tinkamiška
|
Hojla babike! Končno so mi zrihtali internet(čeprav začasno, ampak važno, da dela ) Najpej vsem najlepša hvala za čestitke za Izin rojstni dan Bom pa jst najprej čestitala vsem praznovalčkom, ki sem jih zamudila. Torej: VSE NAJLPEŠE ZA 1.ROJSTNI DAN: HANA, AJDA, LARA, TIL, VLADIMIR, KLARA, TIN, ELA, LOVRO, MAJ, LEO, LARA, ALEKSEJ, ANA, NINO, TIJAN TAŠI, TEBI ŠE TUKAJ ČESTITKE ZA ROJSTNI DAN PA HANI IN NYAH TUDI, PA ALEXSANDRY TUDI RAHO, TVOJEMU MALČKU PA VSE NAJLEPŠE ZA 2. ROJSTNI DAN Rija, tvoje voščilo Tilu ma ja spravilo solze, kako lepo si napisala in res si nisem nikoli predstavljala kako je mamam ob rojstnih dnevih svojih otrok. Jst sem bla že cel teden prej solzna samo, ko sem pomislila na rojstvo moje Ize... Vsi bolančki majceni, hitro se pozdravite!(pikepoke) Mi smo bili zelo bolani, še sedaj vsi trije kašlamo. Iza je imela grozno vročino in je spala pri meni, ker me je grabila panika, da bo dobila kakšen vročinski krč. Tako sem jo vsaj dihat slišala celo noč. Se je pa navadila spat zraven mene in se sedaj po novem spet zbujamo ponoči. Od 2x-4x moram vstat, jo včasih tudi vzet iz postlce in jo pocartat Pa tako lepo smo že spali... Brala sem vas skoraj eno uro in se nasmejala ob čvekanju Taši in Rije, ker sta hiteli klofat strani, vesela, sem, da ste se oglsile tudi "izgubljene duše" in naše strani so spet takšne, kot so bile včasih Mi smo se izognili cepljenu, oziroma so nam ga prestavili, ker je bila Iza tako bolana in ga imamo sedaj naslednji teden, ampak mislim, da ga bom prestavila, ker Iza še vedno kašlja. Mora bit zdrava, drugače je ne dam cepit! V službo tudi ne grem, sem odklonila tisto delo, pa ne me kregat, ampak sem dobila še dodatne informacije in sem si premislila. Bom poskusila z vizažiranjem služit dinarčke. Zdej se bojo kmalu začele poroke in bom poskusila čimveč mazat. V glavnem, z Izo sva še skupaj Zobka nimamo še nobenega!!! Le kdaj bo kakšen pokukal? Hodimo tudi še ne, razen ob opori in potiskaču, je tak, kot ste ga tukaj napopale, mislim, da si ti Alenkica spraševala po njem. Govorimo pa nekaj izbranih besed: ATI, MAMA, PA-PA, ko jo vprašam kako dela ovčka: BE-BE, TA(pomeni tam), pa njeni razni DIDLDIJI in ne vem kaj še, je nič ne razumem Kašice, Iza jih ima še vedno rada. Jemo pa že vse, tudi ribe, od Novega leta dalje. Kaj ste še pisale, toliko je bilo vsega, da sem pozabila Aja pouch: Midve ga zdej pridno uporabljava, jo nosim na boku in prav uživa, se cartka in se zbučko naslanja na moje prsi in se stiska kot en klopek. Ne vem koliko kil ima, tam okoli 9 po mojem Shooo, bi blo se fino kej dobit ja Meni se tudi lušta pizze No zmenite se pa bom vidla, če nama bo ratalo, ati je čez teden v službi in zdej sem res v rovtah brez avta, ampak mogoče se bom pa lahko kako zmenila in bova ali pa bomo prišli Joj, sigurno sem kej pomebnega izpustila, no samo toliko, da veste, da sem nazaj in da se bom sedaj lahko spet oglašala tukaj Ajaaaa, slikice so krasne, čisto vse po vrsti in sem jih kr požirala ČESTITKE ŠE ZA ZOBKE, HOJO, SPANJE, PLOSKANJE, .... Lepo se imejte in se še oglasim! Pa kakšno slikico pripopam... Tinka