tinkamiška
|
Hoj Sem prebrala kaj ste napisale o prehranjevanju...pa jst bi ji tudi rada dala vse kar midva jeva, ampak določene stvari n epridejo v poštev, ker pač nima nobenega zobka in enostavno noče jest. Recimo zelje, je pretrdo in ga ne more z dlesnimi zgrizt, tudi, če ji ga narežem na majhne koščke se ji upira. Riž še nekako je, ampak mora bit nujno zraven kakšna omaka, da ji gre lažje dol. Tako sem prisiljena kuhat bolj lahko hrano in zelenjavo, ki se lepo razkuha, da jo lahko poje. Jutri bom nardila špinačo in krompir, to obožuje, zraven pa dobi še rumenjak. Pojutrišnjem bom pa poskusila z joto. Bomo vidli kako ji bo šlo dol. Hm zdej sem se spomnila še na čufte al pa filano papriko, to bi tudi šlo Lonja, lazanjo bi pa Iza verjento tudi jedla, bom poskusila Držim pesti za vas glede spanja. Pri nas je za že super spala, zdej ga pa sračka kot na začetku, ko sva se začeli odvajat od dojenja, jst res upam, da bojo zobki... No če ma katera kak predlog prosim naj mi ga napiše, bom zelo hvaležna! Petra ti se kar pogovarjaj z nami, nam je prav fino, če se kdaj še katera vklopi Rija, midve bi bile kar dosti zunaj, ker se Iza še vedno rada vozi v vozičku, ampak zdej ma take čudne glede spanja( v vozičku ne spi niti pod razno) in v bistvu zamudiva sonček. Mogoče ga uloviva še tam med 15 in 16 uro, potem se pa prav fino shladi in lepo šibava proti domu. Poleti sva bli pa še ob 19 lepo zunaj... Glede torte: jst bom spekla čisto navadno obliko, čokoladno z višnjevo filo, ampak je res dobra. Bom pa na vrh dala kakšne čokoladne bonbončke ali kaj podobnega, da bo zgledala malo bolj fensišmensi Sem si pa že ne vemkdaj obljubila, da bom svojemu otročku sama spekla torto, ker je jst skoraj nikoli nisem mela Pa ne vem pravzaprav zakaj, smo vedno praznovali rojstni dan, ampak torto je pa mami kupla kr v kosih. No jst bom pa Izi spekla celo torto Taši, ti nas kr beri, sam, da si z nami Ana in Nino vse najnaj!!! Vas še pridem prebrat... LP, Tinka