*hana*
|
OOOOOO, kako ste bile danes zgovorne, sem zelo dolgo brala, da sem se do sem prebila Midve sva se z mojo mami in Hano cel dan potepale po Ljubljani, najprej smo šle na tržnico, potem malo po City parku in na koncu kosilo pri Čadu prav luštno je bilo, oči pa je na celodnevnem izletu s skupinico njegovega hobija in mora zdaj enkrat priti. No, pa imamo čisto po naključju tudi mi "januarski" bazenček. Mi bazen sicer imamo, pa je moja sestra čist pozabila, al kaj , in ker je pri enih videla, kako se njihov fantek namaka v takem bazenčku, je letela v bližnji Mercator in ga kupila Hani. Tašča......no, jaz je ŽAL ne poznam, ker je mož izgubil svojo mamo, predenj sva se spoznala , ampak po pripovedovanju sodeč, je bila fejst ženska.....no saj kako da ne, ko je pa moj mož tak fejst fant . Tast pa je čisto OK, Hano ima seveda rad, kaj dosti časa pa itak nima, da bi jo imel (no, zdaj je tudi po operaciji kolena in je bolj bogi), ker ima dve majhni punčki s "ta novo". Moja dva pa sta tudi OK in čisto z lahkoto jo pustim tudi za cel dan pri njih, ali pa pri moji sestri, ki je sicer mlajša, ampak bolj izkušena glede otrok in je čisto nora tudi na našo. Rija ali si zadovoljna s stolčkom za hranjenje iz Ikee???? Malo sva govorila z mojim in bi kar šla ponj. Tudi pri nas je že zelo živahno, zdaj dva dni se zna obrniti tudi nazaj na hrbet, prej je znala samo na trebušček in ko je bila zmatrana, je zarila glavo dol in nergala, tako da sem jo ves čas hodila obračat. V vozičku ni šans, da ni pripeta v napol sedečem položaju, ker se preobrača iz enega boka na drug in zleze čisto dol . Aja, tudi naša se je obvezno takoj obrnila, ko sem jo položila v posteljico in rezultat je bil, da je vedno malo bruhnila, ko je bila ravno po hranjenju, zdaj pa sem to "uredila" tako, da ji polovico posteljice zapolnim z kovterčkom (zrolanim v rolico), da nima prostora, ko pa zaspi, pa ga vzamem ven. Oblečeno pa imam jaz v pižamico z dolgimi rokavi in s stopalčki in pokrito z bombazno odejico.........ja, imamo klimo in v bistvu je notri samo dve stopinji več, kakor pozimi, ko se kuri. Glede hranjenja pa tako........katero koli kašico (zelenjavno ali sadno) sem ji dala, je vse skupaj pojedla za cca dve žlički, zadnjič pa za hec dan kupljeno Hippovo kašico (hruška) in je pojedla v trenutku več kot pol malega kozarčka, naslednji dan skoraj celega, danes pa celega (jabolko z gozdnimi sadeži). Jutri moram pa spet poskusit domačo, da vidim, ali punca "pali" samo na kupljene , ali se ji je sedaj odprlo Lahko noč.
|