Nyah*
|
Huh, cveke, dobro jutro Ze pol ure vas berem, sem komaj sedaj uspela do odgovora pridet . Mi smo bili cel vikend na terenu, v soboto piknik, vceraj dopoldne po mestu, proti veceru pa do pericnika,... se je kar prileglo potepanje, a sedaj imam doma kot bi bomba trescila, pa spet se ven odpravljamo . Kaj me briga, glavno da se mamo fajn. Za tabelo: mi smo se polno dojili malo casa, potem Aptamil Pre in sedaj Aptamil 2. Mi se vedno samo poskusamo drugo hrano (je Naja pravi jedec, ful je vesela, ko vidi, da nosim zlicko in kroznicek, faca mala). Ta teden zacnem z zelenjavo, nameravam zjutraj sadje dajat (med obroki), popoldan pa zelenjavo. Ne vem, kdaj bomo uspeli cel obrok nadomestiti s kasicami, mleko je se vedno zakon zanjo. Tudi mene zanima, kako pripravljene kasice v ml merite?? Tudi mi imamo v lupinici in v vozicku pod glavo plenicko, ker je drugace cisto premocena. Meta welcome back, lepo da si se pozdravila! Mayflower, za dojenje! Upam, da ti uspe se tudi tako pozdravit! IZA, malo z zamudo a iz srca, CESTITKE OB 6-IH MESECIH!! Hmmmmm, ne vem, kaj sem se hotela povedat..... . Aja, nasa je tudi fuul zivahna, a mene to res veseli, vsaj vem, da je zadovoljna. Flasko tudi sama ven in notri daje, vcasih jo kar odrine, da nama odleti po tleh,... Je pa zacela ful lepo objemat, pa za usta me prijemlje in za nos, ko jo hocem uspavat, zadnjic je moja usta hotla ugriznit , je bla ful hecna, me je skoraj v jok spravla, ko me je tako lupckala.... Nic, grem peglat, dokler moja dva se spita (Naja ze drugo rundo, vstala je od 7ih),....., potem pa v Zako, malo v sencko ritke hladit . Alenkica, za sezname! Uzivajte, se pisemo se kaj!
< Sporočilo je popravil Nyah -- 26.6.2006 10:17:39 >
|