|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  204 205 [206] 207 208   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
11.1.2007 22:06:56   
Anonimen
bobika - samo za informacijo: meni je zdravnica na pediatriji rekla, naj mu ne dajem linexa. Samo si v vsej tisti zmedi nisem zapomnila, zakaj.

Sem pa imela prav, da je viroza, ha? Pri nas se je tudi tako začelo.

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5126
12.1.2007 10:17:49   
renan
glede linexa: ena pediatrinja mi je rekla naj ga dajem eno kapsulo 3x na dan, druga je povedala, da pri virozah kaj dosti ne pomaga...user posted image

rehidracijska sol: jaz jo dam že preventivno, ko ima mali drisko in vročino, čeprav pije. ko sva bila v bolnici, je bil namreč rahlo dehidriran, čeprav je doma pil reh. sol plus veliko tekočine. verjetno je večja verjetnost za dehidracijo, če ima ob driski še visoko temperaturo...

kje ste pa vse danes?

lp, renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5127
12.1.2007 10:24:07   
KatjaD
NAJPREJ VSE NAJ NAJ ZA VSE, KI STE DOPOLNILI ENO LETO!!!!!

Renan - jaz sem ista - odklenjena vrata niso še skoraj nič. Uspela sem na strehi od avta v roku dveh tednov pustit in odpeljat: nov mobitel user posted image (ki se ni več našel), flašo od Matica, vse novoletne čestitke z znamkami (ki sem jih sama naredila, ampak je hvala bogu nekdo bil toliko prijazen, da jih je dal v nabiralnik user posted image ), denarnico (ki sem jo hvala bogu našla), pa še kakšno malenskot. Pa me žal ne izuči, da ne smem kadar dajem Matica v avto puščat stvari na strehiuser posted image .
Tako, da v bistvu sem še hujša kot v nosečnosti glede pozabljivosti. A ja, pa če grem po kaj iz prvega nadstropja v pritličje v shrambo si moram napisat listek user posted image , ker drugače pozabim po kaj sem šla.

Pomoje me nobena ne more "premagat" v sklerozi...

Drugače pa mi norimo po dveh iz ene sobe v drugo, še dobro, da ne pospravlja polic, pa mi ni treba hodit skoz za njim - sobe, kamor pa nočem, da gre pospravljat, mam pa zaprte...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5128
12.1.2007 11:05:10   
nemsis
ANA IN NINO VSE NAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN

user posted image

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 5129
12.1.2007 20:10:41   
renan
Ana in nino, tudi jaz se pridružujem čestitkam! Lepo praznujte!

naš vladimir tako zgodaj zaspi, da jaz trenutno edina strašim tukaj gor...user posted image

KatjaD: te bom uporabila za izgovor za mojo nerodnost pred možem. lahko? user posted image

lp, renan

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 5130
12.1.2007 20:56:04   
bobika
Ja raho si imela prav. Je pa danes že skoraj normalno kakala. user posted image
Tako, da mislim, da smo zdravi. Sedaj rabi še nekaj dni, da pride k sebi. Tako je po vsaki bolezni nekaj dni prava katastrofa. Pol je pa boljše user posted image .

ANA in NINO VSE NAJBOLJŠE!!!!!

Manca se že veseli, da bosta lahko skupaj jedla tortico in pogledala vse Ninotove knjigice! user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5131
12.1.2007 21:03:49   
rija
NINO IN ANA: VSE NAJ, NAJ še iz Prekmurjauser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5132
12.1.2007 22:21:12   
Anonimen
NINO in ANA, čeprav malce pozno, VSE NAJ NAJ še iz drugega dela Prekmurjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5133
12.1.2007 22:58:37   
KatjaD
Renan - ti kar izvoli... Bo vsaj nekaj dobrega iz te moje neumnosti. Potem pa še upam, da bom kdaj faks dokončala user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5134
12.1.2007 23:02:34   
shooo
ojla , slavljencka! vse najboljse se iz slatne!

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 5135
13.1.2007 7:51:21   
nemsis
TIJAN VSE NAJ NAJ OB PRVI SVEČKI

user posted image

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 5136
13.1.2007 9:33:12   
renan
Tijan vse naj, naj in ogromno torto z veliko smetane!user posted image

KatjaD: naj te potolažim, tudi z diplomo nisem nič pametnejša.user posted image

Lep dan vsem,

Renan

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 5137
13.1.2007 9:48:49   
zaspanko
IZVIRNO SPOROČILO: renan
......

ste že kateri imeli cepljenje ob 1 letu? je to kaj posebnega ali standard?

......

lp, renan

Hai

je mogoče katera od januarčic po zadnjem cepljenju (1 leto) opazila kake izpuščaje oziroma ali so lahko izpuščaji (po celem telesu) lahko posledica cepljenja?

Gledamo izpuščaje in razmišljamo o % verjetnosti, da jih pripišemo cepljenju ali prvim žličkam medu..

LP
Zaspanko

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5138
13.1.2007 10:05:27   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: zaspanko
Hai

je mogoče katera od januarčic po zadnjem cepljenju (1 leto) opazila kake izpuščaje oziroma ali so lahko izpuščaji (po celem telesu) lahko posledica cepljenja?

Gledamo izpuščaje in razmišljamo o % verjetnosti, da jih pripišemo cepljenju ali prvim žličkam medu..

LP
Zaspanko

Naš mali ima od zjutraj na sencih ene čisto drobne pikiceuser posted image . Ga moram še celega pregledat če je še kje. Pa vročino je staknil, čeprav je sestra rekla šele čez 10-14 dni. Tako da tudi pri nas še ugotavljamo kaj bi to bilo.

(odgovor članu zaspanko)
Neposredna povezava do sporočila: 5139
13.1.2007 10:07:53   
zaspanko
AjdaN

pri nas mo jih tudi najprej opazili po sencih. So pa tudi po trebuscku, ramenih, hrbtu. Sicer so komaj vidne.
Nima pa vročine.

LP
Zaspanko

IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN

IZVIRNO SPOROČILO: zaspanko
Hai

LP
Zaspanko

Naš mali ima od zjutraj na sencih ene čisto drobne pikiceuser posted image . Ga moram še celega pregledat če je še kje. Pa vročino je staknil, čeprav je sestra rekla šele čez 10-14 dni. Tako da tudi pri nas še ugotavljamo kaj bi to bilo.

< Sporočilo je popravil zaspanko -- 13.1.2007 10:08:29 >

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 5140
13.1.2007 10:33:45   
rija
No, vsak dan lepe želje iz prekmurja:

DANES ZATE, DRAGI TIJAN user posted image  VSE NAJBOLJŠEuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 5141
13.1.2007 11:03:57   
lifcsi
VSEM, KI STE TE DNI ŽE PRAZNOVALI IN KI ŠE BOSTE, VELIKO RADOSTI, VESELJA IN SMEHA ŠE IZ NAŠEGA KONCA NA TEJ STRANI MURE .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5142
13.1.2007 11:57:03   
bobika
Sedaj pa še iz našega konca VSE NAJBOLJŠE TIJAN!!!!

user posted image

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 5143
13.1.2007 13:42:10   
ajdaN
Evo mene! Naš mali je izmučeno zaspal. Vročina mu že od jutra počasi naraščauser posted image , tako da sem mu pred spanjem dala žlico Calpola. Bomo videli če bo kaj pomagalo. Fleki so pa izginiliuser posted image . Nimam pojma kaj mu je. Bomo videli kasneje.

Pa danes bi moral še odpraznovati zadnjo rundo za rojstni dan. Pa sem morala prestaviti. Je pa revež čisto crkljiv. Samo po naročju bi se valjal, dopoldne mi je celo dobre pol urce odspal v naročju. Tako da ga more nekaj fino dajat.

Jaz pa kuham kosilo, vsaj je normalno zaenkrat.

NINO, ANA in TIJAN VSE NAJBOLJŠE za vašo prvo svečko. Pa lepo praznujte, pa velikooooooo tortico za prvi rojstni dan!

user posted image

Bobika takle tricikel sem iskala par mesecevuser posted image . Na vsak način sem hotela nekaj "nenakičenega". Brez raznoraznih strehic in balanc v obliki račke, pa neznosno pisanih barv... V glavnem samo tricikel pa da ga lahko jaz vižam. Res pa je, da nima "poličke" za nogice. Ampak našega to nič ne moti, itak je tak dolgin, da doseže do pedalov in ima lahko noge gor. Ponavadi mu pa to itak ni zanimivo, jih rajši vleče po tlehuser posted image  ali kaj podobnega.

A katera ve kje se je zgubila Ovčka? user posted image  Je že lep čas nisem zasledila tukajle gor.

Nič grem malo počivat, kdo ve kakšno bo popoldne in noč. Uživajte v lepem dnevu.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5144
13.1.2007 16:19:51   
Anonimen
ANA, NINO IN TIJAN, VSE NAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

KatjaD, ti si pa res prvakinja v pozabljivosti in raztresenosti!user posted image Saj vem, da ni smešno, ampak zoprno, samo sem se vseeno nasmejala. Za telefon sem še vedela, za ostalo pa ne.

AjdaN, kako pa to, da so Lovrota cepili, če si ti noseča?user posted image Proti rdečkam (ki so tudi v tem cepivu) naj se ne bi cepilo, če je doma nosečnica.

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 5145
13.1.2007 16:23:44   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

AjdaN, kako pa to, da so Lovrota cepili, če si ti noseča?user posted image Proti rdečkam (ki so tudi v tem cepivu) naj se ne bi cepilo, če je doma nosečnica.

Zakaj pa neuser posted image ? Nobeden mi ni nič omenjal, pa trebuha itak ne morm več skrit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5146
13.1.2007 17:54:22   
Dali 28
Najprej da čestitam vsem slavljenčkom - vse naj naj

Pri nas je vse po starem-rastemo,laufamo okoli,...
Jaz sem že en teden v službi tako da je moja žabica pri mojim starših ker smo se odločili da do 2 leta ne gre v vrtec.Imeli smo virozo ki je hvala bogu hitro minila.

shooo berem tole o tvoji pupiki in upam da je bolje.E.coli ni vedno rezistentna bakterija-odvisno ker sev je.Sedaj ko sem v službi če želiš ti lahko urin mbe-pregledam da boš videla če je ali ne in ali je rezistentna.Moja tel.je 041-884-617 in če želiš ni blema.

V sredo bomo pa mi prvo svečko pihnili.

Lepo se imejte še naprej in bodite zdravi.

17.1.2006 SE NAM JE ZGODILO NAJLEPŠE V ŽIVLJENJU-RODILA SE JE TIJANA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5147
13.1.2007 18:05:51   
KatjaD
ajdaN - zato, ker lahko baje mali okuži tudi mamo (se pravi nosečnico) - preko cepiva. Večinoma opozorijo na to, mi je prav čudno, da vaju niso. Sploh če trebuha ne moreš več skrivat.

tašonka - jap, definitivno sem svetovna prvakinja v pozabljivosti, čeprav mi gre počasi že pošteno na živce, da po 5x hodim kaj iskat, ipd. Sej ko pomislim nazaj je tudi meni smešno, ampak takrat bi se lahko pa kr zjokala - sploh za čestitke. Še dobro, da jih je nekdo dal v nabiralnik...

(odgovor članu Dali 28)
Neposredna povezava do sporočila: 5148
13.1.2007 18:06:59   
KatjaD
A ja, pa še TIJAN VSE NAJ NAJ ZA 1. SVEČKO!!!!!

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 5149
13.1.2007 19:52:43   
renan
dober večer!

ajdaN: brez panike. če si že prebolela rdečke, se ne moreš okužiti...Koliko je stal vaš tricikel?

mi pa pičimo jutri za muenchen....

lp, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 13.1.2007 19:56:32 >

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 5150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  204 205 [206] 207 208   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  204 205 [206] 207 208   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?