tinkamiška
|
Hoj! Jst bom kr tale link prilepila za vse, ki vas zanima kako zgleda pouch in jst sem ga tudi naročila na tej strani, pa ravno takšen vzorec je, kot na fotografijah: http://www.lucky-baby.com/p_sling_instructions.asp Zdej pa ČESTITKE DANAŠNJIM ENOLETNIKOM: SARA, TIJANA IN ANŽE, VSE NAJLEPŠE VAM ŽELIM Metka22, upam, da je že bojše z tvojim malčkom in da si se malo pomitrila , vem kako je hudo, ko zboli maldiček in se počutiš nemočna in ne veš kako bi se zadev lotila...sej potem pa kr gre, ko se vržeš noter. No, naj se hitro pozdravi! Bobika, tudi tvoji Manci želim, da bo hitro nehala kašljat, Iza še sedaj malo pokašljuje, ampak ponoči je pa zdej mir... Rija, bom šla naslednjič še v tega Momaxa pogledat, sploh ga še nisem opazila, vedno se kr v Ieko zaženem Kako je z Tilom? Shooo, kako dolgo pa traja, da se rešiš te bakterije? Taši, pridi kej počvekat KatjaD, mi paše nismo šli na igrišče, se mi zdi, da Ize sploh ne zanima Lopatko, grabilice in ajmerček ima doma, pa sta lopatka in grabilce najboljši za v usta Mayflower, sej jst tudi ne šteje, da Iza govori, par besed reče, pa potem včasih kr tako čeblja, vse besede naenkrat zblebeta, se mi zdi, da toliko, da ji midva potem ploskava in se ji zdi fino. V svojem jeziku pa ogromno čeblja, kr naprej bi rekla, in jo je prav fino poslušat Renan super makina Pri nas nič novega, Iza spi(seveda, drugače me ne bi bilo tu ) Danes nišva šli nič ven, ker je zelo pihalo, z vozičkom nisva bili zunaj odkar smo se preselili, ker mi je lažje vzet pouch in greva kr malo popotkah in kakšne ztravice trgava in drevesa opazujeva...tega si z vozičkom nebi mogli privoščit. No, če se še kej spomnim pa pridem napisat. Lepo se mejte! Tinka