|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
1.1.2007 20:45:41   
Anonimen
Drage dame!
Ponižno vam želim vse lepo v letu 2007.

Mi smo že dosti boljše, še posebej zato, ker smo dobili naknadne izvide iz bolnišnice, ki so pokazali, da se je naš mladič zastrupil s hranouser posted image . Po natančni analizi smo ugotovili, da je to bila šunka iz trgovine user posted image . Vakumsko originalno zapakirana. Sedaj pa ne vem, ali naj grem in fentam koga v šparu ali pa proizvajalca.user posted image user posted image user posted image

Mater, sem besnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5001
1.1.2007 21:51:12   
XXYY
Dober večer!

Sem že enkrat pisala tole dolgo sporočilo, pa mi ga ni hotelo poslati user posted image  user posted image  user posted image  . Upam, da sedaj rata.

Praznovanje je bilo super. Lara je bila malo dobre volje, malo pa tudi slabe, ampak je bila pridna.
Silvestrovanje smo ga praznovali kar doma, samo pred polnočjo smo šli ven in gledali ognjemet iz gradu. Tudi Lara je bila zunaj, saj je spala do 23 ure in smo jo potem oblekli, pa smo šli ven. Je full z veseljem gledala ognjemete in rakete, tako, da je sploh ni bilo nič strah user posted image  .

No, pa še malo slikic od Lare:

Mlada 2 uri:
user posted image

Mlada 3 mesce:
user posted image

Mlada 6 mescev:
user posted image

Mlada 9 mescev:
user posted image

Stara 1 leto user posted image  in mnjam mnjam tortica:
user posted image

Larina tortica za 1 leto:
user posted image

user posted image

To je to. Upam, da bo ratalo mi objavit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5002
1.1.2007 23:14:12   
liju
Lep novoletni pozdrav!
Na začetku da vam kar voščim lepo, zdravo, srečno, polno ljubezni in smeha, leto, ki se je pričelo!

Zdaj se nisem javla kaj dosti, ker enostavno ni bilo časa in volje za pisanje. Brala sem pa vas redno.
Me je danes kar stisnilo, ko sem vidla da so nas prestavli, te sem začela komaj dojemat, da je moj user posted image res že velik fant.user posted image

Driske zdaj že dva dni ni bilo, bruhanja pa tudi. Ati na srečo ni nič fasal. Mislim, pa da so zobki na pohodu, je bil včeraj tak tečko da je kaj. Jemo pa tudi nič kaj prav. Kak vidi hrano tuli kot nor. Zdaj še bom počakala par dni in če ne bo bolje bom šla k P..

Bobika:No pa mi je uspelo danes prit malo pisat.user posted image user posted image user posted image Manci za prvi težko pričakovani zobek.

Raho:Kaki dober avto, kje pa ste ga kupili in kakšna je bila cena, če ni skrivnost?user posted image Lepe slikice.

mmetka:user posted image boščka, sta morala sama čagat, bo pa drugo leto bolje.user posted image

ovčka:user posted image user posted image user posted image Kake lepe slikice. Pa torta je prečudovita, je bila tudi dobra?

rija:Hvala bogu, se tvoje napovedi niso uresničle glede driske.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Pa za vse, ki ste bile tako pridne pri pisanju, da vam je uspelo naštepat 200
strani!

Silvestrovali pa smo doma in smo full uživali, smo v full visoki hiši doma in imamo razgled nad vso vasjo, tak da smo celi večer imeli kaj za videt.user posted image Mali je full užival ob gledanju raket in še danes je nonstop kazal z prstkom na okno, da bi on še gledal, če se kaj dogaja.
Je bil prava faca. Zdaj je full aktualno kazanje z prstkom in zraven glas ee.

Nič, to bo za danes vse, grem pod tuš in spat.
Babike, še en dan, pa konec lušnega- služba, kak hitro je minilo to letouser posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 5003
2.1.2007 9:26:38   
nemsis
Dobro jutro

No, pa smo prestavljeni na forum Otrok. Res je bilo leto hitro naokrog. Jaz osebno bi dala čas kar nazaj - za eno leto. Da bi lahko še enkrat doživela občutke poroda in občutke ob tem, ko sem stisnila prvič svojo malo štručko.

Vidim pa tudi, da vam je uspelo skupaj spraviti 200 strani. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo nekaj uric silvestra preživeli s sorodniki. Smo skupaj zadravili, potem pa je tamala videla še ognejmet, potem pa smo lepo šli domov. Je pa bila zelo zelo pridna. Vmes je malce odspala, potem pa je spet bedela.

Kar se rojstnega dneva tiče, bo treba tudi pri nas it že v priprave. Je treba še vabila napisat in jih poslat. Itak jih ni veliko, tako da s tem ne bo dela. Pa v trgovino bo treba it po stvari, pa glede tortice se je treba še odločiti. Verjetno je bomo kar doma spekli, samo za obliko pa še ne vem. Ali bi kar klasično okroglo ali bi kakšen motiv. Bomo videli.

VSEM, KI STE ŽE VPIHNILI PRVO SVEČKO, ČESTITAMO IN VAM ŽELIMO VELIKO VELIKO ZDRAVJA IN LEPIH TRENUTKOV.
ISTO PA VELJA ZA TISTE, KI JO BOSTE VPIHNILI TE DNI.

SKRATKA VSEM ŽELIMO NAJ NAJ.

VSEM JANUARKAM PA ŽELIM VESELO, SREČNO, ZDRAVO IN PA USPEŠNO NOVO LETO 2007

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 5004
2.1.2007 9:44:43   
rija
Kaj je dobro jutro ali dober danuser posted image

Naš mali v novem letu spi, spi....še zdaj vleče user posted image  Sicer je bil vmes malo buden, ampak podira vse rekorde....upam, da bo zaspanček po mamiciuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 5005
2.1.2007 13:36:50   
meta22
živjo čveke!

ej, me je malo sram priznatiuser posted image , ampak jas sem vas komaj našla na tej RR! mi je trebalo kar malo časa, da sem skužila da so naši dojenčki zdaj otročki postali!!!

bravo za 200 stran!!!!

midva z valom vam želiva veliko nasmejanih ust, malo vnetih ritk, še manj smrkavih noskov ali krompirčkov na podplatih, veliko spanja ponoči, veliko stiskov,objemčkov in poljubčkov, .....

lp
meta&val

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5006
2.1.2007 15:12:22   
lifcsi
Pozdravljene mamice otročkov

Tudi medve s Taro vam želiva zvrhan koš veselja in smeha.  Naj bo to leto za vas, vaše malčke in bližnje polno dobrih del in pozitivne energije, ki je naj nikoli ne zmanjka.

Livija

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 5007
2.1.2007 17:56:26   
alenkica
Lepo vas pozdravljam!

Upam, da ste vse lepo praznovale novo leto. Juri pa je že konec praznikov. Sem danes pomislila, da je še točno 14 dni do J. rojstnega dne in me je kar groza.

Mislila sem mu kupit igračko, ki je najprej igralnica, nato lahko z njo hodi,, nato pa rata tricikel. Mislim, da je ta:

user posted image

Kaj menite, kje bi dobila najcenejšega. Kaj pa v Italiji, so cene ugodnejše?

Lepo se imejte še naprej!

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 5008
2.1.2007 18:14:49   
bobika
alenkica: mislim, da to igračo ne moreš sestaviti v tricikel. Se mi pa to zdi fajn že od rojstva dalje. Kje ga pa dobiš najcenje pa ne vem.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5009
2.1.2007 21:02:30   
lonja
Oj,

no, mi smo prvo svečko upihnili, ta četrta žurka se je pravkar končala, slike sledijo, zdej pa le:
Alenkica, naša Ajda je dobila tole za RD, res je, se da sestaviti v tricikel. Zaenkrat stvar opazuje, upam, da ji bo tudi pomagala, da zares shodimo. Je pa kar luštna stvar, kupljena sicer v SLO, mislim, da je cena okrog 12000 SIT.

VSEM SREČNO 2007, se še oglasim s podrobnim opisom ŽURKE!!!

lonja user posted image

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5010
2.1.2007 22:42:21   
tan1
pozdravljene v novem letu in na forumu otrok

Naj vam tut mi zaželimo predvsem srečno 2007 in veliko veselja z malčki in malčicami

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5011
2.1.2007 23:35:47   
shooo
ojla!komaj sm vas nasla!!!
1. cestitke za 1. rockas slavljenkam!
joj, joj  cas pa hitro minva...
kako so kaj malcki?
nasa bejba se je nazurala te dni. je hodla v cotke ob 11.ob 8 j v postelji spila flasko mleka in sala z nama do 10!!!ziveli prazniki!!!

a so vasi malcki imli kaj modric po kolenih ko so se plazli??jaz razmisljam da bi ji nabavila kaksne scitnike na kolencke..user posted image
pa full cuden sistem ima za vstajanje.namesto da bi s ob opori gor povlekla ona  iz ctiri noznega polozaja kar zravna noge, tak da je v trikotnik postavljena..svasta.
drugace vse po starem. hja, ce bi bilo vse po starem bi jaz sla jutri prvic v sluzbo po porodniski..tak bom pa domauser posted image ...

lpo s imjte, jaz sibam

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu tan1)
Neposredna povezava do sporočila: 5012
3.1.2007 9:29:24   
rija
jutro...

jaz sem že malo začela delat...ja, je treba nekaj evrčkov zaslužituser posted image  še hvala bogu, da lahko veliko stvari postorim od doma....

ta, do dneva D je še en dan user posted image  in moj mladiček bo postal OTROKuser posted image

Včeraj smo bili pri Raho na eni krasni rojstnodnevni zabavi, jaz še nisem videla, da bi se nekdo tako potrudil okoli vsegauser posted image user posted image  in mislil na vsako podrobnost.
Ala ti vera RAhouser posted image user posted image

No, pa še nečesa nisem videla, razen v trgovini, da ima nekdo toliko igračk user posted image user posted image  pa to ne nekih brezveznih....

Jaz pa se pripravljam na ta vikend....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 5013
3.1.2007 10:11:23   
bobika
TAŠONKA in ALEXANDY VSE NAJBOLJŠE!!!! (na žalost z enodnevno zamudo)

user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5014
3.1.2007 11:25:02   
nemsis
alenkica poglej na Sončku, mislim, da je tam najceneje

http://www.soncek.si/si/page/detail/gitm/6845/1598_Tomy_Vecnamenska_igraca_Multi_6/-/

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5015
3.1.2007 13:37:47   
mmetka
halo!

SREČNO, ZDRAVO, ZADOVOLJNO, NASMEJANO,...2007

...jaz ne morem verjet, da smo že pri otrocih...kak hitro mineva...

alenkica- mi imamo ravno tako "igralo", smo ga podedovali od Tijanove prijateljice!In smo zelo zadovoljni! Zaenkrat ga še ne uporabljamo za hodit, ker naš miš še ni tako spreten in ne more sledit tempu!user posted image Se pa rad ob njem vstane in se stoje igra!

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 5016
3.1.2007 18:45:37   
KatjaD
No, pa se še jaz javim, zdaj ko so naši malčki postali OTROČKI in zapustili dojenčke...

Praznike smo preživeli, prespali user posted image ! Dobili toliko igrač, da je mami pol pospravila v omaro, pa bojo za zamenjat, ko se teh naveliča.

Za rojstnodnevno zabavo se še ne obremenjujem, ker je še DAAALLLEEEČČ do 31., čeprav vem, da mi bo potem pa zmanjkalo časa, kot vedno. Ampak ne morem iz svoje kože. Iščem pa ideje za vabila, pa še nisem našla pravega, bo že...

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5017
3.1.2007 19:15:04   
Anonimen
Bobika, hvala za čestitko! Pa vse najboljše Alexandy še od mene!user posted image user posted image user posted image

Alenkica, kolikor jaz vem, se tale poganjalček ne da preuredit v tricikel, ker imamo mi tistega, ki se ga da in ni tak, ampak podoben, samo malo drugačen. je pa pomoje najcenejši res na sončku.

Uuuu, jutri bomo pa pri januarčkih dobili prve enoletnike!user posted image

(odgovor članu KatjaD)
  Neposredna povezava do sporočila: 5018
3.1.2007 19:19:00   
Anonimen
Sem šla na sončka pogledat, da bi ti slikico napopala, Alenkica, pa izgleda tega drugega poganjalčka ne prodajajo več tam. So ga pa, ker sem ga jaz tam vzela.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5019
3.1.2007 20:46:20   
bobika
alenkica, to je ta poganjalček, ki je tudi tricikel

imajo ga pa na http://www.mimovrste.com/katalog/product.php?product_id=1390091730&show=images&image_id=18918#fotografije

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5020
3.1.2007 20:57:47   
ajdaN
Čeeeeeeeeeer!

Najprej vsem VSE NAJLEPŠE V NOVEM LETU!!!

Evo se vam še jaz malo javim po dooooolgem času. Mi smo OK, mali raste in je vsak dan bolj trmast! Pa tudi priden (na srečo). Hodit še ni začel. Pride pa vseeno povsod. Tako dirka po vseh štirih, da ga komaj ujameš. Da ne govorim o tem, da sam pleza na sedežnouser posted image . Dol mu še ne gre 100%, tako da je hitro kakšna buška.

Prazniki so minil en dva tri. Sva se kar malo razvadila imet očija doma. Danes ko sva bila spet do 4 sama, sem pa totalno crknjenauser posted image . Eh saj bo boljše. Čez ene 4 meseceuser posted image . Komaj čakam, da grem rodit! Upam, da tale navihanec/ka ne bo tako zamujal/a kot Lovro. Pol bo pa veselo. Danes sem gledala en tandemski voziček, pa se mi zdi, da se ne poleže čistouser posted image . Ne vem kaj bom. Mogoče bom kupila še kakšno torbo za notri.

Novo leto smo večinoma prespali - vsaj jaz in Lovro. Mali se itak celo noč ni niti oglasil, jaz sem pa že pred 11 zadremala na kavču. Par minutk pred polnočjo me je dragi zbudil in sem celo zdržala do enih, potem pa spat.

Med prazniki smo se več ali manj potepali - je bilo za izkoristit lepo vreme. Mali je dobil cel kup daril - moram povedat, da ga niti eno ne zanimauser posted image . Sploh pametni kuža mu gre skoraj "na jetra". Dober je samo toliko da ga flikne s poti. Upam, da mu še rata zanimiv. Edino duplo kocke ga za silo zanimajo. Seveda predvsem to, kako podret vse kar mu oči sestavi. Drugače ima pa na tepihu goro igrač, ki ga niti malo ne zanimajo - samo gleda kaj bo "čopnil" dol z mize, pa kje bo najdel daljinca, pa kako bi prišel do računalnika... V glavnem igrače so zaenkrat stran vržen denar.

Tale vikend nas čaka praznovanjeuser posted image . Kdaj je šlo tole leto tako hitro mimo - nimam pojma! Kupila sva mu en tricikel - sem mukoma najdla enega nenakičenega. Še to mi je pomagala ena decembrka. Ampak zdaj ga imamo. Sicer je še zapakiran in čaka na 8. januarja. Kakšne posebne fešte ne bo - pač cel kup obiskov. Tako da malo vidi svoje bratrance in sestrične. Za kaj drugega je pa itak še premajhen.

Alenkica tistale igrača v tricikel ne gre - samo v poganjalčka. Naš jo ima doma, pa študiram kaj nalepit na kolesa, ker gre čisto prehitrouser posted image . Pol pa dobesedno teče enih 5 korakov za njo, potem se pa na kolena vrže. V tricikel se pa razstavi tole:

user posted image

Precej podobna zadeva.

Aja pa še pozdravček Raho - a ob naših čvekarijah malo obujaš spomineuser posted image . Super, ti se kar oglasi s kakšnim pametnim nasvetom. Upam pa da je tvoj mali že boljše.

Tako zdaj je pa dragi prišel domov in grem počasi dol z neta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5021
3.1.2007 21:17:44   
Anonimen
Evo Alenkica, sta ti bobika in AjdaN napopali slikice, kateri poganjalček je pravi za v tricikel spremenit.

AjdaN, katere tandemske vozičke gledaš? Jaz se kar ne morem odločit, pa kaj grozno se niti poglabljala še nisem, ampak mi bomo tud rabli en tak voziček.

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 5022
3.1.2007 21:19:06   
s.
Alenkica,
če si včlanjena v svet knjige, podobega dobiš za 7.000 sit ali 29,21 eur v Mladinski knjigi. Poglej na netu.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 5023
3.1.2007 22:33:21   
lifcsi
Ojla!

Če že teče beseda o triciklih in poganjlačkih - mi smo dobili tega s slikic, ki se da prestaviti v tricikel, in smo zadovoljni. Na njem piše 12+, a tisti del z živalcami je pri nas že dolgo v uporabi, z njim smo se naučili slušalko dvignit in halo halo, pa polžkovo hišico zavrteti... Tara tudi že veselo mašira za njim, jaz ji ga dam na tepih, tam gre počasneje. user posted image

Glede rojstnega dneva sem se prenaglila, češ da ne bo nek rpompompom. Ko sem začela preštevati, koga vse bi bilo treba povabiti, sem ugotovila, da jih niti posesti nimam kam.user posted image
A bomo že rešili situacijo.user posted image

Lahko noč.

Livija

(odgovor članu s.)
Neposredna povezava do sporočila: 5024
4.1.2007 0:23:52   
rija
There are nine million bicycles in Beijing
That's a fact,
It's a thing we can't deny
Like the fact that I will love you till I die.

We are twelve billion light years from the edge,
That's a guess,
No-one can ever say it's true
But I know that I will always be with you.

I'm warmed by the fire of your love everyday
So don't call me a liar,
Just believe everything that I say

There are six BILLION people in the world
More or less
and it makes me feel quite small

But you're the one I love the most of all

We're high on the wire
With the world in our sight
And I'll never tire,
Of the love that you give me every night

There are nine million bicycles in Beijing
That's a Fact,
it's a thing we can't deny
Like the fact that I will love you till I die

And there are nine million bicycles in Beijing
And you know that I will love you till I die! 

….iz radia nad posteljo zveni ta čarobna melodija…držim te v rokah, te objemam, stiskam k sebi in solze mi lijejo čez lica….tako mehek si, tako drobcen, tako moj…sama sva… deliva ta čarobni trenutek…star si nekaj uric…in srečna sem, da si izbral mene za svojo MAMO…

To bo za zmeraj najina pesem…
…tudi danes jokam ob njej…
…OD SREČE…
…da sem ob tebi lahko spoznala neizmerno ljubezen…

VSE NAJBOLJŠE, LJUBEZEN MOJA!

...vox populi...

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 5025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?