NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija Tašonka, AjdaN in NR: pripravite se bo pestro! Ti se le hecaj in smej,ja . Vsaj jaz ne bom postala preveč otročja, ker mi je mož rekel, da sem slabše kot Maruša, sploh ko so v igri kocke . No bo treba počakat še na kakšno železnico al pa avtocesto, tam pa se mi bo tak mešalo . Ej rija ne me obglavit, ni mi še ratalo prit do pošte. Zadnjič,ko sem šla po pumpico HVALA TI, sem pozabila naslov doma .......obljubim,da bo ta teden poslano. No, da najprej lepo kulturno pozdravim...........DAN BEJBE Mi uživamo še zadnje porodniške dneve, potem malo delat, pa upam,da kakšna bolniška, pa dopust, no potem pa bo tak nova porodniška......no ja cajt pa res beži . Čestike vsem, ki ste praznovali od zadnjega mojega javljanja , vsem za nove zobke, pa očitno dvema novima nosečkama . Glede na UZ bom julijka, plod je za 3 tedne zadaj, tak da bomo vidli na naslednjemu pregledu kaj in kako. Liju želim ti čim lepšo vožnjo. Tudi mi smo pred kratkim nabavili tak avto in smo zeeelo zadovoljni , Maruša pa uživa v njem, ker ima zadaj kraljestvo . Eno vprašanje. Moja bejba že par dni kašlja, sicer ne veliko ampak jo očitno nekaj jezi. Prej je kašljala kakšno urco po tistem ko je zaspala, zdej pa zjutraj ko se zbudi in dopoldne. Dajem ji žajbel in kamilice in se je že začela izkašljevat . Pozna mogoče katera še kakšen domač pripravek, ker nekak mi jo ni za vsako figico vlačit k dr. Papca normalno, dobre volje je itak skozi, vročine nima. Tudi diha normalno. Ovčka midve sva imele pri 10 mesecih 9800g in 76 cm...sem skoraj pozabila, da si mi poslala ZS. Maruša tudi papca vse, kar papcava midva. Predno se do konca skuha ji vzamem stran, potem pa še nama začinim in dosolim. Najrajši ima seveda meso, pa ni važno kakšno je, zelenjavne omake, kus kus, polento, krompir na 100 in en način........vglavnem ni da ni. Sem pa ji probala dati včeraj kislo zelje in ga nima rada,je kar špukala. Hodi že tudi kar ok, seveda ob opori, vsak dan je tudi bolj stabilna. Najraje pa ima hojo kje po bregu navzgor. Obožuje predale s spodnjim perilom, tackanje po tv, mazanje po vratih pečice , vlečenje wc papirja iz rolice itd itd, včasih ji kar ne sledim več. Še to...prihajajoči član naše familije, pa je atija takoooo takoooo omehčal, da se je odločil menjat službo . Sedaj smo bili zaradi njegove službe skupaj samo med vikendi, zdaj pa bomo vsaaak daan . Moram priznat,da sem res vesela in srečna,kajti že 6 let takega življenja me počasi utruja. Še do konca leta, če bo vse posreči bo motal volan, potem pa konec . Ja nič, to je to, spet sem zabluzla v orto, zdej pa grem kuhat, ker se bo naša razgrajačka počasi zbudila. l.p. I&M