liju
|
Lep novoletni pozdrav! Na začetku da vam kar voščim lepo, zdravo, srečno, polno ljubezni in smeha, leto, ki se je pričelo! Zdaj se nisem javla kaj dosti, ker enostavno ni bilo časa in volje za pisanje. Brala sem pa vas redno. Me je danes kar stisnilo, ko sem vidla da so nas prestavli, te sem začela komaj dojemat, da je moj res že velik fant. Driske zdaj že dva dni ni bilo, bruhanja pa tudi. Ati na srečo ni nič fasal. Mislim, pa da so zobki na pohodu, je bil včeraj tak tečko da je kaj. Jemo pa tudi nič kaj prav. Kak vidi hrano tuli kot nor. Zdaj še bom počakala par dni in če ne bo bolje bom šla k P.. Bobika:No pa mi je uspelo danes prit malo pisat. Manci za prvi težko pričakovani zobek. Raho:Kaki dober avto, kje pa ste ga kupili in kakšna je bila cena, če ni skrivnost? Lepe slikice. mmetka: boščka, sta morala sama čagat, bo pa drugo leto bolje. ovčka: Kake lepe slikice. Pa torta je prečudovita, je bila tudi dobra? rija:Hvala bogu, se tvoje napovedi niso uresničle glede driske. Pa za vse, ki ste bile tako pridne pri pisanju, da vam je uspelo naštepat 200 strani! Silvestrovali pa smo doma in smo full uživali, smo v full visoki hiši doma in imamo razgled nad vso vasjo, tak da smo celi večer imeli kaj za videt. Mali je full užival ob gledanju raket in še danes je nonstop kazal z prstkom na okno, da bi on še gledal, če se kaj dogaja. Je bil prava faca. Zdaj je full aktualno kazanje z prstkom in zraven glas ee. Nič, to bo za danes vse, grem pod tuš in spat. Babike, še en dan, pa konec lušnega- služba, kak hitro je minilo to leto Lahko noč!
|