija
Poglej malo Kefalonijo user posted image user posted image user posted image  Sanje.....

user posted image  

s tem, da so moje slikce 100 x lepše....samo v trdi obliki user posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 20.2.2007 21:28:05 >

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 5657
19.2.2007 18:49:33   
tinkamiška
Ja, sej Kefalonija je bila tudi v "špilu", ampak nama je dinarčkov zmanjkalo, mogoče drugo letouser posted image Sem brala zadnjič na eno drugi temi, da si bila tam in sem šal potem iskat še hotel...res lepo, sva rekla z možem, da enkrat moramo it tudi tjauser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5658
19.2.2007 20:48:10   
nemsis
Ojla

Da se malo javim. Mi smo v redu. Spanje se nam je popravilo in sedaj spimo spet celo noč. Upam, da bo trajalo.

V maškare smo tudi šli, in sicer smo bili rožica. Smo pa uživali in tamala je dobila dva balona s helijem. To je bilo prvo, ko smo prišli skozi vrata. Se je zagledala v tisti šop balonov in to je bilo to. 

KLIK 

Takole smo se zagledali v balone.

Smo pa danes bili tudi prvič pri frizerju in od danes naprej ima naša punca novo frizurco. Me je kar malo skrbelo kako bo, pa je bila kar pridna. Rezultat pa je tale frizurca. 

KLIK 

To pa je še stara frizurca

KLIK 

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 20.2.2007 21:27:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 5659
19.2.2007 20:51:31   
Kornelija
Pridne pupike, le pridno me priganjajte...drugi teden grem, pa pika.

Naš mali ga nekaj sračka pri dnevnem spanju, spat hodi samo še enkrat in to popoldan. Vaši user posted image user posted image še vedno spijo vsaj dvakrat na dan?

TAŠONKA mi lahko napišeš kakšno dobro stran, kjer je opisano, zakaj so slabe fluorove tabletke. Ko boš imela seveda čas, prosim. Pa pobožaj tvojega bušija, kjer pridno raste tvoja pikicauser posted image

Za dopust pa še nimam pojma, kam bomo šli, za kakšnih 10 dni verjetno v Lopar, ker mi je všeč Rajska plaža, tam smo bili tudi lani. Mario pa si želi nekam bolj daleč, to pa se moramo še odločiti.  Septembra je res fajn iti še na dopust, samo to pri nas odpade, ker se Mariu začne šola, brez njega pa ne moremo itiuser posted image

user posted image user posted image user posted image pridno ajajte, da se bodo mamice lahko naspančkaleuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5660
19.2.2007 20:52:49   
nemsis
Aja, še to nekaj novih albumov sem naredila. Če katero zanimajo slikce, naj se javi, da ji javim geslo.

Neposredna povezava do sporočila: 5661
19.2.2007 20:53:41   
rija
Kornelija: dobro da sem te ujela...midva sva fraj v sredo in četrtek popoldan, tam okrog 16. ure....bi vam ustrezalo?

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 5662
19.2.2007 20:53:58   
Kornelija
Lepa rožica in ful lepa pupika v stari in novi frizuriuser posted image

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 5663
19.2.2007 20:54:55   
Kornelija
RIJA  pa ravno četrtek mi najbolj pašeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5664
19.2.2007 20:58:51   
rija
Te pa zmenjeno user posted image  Vas čakava....

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 5665
19.2.2007 22:23:59   
lifcsi
Dober večer!

Tudi mi se bomo jutri malo našemili in se šli v mesto pokazat.

Berem, da vas več omenja Korčulo, mi (3) smo bili prav v mestu Korčula in res diši po starih časih, le nam je pustil ta dopust grenak okus, ker smo prvič bili v hotelu, kar pa nam definitivno ne paše (sprobano); najbolj zaradi hrane (smo vegetarijanci). Za letošnji dopust še nimamo nič nagledano, pa tudi neka menjava službe se kaže, tako da bomo videli. V hotel ne gremo, z letalom ne, v kamp ne... Kaj nam preostane? No, nekam bomo definitivno šli, vsaj da sprobamo novi avto.user posted image

Spanje Odkar delam je to loterija, je dan ko spi 3X, pol pa pride, ko spi le pol ure celi dan. Sicer je tako kot sem že enkrat prej omenila _ normalo spimo1x dnevno po 1-2 uri.

Naša Tara pa noče sama hoditi! Zmeraj me drži za prst. Ko jo vzpodbujam, naredi kar nekaj korakov (tudi 10 če je pri volji), tako da ji gre, le ne upa si ali kaj. Da bi se sama spustila in zakorakala, ni šans. A je tudi pri vas bilo na začetku "osamosvajanja" tako?

Ne spmnim se več ničesar.

Mirno spite

Livija

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5666
20.2.2007 10:13:09   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Renan, grem pogledat slikice, hvala za geslouser posted image

Eros, bi te prosila za geslauser posted image Krasna rožica ste bili in fino, da je uživala, frizurica je pa tudi lušna, oziroma tvoja pupa je lušnauser posted image

Kornelija, tudi mi ne moremo septembra na dopust, gremo za par dni, ker moj možek vodi vadbo in je septembra vedno gužva, tako, da gremo ponavadi za podaljšan vikend. Mogče pa naju bo letos pustil par dni same in prišel nazaj, še ne vem, če se bom tako odločila...

Lifsci, Iza tudi ne hodi sama, če jo drži pa zelo veliko, ampak jst je nič ne slilim, bo že šla sama, ko bo dovolj sigurna.
Korčula je bila pa meni super, sva šla pred lani, ko sem bila noseča, na en robinzon stil k enemu domačinu in sva spala v eni taki mini bajtici, ta domačin nama je pa kuhal, seveda same morske jedi, nama je bilo super. Res ne vem kako bi vi šli na dopust, kaj pa v bungalove? Tam si lahko sam kuhaš...

Danes bo zgleda super dan, sonček že prav fino sije, upam, da bo možek hitro doma, da gremo potem v maškore.

Jutri bi se naj šla smučat, Izo pa bi pazila moja mama. Prvič jo bom pustila za malo dlje časa...sej se z mamo super razumeta, ampak nihče drug kakor midva z možem je še ni dal spatuser posted image , poleg tega pa se bo verjento zbudila, ko bom jst odhajala in se ne bo naspala kakor je treba,...joj, ko bi se že enkrat navadila in prebila led, da me ne bi tako skrbelo, če bi jo kdaj pa kdaj pustila takole v varstvu...

LP,
Tinka

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 5667
20.2.2007 10:21:56   
renan
DOBRO JUTRO!

se malo javljam, da ne bo tako mrtvilo tu gor..

Klavdija je res prekrasna pupika. pa tako lepe goste laske ima..

Potovanja: Jaz sem v starih casih enostavno ruksak na hrbet in sem sla. s prijateljico sva pol evrope prestopali..moj mozek je  bolj udoben tip  in ima raje hotele, kakor spanje pod zvezdnatim nebom..mogoce je to zaradi letuser posted image   zdaj, ko imamo vladimira, pa se nagibamo v smeri apart hotelov. lifsci, za vas je opcija apartman, da lahko sama  kaj pripravis ali pa vrhunski hotel z vegetarijanskimi jedilniki...user posted image

lep dan vsem in obilico krofov!

renan

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 5668
20.2.2007 11:06:52   
Rahelca
Hojla,
midve sva bili bolje, sedaj pa spet driskava. V maškare sva se sicer oblekli, šli pa nisva nikamor. Mi je prav hudo čeprav itak ne ve, zakaj gre.

Jaz sem bila skoraj po celi Grčiji. Kreta mi je bila zelo všeč. Rodos pa ne. Na Santoriniju pa žal še nisem bila. Upam, da nekega dne....

Slikice pa pošljem, ko jih uredim.
Lep dan. V Ljubljani se je šele sedaj prikazalo sonce.

Neposredna povezava do sporočila: 5669
20.2.2007 12:55:20   
KatjaD
Punce - samo na hitro, ker imam gripo in moram nazaj počivat (če lahko letanju za Maticem tako rečem). Ker ga še nismo nikoli rabili nimam pojma, a se Calpol dobi samo na recept, al ne???? Ker pomoje bo mali šel po mojih stopinjah in ga bomo slej kot prej rabili. Danes mu je že začelo tečt iz nosa, zdej pa samo še vročino čakam, čeprav upam, da je ne bo...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 5670
20.2.2007 13:00:19   
tinkamiška
KatjaD, Calpol dobiš brez receta. Upam, da ga ne boste rabili. Hitro se pozdravi, Matic pa naj ostane zdrav...

Rahelcauser posted image , sploh ne vem kaj naj ti rečem. To je res hudo takole že več kot mesec met bolanega otročka...drži pesti za vaju!

Renan sem si ogledala slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa še albumčke od Eros pogledat..., hvala za geslouser posted image

Tinka

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 5671
20.2.2007 13:06:25   
tinkamiška
Eros, tudi tvje slikice so lepeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst jih tako rada gledam, pa vsak je nekaj posebnega in vsi imajo nekaj skupnegauser posted image ...

Lepo se imejte

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 5672
20.2.2007 13:08:01   
Rahelca
Hojla, Renan in Eros ali še meni pošljeta geslo?
Madonca, tudi jaz moram urediti album. Že celo večnost delam na tem. pa ni časa...
Prej je bila debata o dopustu...midva letos ne greva na daljšji dopust. Najprej hiška...Šli bomo za vikend v Simonov zaliv ali pa bom Saro dala sestri za kakšen dan ali dva. Bomo pa naslednje leto.....

Neposredna povezava do sporočila: 5673
20.2.2007 14:51:42   
renan
rahelca: je tvoj pediater ze pomislil ma moznost, da sara ne prenasa kaksne dolocene hrane? mogoce ima zaradi tega drisko...

midva sva se pravkar vrnila z otroskega igrisca, kjer sva prezivela skoraj dve uri. krasno vreme je danes in vladimir se je zelo zabaval. upam le, da bo zdaj zaspal, ne kakor vceraj...

lp, renan

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 5674
20.2.2007 15:27:51   
mayflower
Mi mamo pa očitno reakcijo na cepljenje.user posted image user posted image user posted image Najprej je vročina narasla na skor 39°C, pol pa mu je na vratu ratal še hlebček. Očitno je tako vneta bezgavka. Jutri bi ga morala peljat najprej v laboratorij, pol pa k P. Pa še na razgovor grem v Lj in ga bo morala peljat moja mama. Me kar srce boli-zarad obeh. Ker vem kolk ur se čaka pr naši P. Na začetku sem mislila, da gre samo za prehlad-je mel malo povišano vročino in kašelj, danes (točno en teden po cepljenju) pa se je očitno razvila prava reakcija. Na srečo je kar živahen, pa tud apetit ma velik. Sam, ko je mel najvišjo vročino, je bil malo slabe volje pa švoh....

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 5675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  225 226 [227] 228 229   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  225 226 [227] 228 229   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?