tinkamiška
|
Naj se hitro javim preden se grem stuširat v spalno srajco in k možu cartat pred TV Renan, upam, da bo zobek hitor pokukal ven, da boste zjutraj malo potegnili, dokler se še da Pri nas tudi ni očka sindroma, je en velik mama sindrom, kakšen tden nazaj se je začel in me nikamor ne pusti, tudi, ko jo ima ati v naročju steguje rokice k meni, tako, da ju pustm sama in potem se pa k njemu stiska Rija, a maste še vedno kalvarijo pri spanju? Sem mislila, da je že za vami, a še veno noče spat v svoji postlci? Te razumem, da si danes že malo obupala, ampak slej kot prej se bo moral navadit sam spat, starejši kot bo težje ga bo odvadit, razen, če boš počakala do pubertete . Eh se malo hecam, no vam želim čimveč prespanih noči Iza spi 1x od 1,5 do 3 ure. Ponavadi spi od 13-15. Ovnica, hvala za pohvale za moj avatar, takole nas naša miška že zna izsiljevat U MatMaj, maš pa res velikančka in težkokategornika v primerjavi z mojo Izo Kornelija, lepo, da si se oglasila in hvala za lepe želje Moja Iza bi tudi vse prelizala pa najboljše so tiste "ne stvari" Oglasi se še kaj Taši Bobika, jejej a spet ste bronhitis staknili. Moj možek ga je tudi imel, ko je bil majhen in je dobil tisto pumpico, ampak kasneje v puberteti je vse skupaj izzvenelo. Upam, da se ga hitro rešite. Joj, zdej si mi pa tko na dušo popihala, ko si napisala, da sva si z Izo tako podobni. Vsi vedno govorijo kako je atiju podobna, le redki rečejo, da je meni, čeprav jst vidim podobnosti, sploh če gledam slikice, ko sem bila iste starosti kot ona... Tako, letim zdej se uredit, potem pa cartat. Lahko noč, pa naj vas tale veter ne odpihne... Tinka