|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
25.6.2006 21:49:50   
rija
LE&TA piščančje meso samo skuham, pa čisto, čisto malo posolim....neslanega ni spravo do trebuščka...user posted image user posted image

Tale naš mali fakin bi najraje z nami jedel: sem mu dala en špaget - mljask, sem mu dala danes rob od pice - mljask, vanilijev puding - mljask, baby piškot - mljask. sladoled - mljask.....seveda mu dam to samo za probat, ne celih porcijuser posted image user posted image  samo da vidim, če mu bo šlo kaj na bruhanje, kot recimo pri zelenjavi, rižu, pripravljenim na zanj primeren način.....

Drugače pa smo se mi danes kopali v toplicah, mali pa je užival zopet 500 na uro....čofota po vodi ko zmešan....danes sem ga probala tunkat pod vodo, pa falotek tudi v tem uživa....je bil sicer malo presenečen, potem pa zopet glasen smeh...očitno imam pravega povodnega možička....user posted image user posted image

Ven na sprehod pa gremo po 6 uri, pa tja do osmih, potem pa je že tako utrujen, da ni več za zdržat....

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 276
25.6.2006 22:18:55   
Anonimen
Mi smo bili pa danes cel dan na pikniku in je bilo super! Sicer ful vroče, ampak smo naše dojenčke hladili v bazenčku, da ni bilo prehudo. Mamico je opeklo, ko je rabutala prijateljičine češnje, murvo, robide in jagode user posted image , ampak me bo zlati možek potem z aloe vero namazal.

Aja, sicer smo pa v taki vročini kar doma. Na hitrco skočimo ven en krog narest tudi čez dan, ker je treba user posted image  ven peljat, to je pa vse. Čeprav imamo tudi v stanovanju ful vroče, skoz med 27 in 28 stopinj, kar ni dosti boje kot zunaj. Švicamo ko pujsi.user posted image

In ko smo že pri sosedih... sem se že včeraj razpisala. Ampak kaj so mi pa dans naredli! Zalili so mi balkon in še perilo, ki se je sušilo na njem.user posted image Btw, je bilo že suho, samo men se ga še ni dal pobrat, ker smo malo prej nazaj pršli. Je šel sosed svoje rože zalivat, pa slišim jaz, da nekaj curi po našem balkonu, grem pogledat ven, pa se jim ni ratal potuhnit, sem bla prehitra, in najdem celo poplavo na balkonu in še cunje zalite. Ma sej mi gre na smeh, kaj pa naj.user posted image  Imajo pri sosedih zdaj ful slabo vest. So še telefoniral, da so se še enkrat opravičli.user posted image

VSE NAJBOLJŠE IZI ZA 6 MESECEV!!! user posted image

(odgovor članu mayflower)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
25.6.2006 22:24:07   
LE&TA
Mayflower, jst dajem moji pupi že kakteden en gosti obrok namesto mlekca, je pa ratalo čist slučajno en dan s krompirjem in bučkami, sm mal preveč skuhala in je ful pojedla pol ji pa nisem dala nič mleka, in sm tko nadaljevala. Zdej sm ji kuhala krompir z dodatki, jutri bom pa probala riž z bučko. Vedno ji malo solim, pa malo masla dam, včasih tudi malo Aptamila!
Na dopustu bom pa verjetno kak frutek, pa riževo kašico, ne bom mela kje kuhat,ampak 4 dni bomo pa zdržali tudi s Frutkom in mlekom.

Mi smo pa skor cel dan zunaj, zjutraj gremo na sprehod okrog 9h, pol smo na vrtu (mamo fajn senco od breze), razen ko je zaspana jo nesem u pojstlco u sobo, da lepše spi, po 18h pa spet sprehod, ob 21h pa sam še pade u komo do 7h zjutraj!

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 278
25.6.2006 22:27:15   
LE&TA
IZA čestitke, gremo hitro za tabo!!user posted image  

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 279
26.6.2006 7:51:31   
ajdaN
Madona punce! 3 dni me ni, pa vas komej preberemuser posted image .

Sej sploh ne vem kje nej začnem pisat k ste se takooooooo razpisale.

No v glavnem čez taščo ne bom nč šimfala. Moja je pa uredu user posted image . Edin od začetka je bila mal preveč vsiljiva in največje veselje ji je blo gledat kako jaz malega dojimuser posted image . Ampak je potem moj naredu red. Pa včasih mi gre na živce, ker živimo skupaj in ne morem bit z malim dopoldne v miru doma, ker takoj visi na telefonu, kdaj ga lahko vidi. Pa bo že nekak.

Mi imamo tudi enega malega živčka ki ne bi bil niti sekunde pri miru. Kar miga, brca se zvija. Največje veselje mu je pa dvigovat ritko in postavljanje na noge.

Ponoči je naš oblečen samo v kratek bodi, pa spi pri odprtem oknu. Tiste ki imate klimo razumem, da jih bolj napravite, drugače pa po mojem ni treba. Pa pri nas ima še obrobo okrgo postelje in ni šans da mu kje notri piha.

Sosedje so tudi uredu. Se ni za pritoževat. Edino zadnjič je ena soseda od pol devetih do malo čez devet zvečer kosila travouser posted image . Naš mali pa ob osmih že spal. Pa ne bi rekla v tejle vročini, ampak takrat je bilo čez dan enih 20 stopinj, tako da bi to lahko takrat naredila.

Ena je spraševala za pleničke za v bazen. Pri nas imamo une iz DM-a pa tele Sparove. Pa nobene niso bohvekaj. Moram še pamperske sprobat.

Mayflower vidim da ti ne bo treba nehat dojit. Super! Verjamem da si vesela.

Aja še za seznam. Midva se sicer dojiva, ampak zvečer dobi še flašo Aptamila2.

Drugače pa hrana. Pri nas ima že en gosti obrok in sicer kosilo - je pa zelenjavo na 100 in 1 način. Poje pa nekje od 180-200 ml tega. Drugače pa hranjenje zgleda takole: med 4-6 se dojiva, gre nazaj spat. Okrog 9, 9.30 se doji pa čez poje sadje kolikor ga hoče (cca. 100 ml), okrog 13 ima kosilo, potem okrog 5 se doji, pa čez poje še cca 80-100ml mlečne kašice (na žlico), malo pred osmo pa dojenje+flaša pa gremo ležat. Če je pa huuuuudaaaaa lakota je pa dopoldne ali popoldne vmes še en obrok samega dojenja. Tako da ima nekje 5-6 obrokov dnevno. Kar je proti včasih ko jih je bilo še enkrat toliko, amerika!

Drugače smo bili pa cel vikend v Prlekiji - vroče za crknt, komarjev na tisoče. Noge imam takooooo pogrižene kot še v življenju ne. Mali je pa brez enega samega pika. Itak imam mrežo za čez voziček pa za čez posteljico, pa še komarčniki so na oknu, tako da mu nima kaj bit.

V soboto smo šli v Banovce sprobat fredov obroč. Je mali plaval 2x po 20 minutk in bil ves blažen. Edino za gor in dol dajat je malo smotano, ker ga drajsa po koži. Ampak drugače pa super.

A ima katera letno prevleko za lupinico oz. avtosedež? Pri nas je ves moker po hrbtu in resno razmišljam da bi jo kupila. Ampak za tele 2 meseca ne vem če se splača, sploh če je to nekaj bolj tko-tko. Če deluje pa ni problema. Itak pa kr nekako še upam, da nama bo uspel napraskat skupej denar za en rabljen avto s klimouser posted image . Mogoče pa v sredo na lotu zadanemuser posted image . Edin vplačat morm še it.

No tako mali si že prepeva v posteljici tako da mu še malo vrtiljak prižgem, da bo še ene 20 minutk miru.

< Sporočilo je popravil ajdaN -- 26.6.2006 7:56:19 >

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 280
26.6.2006 8:55:25   
Anonimen
Punce hvala za nasvet. Sem imela Laro ponoči v kratkih rokavih, pa je bla čiz ledeno mrzla. Tko da sploh ne vem kaj naj naredim. Bom še probala zvečer shladiti z ventilatorjem.
Je pa bila Lara včeraj popoldne nagec. Je blo tok vroče notri, da še nikoli tako. Sem ji dala samo hlačno plenico na rito, pa sta se z očitom prevračala po kavču. Levo - desno, naprej-nazaj, je tak živc tud dve sekundi ni pri miru. Tud ko je more vse videt, slišat, z rokam pa tako tovče po flaši, mi jo je že ene dvakrat zbila iz rok.
No mi pa smo prejšen teden tudi začeli z uvajanjem hrane. Zdaj smo še na rižeku in pa na jabolčnem soku razrečenim z vodo za odžejat.

Koliko pa naj bi dojenčki spili tekočine, naša ne mara kaj dosti piti, včasih ji dam za pit vodo pa samo malo adaptiranega mleka not, tok da je okus po mleku. Kajti soka ali vode, sploh noče pit, okrog 60ml na dan ji spravim pa še to samo po žlički.user posted image

Dali28 a ni za hoduljico kot prvo še mal prekmalu. Kot druga pa hoduljice ne priporočajo ne pediatri ne ortopedi, skratka noben zdravnik. Poleg tega da je nevarna, tudi pušča lahko razne poškodbe - kriva hrbtenica, krive noge, hoja po prstih. Vem pa tudi za dva primera, ko sta se dojenčka zapeljala po stopnicah dol, na srečo ni bilo nobenemu nič.

ajdaN jaz dam Lari v lupinico kar pleničko, pa je boljš.

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
26.6.2006 9:26:36   
meta22
hojla čvekice!

packe, me nobena ni nevem kako pogrešala, jaz pa z vročino v vročini boga ležim že celi teden lepo v pojstli. (no, kolko sem lahko, ker sem z user posted image  sama doma-večina- blagor mamam) ja , se je na mene prilimal en virus, ki sem se ga komaj danes dokončno znebilauser posted image user posted image user posted image . blo je pa za **** v tej vročini sem se valala z razbolelo, vročo bučo po pojstli. še dobro da je val bil kar dobre volje, pa mi ni preveč tečnaril.

ste pa tolk napisale, da se mi do sedaj ni dalo brat za nazaj. bom nadoknadla, pa kakšno rekla zraven.

me pa zanima kako merite kašice v ml, a ko zmelete vse skupaj v flaško fliknete da vidite kolko je tega? aja, pa kolko bi naj user posted image  pojedli, da lahko štejem kot en obrok brez mleka? meni je namreč posledično visoki vročini začelo mleko ugašat, tako da ga ima -mojega- samo še za zjutraj in zvečer. ostalo moramo sedaj nadoknaditi vse z prilagojenim mlekom in gosto hranouser posted image . tako da: mi se še dojimo samo polovično!!!

lp
meta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 282
26.6.2006 10:04:06   
*hana*
Oj,

Hana že tolče prvo rundo spanja po jutranji budnici (danes že ob 6.30user posted image ).

Meta22, jas sicer vidim, koliko kašice poje, ker zaenkrat mala gospodična je samo kupljene kašice, morda si poskusi predstavljat, da je v malem Hippovem lončku 125ml kaše....tako da oceni približno.

ajdaN, jaz ji v lupinico, pa tudi voziček (se mi zdi da tisti material nič ne diha, ker drugače ni skoraj nikoli mokra v glavo-mokri laski zadaj, v vozičku pa ima vedno tam, kjer je glavica moker krogecuser posted image ) dam kar bombažno cunjo (povšterček od njene posteljnine) in je veliko bolje!!!!

aha, konec spanja....
čau

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 283
26.6.2006 10:15:28   
Nyah*
Huh, cveke, dobro jutro

Ze pol ure vas berem, sem komaj sedaj uspela do odgovora pridetuser posted image user posted image .

Mi smo bili cel vikend na terenu, v soboto piknik, vceraj dopoldne po mestu, proti veceru pa do pericnika,... se je kar prileglo potepanje, a sedaj imam doma kot bi bomba trescila, pa spet se ven odpravljamouser posted image . Kaj me briga, glavno da se mamo fajn.

Za tabelo: mi smo se polno dojili malo casa, potem Aptamil Pre in sedaj Aptamil 2.

Mi se vedno samo poskusamo drugo hrano (je Naja pravi jedec, ful je vesela, ko vidi, da nosim zlicko in kroznicek, faca mala). Ta teden zacnem z zelenjavo, nameravam zjutraj sadje dajat (med obroki), popoldan pa zelenjavo. Ne vem, kdaj bomo uspeli cel obrok nadomestiti s kasicami, mleko je se vedno zakon zanjo.

Tudi mene zanima, kako pripravljene kasice v ml merite??

Tudi mi imamo v lupinici in v vozicku pod glavo plenicko, ker je drugace cisto premocena.

Metauser posted image user posted image  welcome back, lepo da si se pozdravila!

Mayflower, user posted image user posted image user posted image  za dojenje! Upam, da ti uspe se tudi tako pozdravit!

IZA, malo z zamudo a iz srca, CESTITKE OB 6-IH MESECIH!!

Hmmmmm, ne vem, kaj sem se hotela povedat.....user posted image .

Aja, nasa je tudi fuul zivahna, a mene to res veseli, vsaj vem, da je zadovoljna. Flasko tudi sama ven in notri daje, vcasih jo kar odrine, da nama odleti po tleh,... Je pa zacela ful lepo objemat, pa za usta me prijemlje in za nos, ko jo hocem uspavat, zadnjic je moja usta hotla ugriznituser posted image , je bla ful hecna, me je skoraj v jok spravla, ko me je tako lupckala....

Nic, grem peglat, dokler moja dva se spita (Naja ze drugo rundo, vstala je od 7ih),....., potem pa v Zako, malo v sencko ritke hladituser posted image user posted image .

Alenkica, user posted image user posted image user posted image za sezname!

Uzivajte, se pisemo se kaj!

< Sporočilo je popravil Nyah -- 26.6.2006 10:17:39 >

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 284
26.6.2006 11:43:33   
Anonimen
Ojla

Mi smo že doma. Smo šibale samo do trgovine in nazaj, pa sem bila čisto mokra. Je vroče za znoret. Ko smo pa domov prišle, pa je Klavdija odremala eno kitico. Trenutno pa leži v posteljici in se steguje za vrtiljakom.

Ji je postalo vse zanimivo kar je nad glavo in ji visi nad obraz. Tako mi je že nekajkrat potegnila vrtiljak. Sem mislila, da je že konec z njim. Pa še dela.

Drugače pa tudi mi samo še poskušamo ostalo hrano. Ji zelenjava nekako ne tekne. Tako, da tudi ne vem kdaj bomo mi zamenjali kakšen obrok mleka z ostalo hrano. Očitno ji mleko še kar paše in to še preveč. Kljub tej vročini še vedno papca kot nora. Smo ji pa včeraj dali malce češnje za probat. Sem mislila, da jih ne bo hotela. Potem pa je začela jokat, ko ji nisem dovolj hitro dajala češnje v usta.

Mene tudi zanima kako ve merite te ml pri kašicah.

Alenkica bom jaz seznam prehranjevanja naredila, če se strinjaš. Mi manjka samo še 8 mamic.

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 285
26.6.2006 11:45:00   
Anonimen
Aja, sem pozabila napisat podatke za težo in velikost. Mi sicer pri petih mesecih nimamo nobene posvetovalnice, tako da so podatki o teži bolj ocena. In sicer 7700g in 68 cm.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 286
26.6.2006 11:48:34   
Dali 28
JanjaE:vem da je prekmalo za hoduljico ampak saj ni bila dosti notri.Glih tolk da smo jo poslikali in posneli.Jaz ko sem bila majhna sem bila veliko časa v hoduljici pa je z hrbtenico vse ok.Moja kolegica je svojo punčko dala sicer v osmem mesecu v hoduljico pa je tudi vse ok.Jaz osebno še nisem govorila s pediatrinjo o tem jo bom pa vprašala kaj ona misli.

Mi gremo pa jutri na morjeuser posted image user posted image .Vzela sem toliko prtljage s sabo kot da gremo za cel mesec a ne 14 dni.

lepo se imejte

17.1.2006 SE NAM JE ZGODILO NAJLEPŠE V ŽIVLJENJU-RODILA SE JE TIJANA

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 287
26.6.2006 11:51:23   
rija
Vidim, da se vsi bolj ali manj ukvarjate s krstom....zanima me, ali  jih boste vse dale krstit?

Meni se nekaj v tej vročini ne da organizirati cele ceremonije....pa kakorkoli, da bi bila v ožjem krogu....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 288
26.6.2006 12:40:11   
Anonimen
Punce tu je tabela. Če je kakšna napaka, mi sporočite, da jo popravim.

PODATKI O ROJSTNIIH DNEVIH IN DOJENJU OZ. NEDOJENJU

25.12.05:  IZA  (Tinkamiška)                - polno dojena

30.12.05:  HANA  (*hana*)                  - adaptirano mleko Milumil 2

31.12.05:  AJDA  (Lonja)                      - ?

31.12.05:  LARA  (Ovčka)                     - adaptirano mleko Hipp 2

04.01.06:  TIL (Rija)                             - adaptirano mleko Milumil 2

04.01.06:  VLADIMIR  (Renan)             - polno dojen

06.01.06:  KLARA  (Caffee)                  - adaptirano mleko Aptamil 2

08.01.06:  ELA  (Nannn)                      - ?

08.01.06:  LOVRO  (AjdaN)                  - dojen + Aptamil 2

08.01.06:  MAJ  (Puri)                           - ?

10.01.06:  LARA  (JanjaE)                    - adaptirano mleko Novalac 2

10.01.06:  ALEKSEJ  (Mayflower)         - polno dojen

15.01.06:  TINKARA  (LE&TA)               - adaptirano mleko Aptamil 2 + AptamilAR

16.01.06:  MATIC  (Lumpy)                  - adaptirano mleko Aptamil 2

16.01.06:  PATRICK  (MatMaj)              - ?

16.01.06:  JURE  (Alenkica)                  - polno dojen                  

17.01.06:  SARA  (AlenkaIST)               - ?

17.01.06:  ANŽE   (Srečica)                  - polno dojen

17.01.06:  TIJANA  (Dali28)                  - adaptirano mleko Aptamil        

19.01.06:  MANCA  (Bobika)                 - polno dojena    

19.01.06:  VAL  (Meta22)                     - dojen + adaptirano mleko

21.1.06:  NAJA  (Nyah)                         - adaptirano mleko Aptamil 2

21.01.06:  ŠPELA  (Tašonka)               - adaptirano mleko Beba 2 + AptamilAR

22.01.06:  KLAVDIJA  (Nemsis)             - adaptiran mleko Comformil 2 + AptamilAR

23.01.06:  ZOJA  (Pikica)                      - ?

23.01.06:  NEŽA  (Shooo)                    - ?

24.01.06:  LUKA  (Golob)                     - ?

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 289
26.6.2006 13:16:23   
*hana*
oj
nemsis, lahko ti jaz povem za lonjo in pikico* (uživačke....obe namakata rito v morjeuser posted image user posted image )
lonja polno doji (če pa se njena princeska na morju odloči drugače pa ti bo že potem sporočilauser posted image )
od pikice* Zoja pa papca Aptamil2

čau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 290
26.6.2006 13:18:59   
*hana*
aja rija....mi naše Hane ne bomo krstili, se bo punca sama odločila, ko bo dovolj stara (in pametnauser posted image ) v kaj bo verovala.....če v kaj bouser posted image

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 291
26.6.2006 13:43:45   
Anonimen

25.12.05:  IZA  (Tinkamiška)          - polno dojena

30.12.05:  HANA  (*hana*)            - adaptirano mleko Milumil 2

31.12.05:  AJDA  (Lonja)                - polno dojena

31.12.05:  LARA  (Ovčka)               - adaptirano mleko Hipp 2

04.01.06:  TIL (Rija)                       - adaptirano mleko Milumil 2

04.01.06:  VLADIMIR  (Renan)       - polno dojen

06.01.06:  KLARA  (Caffee)            - adaptirano mleko Aptamil 2

08.01.06:  ELA  (Nannn)                - ?

08.01.06:  LOVRO  (AjdaN)            - dojen + Aptamil 2

08.01.06:  MAJ  (Puri)                     - ?

10.01.06:  LARA  (JanjaE)              - adaptirano mleko Novalac 2

10.01.06:  ALEKSEJ  (Mayflower)              - polno dojen

15.01.06:  TINKARA  (LE&TA)         - adaptirano mleko Aptamil 2 + AptamilAR

16.01.06:  MATIC  (Lumpy)            - adaptirano mleko Aptamil 2

16.01.06:  PATRICK  (MatMaj)                  - ?

16.01.06:  JURE  (Alenkica)            - polno dojen            

17.01.06:  SARA  (AlenkaIST)         - ?

17.01.06:  ANŽE   (Srečica)            - polno dojen

17.01.06:  TIJANA  (Dali28)            - adaptirano mleko Aptamil   

19.01.06:  MANCA  (Bobika)           - polno dojena          

19.01.06:  VAL  (Meta22)               - dojen + adaptirano mleko

21.1.06:  NAJA  (Nyah)                   - adaptirano mleko Aptamil 2

21.01.06:  ŠPELA  (Tašonka)         - adaptirano mleko Beba 2 + AptamilAR

22.01.06:  KLAVDIJA  (Nemsis)       - adaptirano mleko Comformil2 + AptamilAR

23.01.06:  ZOJA  (Pikica*)              - adaptirano mleko Aptamil 2

23.01.06:  NEŽA  (Shooo)              - ?

24.01.06:  LUKA  (Golob)               - ?

(odgovor članu *hana*)
  Neposredna povezava do sporočila: 292
26.6.2006 13:52:27   
AlenkaIST
DAN

Sre imele take hude debate da naju ni nihče pogrešal user posted image
Sva v torek skočili na morje, ker se je pojavila prilika in bi bilo škoda če je ni bi izkoristila.

Zdaj sem pa tako dolgo brala poste za nazaj da se je že princesa zbudila user posted image

Samo na kratko:
- še vedno dojim 1x, 2x na dan - ni prav navdušena čez dan, edino za zjutraj sem še dobra
- dodajam mleko Comformill2

........ moram šibat........ sorči

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 293
26.6.2006 14:27:45   
Anonimen

25.12.05:  IZA  (Tinkamiška)          - polno dojena

30.12.05:  HANA  (*hana*)            - adaptirano mleko Milumil 2

31.12.05:  AJDA  (Lonja)                - polno dojena

31.12.05:  LARA  (Ovčka)               - adaptirano mleko Hipp 2

04.01.06:  TIL (Rija)                       - adaptirano mleko Milumil 2

04.01.06:  VLADIMIR  (Renan)       - polno dojen

06.01.06:  KLARA  (Caffee)            - adaptirano mleko Aptamil 2

08.01.06:  ELA  (Nannn)                - ?

08.01.06:  LOVRO  (AjdaN)            - dojen + Aptamil 2

08.01.06:  MAJ  (Puri)                     - ?

10.01.06:  LARA  (JanjaE)              - adaptirano mleko Novalac 2

10.01.06:  ALEKSEJ  (Mayflower)              - polno dojen

15.01.06:  TINKARA  (LE&TA)         - adaptirano mleko Aptamil 2 + AptamilAR

16.01.06:  MATIC  (Lumpy)            - adaptirano mleko Aptamil 2

16.01.06:  PATRICK  (MatMaj)                  - ?

16.01.06:  JURE  (Alenkica)            - polno dojen            

17.01.06:  SARA  (AlenkaIST)         - dojena + adaptirano mleko Comformil 2

17.01.06:  ANŽE   (Srečica)            - polno dojen

17.01.06:  TIJANA  (Dali28)            - adaptirano mleko Aptamil   

19.01.06:  MANCA  (Bobika)           - polno dojena          

19.01.06:  VAL  (Meta22)               - dojen + adaptirano mleko

21.1.06:  NAJA  (Nyah)                   - adaptirano mleko Aptamil 2

21.01.06:  ŠPELA  (Tašonka)         - adaptirano mleko Beba 2 + AptamilAR

22.01.06:  KLAVDIJA  (Nemsis)       - adaptirano mleko Comformil 2 + AptamilAR

23.01.06:  ZOJA  (Pikica*)              - adaptirano mleko Aptamil 2

23.01.06:  NEŽA  (Shooo)              - ?

24.01.06:  LUKA  (Golob)               - ?

(odgovor članu AlenkaIST)
  Neposredna povezava do sporočila: 294
26.6.2006 17:52:25   
srečica
Pozdravljene,

danes pa skoraj nobene ni. Spite?
Zanima me če lahko uvajam mešano hrano, en dan sadje, potem zelenjavo ....??

Imam en predlog. Tudi jaz bi rada kaj prispevala k januarkam. Predlagala sem, da naredimo seznam dojenih in nedojenihuser posted image  in je ga naredila pridna nemssis.
Zdaj imam pa nov predlog: naredila bi en album z našimi user posted image  in mamicami. se strinjate, da bi imele en zasebni album kje bi bile slikice mamice in njenega sončka,lahko je zraven tudi ati. Meni bi na mail poslale slikice in bi jaz to pripravila. Tako bi se še boljše spoznale. Se katera strinja? ČE se katera ji na zs pošljem mail naslov.

Lepo vas pozdravljam,

Darja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 295
26.6.2006 21:20:20   
AlenkaIST
jaz sem ZA, kar pošlji e-naslov user posted image

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 296
26.6.2006 22:11:16   
LE&TA
Srečica, fajn predlog, da si bomo lažje predstavljale s kom si pišemo!user posted image

Grem pod tuš, se mi ne da nič pisat, me je zmatralo branje!!user posted image

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 297
26.6.2006 23:45:23   
bobika
ČESTITKE IZI ZA POL LETA!!!!user posted image  (z malo zamude)

Super tabele in predlog za skupni album januarčkov!

Dobrodošle nazaj tiste, ki ste bile odsotne user posted image  in lep dopust, tistim, ki vas ne bo med nami na forumu! user posted image

Pri nas se nič novega ne dogaja. Še vedno se vsak dan pridno namakamo v bazenčku, jemo sadje in zelenjavo. Spimo celo noč. Med vikendom smo si fajn privoščili. Manca je šla spati okoli osme in skupaj smo spali v soboto in nedeljo do okoli 11 ure. Vmes je ob petih jedla in spala dalje. Skoraj me je kap, ko se je ob deset do enajst oglasila user posted image
Danes bo prvo noč spala v poslici in ne več v zibelki. Ji je bila že malo majhna, pa se mami ni mogla ločiti od nje, ker sem jo imela čisto ob moji postelji, sedaj pa je malo bolj vstran od mene user posted image  (pol metra).

Včeraj je minilo točno eno leto, odkar sem se s testom prepričala, da sem user posted image . Kar nemoram verjeti, da je tako hitro minilo.

Tiste, ki imate nove avatarje ste me čisto zmešale. Poznala sem vas po slikicah, sedaj pa imate vse svoje dojenčke gor in so si vsi podobni med sabo user posted image , bom rabila nekaj časa, da se vas naučim user posted image . Do takrat pa upam, da jih ne zamenjate user posted image

Ne vem več kaj naj še pišem, zato bom raje kar spat šla, saj je že full pozno.

< Sporočilo je popravil bobika -- 26.6.2006 23:49:16 >

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 298
27.6.2006 0:31:17   
rija
Jaz pa samo javljam, da smo fasali prvi smrkelj....user posted image user posted image user posted image  in ga dokumentirali...user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 299
27.6.2006 7:05:58   
ajdaN
Dobro jutro!

Madonca Rija kok je vaš mali luškan. Bi ga človk kar pojedeluser posted image . A veš kaj bi mu pa še bolj pasalo na tejle slikici - če bi imel spodej dva zobeka. Pol bi bil pa sploh špica.

Aja drugač imate pa lih take bodije kot pri nasuser posted image . Vidim po slikici.

Drugač sm pa včerej probala dat v lupinco pleničko, pa se mi ni zdel da je neka bistvena razlika. Bom vidla - se moram še odločit če se splača 6 jurjev reskirat.

Kako vem koliko ml poje? Jaz ko zmiksam hrano, vse skupej fliknem v Aventov lonček (tisti ki je za shranjevanje v skrinji) - tam imaš pa itak skalo gor. Pa tud ravn tak mejčken lušten je, pa še mulc ga težje nacilja z brco, ker ni velike površineuser posted image .

Krščen pri nas bo, ampak verjetno še v jeseni, ker med počitnicami se mi nekak ne da žlahte okol lovit. Pa itak je treba še do "fajmoštra" it, tako da lepo počaaaaasi!

Srečica zaradi mene tudi lahko pošljem kakšno slikico od naju. Samo email mi sporoči, pa dobiš. Upam, da sploh imava kakšno skupnouser posted image . No kakšno že, ampak more bit taka, da grem jst lahko v javnostuser posted image .

No dons bo spet vročeeeeeeeeeeeeeee. Upam, da bo v četrtek res kakšen dež, da vse skupej mal shladi. Saj nimam nič proti vročini, ampak nej bo na morju, tukejle je pa enih 25 stopinj čez glavo.

Uživejte pa LP.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Plenice
ammam

Uporabljate pralne plenice ali za enkratno rabo?

pralne plenice (17%)

za enkratno rabo (83%)

Število vseh glasov: 173

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!