|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
13.11.2006 8:42:06   
Anonimen
Ojla

Evo, nekaj minutk za RR.

Rija najprej hvala za pumpico. Mi smo sedaj veliko manj zunaj kot prej. Poleti smo bile nonstop. Sedaj pa že moram lovit sonce. Ponavadi zjutraj, ko je tako mrzlo nisva nič zunaj. Takrat ko pa se že malce ogreje pa Klavdija postane zaspana in jo dam raje spat. Tako mi spi vsaj urco in pol.

Tinkamiška mi imamo samo dva zobeka pa še ne je vsega, kar jemo mi. Včasih ji je potrebno kaj posebi skuhati. Ji pa dam vedno za probat, saj če vidi, da jem mi sploh ne da miru, dokler tudi ona ne dobi za probat. Če pa le koga vidi, da ima jabolko v rokah, je pa tako dretje da je joj. Kljub temu da ima samo spodaj dva zoba, jo odlično zgloda. Ti sploh ne pusti, da bi ji odmaknil jabolko.

Rojstni dan - definitivno ga bomo praznovali, vprašanje je le kje. Pri nas je zelo malo prostora in tudi če povabim samo družino, je nimam kam dati. Več prostora imajo starši mojega dragega, vendar pa se mi ne da vseh stvari dol vlečt (stvari za rojstni dan in pa stvari za Klavdijo). Tako, da bomo še videli kje ga bomo praznovali. Ga bosta pa ati in Klavdija praznovala skupaj. Torto bomo pa verjetno kar lepo sami doma naredili (mi je Tinkamiška naredila lušte, da jo bom kar lepo sama spekla). Le oblika je še vprašanje. Čeprav tamala itak ne bo vedela zakaj gre, ampak ko bo pa večja bo pa slikce gledala in bo videla kakšno tortico je imela za prvi rojstni dan. Bo pa definitivno sadna.

Mi imamo pa spet težave s kakanjem. Prejle se je tako matrala, da ji je mlekec, ki ga je zjutraj spila, čez nosek ven butnil. Ko pa sem odprla plenico, pa ni bilo nič. Sem ji morala potem še pomagati. Tako, da sploh ne vem kaj naj ji dam, da bi ji zmehčala blato. Zdi se mi, da ji čisto nič ne pomaga. A mogoče katera ve, a se dobi v lekarni kaj za rešitev te težave? Ali pa če ima katera še kakšen nasvet? Probali smo itak že milijon stvari (suhe slive, donat, jabolčni sok, sladke kamilice, palčka s kremo v rito ...)

Sedaj pa moram po tamalo, mi je celo sobo razmetala. Sem jo dala na puzzle,ki so pod TV, trenutno pa je pri vratih. Pa sploh ne gremo po štirih ampak se kotalimo in puzamo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4176
13.11.2006 9:44:38   
rija
jutro....

naš mali zopet spi prvo turo danes....user posted image  zopet bo zvečer problem.....ne vem, kaj se je zadnje dni tak vzel, da hodi zopet ob devetih nazaj spatuser posted image  te pa komaj kosilo poje, kak je zaspan.

Za tiste brez zobkov: jaz nisem nič komplicirala, enostavno sem meso in podobne stvari, ki niso šle pasirat z vilico (goveje meso)  sama prežvečila in mu dala v usta. Kot sem že enkrat napisala: tako so počele že naše prababice in babice, pa je bilo vse ok. Sem mu le mama.
Me je pa prejšnjič skoraj kap, ko vidim mojo svakinjo, kak je nekaj prežvekala in probala malemu v usta porinituser posted image  Sem skoraj znorelauser posted image  Še dobro, da je mali ni šljivil......KOZA na kubik! Kak bi zgledalo, da jaz nekaj prežvečim, pa njeni mali v usta tišim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
13.11.2006 9:47:05   
rija
Pa še nekaj:

velikokrat vidim, da nas bere LIFCSI.... (tudi zdaj).pa nikoli nič ne napišeš.....daj, če si januarka ali pa tudi ne....oglasi se nam kaj. Vsaka je dobrodošla, ali vsakuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
13.11.2006 10:25:02   
bobika
Manca tudi spi že prvo rundo. Smo se že ob 7.15 zbudili.

mmetka, saj veš mb dojenčki so brez zob (tudi Nino še vedno ima samo enega mini zobka) lepo da si se oglasila.
nemsis: Manci zelo pomagajo za mehčanje blata maline. Tiste koščice jo fajn poženejo. Poskusi ji dati čimveč sadja (po možnosti bolj kislega).

Včeraj je Manca pojedla nekaj koruzic v solatki in danes v plenički zagledam cele koruzice.user posted image Prvo sem se še vstrašla, kaj je zdaj to, tekšni rumeni fleki user posted image user posted image user posted image

Jaz že kuham juhico za kosilo, bova potem poskušali iti malo ven. Da se ponovno malo navadima na zrak.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
13.11.2006 14:26:21   
renan
bobika: koruza ni še nič, jaz sem zadnjič našla cele krhlje mandarine v plenici. naš vladimir ima tako silo vse pojest, da nima niti prežvečit časa...user posted image

nemsis: poskusi čez dan malo prilagodit prehrano. dajaj ji veliko svežega sadja oz. sadnih sokov, probiotičnega jogurta...poskusi ji za zajtrk dajat jogurt z naribanim jabolkom ipd....in čim manj keksov, kruha, čokolina, polente...

rija: tvoja svakinja je pa res faca...drugače sem tudi jaz večkrat vladimirju kaj prežvečila. pa saj bi mi  tako ali tako  najraje vse iz ust vzel, kar jem...

1. rojstni dan: verjetno bomo ga praznovali v zg, ker je tam vso sorodstvo. tu bom mogoče samo nekaj otrok povabila. tudi jaz razmišljam, da bi spekla torto: prvo v življenju...user posted image

lp,renan

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
13.11.2006 16:47:54   
puri
Ojla!

Samo na hitro se malo oglasim.

Nemsis
,....pri nas res najbolj pomaga, če mu čez noč namočim ene 3 ali 4 suhe slive in mu dam zjutraj na tešče to za pojest in obvezno popiti še to vodo, ki mislim, da še bolj pomaga, kot pa same slive. To sem jaz delala kakšen teden in je kakal tudi po 2x na dan. Potem sem pa količino zmanjšala in potem prenehala s tem in sedaj že spet 3 dni ni kakal, tako, da bom danes spet namočila, pa mu bom potem dajala samo po eno namočeno slivo na dan, ravno toliko, da ga spet ne zapre.
Sirup sem pa jaz kupila v lekarni in je narejen tudi iz sliv, samo Maju ne pomaga kaj preveč.

Ovčka,...seznam je pa res superuser posted image

Mi imamo pa zdaj še 2 nova zobka, tako da jih je skupaj 6 in zgleda, da so bili res zobki krivi, da se je 2 meseca cele noči zbujal, ker sedaj spi celo noč,....končnouser posted image

Pri nas je novo tudi to, da se sedaj tudi že sam vsede in da se vedno hitreje plazi po vseh sobah. Najraje zleze pod posteljouser posted image . Največja lumparija, ki jo mi naredi večkrat na dan je pa metanje zemlje iz rožeuser posted image Pomojem jo bo treba prestavit v drugo sobo.

nič, se oglasim še drugič,....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
13.11.2006 17:07:11   
Anonimen
Renan saj sploh ne vem kako naj še prilagodim hranjenje. Pri nas zgleda tako
- zjutraj, ko vstane takoj flaša mleka
- dopoldne sadna malica
- kosilo
- popoldne včasih kakšen jogurt, skuto ali pa tudi nič
- zvečer lino (čokolino, lešnik čokolino), prepečenec+mleko, piškoti+mleko
- pred spanjem še kakšen deci mleka
Aja, še to, da navadnega jogurta ali pa tistega probiotičnega jogurta ne maramo. Ima raje sadne.

Puri sem se tudi jaz spomnila nate, da ste imeli težave s kakanjem. Verjetno bo res treba probati tiste namočene slive pojesti na tešče. Ker prej je najprej spila tisto vodo, potem je dobila flašo mleka. Same slive pa je pojedla potem za malico.

Bobika sedaj bi bilo malce pozno za sveže maline user posted image user posted image user posted image . Edino če bi ji dala zmrznjene.

KAJ PA VE DAJETE SVOJIM user posted image  ZA VEČERJO?

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4182
13.11.2006 18:13:54   
liju
Alo!
Na hitro se malo javim, sem pri moji mami, ker sem šla po user posted image , a še spi in moram počakat.
Danes je za nami naporen dan, sma z user posted image  celo dopoldan letala za avto rihtat, zdaj popoldan pa sem  bila v šopingu. Končno sem prišla na vrsto za nove cunjeuser posted image user posted image .
Rija: Sem dobila. Hvala!! Jutri pošljem din din user posted image . Kaj ti je bolje sit ali euro? Pa naslov mi prosim pošlji na ZS.

Ovčka: Pozabla sem ti rečt zadnjič hvala da imaš tako skrb za vse te naše podatke. user posted image user posted image user posted image za tako vzorno napisano in urejeno tabelo!user posted image

mmetka: kupili smo renault laguno, upam da bomo imeli srečo z tem avtom.user posted image

Nič, babike grem še malo poklepetat z našo babico, pol pa grema domov. Vem da ne bo pol časa za čvek z vami, ker sma sama doma, saj ati dela, zato sem izkoristla priliko in pisala sedaj!

Lahko noč! Za pol, ne še zdaj it spat!user posted image user posted image user posted image user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
13.11.2006 19:00:21   
KatjaD
Rija - upam, da si dobila denar za pumpico - je pa dejansko SUPER - Matic ima ravno zdaj malo zamašen zvečer nosek in zadeva funkcionira 100 na uro user posted image !

Evo, moram že letet, danes mamo naporen dan, mi cel dan visi na meni user posted image ...

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
13.11.2006 19:52:46   
bobika
nemsis  pri nas so še sveže maline user posted image  - resno mislim!
Drugače pa zmržene odtališ pa je skoraj enako.

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
13.11.2006 20:15:48   
LE&TA
Bobika, hvala za stran o voščičlnicah, si morem vzet čas in fajn pogledat, jih je res polno, ena bo pa upam prava zame.user posted image

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
13.11.2006 21:11:55   
tinkamiška
Hojla

Jst sem dobila recept za troto...hvala Jančikauser posted image

Tise, ki bi ga rade mele mi pišite prosim na ZS.

Iza spančka, jst grem pa gledat gospodinje.

Se še pol oglasim...

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
13.11.2006 21:25:21   
mmetka
halo...

rija- hvala za pumpico, sem jo dobila danes. Denar sem poslala, tako da je nekje v "zraku".user posted image

liju- želim vam dosti sreče z novim avtom! Sicer pa je renault zakon!user posted image Jaz bom mojega še vozila nekaj mesecev, potem pa gremo mi tudi v lov za novejšim, večjim...

nemsis- naš user posted image je za večerjo žitno mlečne kašice od milupe. In je ful zadovoljen.

puri- čestitke za nove podvige!user posted image

renan- glede torte, kar korajžno se loti peke, te bomo vspodbujale! Boš videla, kako boš ponosna na sebe, ko bo user posted image na mizi! Na koncu bomo pa slikice gor prilepili in priredili tekmovanje za najlepšo torto... Bobika bo pa glavna ocenjevalka, ker je po moje prava strokovnjakinja, glede na sonček, ki ga je zadnjič spekla...

bobika- koruzo sem jaz že tudi našla v plenici... da bi pa celi krhelj mandarine, bi me pa verjetno kap, če bi to zagledala...

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
13.11.2006 21:33:30   
rija
KatjaD: denar sem dobila. Upam, da boste pumpico rabili čim manjuser posted image

Liju: denar je denar, vseeno....kar hočešuser posted image

In še čestitke za laguno: mi jo imamo že dobre 3 leta in smo zadovoljni z njo. A mate karavana ali navadnouser posted image . No, mi imamo kar celo družino Renault: ata Trafic, mama Laguna in baby twingo user posted image user posted image user posted image  Ampak jaz še vedno pravim: audi pa je le audi user posted image user posted image  upam, da ga bom nekoč zopet tlačila....user posted image

mmetka: ni problema, tudi vama želim čim manj uporabeuser posted image

In kaj je danes novega?

Naš mali me je po dopoldanskem spancu pričakal stoje ob postelji user posted image  in se režal.....ne vem, če ne bom jogijev na tla dala, ker ritensko sestopanje nama ne gre še najbolje....user posted image

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
13.11.2006 21:56:15   
KatjaD
IZVIRNO SPOROČILO: rija
ne vem, če ne bom jogijev na tla dala, ker ritensko sestopanje nama ne gre še najbolje....user posted image

JAP, pri nas je isti problem. No, ne iz njegove postelje, ker ne pride čez ograjo, ampak zleze mi pa na kavč, potem se pa kar na glavo dol vrže, ko je spodaj kaj zanimivega (oz. proba, sam ga valjda jaz prej ujamem) - ne vem pa kako se bo to končalo, ko mene enkrat ne bo zraven.

nemsis - naš večerja izključno čokolino, ker drugega zvečer noče jest. Sicer pa čez dan poje vse druge kategorije, pa je tudi to OK. Potem pa še pred spanjem malo mleka po flaši - brez tega ne gre. Potem je pa do jutra mir. Zdej je tudi uro že prestavil in spet spimo do 7-ih!!!

liju - uživaj z Renaultom - jaz imam Megana karavana in je SUPER!

puri - user posted image user posted image user posted image za vaše podvige!!!

Pa sigurno sem še pol stvari pozabila... Zdej pa spat, da nadoknadim za včeraj...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
13.11.2006 22:44:38   
mayflower
Nemsis: Če slive ne pomagajo, probaj grozdje. Jst mu včasih v sadno kašico z jogurtom noter narežem par jagod grozdja (prej odstranim koščice). Razen v enem primeru je vedno uspešno kakal. Drugače pa je pr nas ponavadi uspešna Hippova slivova kašica (slivov Frutek pa ne).

Mi smo meli spet pestro noč. Ob treh zjutraj se je tamali odloču, da je naspan, pa ga sploh nisva mogla uspavat. No po eni uri rogoviljenja, se je odloču, da je čas, da ponovni zaspi. Pa spet auf ob šesti, pa ob sedmi,... Potem pa je zaspal pri meni in sva do devetih spala ko ubita.

danes je zaspal pred dobre pol ure. Bomo videli, kako bo danes. Sem totalno uničena. Spoh nimam cajta kej pospravt, da ne govorim o pisanju prošenj za delovna mesta.... Pa še bajto zidamo, pa zidarji fušajo,... Joj, joj. Dragi cele dneve dela, pol pa še pr bajti rihta... Ma ja. Sej se bomo naspali enkrauser posted image . Lahko noč

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
13.11.2006 22:46:56   
mayflower
Liju: mi mamo Laguno, letnik 2000. Sicer trkam na les, ma je super avto.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
13.11.2006 23:58:27   
popek
Sem vas na hitro prebrala in upam, da sem si tudi kaj zapomnila.

Nemsis: Vsi ti Linoti nekatere otroke ful zapirajo. Probaj za večerjo skuhat polento al pa gris, mlečni riž ipd, pa kakšno žlico lanenega semena zraven zmešaj, da bo blato zmehčalo.

Sprehodi: Malo krajši so že, drugače pa se Leo še vedno ful rad vozi v vozičku.

Seznam: Sem kar pričakovala, da bo naš Leo čisto na repu razpredelnice.user posted image Očitno ima take gene, ker izredno rad je, poje skoraj toliko, kot njegova 3 letna sestrica. Ampak kaka pa še vedno 4x na dan.
Malo me jezi, ker mora jemati železo in so se mu zobki malo obarvali, drgnit pa ne pusti kaj dosti. verjamem, da bo s časoma šlo dol.

Ful težko ga previjam, ker niti sekunde ne zdrži na hrbtu, takoj se obrne in začne plezati vsepovsod. Ima pa skoraj zmeraj posračkano rit, tako da je to edina stvar, ki me spravlja ob živce. Kaj naj rečem, tudi jaz sem skoraj vsak dan sama, sploh v teh mesecih ob koncu leta. Ne vem komu se imam zahvaliti za takšna otroka, tako lepo se igrata skupaj, spita po 3 ure čez dan in celo noč...........Pia je postala tako samostojna, celo uro se sama igra "pisarno" ali pa zdravnika, knjižnico, mamico........Leo pa raziskuje stanovanje in vsake toliko sestrici malo ponagaja. Moram reči da lahko kr nekaj že naredim zraven njiju.

Upam, da se nisem preveč hvalila, ker Leo danes precej nemirno spi. Mogoče bo dobil že 8 zobek.

Tako, sigurno sem kaj pozabila napisati, ampak je ura že takšna, da bo potrebno počasi v posteljo.
Lahko noč

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
14.11.2006 7:34:08   
Anonimen
Jutro

Punce hvala za nasvete. Smo danes zjutraj probali na tešče jesti namočene slive, pa je pojedla samo par žlic. Očitno ji ne gre sadje na tešče. Potem sem ji pa dala za spit še tisto vodo. To je pa spila vso. Slive pa ji bom dala potem pri malici, zraven bom pa naribala še jabolko.
Je pa potem včeraj zvečer še enkrat kakala (tako je včeraj kakala 2x)

Popek Klavdija ne mara polente, riž pa ji gre bolj težko dol. Gres pa ima zelo rada. Bomo poskusili tudi to.

Mayflower bomo posusili tudi z grozdjem.

KatjaD naša je isto, pa tudi brez mleka ne gre pred spanjem.

Se tipkamo kasneje.

(odgovor članu popek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4194
14.11.2006 8:50:09   
ajdaN
Dobro jutro!

A ste kaj boljše spali kot pri nas? Norišnica! Mali je ob 10 zvečer začel navijat in se je z redkimi presledki drl več kot 2h!!! Jaz nisem več vedela kaj mu je. Dobesedno zvijal se mi je v naročju, potem od utrujenosti padel dol, pa spet vpitje! Malo čez polnoč je končno zaspal, potem sem pa še 2x ponoči vstala, ampak je bila zadosti duda.

Tiste, ki vstajate po 15x na noč - dobre ste! Jaz bi ga pustila da se dere do onemoglosti! Ampak glede na to, da je bilo to pri nas prvič, ga je očitno res nekaj bolelo. Da bi se za zbujal malo iz zabave in dolgčasa, bi pa imeli šolo!

Tinkamiška kako napredujejo voščilnice? A si že v polnem zagonuuser posted image . Jaz počakam še do jutri ko dobim še nekaj materiala, potem pa nadaljujem.

Lumpy&Srečica lepo da sta se spet malo oglasile.

Rija a greš naslednji konec tedna kaj v Ikeo? Če boste slučajno šli, se lepo priporočam za nekaj stvari. Mora pa bit med 23-25 novembrom, drugače mi ne pomaga kaj dosti.

Ovčka bravo za seznamčekuser posted image . Si se pa res potrudila. Sem videla, da je naš na vseh med prvimi, na dveh pa celo vodi. No pa saj je bil že ob rojstvu ogromen. Upam, da bo naslednji kaj bolj "normalnih" dimenzij.

Voziček tudi naš še zmeraj obožuje. Bomo videli kako bo, ko bo shodil. Če se bo spomladi še rad vozil, pa resno razmišljam o nakupu "dabldekerja". Ker drugače ne bomo nikamor prišli oz. bomo porabili pol ure za 100m.

Rija a imate tretji avto že za Tila pripravljenuser posted image ? Glede na ekspresen razvoj, se ti bo kmalu kam odpeljal!

Puri - luštkana slikicauser posted image .

O praznovanju še ne razmišljam kako in kaj. Ne bomo nič komplicirali. Tudi za darilo še nimam pojma. Torte pa ne bom pekla, čeprav jo znam. Bo kar kupljena mogla bit dobra. Se mi ne da packat. Bom samo kakšno pecivo in piškote na hitrco naredila.

No tako grem še malo uživat, naš mali user posted image  še vedno spi. Mora očitno nadoknaditi za nočno žuriranjeuser posted image . Potem pa hitro v trgovino in malo ven na zrak.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
14.11.2006 9:23:41   
rija
Dobro jutro!

Naš mali je zopet prvo turo ležeče. Sem že mislila, da smo dobili krasen ritem za spanje 2x podnevi, zdaj pa je prešaltal nazaj na staro tirnico in zopet spimo 3x na danuser posted image  Enostavno mam občutek, da samo jemo, spimo in se previjamo user posted image

Upam, da bomo zopet malo več "živeli".

Jaz pa malo prečekiram RR, potem pa služba. Včeraj sem postavila rekord rekordov v porodniški in bila v službi od 14 do 19 ure. Potem pa gas domov, ker sem malega že hudičevo pogrešala. Hja, še malo, pa bo tako vsak dan....user posted image  si sploh ne morem misliti, kako je, če si v službi takoj na začetku kar 8 ur. In prav razumem prijateljico, ki je pred dvema letoma odklonila dobro plačano službo, pri malčicinih 10 mesecih, ker bi morala delati od 9 do 17. Takrat je nisem. Sorry P. user posted image

AjdaN: sicer je bolj težko verjetno, da bomo šli  mi v Ikeo, edino, če nam kak sesanek v Grazu vmes pride. Bo pa verjetno šla svakinja, pa če kaj rabiš reci, jo bom zgnjavila, da prinese.

Ja, pa Til je že kar "vozil" avto z dedijem. Po dvorišču seveda. Ma že vse gumbke naštudirane.

Samo bolj mislim, da bo nek pevec. Že dva dni poje in dirigira na vsako malo bolj živo pesem na TV. Sva se z user posted image  včeraj nasmejala do solz, ko je sedel pred TV poslušal kingstone in zraven mahal z roko tak, da sem mislila, da se bo od prepiha kar prehladil user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
14.11.2006 10:22:35   
bobika
hej!

Mi spimo. Meni tudi gre to 3 x dnevno spanje malo na živce. Nič kaj pametnega ne počnema. Pa poleg tega še vmes ni tako zaspana, da bi takoj zaspala pol pa če jo pustim dalje mi p a ne gre ven s časom za večerni spanec. V glavne cel dan samo računam kdaj in kako dolgo bo spala in kaj bomo vmes delali.

rija: sem se nasmejala ob dogodivščinah Tila ob muziki. Manca je že od vsega začetka tak nora na muziko (pa midva nisma nekaj ekstra). Ob vsaki muziki začne z nogo in včasih tudi z roko dajeti takt. V soboto je pa ji stric igral harmoniko in ona je norela zraven. Nisem fotkala tega prizora, bi videli (slišali ne) kako je to zgledalo. Sedela je pri babici v naročju, stric je igral, ona brcala po taktu z nogami in zraven veselo grizla kost od goskine noge user posted image user posted image . Mir je imela pa le pol ure.

mmetka: a ti bi me pa kar za komisijo postavila?user posted image user posted image  Ma tort sem že tak res tolko spekla, da bi lahko slaščičarno odprla. Pa niso vse bile takšne kot sem si jih zamislila.
Ko imamo naslednjič srečanje obljubljam eno veliko torto za vse udeležence! A, velja?
Ja, kdaj pa bo to?
 popek, ti pa imaš srečo in prav je tako, da imaš tako pridna otroka.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
14.11.2006 12:46:19   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Tašonka, AjdaN in NR: pripravite seuser posted image user posted image  bo pestro!

Ti se le hecaj in smej,ja  user posted image user posted image . Vsaj jaz ne bom postala preveč otročja, ker mi je mož rekel, da sem slabše kot Maruša, sploh ko so v igri kocke user posted image user posted image . No bo treba počakat še na kakšno železnico al pa avtocesto, tam pa se mi bo tak mešalo user posted image .
Ej rija ne me obglavit, ni mi še ratalo prit do pošte. Zadnjič,ko sem šla po pumpico HVALA TI, sem pozabila naslov doma user posted image .......obljubim,da bo ta teden poslano.

No, da najprej lepo kulturno pozdravim...........DAN BEJBE

Mi uživamo še zadnje porodniške dneve, potem malo delat, pa upam,da kakšna bolniška, pa dopust,  no potem pa bo tak nova porodniška......no ja cajt pa res beži user posted image .

Čestike vsem, ki ste praznovali od zadnjega mojega javljanja user posted image user posted image , vsem za nove zobke, pa očitno dvema novima nosečkama user posted image user posted image . Glede na UZ bom julijka, plod je za 3 tedne zadaj, tak da bomo vidli na naslednjemu pregledu kaj in kako.

Liju želim ti čim lepšo vožnjo. Tudi mi smo pred kratkim nabavili tak avto in smo zeeelo zadovoljni user posted image , Maruša pa uživa v njem, ker ima zadaj kraljestvo user posted image .

Eno vprašanje. Moja bejba že par dni kašlja, sicer ne veliko ampak jo očitno nekaj jezi. Prej je kašljala kakšno urco po tistem ko je zaspala, zdej pa zjutraj ko se zbudi in dopoldne. Dajem ji žajbel in kamilice in se je že začela izkašljevat user posted image . Pozna mogoče katera še kakšen domač pripravek, ker nekak mi jo ni za vsako figico vlačit k dr. Papca normalno, dobre volje je itak skozi, vročine nima. Tudi diha normalno.

Ovčka midve sva imele pri 10 mesecih 9800g in 76 cm...sem skoraj pozabila, da si mi poslala ZS.

Maruša tudi papca vse, kar papcava midva. Predno se do konca skuha ji vzamem stran, potem pa še nama začinim in dosolim. Najrajši ima seveda meso, pa ni važno kakšno je, zelenjavne omake, kus kus, polento, krompir na 100 in en način........vglavnem ni da ni. Sem pa ji probala dati včeraj kislo zelje in ga nima rada,je kar špukala.

Hodi že tudi kar ok, seveda ob opori, vsak dan je tudi bolj stabilna. Najraje pa ima hojo kje po bregu navzgor. Obožuje predale s spodnjim perilom, tackanje po tv, mazanje po vratih pečice user posted image , vlečenje wc papirja iz rolice itd itd, včasih ji kar ne sledim več.

Še to...prihajajoči član naše familije, pa je atija takoooo takoooo omehčal, da se je odločil menjat službo user posted image user posted image user posted image user posted image . Sedaj smo bili zaradi njegove službe skupaj samo med vikendi, zdaj pa bomo vsaaak daanuser posted image . Moram priznat,da sem res vesela in srečna,kajti že 6 let takega življenja me počasi utruja. Še do konca leta, če bo vse posreči bo motal volan, potem pa konec user posted image user posted image .

Ja nič, to je to, spet sem zabluzla v orto, zdej pa grem kuhat, ker se bo naša razgrajačka počasi zbudila.

l.p.
I&M

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
14.11.2006 18:02:29   
XXYY
Dober večer!

Najprej ČESTITKE naši:

NEMSIS za rojstni dan. Veliko ZDRAVJA, VESELJA in SREČE ter da boš Klavdijo veliko ubogala user posted image  user posted image  user posted image  . Lepo praznuj user posted image  .

NR: škoda da mi nisi takrat sporočila, kolk je vaša Maruša težka in velika pri 9 mescu, k sem ti poslala sporočilo. Ampak, zdaj bom šele delala pri 12 mesecih oz. 1 letu ta seznamček. Takrat pa res ne POZABI user posted image  .

SPREHODI: midve morave iti kar VSAK DAN VEN. Tudi če je oblačno zunaj, morave iti ven. Ker če ne greve, je prava groza potem doma. Pol sve obe zelo sitni. Morave izkoristiti vsak dan ko ne dežuje zunaj. Tudi pozimi bove hodile vsak dan ven, sam da ne dežuje. Se bove malo bolje oblekle, pa  bo.

Tudi naša full rada pleše in zdaj je zraven začela tudi pet, včasih tudi med hojo poje. Tak, da se ji moram kar nasmejat in pol še jaz zraven nje pojem.

NR: kaj če bi dala Maruši kakšen sirup proti izkašljevanju za otroke in za pomiritev kašlja. To imajo v vsaki lekarni. Mislim, pa da je to SLEZOV SIRUP za otroke. Povprašaj malo v lekarnah.

Nč, grem malo še Laro pocartat, k je tam pri atiju pol pa gremo ajat.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
14.11.2006 18:20:00   
Anonimen
Čau punce! Mi kar zmanjkuje časa in energije zadnje čase.

Nemsis, Špela tudi razne linote večerja oz. sploh ne linote no, ampak te babylove kašice. Pa tudi pred spanjem obvezno flaša mleka, ker kašica na žlico je pred kopanjem, kakšne pol ure ali uro prej.

Puri, ful imaš lep avatar!user posted image

Rojstni dan - jaz sploh ne vem več, kaj in kako bomo. Sem včeraj izvedela, da moža sploh doma ne bo za njen RD, ker bo na terenu. Pa nasploh bo januarja in celo zimo komaj kaj doma.user posted image  Že naslednji mesec se mu začnejo tereni, ki trajajo do konca marca.

Rija, sej me je že zdej strah, kako pestro bo...user posted image

NR, fino, boš julijka kot jaz!user posted image

Čestitke vsem slavljenčkom za nazaj in naprej!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?