|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
24.6.2006 22:15:16   
rija
Midva pa se ne dojiva, že dolgo ne več....

O divjakih pravite? Mislim, da pa tu naš vodi.....daleč naprej.....niti sekunde ni pri miru, noge so enkrat tu drugič tam, ko jemo, ma žlico včasih v ušesu, včasih v nosu.....pa ko pije na flaško, ga dobesedno lovim po postelji....ker enostavno odjadra nekam....user posted image
Še vsak ki ga je videl, ne more verjeti, koliko energije ima ta otrok in kako dobrovoljen je: smeje pa se glih vse ure, ko ne spi....vsem in vsakomur....
Mi je danes ena rekla, ko se ji je zopet smejal ko nor: Joj, ta tvoj mali je pa genau za na Pampers reklamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 251
24.6.2006 22:22:16   
LE&TA
Srečica, jst ne dojim, mi pa dostikrat z rokicami gor in dol udarja, pa glavco obrača levo in desno, jst pa s flašo njena usta lovim!user posted image

Tašonka, midva sva kupla Tatonko iz Nemčije, zdej sva jo dala parkrat po 10 minut noter, je še mal premehka, čez kak mesec pa bo lih prou, si je pa moj dragi ispahnu ramo, tko da zdej tud ruzak mal počiva, sama ga še nisem sprobala, je pa Tinkara ful zadovoljna v njem, je visoko in ful vidi, ko ji pa sonček posveti se pa noter z glavco skrije! Sva ga dala že dvem prjatlom za probat in so bli ful zadovoljni, kaj šele otročki!!
Če boš rabla ti pošljem link!

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 252
24.6.2006 22:27:44   
LE&TA
Alenkica, ne dojim, papamo Aptamil AR in  Aptamil 2

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 253
24.6.2006 22:31:11   
Anonimen
No dej mi pošlji link, prosim, LE&TA. A cenovno se je bolj splačalo iz Nemčije naročit, ali zakaj ga nista tukaj vzela? Pa katerega imata? Tistega ta ornk, za v taprave hribe, ki je v BC 40 jurjev, ali tistega eno stopnjo "slabšega", ki je v BC 30 jurjev? Mi ga bolj za na Šmarno goro in podobno lazit rabimo. V ornk hribe bomo šli čez par let, ko jih ne bo treba nosit. Še ta drugega, ki še ni na svetu.

Joj, Špela je prav hecna, ko je. Brca skoz, pa dvakrat, trikrat potegne iz flaške in vrže glavo na stran, da se spuli s cuclja, pa ga spet nazaj zagrabi in tako kar naprej.user posted image  Sem se že navadila, od začetka sem bila pa čisto paf.

Ma jaz pravim, tudi če so divji, samo da so zdravi. Jaz sem ugotovila, da tamala ni v lupinci po daljšem času živčna samo zato, ker ji je vroče, ampak tudi zato, ker ful rabi gibanje. Čeprav je privezana (kjerkoli, tudi v ležalničku), poskuša ven splezat, pa bumbo stolček imamo zdaj, pa skoz ven pleza, še v naročju se mi obrača na trebušček, da bi kravce pasla in na sploh bi kar naprej migala. user posted image

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 254
24.6.2006 22:40:00   
lumpy
Dober večer.

Ste pa kar pridne glede nato da je vikend, lepo, lepo.

Tudi jaz se pridružejum mnenju ozroma željam, da bi bili seznami na enem mestu.  Glede seznama za dojenje , ki je v rokah Nemsis dodajam podatke da se midva ne dojiva in papava Aptamil 2.

A vi pa že kar Fruchtzverge papate???

Iz dneva v dan so naši malčki bolj živahni, jaz nameravam v posteljici kar zadekat tiste šprikle dol, polovico že tako imamo, ker imamo tisto zaščito okrog, ki sem jo sama zašivala, sedaj bom pa dodala še na spodnjem delu, kjer je prosto.
Jaz si malega ne upam nič pustiti kje, da ne bi bila pripasan ali v stolčku, ali vozičku...se mi zdi kot v zaporu. Najraje ga sedaj dam na tla, kjer pogrnem deko, čez pa prt da je bolj hladno in malega gor, pa igrače zraven  pa je, uživa 100 / uro.

Oblačenje ponoči,
mi spimo ta teden ko je tako vroče v bodiju brez rokavov ( v stanovanju imamo namreč 28 stopinj), potem ga pa samo čez nogice pokrijem le z rjuho . Tako da Janja e, če imate toplo v stanovanju ga le lahkotnejše obleči.

Renan,
mi smo sedaj začeli uvajati drugi gosti obrok, pri nas zgleda zdaj takole : user posted image  zjutraj dobi mleko,
user posted image  potem sadni obrok
user posted image  potem pa nastopi drugi zelenjavni obrok ( juhica, zelenjavna  kašica, pire,  jutri pa začnemo z mesekom)

Tašče, tašče... user posted image user posted image user posted image
Svoje mame pač imamo najraje, čez tašče pa imamo očitno  skoraj vse kaj za rečt. Mi imamo našo taščo daleč , ns drugem koncu Slovenije in mi je to čist ok, da se vidimo taj pa taj. Saj drugače ni napačna, samo ne da se mi je poslušat in je imam tisdti dan ko se vidimo čisto dovolj. Tudi ona Maticu ne prinese nič kaj konkretnega pa to nas ne moti, pač stiki so ( že pred tem jih je bilo zelo malo), ni pa ne vem kakšnega zbližanja.
Tast je pa čisto druga pesem ( s taščo sta namreč ločena), če tudi on ni blizu nas se vidimo kar pogosto in je cel nor na malega, tako ga ima rad da ne znam opisat, prav tako pa prababica , ki je zlata in ga tudi največ čuva, ko je potrebno.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 255
24.6.2006 22:58:11   
*hana*
OOOOOO, kako ste bile danes zgovorne, sem zelo dolgo brala, da sem se do sem prebilauser posted image

Midve sva se z mojo mami in Hano cel dan potepale po Ljubljani, najprej smo šle na tržnico, potem malo po City parku in na koncu kosilo pri Čaduuser posted image user posted image user posted image prav luštno je bilo, oči pa je na celodnevnem izletu s skupinico njegovega hobija in mora zdaj enkrat priti.

No, pa imamo čisto po naključju tudi mi "januarski" bazenček. Mi bazen sicer imamo, pa je moja sestra čist pozabila, al kajuser posted image , in ker je pri enih videla, kako se njihov fantek namaka v takem bazenčku, je letela v bližnji Mercator in ga kupila Hani. user posted image
Tašča......no, jaz je ŽAL ne poznam, ker je mož izgubil svojo mamo, predenj sva se spoznalauser posted image , ampak po pripovedovanju sodeč, je bila fejst ženska.....no saj kako da ne, ko je pa moj mož tak fejst fantuser posted image user posted image . Tast pa je čisto OK, Hano ima seveda rad, kaj dosti časa pa itak nima, da bi jo imel (no, zdaj je tudi po operaciji kolena in je bolj bogi), ker ima dve majhni punčki s "ta novo".
Moja dva pa sta tudi OK in čisto z lahkoto jo pustim tudi za cel dan pri njih, ali pa pri moji sestri, ki je sicer mlajša, ampak bolj izkušena glede otrok user posted image  in je čisto nora tudi na našo.

Rija ali si zadovoljna s stolčkom za hranjenje iz Ikee???? Malo sva govorila z mojim in bi kar šla ponj.

Tudi pri nas je že zelo živahno, zdaj dva dni se zna obrniti tudi nazaj na hrbet, prej je znala samo na trebušček in ko je bila zmatrana, je zarila glavo dol in nergala, tako da sem jo ves čas hodila obračat. V vozičku ni šans, da ni pripeta v napol sedečem položaju, ker se preobrača iz enega boka na drug in zleze čisto doluser posted image . Aja, tudi naša se je obvezno takoj obrnila, ko sem jo položila v posteljico in rezultat je bil, da je vedno malo bruhnila, ko je bila ravno po hranjenju, zdaj pa sem to "uredila" tako, da ji polovico posteljice zapolnim z kovterčkom (zrolanim v rolico), da nima prostora, ko pa zaspi, pa ga vzamem ven.
Oblečeno pa imam jaz v pižamico z dolgimi rokavi in s stopalčki in pokrito z bombazno odejico.........ja, imamo klimo in v bistvu je notri samo dve stopinji več, kakor pozimi, ko se kuri.

Glede hranjenja pa tako........katero koli kašico (zelenjavno ali sadno) sem ji dala, je vse skupaj pojedla za cca dve žlički, zadnjič pa za hec dan kupljeno Hippovo kašico (hruška) in je pojedla v trenutku več kot pol malega kozarčka, naslednji dan skoraj celega, danes pa celegauser posted image user posted image (jabolko z gozdnimi sadeži). Jutri moram pa spet poskusit domačo, da vidim, ali punca "pali" samo na kupljeneuser posted image , ali se ji je sedaj odprlouser posted image

Lahko noč.

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 256
24.6.2006 23:03:48   
rija
hana, s stolčkom sem zelo zadovoljna, ker ima eno blazino za napihnih, ki se da v sedež, stane ca. 4 eure, tako, da ima malček sedaj, ko še ne sedi čisto sam odlično oporo in se ne gunca sem in tja. Napihneš pa po potrebi. Pa še ful enostaven je za čistit: ga daš enostavno v pomivalcauser posted image user posted image
Sem gledala vse stolčke, samo so mu bili vsi še preveliki....

Ta mu bo vredu še kakšna dva, tri mesece, potem pa bomo itak Stokke tripp trap kupili.....

Pa da ne boš mislila: tudi moj je samo kupljene kašice, vse ostalo mu gre kao na bruhanje, razen piščančjega mesa, to pa kupljenega noče, doma narejenega pa dobesedno pohrusta...

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 257
24.6.2006 23:12:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpy

Tašče, tašče... user posted image user posted image user posted image
Svoje mame pač imamo najraje, čez tašče pa imamo očitno  skoraj vse kaj za rečt.

Eh, pozabla povedat, da tud moje mame ne maram preveč, tako da nimam striktno tašča sindroma user posted image , samo moja mat me že tolk pozna, da ve, da ni pametno mi težit in solit pameti, tako da tega ne počne (več).

(odgovor članu lumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 258
24.6.2006 23:20:53   
*hana*
Aha, za seznam......pijemo Milumil2, prej pa Milumil1......nikoli nič drugega.

Čau

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 259
24.6.2006 23:23:09   
Anonimen
Tašonka; si si pa dala duška o tastu in tašči! user posted image user posted image Zaradi tvojih sosedov bi pa jz že zdavnaj "zaropotala". Pa sej ni treba da so čisto tiho kot miške, ampak hudiča razgrajat pa tut ni treba.

Huh...ko berem, da imate prave divjake si kar oddahnem. Sem namreč mislila, da ga samo moja Klara svira. Sicer niti pod razno se ne zna za 360 stopinj obrnit, niti ne zna se še na roke (in/ali noge) opirat ko je na trebuščku, tudi plazi se (še) ne..(.Hmmm..bi me moralo skrbeti?) Ampak ko pije iz flaške se mora obvezno začeti "pogovarjati" in cviliti. Ji flaško vzamem in joka. Ji flaško vrnem pa spet začne "klepetati"... Prav tako pri kašicah - je pogruntala, da prav super leti hrana iz ust, če s polnimi usti dela: abrrrrrr...In potem se jezi, ker ji dovolj hitro ne dam v usta nove porcije, da jo ven popljuva. Kadar pa slučajno lepo papca mora pa obvezno s polnimi usti kihnit...Včasih pa celo zelo lepo je, vendar vsekakor hoče tisto žlico s katero jo hranim, čeprav v obeh rokicah drži svoje!

Naši sosedje? Mater milo, tukaj pri nas so hiše tako tesno druga ob drugo, da smo skoraj kot v bloku! Naš najbližji sosed ima hišo tako blizu, da mu lahko na mizo pogledam, kaj ima za kosilo.  In taisti sosed ima ravno pod našim oknom pasjo uto...Pa ok... pes laja, nimaš kaj (nemškega ovčarja ima). Ampak ta sosed ima podstrešje v razsulu (beri: ni čisto normalen). Zdaj ko je vroče imam valda okna odprta, pes seveda občasno laja. Kar me ne moti. Ampak! Zdaj te zadnje večere je sosed škropil vrt in zraven škropil še psa v uti. Psu se čisto utrga, zganja tak hrup in trušč zraven pa pobesnelo laja...Mislim katastrofa no! Sej Klaro (zaenkrat še) ne moti, ampak, halo! Pa dej pelji psa kdaj na sprehod in v Savo ali v potok (ki je ob hiši) da se malo razdivja in zmoči, človek božji! Če bo pa kdaj zaradi tega zbudil Klaro mu bom pa šla glavo odtrgat! Prisežem! ....sosedu! Ne psu!

Mene pa nekaj tišči v srcu; namreč Klara se vedno tako zelo razveseli obeh svojih babic, mene in atija pa nikoli tako, razen  zjutraj, ko jo vzameva iz posteljice user posted image user posted image Res je, da jo obe babici ves čas razvajata in jo crkljata, nosita po rokah, midva pa tega ne počneva, vsaj ne tako pretirano, saj bi naju drugače zasužnjila...ampak vseeno me pa tako zaboli, ko se razveseli starih staršev..Res, sem prav ljubosumna in bi jo kakšen dan kar priklenila nase in samo nase.

(odgovor članu lumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 260
24.6.2006 23:29:49   
rija
aja, tudi mi smo na milumil 2

Sosedje? Kaj je to?
Mi imamo eno samo krasno gospo, ki mi zjutraj prinese svež šopek rož, sveže jagode, danes češnje....user posted image user posted image

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 261
24.6.2006 23:34:52   
Anonimen
Uf caffee, če ju mam pa oba tako v želodcu. Še miljon in ena stvar je, zaradi katerih sta se mi zamerila, pa niso banalne, samo nimajo veze s Špelo, pa jih nisem pisala. Ne bi imela nič proti, če ju ne vidim nikoli več.user posted image

Ne rabi te pa čisto nič skrbet glede njenga razvoja. Vsak otrok ima svoj tempo, pa moja malo prehiteva s tem kotaljenjem, saj drugo kolikor vem ne prehiteva. Nič bat, vse bo ok. Pri dveh letih se bo vse zglihalo.user posted image

Te pa zastopim, da te stiska, ker se njih bolj razveseli kot vaju. Mene bi tudi. Samo ne pusti, da te to razžira, ne misli na to. Verjetno je samo obdobje, ki bo kmalu minilo. Bo začela vreščat, če jo bo kdo drug držal. Baje imajo vsi dojenčki tako obdobje, ko sta samo in izključno samo mami in oči dobra.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
25.6.2006 7:44:21   
*hana*
Jutro, mi smo že v akciji.......se je mali šefe tako odločil.......ni ji mar, da je nedeljauser posted image user posted image
Tako da jaz sem tukaj in pijem kavico, Hana pa trenutno cefra DM-ov katalog......pravi, da niso prav nič ugodne ceneuser posted image

Danes pa je IZA, a ne??
ČESTITKE IZI ZA POL LETA!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja Rija, čisto enako, pri domačih kašicah se ji "kao" bruha oz. dviguje, pri kupljenih pa je vse lepo in pravuser posted image

Sem včeraj pozabila.......še o sosedih, pri nas so vsi čisto Ok (sami penzionisti), dokler nisem bila doma, skoraj nisem vedela, kateri souser posted image user posted image , zdaj pa z vsakim par besed pa je, kakšnih hudih delovnih podvigov v čudnih urah pa nimajo. Včasih se samo jezim na enega, ki je sicer bolj oddaljen (na koncu ulice....mi smo na začetku), ki tudi poleti zvečer nekaj kuriuser posted image user posted image user posted image , nimam pojma kaj in zakaj......predvidevam, da si zakurijo za toplo vodo (je pa to vedno ob cca 18h-proti večeru)pa še to smrdi dim, kot user posted image , moj pravi da sigurno kakšne čudne odpadke kurijo. No in moti me, ker če imam na terasi obešene cunje, moram letet ponje, ker drugače smrdijo po dimu kotuser posted image user posted image user posted image .

Tako, zdaj pa počakava še očija, da vstane, potem pa se gremo potepat.
Tudi vse ve uživajte to lepo nedeljo in pa pa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 263
25.6.2006 8:32:44   
Anonimen
ČESTITKE IZA ZA 6. MESECEV user posted image user posted image user posted image

Seznam dojenih in zalivanih bom naredila jaz, da tudi jaz nekaj prispevam. In sicer se seznam lepo dopolnjuje, seveda pa še ni popoln. Ko bo, ga objavim. Tako punce, kar veselo napišite kaj papcate.

Drugače pa je tudi naša Klavdija zelo živa. Nikoli ne more biti pri miru. Tudi ko jemo ne. Jo je treba s flašo loviti, da je joj. Včasih pa se spomni, da bo vmes še kaj povedala. Drugič, pa si flašo daje iz in v usta ter se tako igra.

Glede tašče bi pa tudi jaz lahko še kaj povedala. Pa raje ne bom. Saj se pri nas kar hitro zgodi, da se vse izve.

No, uživajte v sončni in vroči nedelji. Jaz pa grem lepo pospravljat sedaj ko Klavdije ni doma.

Punce, ste si ogledale kaj moje slikice od krsta?

(odgovor članu *hana*)
  Neposredna povezava do sporočila: 264
25.6.2006 10:48:50   
Dali 28
ČESTITKE IZI ZA POL LETA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tašče:no ja moja "draga"tašča je nekaj podobnega kot vašeuser posted image .Odkar ima novega prijatelja je čisto odsotna.Saj ji privoščim ampak da nebo nakoncu rekla zakaj jo mala ne mara.Ko se je Tijana rodila ji je v porodnišnico prinesla zlato zapestnico.Po kakih 14 dnevih je rekla naj jo vrnem da nekaj vgravira ker ni bilo prej časa.Moje dete je 17.6.napolnilo pet mesecev in zapestnice ni od nikoder.Tudi omeni jo ne.Vsakič ko se slišimo reče da bo prišla da jo bo malo ven peljala ampak to se še ni zgodilo.Pol pa jamra kako je z mojo najmanj časa od vseh unukov in bla bla bla.Z možem sva bila priči na eni poroki in moji starši so planirali iti na morje glih za ta vikend.Njo smo vprašali če bi mirkala pa je bilo takoj NE.Tako da sta moja dva doma ostala in sta jo mela čez vikenduser posted image .Kar se tega tiče sem malo žalostna po drugi strani pa upam da ji nebo žal ko bo Tijana odrasla in bo videla kaka je babica z očijeve strani.Tudi jaz pišem kaj je od koga dobila in več ali manj se ponavljajo samo moji starši nje pa ni-žal je to tako.

Seznam:jaz sem imela premalo mleka že ko se je ona rodila tako da smo v porodnišnici dodajali Aptamil pre.Iz porodnišnice smo šli k mojim ker je imela zelo hude krče pa nič ni pomagalo tako da sva se z mami ponoči menjale-nič ni spala in samo po rokah-katastrofa.Moja mami (stara šola) ji je takoj dajala čaje in vodo.Pri dobrih dveh mesecih in pol je jedla jabolko in korenček.Ko smo prišli domov domov sva nadaljevali s tem in samo seznam jedi povečali.Jaz sem zgubila svoje mleko ko je bila stara mesec in pol.Sedaj je že skoraj vso zelenjavo:cvetača, špinača, krompir, korenje, paprika,brokoli in sadje:jabolko, hruška, banana, višnja, marelica. breskva.
Včeraj smo bili na enem rojstnem dnevu in je naredila tako velike oči ko so dali na mizo-skuto pomešano z kislo smetano in malo sladke paprike notri.Morala sem ji dati za probati pa je na koncu zelo veliko pojedla.
Ko je bila torta so tudi njej odrezali majhni košček in ga je s celi pestjo zagrabila tako da smo torto imeli po celi glavi nekaj pa je šlo tudi usta.
Kar se tega tiče jaz ne kompliciram.Mami pravi da sem tudi jaz taka bila.Edino kar mi je kriza je to da noče piti tekočino po vlaški amoak na žlico.Nevem kako naj jo odvadim te navade?user posted image

Vročina:spimo samo v bodiju s kratkimi rokavi nogice pa ima z rjuho pokrite.Danes ponoči se je zbudila okoli dvet ampak samo zato ker je bilo tako vroče-adijo pamet.

Moramo kupiti stolček za hranjenje.Ker se moja gracija že lep čas vozi v avtosedežu imamo lupinico za hranjenje.Ampak dve potezi in ona je zunaj.
A ga katera že ima?Katerega priporočate?

Včeraj smo bili pri mojih in smojo dali za nekaj časa v hoduljco.Ti veseljeuser posted image user posted image user posted image .Pritiskala je po tistih tipkah da je vse bobnelo in šibala gor pa dol.Mislim šibala-majala se je pa je šlo.

Kar se obračanja tiče smo taglavni.Iz trebuha na hrbet in obtarno.Doskrat jo najdem v posteljici kontra obrnjeno.Kaj šele bo ko bo shodila-laufanje gor pa dol.

No lepo se imejte zdej grem pa kosilo kuhati

pa pa

17.1.2006 SE NAM JE ZGODILO NAJLEPŠE V ŽIVLJENJU-RODILA SE JE TIJANA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 265
25.6.2006 11:51:07   
tinkamiška
Hoj!

Iza se vam zahvaljuje za čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Tinkauser posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Dali 28)
Neposredna povezava do sporočila: 266
25.6.2006 12:15:13   
LE&TA
Tašonka, evo link!!
http://search.ebay.de/search/search.dll?sofocus=bs&sbrftog=1&catref=C6&from=R10&satitle=kindertrage+tatonka&sacat=-1%26catref%3DC6&bs=Finden&fsop=3%26fsoo%3D2&coaction=compare&copagenum=1&coentrypage=search&fgtp=&sargn=-1%26saslc%3D3&sadis=200&fpos=Postleitzahl&ga10244=10425&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=

Midva sva gledala tega, v BC je okoli 30 tisoč!

midva sva kupila tega
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=7419760851&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWN%3AIT&rd=1
Bil je 75evrov, poštnina ša 14.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 267
25.6.2006 12:19:59   
LE&TA
Jst pa jutri dobim taščo na obisk, do zdej je tamalo vidla 2x, pa se nič pretirano ne veselim obiska!!user posted image  
Sploh ne morem prebrat vsega kar ste napisale ker ne utegnem. Verjetno pa imam podobno mnenje o taščah!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 268
25.6.2006 16:53:54   
LE&TA
KO ste tko pridne s seznami, bi lahko nardile še seznam kaj NE SMEMO POZABITI ZA NA MORJE!! Tiste ki ste že bile, kaj ste rable, česa več , manj....

A majo vaši user posted image  kake izpuščaje od vročine, moja pupa dobi rdeče lise npr. ko papa, pije topel čaj...
A ve katera morda kako zgleda alergija na kako hrano!?

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 269
25.6.2006 16:54:55   
LE&TA
Pa katere pleničke ste uporabljale za kopanje v bazenu!???

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 270
25.6.2006 17:01:17   
LE&TA
Rija, kako si pa nardila piščančje meso? A samo skuhala??
Dans mam pa fuuul vprašanj!user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 271
25.6.2006 18:25:07   
XXYY
O dober, a zelo, zelo vroč pozdrav!

Končno smo imeli tale krst, katerega si bomo kar lepo zapomnili. Najprej moram pohvalit našo LARO, ki je bila izredno pridna pri krstu user posted image  . Kar sploh verjeti ne moremo. Sedaj pa boga spi že eno uro in pol. Edino malo sitna je bila potem v gostilni, ker je bila zaspana, a ni hotla zaspati, ker je bilo polno ljudi okrog nje, ampak ni bilo sile.
Če katera hoče videti slikce od krsta, so pod geslom: 25.6.2006

Ste se pa kar orank razpisale danes. Se pozna, da je zunaj vroče in ne hodite ven. Saj bo. 

Nč, grem malo gledat televizijo ali mogoče za malenkost zadremat, če mi bo Lara pustila.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 272
25.6.2006 18:28:50   
XXYY
Aja, IZA vse najboljše za 6 mescev user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 273
25.6.2006 20:30:35   
alenkica
IZA, VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 6 MESECEV. POŠILJAM TI PA EN VELIIK POLJUBČEK.

kAKO HITRO RASTEJO NAŠI OTROCI, A NE?

Povejte mi, kaj počnete z vašimi user posted image  v hiši, ko je tako vroče? Kdaj hodite na sprehode?

Naš Jure pa zdaj ful spi, ko je zunaj vroče. Vsak večer ga okopamo in spi skoraj celo noč od 22 do 7 zjutraj. Čez dan pa gre večkrat spat po 40,45 min.

uživajte!

Seznam pa bo kmalu narejen!

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 274
25.6.2006 21:48:12   
mayflower
Mi imamo pa že dva zobkauser posted image user posted image user posted image

Najprej se je leva spodnja enkica celo večnost ven prebijala, spodnja dvojkica pa kar v dveh dneh ven prikukala.

SEm sam na hitro preletela vaše zapiske, ker sem ves prejšnji teden okrog dohtarjev letala. V glavnem: še vedno dojim in zaenkrat ne bom prenehala. SEm šla na polikliniko v Ljubljano, kjer sem se par let nazaj že zdravla. So bli prou začudeni, ko so mi "ukazali" končati z dojenjem, preden so mi sploh terapijo predpisali. Zdej pijem ene tablete in lohk dojim. Upam, da bodo učinkovite, ker če ne me čaka ta prvi scenarij. Vsem hvala za nasvete.

Tašča: sicer se ne glih super razumeva, ma Alekseja pa ima zelo rada. Vedno, ko pridemo na obisk, mu kej kupi, tako da mi je res nerodno. Jst nisem materialist in vem, da jo ma tamali rad, brez da bi mu kupovala drage igrače. Sva ji z možem skušala to dopovedat, pa ne vem, če bo kej bolje.

Pri nas je tko vroče, da moramo bit ves dan noteruser posted image Šele zvečer gremo kako urco ven, tako da hodimo tud kako urco kasneje spat.

A je katera že čisto zamenjala obrok z gosto hrano? Meni so pr pediatru rekli, da bi pr tej starosti že imel en obrok goste hrane. Nama še ni uspelo, je treba še malo mlekca popituser posted image

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Otroci brez varstva
kili kili

Ali bi vozil-a otroka v varstvo v Kamnik ,če bi ga v prihodnosti kdaj odprli?

Ja (19%)

Ni pomembno kje je samo, da dobim varstvo (4%)

Mogoče (12%)

Nevem (13%)

Ne (38%)

Nikoli (13%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!