|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
31.12.2006 12:30:22   
rija
Ajde, pupike, medve s Taši sva se potrudile....zdaj pa še ve malce napišiteuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4951
31.12.2006 12:33:11   
Anonimen
Dober tek rija!

Ja, evo, midve sva celo stran naklofali. A ste vse v pospešenih pripravah na silvestrovanje?user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4952
31.12.2006 12:54:30   
bobika
Hojla!
Da se vama malo pridružim user posted image
Bi bilo res fajn še danes napolniti to dve strani da pridemo do 200 potem pa gremo med otroke.

Bogi Špelin prstek. Se mi prav smili. Kaj na rokici ali nogici ima to vraščanje?

"prijatelji" Mi nekako nimamo s tem težav, ker imamo večina prijatelje ki imajo otroke. Se pa vidi, da pri tistih, ki jih nimajo je malo bolj nesproščen pogovor, ker je treba vedno nekaj z Manco narediti in se le s težavo pogovarjaš, sploh, če oni tega ne razumejo.
Na žalost pa se tudi s prijatelji z otroci bolj poredko srečujemo. Z nekaterimi si nekako ne moremo uskladiti časa. Problem je zadnje čase tudi bolezen. Nonstop je nekdo buban. V takšni situaciji pa ne hodimo na obiske  drug drugemu.

moram končati, ker se je Manca zbudila bolj slabe volje

lepo bodite

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4953
31.12.2006 12:56:08   
bobika
Saj je vama malo moderatorka pomagala user posted image

Pridni sta bile user posted image

pa,pa

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4954
31.12.2006 13:09:41   
Anonimen
Na desni rokici ji je vraščal noht. Na sredincu. Se je moj fotr zafrkaval, da ji ga moramo usposobit preden zraste, da ga bo lahko kazala okol, ko jo bo kdo razjezil.user posted image

Ja, sej to je tudi problem pri družbi z otroci - vedno kake bolezni, ko se lahko drug od drugega nalezejo, pa se moraš izolirat. Pa saj bo čez nekaj let že bolje.user posted image

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4955
31.12.2006 14:32:45   
lifcsi
Halo halo!

Jaz pa sem od skrbi čisto pozabila, da je danes 31, če nas soseda ne bi včeraj povabila na novoletni žur. Tu "zgoraj" na samem, oviti v meglo , kjer smo mi, imaš občutek, da čas stoji.

Skrbi pa me za našo maličko, ki ima tako grde izpuščaje po telesu, da je jojuser posted image . Počasi se nekeko oblikujejo v neke lišaje in ne morem ugotoviti, ali je to alergija ali tako zelo suha koža (kot pravi P). Mažem ji z Adermo pa ne vidim kakeka izboljšanjauser posted image . Sicer ni videti, da bi Taro to fejst mučilo, a kljub temu ni vredu.

No, malo sem pojamrala in dopolnila to stran.

Imejte se lepo in fajn praznujte.

TAšonka Glede kajenja v stanovanju - jaz vse kadilce na balkon postavim - vedno, tudi če je -30. In ne glede na to če so otroci ali ne. Pri nas kajenja ni, če si kdo ob kavi hoče kakega prižgati, mu lepo pokažem, da je prostor za to na balkonu. Brez milosti.  O prijateljih pa: odkar imamo Taro se naši znanci in prijatelji brez otrok več oglašajo, kot prej, vsi bi jo stiskali in se z njo ukvarjali. To bo verjetno zaradi tega, ker že prej nismo kaj dosti pohajkovali - saj vidiš kaka zagrizena antikadilka sem, lahko si misliš, kakšna antialkoholičarka sem šele (absurd je le v tem, da skozi katerokoli okno pogledam, vidim le vinograde, in pod nami je polna klet vinauser posted image ).

Livija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4956
31.12.2006 15:28:14   
Anonimen
Hallo januarčice 2006!
no, da se sam malce javim (pa da boste bliže 200) - z mladičkom sva malo prej pripeketala iz bolnišnice. Je dobil stekleničko infuzije in je kot nov. Sam ne vem, kaj so mu ali zraven, ker je popolnoma zbešnjenuser posted image . Ga z mojim nikakor ne morva umiriti. Naslednjič bom prosila brez vseh zmesi infuzijo.

Ko so mu vdevali kanilo je tulil ko jesiharuser posted image , z mene pa je teklo. V glavnem - fasal je virusni streptok - pojma nimam kje (to so pokazale raziskave). Ampak danes ni niti enkrat bruhal in bojda več ni kužen. Praznovanje RD smo vseeno prestavili iz danes na 2. januar. Še sreča, da so vsi tako razumljivi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tašonka - glede kajenja v stanovanju - ko sem jaz prepovedala kaditi v stanovanju in opremila (beri: zasteklila) balkon, nekaterim tudi ni pasalo in so nehali prihajati. Pa kaj čmo - tisti pač niso pravi prijatelji in se zaradi tega ne sekiram.

Glede stare družbe pa: nekaj jih je ostalo, nekaj jih je odšlo, nekja jih je prišlo. Pač - ljudje se družimo s tistimi, ki imajo podpbne ali enake interese. In za nas so trenutno največji interes: plenice, otroška oprema, otroška oblačila...user posted image  In normalno je, da te tisti, ki mladička še nima, ali pa je maldiček že večji, sploh ne razumeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V glavnem, lepo se imejte, lepo praznujte, V LETU 2007 PA NAJ SE VAM URESNIČI VSE, KAR SI SAME NAJBOLJ ŽELITE.

(odgovor članu lifcsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4957
31.12.2006 15:35:11   
alenkica
Živjo, jaz pa bi raje videla, da ostanemo na isti temi.

Ampak bi bilo vseeno fajn, da napolnimo 200 strani, a ne?

Tako da bomo začeli leto 2007 na 200 strani foruma. user posted image user posted image

Mi smo kar v redu,nič kaj praznično razpoloženi, saj ne gremo nikamor, bomo kar doma praznovali z mojo družino. Bova z mamo naredile fajn večerjo, pa bo. Tatko pa bo varval Jureta.

Zadnje čase se je ful spremenil. V zadnjem mesecu je začel precej kazat svoja čustva: npr. se joče, ko gre teta proč od njega, pa ko je jezen začne metat stvari okoli in jih tolče user posted image .

Rad se stisne  k meni, še posebej takoj potem, ko se zbudi - je pravi pocrtek.

Zdaj že zna pokazat kako nina (da glavo na blazino in zapre očke).

Zelo zanimivo, pa mu je, da ga sprašujem kje je kaj in on pokaže in reče TO.

Kako zelo se je spremenil, kar ne morem verjet.

Bravo TIL za prve korake in prvo ploskanje!!!

in bravo MANCA za prvi zobek, zdaj pa boš lahko kdaj ugriznila mamico, kot mene Jure vsak dan grize! user posted image

LEPO SILVESTRUJETE, KJERKOLI ŽE BOSTE. ŽELIM PA VAM SREČNO, ZDRAVO NOVO LETO 2007 IN DA BI NAŠI MALČKI ZRASLI V ZDRAVE IN TUDI MALO PRIDNE OTROKE.

RIJA: Tebi pa elim veliko mirnih živceh ob pripravah na 1. Tilov rojstni dan.

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4958
31.12.2006 15:43:33   
rija
Raho, sem vesela, da ste prišli domovuser posted image

Pa kam bi se sicer dali na tečen 2. januaruser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4959
31.12.2006 15:54:14   
mmetka
zbešnjen

kako pa to zgleda?user posted image user posted image user posted image

No, glavno je, da sta doma in da je mali OK! Pa čeprav je "zbešnjen"!user posted image Kaj to je isto kot munjen?user posted image

user posted image user posted image bravo tašonka in rija!! Lepo sta nafilale stran!user posted image user posted image

Prijatelji- mi imamo večinoma prijatelje z otroki, pa tudi take, ki so še brez otrok! Z enimi se pač vidimo več, z drugimi manj, tako pač je... Smo pa tudi mi prej dosti več pohajkovali po kafanah ampak mi to sploh ne manjka! Sem raje doma z mladičem!(user posted image rija za to besedo) Glede kajenja- jaz sem tudi nekoč kadila (te dni bo 2 leti, odkar sem nehala) in takrat, ko še nismo imeli Tijančka, smo kadli v stanovanju!Zdaj pa smo atiju zrihtali kadilnico na balkonu! Tam ima mizico in stol, pa zastekljeno je, da ni ravno ful mrzlo! Tako da tudi obiski kadijo na balkonu!

se še pozneje kaj javim...  bova S Tijančkom sama silvestrovala (beri: spala), ker bo ati v službi!

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4960
31.12.2006 15:56:02   
rija
user posted image

da ti prevedem: zbešnjen=ponorel

ja, ja, bo treba večkrat v prekmurje priti....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4961
31.12.2006 15:58:46   
Anonimen
Rija je že posredovala pravilen izraz. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, res bo treba v Prekmurje.

ma kaj res govorimo tako latovščino?user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4962
31.12.2006 16:00:22   
rija
raho, če bomo začele še z rašuškami, vankiši, user posted image user posted image user posted image user posted image  te de ešče lušno....pa pozabte na tisto prekmurščino ka jo guči ova Cvetka v E+user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4963
31.12.2006 16:02:10   
Anonimen
No, da se ne boš režala, jaz dolgo nisem vedela, kaj je cintor.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4964
31.12.2006 16:03:08   
rija
pa se mo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4965
31.12.2006 16:05:19   
mmetka
... in kaj je cintor?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4966
31.12.2006 16:05:34   
Anonimen
Ah, punce, mogoče bo pa padla 200 stran - če se jaz in rija zapričave, sam jaz se bom malo9 težje, ker bodo zdaj vse babice in dedki in tete navalile, da vidijo, če je mladič prišel celi iz bolnišnice). Pa naj ga še za kakšno sekundo primejo, ker meni in njegovemu očetu že po riti dol tečeuser posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4967
31.12.2006 16:06:18   
rija
brujtof....user posted image  samo na u daj umlaut....

...vox populi...

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4968
31.12.2006 16:09:11   
kofetek2010
vi2 kar dajta, poanto bom razumela user posted image user posted image user posted image  

rija - samo zate üüüüüü   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4969
31.12.2006 16:10:11   
rija
kak pa narediš ta uuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4970
31.12.2006 16:19:10   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: rija

kak pa narediš ta uuser posted image

stisneš Shift in tisto tipko levo od 1! in nato stisneš u ali katero drugo črko user posted image  

ä ö ü

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4971
31.12.2006 16:20:13   
alenkica
Kmalu, zelo kmalu bomo na 200.strani!  Juupiiii!!!

user posted image
MOJE PRVE JASLICE

user posted image
ŠIBAM PO HODNIKU IN NAGAJAM MAMICI

user posted image
MUCKI MIKI DAJEM IGRAČKO DA SE BO SPET IGRALA. PREJ MI JE NAMREČ VZELA IGRAČKO IN SE Z NJO IGRALA PO CELI HIŠI, JAZ PA SEM SE JI ZELO SMEJAL.

< Sporočilo je popravil alenkica -- 31.12.2006 16:22:44 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4972
31.12.2006 16:21:00   
rija
sem preveč blodnuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4973
31.12.2006 16:21:30   
kofetek2010
še ne, ker gre 25 spročil na eno stran user posted image

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4974
31.12.2006 16:22:11   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: rija

sem preveč blodnuser posted image

nisi, ker imaš na srečo bolj kratke lase user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?