|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
31.12.2006 16:24:05   
XXYY
Dober dan!

Še malo pa bomo na 200 strani.

Tudi jaz bi raje videla, da se ta TEMA prestavi cela. Na 200 stran sem pa želala, da pridemo do Novega leta in na novem forumu OTROK lepo štartamo od 200 strani naprej user posted image  .

TAŠONKA: hvala za čestitko za 1 rojstni dan. Je že v teku. Samo še čakamo obiske in da ati pride iz službe domov.
Tortica je že doma user posted image  , full lepa.

Kaj več pa jutri, ko se zbudimo. Potem pa bom skuhala sarmo, saj nam bo takrat full pasala user posted image  .

Lepo praznujte in SREČNO NOVO LETO 2007!

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4976
31.12.2006 16:25:19   
XXYY
Kako lepo je videti, da smo odprli že 200 stran user posted image  user posted image  user posted image  .

Bravo januarke user posted image  user posted image  user posted image  . Pa nam je ratalo.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 4977
31.12.2006 16:25:50   
alenkica
USPELO VAM JE!!!

SMO NA 200. STRANI!!!    

ZDAJ PA POGUMNO V NOVO LETO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 4978
31.12.2006 16:29:26   
bobika
user posted image user posted image user posted image
prekmurščina user posted image , meni je full fajn brati narečja, čeprav prekmurščino bolj slabo razumem. Mi pa moj dragi prevaja, tako da vem kaj je kaj user posted image . Je bil v vojski s samimi prekmurci in je kar lepo osvojil vaš jezik user posted image . Se velikokrat kar sam s seboj v prekmurščini pogovarja user posted image . Sem ga debelo gledala, ko me je na začetku vprašal če bom jedla belice s rašuško?user posted image  user posted image

Raho: sem vesela da sta doma!
Aenkica vi tudi uživajte doma! Lepe slikice!
Mmetka: a vidva pa kar sama? Saj bo drugo leto bolje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4979
31.12.2006 16:30:37   
bobika
Ma ste me prehitele!
To je bilo zdaj tako kot odštevanje ob pol noči!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4980
31.12.2006 16:30:38   
rija
Jana, še sreča.....ampak res mi ne prime....user posted image ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨AAAAAA¨¨¨¨ÜUUUUUÜÜ

ooooooooooooooooo, ged ituser posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem kljub kratkim lasem še vedno naravno blodnuser posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4981
31.12.2006 16:31:56   
bobika
rija stisneš
alt gr in ? pol pa črko
ü ä

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4982
31.12.2006 16:32:26   
rija
tak, zdaj pa letim...je moj dragi prišel s šihta....user posted image  pa grem še posesam, ker je til rastural s pombÄriuser posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4983
31.12.2006 16:32:43   
shooo
ojla,
se zadnje javljanje v 06.
ker ste bile pridne in pridelale 200 strani vam v novem letu zelim se vec casa za rr in vsaj 400 strani postov.
ob tem pa se 356 superskih dni z vasimi druzinicami.
lepo se imejte

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4984
31.12.2006 16:34:53   
bobika
LARA in AJDA !!!!

VSE NAJBOLŠE ZA PRVO SVEČKO!!!!

user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4985
31.12.2006 17:31:56   
alenkica
LARI IN AJDI ŽELIM VSE NAJ NAJ ZA PRVI ROJSTNI DAN!

PREDVSEM ŽELIM OGROMNO ZDRAVJA IN SREČE.

ŠE ENKRAT- VSEEE NAAAAJBOLJŠEuser posted image user posted image    user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4986
31.12.2006 19:19:50   
puri
Samo, da vas pozdravim in vam zaželim lepo praznovanje,.....
...........v novem letu vam pa želim predvsem zdravja, sreče, ljubezni in čim več nepozabnih trenutkov z vašimi sončkiuser posted image user posted image user posted image

pa bravo za 200 stranuser posted image

Vsem, ki ste že praznovali prvi rojstni dan, pa VSE NAJ NAJuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4987
31.12.2006 20:21:51   
Anonimen
Punce, vsem vse lepo v letu 2007. Naj bodo vaši mladički zdravi, partnerji zadovoljni, ve pa srečne.

Tako pa čas beži pri nas:

1.1.2005
user posted image

29.12.2005
user posted image

in danes zvečer, ko sva mu z atijem dala rojstnodnevno darilo (jutri in pojutršnjem jih bo preveč pa bi midva izvisela)

user posted image

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4988
1.1.2007 2:26:51   
Ovnica78
SREČNO IN ZDRAVO VSEM SKUPAJ! PA ČIM VEČ EVROV ŽELIM!!!

LARA IN AJDA VSE NAJ NAJ!

To je pa tud vse za zdaj. Je cajt, da grem spat.

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4989
1.1.2007 9:16:46   
Anonimen
Uuuuu ste bile pridne, vam je uspelo na 200. stran pridet!user posted image  Ali pa če rečem Üüüüüüü...user posted image user posted image user posted image  Jeeee, ratal mi je, pa sm res orng blond!user posted image Z lasmi do sred hrbta!user posted image

Raho, čestitke malemu še tukaj za 2 leti!user posted image user posted image Bomo pa na isti dan praznovali!user posted image  Jaz tudi praznujem jutri.

S prekmurščino bi pa mene čist zjuser posted image . Ne bi mela pojma, kaj se mente.user posted image

Okrog kajenja - jaz sem bila včasih strastna kadilka, pa sem mogoče zato toliko bolj tolerirala kajenje, ker vem, kako težko je nehat. Ko sem se enkrat sicer zares odločila, sem nehala čez noč, zdaj bo cca. 2 leti in pol od tega (letos poleti sem sicer malo kadila, ker sem imela zelo zelo stresno pomlad in sem se rabila mal zagiftat user posted image ), ampak zdaj tudi že nekaj časa ne dovolim več kadit v stanovanju ne glede na vse.

A je katera že pisala nalin, naj kar to temo premakne? No, jaz ji bom kar pisala, tudi če ji je že katera druga.

(odgovor članu Ovnica78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4990
1.1.2007 10:36:15   
rija
Tudi z moje strani: naj vam bo to leto najboljše doslej, v vseh pogledihuser posted image

Čestitke Lari in Ajdi in seveda Črtomirjuuser posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4991
1.1.2007 11:00:57   
Anonimen
Hm, sem pisala nalin, pa prebrala je tudi že pred pol ure, premaknili so pa oktoberke 2006. user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4992
1.1.2007 11:05:11   
rija
mogoče pa ma nalin tigra user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, moja moška spita dopoldansko turo....jaz pa sem malo v miru, sama, s kavico....uživancijauser posted image

Pri nas je bilo s 3 nagajivčki včeraj in danes kar pestro a krasnouser posted image  Sem se kar malo bala, kako bomo vozili,  pa smo se imeli res krasno! Mirno, ampak fajn.

In nikoli si nisem mislila, da bom prvega dopoldan pela in plesala na hudo mravljicouser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4993
1.1.2007 11:06:37   
rija
Raho, če vam drugo leto nodimobil ne bo več zanimiv, ga kupimo user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4994
1.1.2007 11:08:36   
rija
EVO: SMO PRI OTROCIH....

Pa kaj naj jočem ali se veselim user posted image  ker gre vse tak hitro....

...vox populi...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4995
1.1.2007 11:29:25   
Anonimen
No, pa smo prestavljene.

Jaz tudi ne dojemam, kako hitro gre čas. Takle čas lansko leto sem močno upala, da mi uspe rodit naslednji dan, pa ni šlo.user posted image

Jaz sem pa sinoči komaj zdržala do polnoči. Ob 23.30 sem bila že v pižami in se na vso moč trudila, da sem ob polnoči še uspela nazdravit z mojim dragim - on je spil kozarček radgonske srebrne penine, jaz pa kar otroški jagodni šampanjc. Ene 10 čez polnoč sem že spala. Tamala je pa okrog 23h mrknila. Zjutraj sem pa skoraj zaspala v službo. Glih za glih mi je uspelo prit, sem se pa zbudila 1 uro prepozno in se sploh nisem mogla v miru zrihtat in opravit vseh jutranjih obredov.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4996
1.1.2007 11:29:52   
kofetek2010
pa se tudi vaši user posted image  poslavljajo od dojenčkov... dobrodošli med malčki user posted image  

in

user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4997
1.1.2007 11:42:52   
rija
Jana, tudi tvoji družini želim prekrasno leto, zdravo....pa pazi mi na snaho, je vsak dan lepšauser posted image

Me celo malo spominja na mojega dedka....taka, brez laskovuser posted image user posted image .... in enak nasmehuser posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 4998
1.1.2007 11:50:03   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Me celo malo spominja na mojega dedka....taka, brez laskovuser posted image user posted image .... in enak nasmehuser posted image

če bi ti Elo malo boljše pogledala bi vidla, da ima ful las user posted image  sicer so čist blond in čist tanki, ampak so! user posted image  

a nasmeh si mislila brez zobi? user posted image   pri decembrkah je absolutna prvakinja v zobeh - trenutno jih ima 15 user posted image  

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4999
1.1.2007 15:46:00   
bobika
Pozdravljene na premaknjenem forumu!
Tudi mene je kar stisnilo, ko sem šla na forum otrok. Mi je kar hudo, da je obdobje enega leta mimo in se naši otroci spreminjajo iz dojenčkov v otroke.
Kako hitro čas mineva user posted image .

Mi smo fajn silvestrovali. Smo bili pri prijateljih. Dve dveletni punčki, Manca in tri mesece star fant so kar dolgo zdržali. Manca je najprej omagala in zaspala ob 10. Najdalje je pa zdržal najmlajši user posted image  On skoraj nič ni spal. Vmes se je malo spočil in zopet bedel. Manca se je zbudila okoli dveh in zaradi glasnih staršev ni več hotela zaspati. Odpelali smo se domov in ob pol štirih ponovno zaspala. Ati je ob sedmih šel delati midve pa sma spale do 10.45.

Raho, kakšen lep Nodi je tvoj mali v nodimobilu. Full dobro!!!!

VSEM JANUARČKOM letošnjim, lanskim in predlanskim, VSEM DECEMBERČKOM in vsem njihovim dragim želim VSE LEPO V NOVEM LETU!!!!

V novem letu vsem želimo:
dolg plašč ljubezni,
nove in visoke škornje strpnosti.
K temu se bodo podale
rokavice iz sočutja in kapa
spletena iz volne razumevanja.
Vse skupaj bo polepšal
dolg, dolg šal miru.
... in ne pozabite na pentljo
iz smeha....

Neposredna povezava do sporočila: 5000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?