|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
11.11.2006 16:39:39   
alenkica
Srečica, dobrodošla nazaj, upam, da boš več pisala.

Ko smo že pri catanju. Naš je zadnji mesec ratal zelo crkljiv. Tako rad se stisne, ali pa dvigne rokice k tebi, češ dvigni me. To mi je tako lepo. Najbolj pa mi je bilo všeč, ko se je prvič zelo fajn stisnil k meni in me objel z obema rokicama.

Jure zanje čase zelo rad pleše na muziko od Romane. Začne tako mahat z rokami, kot da bo zletel. Pa obvezno na rokah mora bit, da se skupi vrtiva.
Pa akvarij je zdaj aktualen, stalno bi gledal naši dve ribici. user posted image

Ja, stolček je super, ga je že premikal po celi dnevni sobi. user posted image

Še vedno imamo 4 zobke, verjetno pa bo kmalu 5, ker se fuuuuul slini. Ne štejem koliko slinčkov na dan operem. user posted image

ČESTITKE VSEM, KI STE PRAZNOVALI ZADNJE DNI, VAS JE PREVEČ DA BI VAS NAŠTEVALA. user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep vikend vsem!!!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
11.11.2006 17:53:49   
rija
Joj, naš mali pa danes že tretjič spi.user posted image  Nekak je danes iz ritma.....Upam, da se ne bomo zopet do 10 matrali......

In cel dan ima mama sindrom: bolj ali manj cel dan sva sedela na tleh, zlagala kocke in vozila avte.....vmes pa jok, če sem si šla samo po kozarec vodeuser posted image

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
11.11.2006 18:44:04   
KatjaD
Rija - očitno je tak dan - Matic je danes tudi 3x spal, drugače pa samo 1-2x. Res pa, da smo bli skoraj celi dan na svežem savinjskem zraku, ki očitno utruja...

Smo pa danes uspeli za vse nazaj pridelat težav: najprej mu je zjutraj zdrsnilo, ko se je plazil in je zgrmel naravnost na zobe - ima tako natečeno ustnico, da je groza, pa iz dlesni je krvavel ravno pri zobku, me je ful zaskrbelo, ampak je zob hvala bogu cel. Potem je pa še popoldan udaril z glavo v rob stola in pridelal še na čelu ogromno buško user posted image user posted image user posted image ! Kolkr je bil do zdaj pazljiv, pa zdaj vse naenkrat...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
11.11.2006 19:38:43   
lumpy
Tinkamiška,
bravo za super prvo martinovo kosilo. Ko boš dobila recept za tortobi te pa še jaz prosila , če mi ga lahko pošlješ na ZS, ker tudi jaz razmišljam da bi jo sama spekla.
Glede zobkov pa ne se sekirat, saj ko se bo začelo, bodo pa kar en drugega ven tiščali. user posted image

Čim prej pozdravite vse buške in modrice, očitno bo to sedaj dnevno na sporedu user posted image .

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

Neposredna povezava do sporočila: 4154
11.11.2006 21:04:21   
tinkamiška
Hojla

toliko, da vam zaželim lahko nočuser posted image

Katja, da se buške čimprej zacelijo, zdej bojo res deležni raznih padcev in bušk, bogi miški, ampak ne moreš vedno preprečit tega, pa če se še tako trudiš...

Alenkica, tudi Iza je začela plesat in "pet" če pojež na lalala, ponavlja za namiuser posted image

Lumpy, bom oslala recept, ko ga dobimuser posted image

Zdej pa res ... lahko nočuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
12.11.2006 7:31:56   
Anonimen
Jutro

ANA IN NINO VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV

Tinkamiška tudi jaz bi te prosila za recept. Sama še ne vem, ali bom jaz pekla, ali babi ali pa mogoče Klavdijina krstna botra, ki je po poklicu kuharica in peče božanske stvari.
Glede zobkov pa se ne sekiraj. Bodo že prišli. Mi smo prva dva dobili šele pri 8 mesecih in od takrat imamo še vedno samo ta dva. Pa bomo kmalu že 10 mesecev stari. Sem mislila, da ko bodo prvi pogledali ven bo šlo hitreje. Jok brate nič hitreje ne gre.

Drugače pa je pri nas novo to, da Klavdija sedaj že par dni poskuša hoditi samo če je držiš za eno roko. Ti jo kar umakne, ko pa vidi da ne bo šlo več, pa hitro poišče tvojo roko.

No, se gremo sedaj previt, potem pa bo mami imela zajtrk.

se beremo

Neposredna povezava do sporočila: 4156
12.11.2006 9:01:40   
renan
dobro jutro!

za nama je spet nemirna noč. vladimir se je  zbujal, vstal  je pa že ob 6.50... včeraj je bilo že boljše in sem mislila, da bodo zdaj mirnejše noči. pa spet nič od tega. tinka, a je mogoče spet kakšen lunin vpliv ali kaj?

rija, danes se vidimo...

lepo nedeljo vsem in čim manj mačkov tistim, ki ste martinovale..meni je alkohol, odkar sem zanosila, čisto mimo..kozarec dobrega vina bi že popila, a kaj ko mi je redko kakšno dobro..

lp, renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
12.11.2006 9:30:42   
tinkamiška
Hoj!

Iza je spet stokala nekje od 5ih naprej, ob 6.30 sem ji dala stekleničko, potem je pa napol spala do 8.15, ponavadi spi do 9 ure. Ja sem šla pogledat in je danes prvi krajec, ki naj bi bil neugoden. Ampak jst mislim, da je pri Izi to pač ena fazauser posted image

Za recept od torte bom pa sporočila, ko ga dobim in mi boste potem pisale na ZS tiste, ki bi ga rade meleuser posted image

Glede zobkov, mi bi blo drugače vseeno, samo je zdej eno obdboje, ko Iza ne spi in jst močno upam, da bojo zboki, pa ni nič videt, poleg tega, pa si tišči razne kose hrane v usta, a jih n emore jest, ker jih še ne more grizt in se mi smili zaradi tega.

Kaj kej kuhate svojim malčkom? Jst sem že čisto brez idej. Mi jemo naprimer špinačo in krompir, razne juhice, riž in omako iz bučk ali kakšne druge zelenjave(kako pripravljate omake?) Od mesa je piščanca tudi kakšen telečji golaž, za zajtrk je tudi piščančjo pašteto(Njami) Polento, tudi palačinke smo že poskusili. Dejte kej napisat, da dobim kakšno idejo

Lepo se mejte in se beremo

Tinka

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
12.11.2006 9:44:44   
Anonimen
Jaz sem tako crknjena zadnje dni, da ful nimam energije pisat. Preberem še, napisat se mi pa več ne da. Ampak danes pa moram rečt - BRAVO OVČKA ZA SEZNAM user posted image , res si faca, kako si ga lepo uredila. Madonca, ugotavljam, da je Špela druga oz. tretja od zadaj po višini in teži. Kak drobižek, pa tako velika je bila, ko se je rodila.

Neposredna povezava do sporočila: 4159
12.11.2006 9:50:49   
lonja
Helou,

Tinkamiška, midve z Ajdo sedaj pri hrani skoraj več ne kuhava posebej. Včeraj je z nami jedla praktično vse, govejo juho, goveje zrezke, res da so bili zrezani čist na drobne koščke, krompirček, pa še malo štrudla je dobila za probat. Čist vse je z užitkom pojedla. Sicer pa kuham velikokrat zelenjavne juhice, pa ravioli so ji bili zakon, pa lasagna, skratka čist po nama se je vrgla, italjanska kuhinja ji je mnjami. V petek pa je jedla tudi golaž in polento. Skratka, to kar skuhaš za vaju, ji daj po malem za probat. Edini mali problem so res ti vaši nagajivi zobki, ki nočejo ven. Pa sej bo tudi ta faza kmal za vami in Iza bo začela lepo grizljati.

Ja pa res, da tudi pri nas ne gre vse brez težav. Ker ga je Ajda kak mesec nazaj začela full sračkati ponoči, to je z zbujanjem na kakšno uro in potem dojenjem, sem bila kot tank. V mislih sem imela seveda tudi to, da se nastop moje službe bliža. In sva začeli z nočnimi ''terapijami''. Ker božanje in prigovarjanje ni nič pomagalo, padla je le v še hujši jok, sva jo ta teden prvič, v ponedeljek pustila jokat. Stala je v posteljici, full jokala in naju gledala čez rob posteljice. Meni je blo tolk hudo, da sem se pokrila s koutrom in spodaj jokala tudi sama. Ajdin jokec je trajal 46 minut. Pol je zaspala in sva se do jutra dojili le enkrat.

No, zdej je mimo šest dni in danes ponoči je Ajda jokala le še kakšno minuto. Sem se pa jaz zbujala na kakšno uro, so me full dojke bolele. No, ob štirih zjutraj sva se podojili in potem je spet lepo spala do osmih.

Drug teden namreč začneva z varstvom, uvajali se bova 14 dni, potem pa grem tudi sama v službo user posted image user posted image user posted image .

Renan, Rija, danes fajn čvekajta, pa da ne bosta dežja priklicali.

SLAVLJENČKI VSE NAJBOLJŠE!!!!

lonja user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4160
12.11.2006 9:54:19   
rija
Dan....

mi pa zopet spimo že prvo turouser posted image  Je tak fertig, da si kar na parket vleže.....in to verjetno pomeni, da bomo danes zopet 3x spali user posted image  kot včeraj, potem pa je bil auf do 10 zvečeruser posted image

Tinka: kaj jemouser posted image  Pa Til je vse tisto, kar jemo mi. Nič več ne kompliciramo. Nam je tudi zdaj P svetovala, da naj je vse. Razen seveda ene 3 ali 4 "prepovedanih" živil. Vse kar je, pač malo manj začinimo. Kar pa je v končni fazi dobro tudi za nas.

Renan: superuser posted image  okrog štirih user posted image

Zdaj pa mi povejte nekaj: a ste še vedno toliko zunaj z user posted image ?

Midva sva zelo, zelo malo zunaj. Veliko manj, kot pa ko je bil manjši. V vozičku sploh ne zdrži dolgo, nosit ga ne morem in ne mislim.....potem pa se pač igrava doma. Se mi zdi, da se doma itak najboljše počuti in ne kaže niti nobene potrebe in zanimanja, da gre ven user posted image  kar mi je seveda čudno, ko berem, da so nekateri sitni, če ne grejo ven. Pa sva bila prej dobesedno cele dneve zunaj: spala, jedla.....
Mogoče je to, da se doma pač lahko plazi in svobodno gibljeuser posted image  Jaz druge razlage nimam.....

Kako pa je pri vas?

Torta: jaz je ne bom pekla niti pod točko razno, ker sem totalni antitalent za peko user posted image  Kuham še kar dobro, peka....pa je res user posted image  Bom kar eno naročila v eni super slaščičarni.....sicer ne bo v neki otroški obliki, bo pa ziher v 5 minutah cela zmanjkala. Itak mali še pri tej starosti ne vejo za kaj se gre.
Edino balone bom dala s helijem napihnit, ker te pa obožavauser posted image

Lonja: priletiteuser posted image user posted image  bo na koncu še točauser posted image user posted image   ker pri nas že itak DEŽUJEuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4161
12.11.2006 10:54:40   
KatjaD
Rija - najprej hvala za pumpico... Denar sem dala včeraj na pošto, ker je bla v petek takšna gužva, da Matic ni zdržal...
Potem pa še sprehodi. Midva sva še vedno vsaj 2-3 ure na dan zunaj. Vzamem Matica, pa psa in gremo na ljubljansko barje ali v Tivoli,... šetkat. Malo je v vozičku, malo hodi, pa spet v vozičku, pa nekako preguramo te sprehode. Včasih pa tudi po kakšnem čudežu zsapi v vozičku, potem je pa sploh prijetno bit dolgo zunaj. Samo oblečenega imam toliko bolj, pa deke na vozičku spodaj in zgoraj. Drugače pa še vedno uživa zunaj, sploh če zavijeva kam na kakšno otroško igrišče, da lahko pačka po pesku, se gunca,... - od tam ga pa komaj domov spravim.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
12.11.2006 12:25:40   
renan
rija, velja ok. 16.00...

tinkamiška: mi jemo večino stvari skupaj. zadnjič so bile npr. zeljeve krpice njami. danes bomo pa imeli osliča in krompir ter bučke na olivnem olju in česnu...

lp, renan

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
12.11.2006 17:16:08   
petra81
Rija; Tami sicer ni januarčica ampak februarčica, pa sva tudi midve veliko doma, ker ne zdrži veliko časa v vozičku, pa nosit je tudi jaz ne mislim!! Ona se mora plazit, pa hodit ob opori in je grozno tečna v vozičku, edino v nahrbtniku zdrži več časa, ampak tam je pa moj hrbet na udaru!! Tako, da smo kar lepo doma, pa na kakšnem obisku, pa pri tašči, pa sej gre nekako! Bo boljše spomladi, ko bojo že shodili!

No, lep pozdrav, pa brez zamere, ker vpadam v vašo temo, ampak vas kar redno berem!

Petra in Tami

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
12.11.2006 18:41:27   
tinkamiška
Hoj

Sem prebrala kaj ste napisale o prehranjevanju...pa jst bi ji tudi rada dala vse kar midva jeva, ampak določene stvari n epridejo v poštev, ker pač nima nobenega zobka in enostavno noče jest. Recimo zelje, je pretrdo in ga ne more z dlesnimi zgrizt, tudi, če ji ga narežem na majhne koščke se ji upira. Riž še nekako je, ampak mora bit nujno zraven kakšna omaka, da ji gre lažje dol. Tako sem prisiljena kuhat bolj lahko hrano in zelenjavo, ki se lepo razkuha, da jo lahko poje.

Jutri bom nardila špinačo in krompir, to obožuje, zraven pa dobi še rumenjak. Pojutrišnjem bom pa poskusila z joto. Bomo vidli kako ji bo šlo dol. Hm zdej sem se spomnila še na čufte al pa filano papriko, to bi tudi šlouser posted image

Lonja, lazanjo bi pa Iza verjento tudi jedla, bom poskusilauser posted image Držim pesti za vas glede spanja. Pri nas je za že super spala, zdej ga pa sračka kot na začetku, ko sva se začeli odvajat od dojenja, jst res upam, da bojo zobki...

No če ma katera kak predlog prosim naj mi ga napiše, bom zelo hvaležna!user posted image

Petra ti se kar pogovarjaj z nami, nam je prav fino, če se kdaj še katera vklopiuser posted image

Rija, midve bi bile kar dosti zunaj, ker se Iza še vedno rada vozi v vozičku, ampak zdej ma take čudne glede spanja( v vozičku ne spi niti pod razno) in v bistvu zamudiva sonček. Mogoče ga uloviva še tam med 15 in 16 uro, potem se pa prav fino shladi in lepo šibava proti domu. Poleti sva bli pa še ob 19 lepo zunaj...

Glede torte: jst bom spekla čisto navadno obliko, čokoladno z višnjevo filo, ampak je res dobra. Bom pa na vrh dala kakšne čokoladne bonbončke ali kaj podobnega, da bo zgledala malo bolj fensišmensiuser posted image Sem si pa že ne vemkdaj obljubila, da bom svojemu otročku sama spekla torto, ker je jst skoraj nikoli nisem melauser posted image Pa ne vem pravzaprav zakaj, smo vedno praznovali rojstni dan, ampak torto je pa mami kupla kr v kosih. No jst bom pa Izi spekla celo tortouser posted image

Taši, ti nas kr beri, sam, da si z namiuser posted image

Ana in Nino vse najnaj!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vas še pridem prebrat...

LP,
Tinka

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
12.11.2006 19:39:23   
Anonimen
Živjo puce!

Sem si vzela malo časa za vas.

Pri nas je ornk akcija.
Lara bi samo hodila in hodila in hodila ,....
Če pa ji ne ustrežeš pa vstane ob prvi opori in bi šla kar sama, in po parih korakih seveda ji zmanka tal. To pa seveda počne tudi če nisi zraven user posted image Sedaj že naredi do kakšnih deset korakov. Skoz jo moram imeti na očeh, če ne hitro naredi kakšno neumnost.

Kaj znamo:user posted image
- dati roko za dober dan
- dvigniti roko za živjo
- dvigniti obe roki za kako smo veliki
- kobaca po vseh štirih
- vstane ob vsaki opori (ene dvakrat ji je ratalo celo sami vstati, brez opore)
- naredi že nekaj korakov sama (okrog 10)
- zelo rada se vozi s kolesom
- poje celo olupljeno jabolko in to s takim užitkom, da če ji ga vzameš, začne jokat kot nora
- drugače pa je vse, kosilo pa vedno z nami je
- razume že besedico ne, ampak ji ne zaleže, potem še raje počne kar ne sme
- porajta že risanke na televiziji, in gleda čisto nepremično
- rada se crkla
Sigurno je še kaj, pa se trenutno ne spomnim.

Zunaj je Lara v kolesu, v vozičku noče biti.

Tinkamiška glede zob se sploh ne sekiraj, tudi pri enem letu lahko prudejo šele prvi, bodo pa zato hitreje prišli en za drugim ven.

Ovčka bravo za seznam.

Sem zasledila, da nekatere že razmišljate za prvi rojstni dan.
Pri nas verjetno bomo praznovali v dveh delih. Enkrat v gostilni na kosilu (moji in njegovi starši, ter botr in botra) - doma jih tolk nimam kam dat, enkrat pa doma za prijetelje. Za v gostilno bom kupila torto, za doma jo bom pa sama naredila.

Neposredna povezava do sporočila: 4166
12.11.2006 20:10:16   
mayflower
Lumpy: Kar se tiče naših madežev, mamo konc mesca pregled pri dermatologu v Ljubljani. Tako, da bom takrat napisala kako je stanje. Mislim, da zaenkrat nima novih madežev. Smo pa imeli ultrazvok trebuha, k je bil v reduuser posted image user posted image user posted image Zdej težko pričakujem ta pregled, skrbi me samo, da ne bo glih snežilo- možek gre na službeno potovanje, jst pa že par let nisem vozila po snegu, pa še tiste Rebrnice so ob sneženju kar zoprne...

Tinkamiška: Mi imamo sicer že nekaj časa 8 zobkov, pa jih šele zadnje čase tamali bolj uporablja. Tako, da mu počasi dajem v koških meska, pa tud kuhano zelenjavo. Za grickat pa kak piškot od Hippa al pa košček kruha oz. jabolko.

Spanje: pr nas so zelo veliki problemi zadnje cajte. Tamali zvečer noče iti spat. Včeri npr. je ob pol polnoči še razgrajal: z dragim sva zehala na vse pretege, tamali pa se smejal 100 na uro. Ni blo druge, ko ga dat v postlco, kjer je 20 minut tulil ko zmešan. No, k sem ga primla v naročje pa je v 5 sekundah zaspal (prej pa sva ga enih 10x probala uspavat). Enako čez dan sploh noče zaspat in v naročju kar "deska" rata. Šele ko je prou fejst zmatran zaspi....

Bomo vidli, kako bo danes...

Dojenje
: Katere še dojite in kolko časa še mislite vztrajat? Jst mam tega dojenja počasi čez glavo. sej zvečer mi ni problema ga dojit, sam ta nočni cirkus...

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
12.11.2006 20:53:26   
lonja
Mayflower, jaz bom Ajdo dojila še zvečer in verjetno zjutraj pred odhodom v vrtec. Nočno dojenje, ki je bilo zadnje čase skoraj vsako uro ukinjamo zdej dober teden. Kar dobro nam gre, zdej se spet dojiva le enkrat oz.maximalno dvakrat na noč. Se mi pa zdi, da Ajdo na splošno dojenje kar pomaga oziroma jo ščiti pred raznimi nahodnimi obolenji, pač dobiva imunost od mene. Naj uživa, saj zaenkrat to tudi meni ni prehuda obremenitev.

Lahko noč

lonja user posted image

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
12.11.2006 21:18:36   
renan
nimam nič pametnega povedat danes, zato bom le prilepila dve fotografiji z današnjega mini srečanja tila in vladimirja:

tu se bašeta:

user posted image

in tu ugotavljata, kam je izginila slika:

user posted image

rija prilepi še ti, če imaš katero fajn. jaz nisem nič pametnega poslikalauser posted image  drugič vzamem fotografa s sabo...

lahko noč,
renan

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
12.11.2006 21:29:00   
liju
Oj, oj!
Končno mi je uspelo prit malo na RR!
Najprej hvala za čestitke ob naši mesečnici. Kako hitro čas beži, kar groza me je, da grem kmalu delat!
Danes pa je naš user posted image v varstvu user posted image . Imama z user posted image jutri zjutraj zgodaj opravke, saj smo kupili avtouser posted image in se mi zdi škoda, da ga mučimo po tem mrzlem jutru z bujenjem. Upam, da bom jutri čim prej šla po njega, ampak vem da žal ne bo hitro mogoče!

Drugače pa nič kaj novega, imamo še vedno samo en zobek user posted image , vragolije pa so sigurno vsak dan nove in stare, ki še niso zlaufane!user posted image user posted image

Glede hrane je ena spraševalauser posted image , da ni več idej. Naš user posted image je vse kar jemo mi, tak da jaz se ne rabim ubadat z tem, kaj naj mu skuham, da ne bo istega okusa.user posted image

Nič babike, se grem malo še user posted image posvečat.user posted image user posted image Saj veste kaki so moški, radi se razvajajo, ker na žalost ni več toliko časa za njih je pol user posted image . user posted image user posted image user posted image

Rija:Si poslala? Da vem, da grem dvignit na domačijo user posted image

Lahko noč!

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
12.11.2006 21:46:53   
LE&TA
Sam tolko da se javim, nas še vedno dajejo zobki in vsako noč jočemo, Zdej ma že obe zgornji enki zuni (skupaj 4 zobke), pa se mi zdi da bojo tud dvojke, ne vem ker ne pusti pogledat.

V službi je pa kr fajn, mi paše sprememba okolja in polno ljudi in otrok. Zdej pa bio tud jst kako idejo za voščilnice, če mate kej enostavnega tko da bi z otroci delala v šoli. Lahko mi tud sam malo opišete ni treba fotk gor lepit, razen če ste pri volji to nardit.user posted image

Slavljenčki pa VSE NAJ NAJ!!

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
12.11.2006 22:26:10   
rija
Renan: tudi jaz nimam nekih fotk, očitno je bilo preveč dela z našima divjakomauser posted image

naša dva žejna junaka
user posted image

njami, glej potica
user posted image

til napada vladimirja....
user posted image
No, mala dva sta se kar ujela, vendar od kave v miru ni bilo kaj prida user posted image user posted image user posted image  Mogoče pa je vseeno boljša ideja kak lokak, pa da ju privežešuser posted image

Mala dva sta prava navihančka.

Til pa še očitno med spanjem podoživlja današnje zabavanje, saj se skoz nekaj premetava in zbuja.....in očitno pogreša družbouser posted image

Edino kar sem danes zaključila je to, da si v bližnji prihodnosti ne morem privoščiti še enega otroka. Potem pa bom itak že prestarauser posted image  

Tašonka, AjdaN in NR: pripravite seuser posted image user posted image  bo pestro!

Liju: seveda sem poslala, a še nisi dobilauser posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
12.11.2006 23:02:59   
bobika
Prebrala vse, sedaj pa po spominu nazaj!

Najprej pa še čestitke NINO in ANA!!!
VSE NAJBOLJŠE!

OVČKA user posted image  super seznam si naredila! HVALA!!!
srečica in lumpy sem vesela vsakaga vajinega javljanja. Kar javita se še kkaj bolj pogosto!
Matic pa se naj čimprej pozdravi!

Torta: bom pekla sama user posted image  Moram pa še obliko pogruntati. Trenutno za mojo malo nimam ideja. Za druge pa vedno kaj najdem. Saj bo, je še čas. Za okus, pa se še nisem odločila, verjetno bo pa pol čoko, pol pa sadne.
praznovanje: je še velik vprašaj kje, kdaj in kako?
Zobki:Tinkamiška Manca jih še tudi nima. Noben še ni prikukal ven, pa že tudi full čakamo nanj. Čez teden dni bo stara 10 mesecev, pa še nič user posted image . Muči jo pa že tudi zelo fejst.
Hrana: Manca je vse z nami, pa čeprav je brez zobkov. Vse tako lepoprežveči in ji skoraj nič ne dela problemov. Jaz ji meso narežem na drobne koščke in ona jih brez problemov poje. Tudi zelje je v soboto jedla brez problemov. Pa še zelo ji je bilo dobro. Hrano, ki je ne more zgristi (zelje, testenine, mlince,...) ji z vilico malo zmečkam in brez problema je. Sedaj je še kruh začela jesti tako, da ga vstran odgrizne. Je pri meni videla kako jem in je tako hotela. Sem ji ponudila in je s takim veseljem odgriznila.
Sprehodi: pri nas jih cel teden ni bilo user posted image . Drugače pa tudi mi lovimo uro. Saj Manca bedi dve uri in pol je že zaspana. Vmes še more nekaj pojesti, se previti in čas mine kot bi pihnil. Zunaj pa le redko zaspi.

Til in Vladimir, sta pa uživala, kajne user posted image  Super user posted image  Tudi mi2 z liju sma zanič samo najina navihanca gledale in še prav pogovarjati se nisma mogli user posted image

JanjaE dobrodošla po dolgem času!
liju, varno vožnjo !!! Sedaj se bosta pa lahko večkrat pripeljala k nama!user posted image
LE&ta za voščilnice trenutno nimam idej, mogoče kak drug dan. Koliko so pa stari otroci in iz katerih materialov bi delali?
Tukaj je en link voščilnic, morda najdeš kakšno idejo:
http://skrinjicaswap.moj-album.com/album/1527581/

rija: upam, da se Til umiri in vredu trdno zaspi in spi celo noč!
Glede otrok pa je prava kriza. Mi smo bili danes na rojstnem dnevu moje krščeke. Bilo je kar nekaj otrok. Vsaka mamica je večino čas a morala posvetiti svojim otrokom. Starost otrok je pa bila od 6t , 10 mesecev, 2x dve leti, 6, let, 2x 10 let - ta dva sta bila še najmajn odvisna od staršev.
Naporno. Vsaj Manca se je zabavala.

Drugače pa smo se mi začei zbujati okoli pol osmih user posted image . Najinega dolgega spanja je očitno konec. Jaz pa še tako rada pospim malo dalje. Podnevi pa ima tudi čisto zmešan ritem spanja. Spi tudi po tri x čez dan, zanič je celo 4x.

Sedaj je že kar zdrava. Ji p aše vedno zelo hrope. Jutri imama zadnji dan ene terapije. Potem pa še zaščito tr mesece. So ji pomagale vaše dobre želje user posted image

Joj kakšno klobaso sem napisala. Lepo in mirno nočko.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
12.11.2006 23:26:10   
mmetka
halo!

Da vas še jaz malo pozdravim po dolgem času. Prebrala sem vas bolj površno, zato bom verjetno sto stvari pozabila napisat.

tinkamiška- mi smo še tudi brez zobkov, vendar našemu user posted image to ne predstavlja velikega problema pri hrani. Vse z dlesnimi tako lepo zgrize, da si včasih mislim, da sploh ne rabi zobkov user posted image . Ima pa neko foro, da raje je koščke. Če se mu pa kaki košček zdi prevelik za "zgrist", pa ga lepo izpljune. In srečo imam, da ni ravno zbirčen pri hrani in je skoraj vse, kar mu damo. Pa da te malo pomirim, meni se tudi včasih meša, ko nevem kaj bi kuhala.user posted image

til in vladimir- vidim, da sta maximalno uživala!user posted image

liju- user posted image za avto! Kaj ste pa kupili?

mayflower- Držim pesti za pregled in bravo za ultrazvok!

rija- Tijan se tudi ne vozi rad v vozičku. Vendar ga jaz še vedno "gušim" s sprehodi, ker je meni tak fajn zunaj na zraku. Vzdrži največ kako urco, pa še to mora bit res dobre volje. Včasih pa je drenje že takoj ko stopiva iz bloka in se ustavljam vsakih sto metrov in mu dajem dudo, pa čaj, pa kako igračko v roko... in kmalu obupam in greva domov.

torto bi pa jaz tudi sama pekla, če bom le imela čas. Sem včasih že znala kako dobro torto naredit...user posted image Praznovanje rojstnega dneva bomo pa mi verjetno naredili v enem gasilskem domu. Saj vem, da se sliši butasto, pa vendar... Tam sta dva prostora, v enem bomo naredili igralnico za naše otrokece, v drugem pa se bomo starši vdajali alkoholu. user posted image user posted image user posted image

srečicauser posted image da si se uspela malo javit.user posted image Smo te pogrešali.

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
13.11.2006 7:56:59   
Anonimen
TIJAN VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV

Šibam sedaj za zajtrk in še malce pospravit. Se oglasim kasneje.

(odgovor članu mmetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Čudovit način, da otroku poveste resnico o...
Otrok je star sedem let in postaja vedno bolj sumničav glede Miklavža, Dedka Mraza, Božička. Zastavlja veliko vprašanj, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?