|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  200 201 [202] 203 204   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
4.1.2007 1:22:21   
Anonimen
TIL IN VLADIMIR, VSE NAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5026
4.1.2007 7:56:26   
ajdaN
TIL in VLADIMIR

user posted image
user posted image

Bodita še naprej v tako veselje svojim najbližjim in naj vaju danes crkljajo še malo bolj kot ponavadi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5027
4.1.2007 8:50:11   
nemsis
TIL IN VLADIMIR

user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 5028
4.1.2007 9:23:41   
ajdaN
AjdaN, katere tandemske vozičke gledaš? Jaz se kar ne morem odločit, pa kaj grozno se niti poglabljala še nisem, ampak mi bomo tud rabli en tak voziček.

Zaenkrat sem gledala hauckov tandem pa Baby welt - oregon.

Tole je oregon:

user posted image  tole je pa Hauck: user posted image  Sta oba precej podobna, samo oregon je malo bolj robusten - no sej je cena tudi skoraj še 1x višjauser posted image .  Hočem pa imeti enega za drugim, ker tisti ko sta skupaj je preširok, pa še naš velikan že zdaj ne paše notri s kakšno bundo. Če dinarčki ne bi bili vprašanje pa definitivno vzamem Jane powertwin, ampak žal ne bo šlo skoziuser posted imageuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5029
4.1.2007 11:35:45   
kofetek2010
TIL user posted image

user posted image

user posted image

Ela

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 5030
4.1.2007 12:18:05   
bobika
TIL in VLADIMIR!!!!
VSE NAJBOLJŠE!!!!

user posted image  

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5031
4.1.2007 14:10:34   
KatjaD
TIL IN VLADIMIR VSE NAJ NAJ ZA UPIHNJENO 1. SVEČKO NA TORTI!!!!!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5032
4.1.2007 15:56:16   
alenkica
Najlepša hvala,za pojasnila glede poganjlčka. Bom kupila tistega, ki se ga prestavi v tricikel. Potem ga bom itak uporabljala še za naslednjega user posted image (če nama bo ratalo seveda).

Mi smo zdravi in kar v redu. Dva zobka zgoraj sta začela prihajat skozi dlesen, zato se je zadnje tedne tako zelo slinil. Zdaj se že malo  manj.

Rija, ful si lepo napisala za tvojega Tila.

Til in Vladimir vse najboljše za 1. rojstni dan. Želim jima veliko zdravja in da bi zrasla v pridna dečka. Pa lepo praznujte!!!

L.p. vsem!

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 5033
4.1.2007 16:38:21   
Ovnica78
TIL in VLADIMIR VSE NAJBOLJŠEEEEEEE ZA PRVO SVEČKO!!!

PA LARI TUDI (še za nazaj)!!!  Sorry ovčka me nekaj časa ni blo tle gor.

user posted image

Čas pa beži. Mi pa praznujemo ta vikend. Kar ne morem verjet, da je že eno leto okoli.

Rija res si zeloooooo lepo napisala user posted image .

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5034
4.1.2007 16:54:56   
Ovnica78
Imam ravno čas, da nalepim slike Tina pri rojstvu in sedaj. Čez vikend ne vem kdaj bo čas. Bom pa potem še kakšno z rojstnega dneva nalepla.

Tin star 3 dni. Še v bolnišnici.

user posted image

In naš korenjak na svojem prvem kolesu (11 mesecev in pol)
user posted image

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 5035
4.1.2007 18:37:44   
rija
user posted image

Vladimir, tudi zate user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 5036
4.1.2007 18:53:12   
Anonimen
Vse najboljše Til in Vladimir!

user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5037
4.1.2007 20:57:01   
lonja
Evo, TIL samo zate: VSE NAJBOLJŠE, ko pa mamica zbere pogum, pa vaju pridemo iskat za en krog z avionom!!!

user posted image

VLADIMIR, tebi pa prav tako VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO. Pa mamici seveda tudi.

user posted image

Zdej grem pa spat, ve pa še naprej žurirajte!!!

lonja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5038
4.1.2007 21:21:43   
rija
Hvala vsem za čestitke, Tilček se zahvaljuje user posted image

Pa še malo novejše zgodovine mojega mladička....

po porodu...

user posted image

šesti mesec...

user posted image

dva dni pred rojstnim dnevom, si polni baterije....user posted image user posted image

user posted image

in danes.....jupi, star sem eno leto!!user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Lonja: vi kar priletite, si bom pa kakšnega lexiča vzela....kot vedno....user posted image user posted image

Tak, jaz pa pripravljam dekoracijo za soboto, ker mi ju3 ne bo vse zneslo....in mi bo glihkar v gate prasnilo, toliko balonov sem že napihnila....user posted image user posted image

Uh, pa še ena fajn novica: najini dobri prijatelji so ravno danes dobili sinka user posted image user posted image  torej bo do konca življenja 4. januarja pestro user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5039
4.1.2007 21:23:56   
mmetka
VLADIMIR IN TIL VSE NAJBOLJŠE!!! 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5040
4.1.2007 22:00:22   
lifcsi
Leto je za Tila in Vladimira naokrog. Naš mala družinica jima želi , da bi bila njuna naslednja letna vreča polna smeha. Pa še čestitke ponosnim staršem.

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5041
5.1.2007 11:59:00   
MatMaj
Lep pozdrav!

Mi se pa že dolgo nismo oglasli, ker nismo imeli računalnika. Tako, zdaj ga pa imamo.user posted image
Vidim, da nismo z ničemer na tekočem in zato mi je zelo žal.user posted image user posted image user posted image  Upam, da bomo hitro not prišli...
Kako kaj živite? Nekateri že praznujejo prve rojstne dneve in so upihnili svojo prvo svečko...

user posted image ČESTITKE TUDI OD NAS!!!!!user posted image

Mi tudi lepo napredujemo in bomo vsak trenutek shodili(čakam iz dneva v dan in ga samo opazujem), pa še nič. Kako pa kaj vaši, že hodijo? Nisem ravno prebrala vseh zadnjih 100 strani, ki bi jih naj, tako da ne vem kaj dosti o vaših napredkih. user posted image

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 5042
5.1.2007 12:53:14   
shooo
malo prostega casa sem si izborila da lahko slavljenckom CESTITAM OB PRVEM ROJSTNEM DNEVU!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A JE TO DOVOLJ TORTIC?

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5043
5.1.2007 16:57:37   
alenkica
Matmaj - pozdravljena. user posted image user posted image
Mi janurački smo res zelo napredovali in ti verjamem da je malo huda prebrat 100 strani. Zdaj pa se le daj malo več javljat, da boš bolj na tekočem. user posted image

Imam pa eno resno vprašanje za vas: Sestra je dobila norice,ker sem bila v stiku z njo,jih bom skoraj 100% imela tudi jaz,ker jih nisem še imela. Zdravnica je rekla da je bolje da jih zdaj dobim, glede na to, da načrtujem imet še enega user posted image . Da jih ne bi slučajno dobila lih v nosečnosti (Jure bov vrtcu)

Ali naj tudi Jureta pustim s sestro, da bi dobil norice? Baje da je bolje da jih dobijo čim bolj majhni, a ako majhni lahko tudi?

Lepo se imejte!

Jaz pa samo čakam kdaj bom ratala pikčasta (verjetno lih okrog roj. dneva od Jureta,še dobro, da bomo imeli zabavo kasneje - zaradi fantovega službenega potovanja user posted image user posted image user posted image ).

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 5044
5.1.2007 17:02:48   
KatjaD
alenkica - Sej, če jih boš dobila ti, jih bo Jure tudi od tebe. Pomoje nima smisla, da ga sestri daješ s tem namenom. A ja, pa naj ti tvoja zdravnica kar takoj, ko se bojo pojavile napiše antibiotike (včasih jih celo že prej), ker moj svak ni hotel takoj k zdravniku, potem je imel pa tako hudo obliko noric, da se mu je 3 dni bledlo od visoke vročine, pike pa je imel povsod - in to dobesedno!

MatMaj - dobrodošla nazaj. Jaz moram priznat, da sem se pridružila "šele" na ene 150-ti (nisem sicer čisto sigurna) strani, pa se mi tudi ni dalo vse za nazaj brat. So pa vsi malčki blazno napredovali.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5045
5.1.2007 19:18:30   
Anonimen
OOO Alenkica, jaz pa te lovim po forumu in komaj sedaj ugotovim, da si januarčica 06. Kar se tiče noric - tudi jaz jih nisem prebolela, ampak ni nujno, da jih dobim sedaj, ko jih ima Črtomir - res pa sem lahko potencialna prenašalka virusa. Ti si moraš skrbno meriti temperaturo, ko pikice izbijejo pa je v uporabi tekoči puder in pa sirup Claretine (bojda zmanjšuje srbenje).

Jure jih lahko dobi od tebe, tako da ni panikeuser posted image .

Jaz odkrito povedano pojma nimam, kdaj in kje jih je Črtomir stakniluser posted image . Trenutno jih imamo 24 komadov, ga ne srbijo preveč, si je pa samo eno uspel skrampati - sedaj pa budno pazimo. Sicer pa ni imel temperature, niti malo, kar mi je čudno.

Najbolj pa me peče vest, da je bil s Tilom v družbi. RIJA, OPROSTI ŠE ENKRAT!

Če bi bila vedela, da bo imel norice, bi definitvno vse odpovedalauser posted image .

Draga Rija, vi pa jutri lepo praznujte. Želimo vam prijeten popoldan. Pa mal torete nam po mailu pošljite.
Pa ne bodite preveč jezni na nas, ker nismo vedeli, da ima Črtomir norice.

P.S.: Upam, da jih Tilček ne bo dobil. Če pa jih že bo, me lahko mirne duše fentaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sicer pa - če bi jih slučajno dobil, lahko priznaš, da mu je Črtomir dal najboj izvirno darilo za RDuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatjaD)
  Neposredna povezava do sporočila: 5046
5.1.2007 20:34:31   
MatMaj
Tako, zdaj pa sem še jaz na hitro pokukala gor. Pa se meni samo zdi al pa smo ble več gor med nosečnostjo, kot pa smo zdaj? Nič grem posparvljat, zdaj ko je mali šerif zaspal.
nočkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5047
5.1.2007 21:33:01   
LE&TA
Pa še jst se malo javim po doooolgem času. Re sgre hitro in eni ste že upihnili prvo svečko , ČESTITKE!! nISEM SE DOLGO JAVILA NITI BRALA KER NISEM MELA ČAS, DELAT SEM ZAČELA ŽE MESEC IN POL PREJ ko mi je porodniška končala, nadaljeval jo je mož, pol pa kr ni blo več časa tolko k prej.

Ker nisem nič brala za nazaj, ne vem kako kej napredujejo vaši sončki, Tinkara pa je včeraj shodila in zdej veselo hodi po stanovanju, malo jo še zanaša ampak kr gre. Je pa bolna in gremo jutri k zdravnici, malo prehlajena in ful kašlja, na pohodu so vse štiri dvojke in jo kr fajn matrajo. Še malo pa bo tudi ona pihala svečko na torti, sicer pa kakega hudega praznovanja nebo, ker mamo majhno stanovanje in ne vem kam bom stlačla vse otročke in starše.

Kako ste pa ve, mamice, v službi? Je bla kriza it nazaj delat?

SE bom potrudla da bom večkrat tu in kej napisala, zaenkrat p abo kr dost.

Nočko

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5048
5.1.2007 21:52:25   
renan
pozdravljene!

upam, da ste uspešno skočile v novo leto...mi smo spet doma. hvala vsem za čestitke!

tu pa še moj dolg:

vladimir star 1 dan:

user posted image

naša družinica za 1. rojstni dan:

user posted image

in vladimir danes na poti domov, star 1 leto in 1 dan:

user posted image

kakor vidite, smo si torto kar fajn privoščili. jutri imamo še eno za nekaj prijateljev tu, potem pa gremo vsi trije na dieto.user posted image

bom naslednjič kaj več napisala...

lep večer vsem,
renan

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 5049
6.1.2007 9:36:28   
MatMaj
Dobro jutro

kako kaj, kaj lepega počnete? Midva s tamalim že veselo skačema od igračke do igračke. Jaz sicer še vmes tu in tam vržem v usta kak grižljaj, ker namreč drugače pri nas ne gre. Mami mora bit zraven pri igri pa je kak je.user posted image  Pred 2 mesecema se je še znal sam igrat, zdaj pa moram jaz bit kar precej krat zraven. Pa ve? Kako to rešite? Sicer me to ne moti, ker sem zelo rada zraven njega. Tako še prej opazim njegov napredek in kaj vse zna. Me čisto vsak dan preseneti z čem novim.user posted image user posted image user posted image
Vidim, da nekatere že delate. Jaz pa sem še doma. Si moram službo spet iskat, saj so me iz prejšnje odpustili, kljub temu, da so bili z menoj zelo zadovoljni. Saj veste, dobra si dokler se ne odločiš za otroka. Takrat pa brca v rit. Sem zelo razočarana. Zdaj pa si želim v službo, pa rada bi bila doma. Pa tudi finančno nas bo zdaj teplo. Oh joj... bo že.

Kaj pa ve, bi raje bile pri svojih malčkih ali raje delale?

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  200 201 [202] 203 204   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  200 201 [202] 203 204   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?