Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.6.2008 13:59:52
|
|
|
|
jer.za.
|
gobe tudi jedla Ja, sej tole me mal skrbi. Grem si zdele rajši še en kofe skuhat, bomo vidl, mogoče je pa to zaradi pomanjkanja kave (danes je bila samo ena majhna).
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.6.2008 14:03:22
|
|
|
|
tinkatonka
|
Tinkatonka - čestitke za zadnji obisk Bruslja. Mimogrede - imaš že dolgo ta podpis? Sem se ful nasmejala. Je tudi v stilu našega Leva. Ne podpis sem dodala danes zjutraj, saj se je pogovor odvijal danes. Je pa tudi mene nasmejal. Pa še ena... Sedimo vsi trije na kavču Oči: Anej mi daš lupčka? Anej: da lupčka mami: Kaj pa meni? Anej: da lupčka še mami, se obrne proti očitu ga še 1× polubčka, pa potem spet mami in potem ko naju je že ene 4× polubčkal se obrne proti možu in reče Oči DOSTTTTTT!
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.6.2008 14:04:13
|
|
|
|
jer.za.
|
Piknik: glede na vremensko napoved bi bilo fino, če se do nedelje zmenimo kaj in kako, ker jaz najbrž v torek šibam na morje do petka. Torej, kaj katera prinese-dajte napisat: Jer.za.: meso-so tukaj kakšne posebne želje, ali nabavim vsega malo(hrenovke, čevapčiče, piščanec)??? Tinkatonka: Bonnie_: Eviii: Ursa_p: Katjandraž: Upam, da nisem katere pozabila napisati. Sazi, tebe nisem pisala ker nisi 100% če prideš. Če boš pa prišla, bo pa itak dovolj vsega, boš pa samo za Domačica piškote poskrbela .
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.6.2008 14:05:03
|
|
|
|
jer.za.
|
Oči DOSTTTTTT
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.6.2008 14:07:17
|
|
|
|
tinkatonka
|
Piknik: glede na vremensko napoved bi bilo fino, če se do nedelje zmenimo kaj in kako, ker jaz najbrž v torek šibam na morje do petka. Če se ne motim smo se zmenile za ob 15h, dne 28.6., a ne? Torej, kaj katera prinese-dajte napisat: Jer.za.: meso-so tukaj kakšne posebne želje, ali nabavim vsega malo(hrenovke, čevapčiče, piščanec)??? Pomojem je dost samo čevapčiče in piščanec 50/50 Tinkatonka: jaz lahko poskrbim za zelenjavo(bučke, čebulo, malencane, paradižnik,....) Še kakšni predlogi?? A je katera šobsko solato??? Bonnie_: Eviii: Ursa_p: Katjandraž:
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 18.6.2008 14:09:00 >
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.6.2008 14:10:04
|
|
|
|
jer.za.
|
Če se ne motim smo se zmenile za ob 15h, dne 28.6., a ne? Torej, kaj katera prinese-dajte napisat: Jer.za.: meso-so tukaj kakšne posebne želje, ali nabavim vsega malo(hrenovke, čevapčiče, piščanec)??? Pomojem je dost samo čevapčiče in piščanec 50/50 -velja. Tinkatonka: jaz lahko poskrbim za zelenjavo(bučke, čebulo, malencane, paradižnik,....) Še kakšni predlogi?? Jaz bi še gobice-šampinjoni, jih moj možek ful dobre speče na žaru. Bonnie_: Eviii: Ursa_p: Katjandraž:
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.6.2008 14:10:56
|
|
|
|
jer.za.
|
Še kakšni predlogi?? A je katera šobsko solato??? Jaz jo, je odlična.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.6.2008 14:11:44
|
|
|
|
jer.za.
|
Ravno ven gledam, in je zunaj prekrasem sonček. Upam da zdrži, da se bova šle lahko popoldan z Jerco malo potepat po vasi.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.6.2008 14:28:54
|
|
|
|
sazi
|
Sazi, tebe nisem pisala ker nisi 100% če prideš. Če boš pa prišla, bo pa itak dovolj vsega, boš pa samo za Domačica piškote poskrbela . SIcer se malo čudno bere, ampak vseeno upam, da nas iz pravih razlogov ne bo Škatlo domačic pa prinesem, če se uspem zadržat in tiste v omari ne odprem do takrat - no, ja, bi se res morala zadržat. Bom malo preverila, kaj piše na škatlah in vrečkah piškotov in napolitank... Uživajte v lepem popoldnevu. Jaz še ne vem, kaj bomo mi - glede na to, da Lev verjetno spet ne bo nič spal, bo itak priza celo popoldne . V takem primeru je najlažje, če greva na železniško postajo, tam pa lahko v nedogled gleda vlake in je čisto umirjen.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.6.2008 15:06:40
|
|
|
|
jer.za.
|
Evo, sm dočakala, ura je 15.00, tako da adijooooooooooooo za danes .
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 19.6.2008 7:45:03
|
|
|
|
jer.za.
|
Jutro! Jaz sem pa danes tako pozitivno "naspidirana", tale sonček res super name vpliva . Včeraj sva z Jerco popoldan pohajkovali po vasi, in zvedeli kar nekaj novih stvari ki so se nabrale v teh 14 dneh dežja . Tako je to, ko si na vasi doma. Ne da se mimo vaških čenč . Tinkatonka, prikaz reševanja iz vode h helikopterjem je jutri ob 17.00. Vendar lahko že prej prideš, da še kakšno rečemo, pa enega kofetka spijemo. Jaz bom itak že najkasneje ob 15.00 doma iz službe. Jaz pa Bonnie_ pogrešam, prej se je vsak dan malo javila, sedaj pa nič Pa Eviii se tudi nič ne javi Jaz grem pa danes ob 12.00 na pedikuro, že komaj čakam da mi malo uredi noge. Mojemu predragemu sem jih pa jaz včeraj zvečer, si je eno uro noge namakal, potem sva pa vse lepo podrgnila in sedaj ima stopala kot kakšen mali dojenček . Upam, da bomo danes kaj čvekale.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 19.6.2008 7:53:36
|
|
|
|
tinkatonka
|
Tinkatonka, prikaz reševanja iz vode h helikopterjem je jutri ob 17.00. Vendar lahko že prej prideš, da še kakšno rečemo, pa enega kofetka spijemo. Jaz bom itak že najkasneje ob 15.00 doma iz službe. ej ti sporočim kako bo z našim "obiskom". Danes so se mi kar tri stvari nalimale popoldne, obisk prijateljice, ki jo že dolgo nisem videla, živalski vrt ali pa ogled helikopterja . zadnje najbolj zanimivo za mojga sina, ampak obiska bi bila pa rez zelo vesela jaz.
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 19.6.2008 8:06:39
|
|
|
|
tinkatonka
|
še to.. danes je moj zadnji dan...potem pa dopust Veliko veliko dela, popoldne pa še ena konferenca in ne pridem domov pred 19h . Ampak vseeno je pa zadnji dan, a ne
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 19.6.2008 8:27:33
|
|
|
|
jer.za.
|
Ampak vseeno je pa zadnji dan Sedajle imam pred seboj eno dieto UKC-ja, s katero naj bi shujšal okoli 9 kg v 14 dneh, spremenila pa naj bi se tudi presnova. Sedaj razmišljam, če bi se jo s ponedeljkom lotila Sicer zgleda kar malo huda, ampak če bi se zelo potrudila bi se dalo zdržati.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 19.6.2008 8:50:35
|
|
|
|
jer.za.
|
Jaz sem pa ravno sedjle dobila odgovor od šefice, da jutri tudi lahko rem domov ko zaključim z delom, to bo pa že okoli 11.00
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 19.6.2008 9:03:55
|
|
|
|
tinkatonka
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 19.6.2008 10:38:11
|
|
|
|
tinkatonka
|
jer.za ZS imaš!!!
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 19.6.2008 14:21:15
|
|
|
|
jer.za.
|
No, da še na hitro napišem kaj je Jerca včeraj zvečer naredila: V sobi je bila čista tišina, ko je šla spat. Pred spanjem sva jo šla še pogledat in kako je spala-v posteljo si je dala tisto trdo podlogo za previjanje, ki jo imam na previjalni in spala na njej . Žal fotoaparata nisem imela pri sebi, da bi jo slikala, nasmejala sva se pa z dragim oba do solz . Sedaj pa šibam na vlak, papa in se tipkamo jutri-če bo katera tukaj
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 20.6.2008 7:25:47
|
|
|
|
jer.za.
|
Hojla! Kako ste kaj? Jaz bolj tako tako. Včeraj sva se nekaj spričkala z dragim za eno brezvezno stvar. Šlo se je zato, da je Jerca hotela sok, jaz sem bila pa ravno na WC-ju. Sem prosila moža, naj ji ga nalije, pa nobenega odgovora Prosim še enkrat,nič. No, nato pa sem malo bolj naglas rekla, je pa kar nekaj nazaj "zasikal" če ne morem počakat, da se tudi on oblači.....jaz pa seveda bog ne daj da sem tiho sem mu pa nazaj odgovorila da kako naj vem kaj on dela, če nič ne odgovori, jaz pa čez pet ovinkov iz WC-ja ven tudi ne vidim. In sva imela tiho mašo do večera . No zvečer sem pa hotela malo pospravit, sem ga prosila če mi pomaga je pa rekel da on pa že ne bo ob osmih zvečer pospravljal . Jaz sem pa tudi rekla potem nazaj, da jaz mu pa danes ob osmih zvečer tudi ne bom likala srajc, ko me bo prosil, naj mu jih polikam za jutrišnjo poroko. Saj potem sva se pogovorila, ampak vseeno ne vem kaj je bilo to včeraj. Kot bi stenam govoril. A majo vaši tudi kdaj kakšne take čudne izpade??? Danes ga pa že vidim, kako se bo slinil za mano, pa mi vse ustregel, pa..... Upam, da vas ne morim ker jamram, ampak nekako se to ne zgodi velikokrat pri nama in sem bila kar malo razočarana nad njim. Sedaj pa k prijetnejšim stvarem-danes si gremo popoldan ogledat helikopter, zvečer pa na veselico z malima. Jutri naju pa čaka poroka, tako da se pred nedeljo zvečer ne bom nič tukaj oglasila. Upam, da bo do takrat že znano glede piknika kaj katera prinese, ker mene potem spet do petka zvečer ne bo. Dajte punce no, malo se javite!
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 20.6.2008 11:02:05
|
|
|
|
sazi
|
Kako lep dan je danes. Včeraj nisem nič pisala, ker sem bila čisto out. Smo imeli spet tako noč, da še danes nisem prišla k sebi (verjetno tudi zato, ker tudi ta ni bila brez prekinitev). Lev se spomni in me od 2h do 4ih zjutraj neprestano kliče, joka, kriči, kaj pa vem, kaj mu je. Vedno grem tja, se pomiri zaspi, pa čez 15 min isto. Potem pa ob 4ih zaspi nazaj in bi spal do desetih, če bi ga pustila . No, danes je bil zjutraj nekaj časa dobre volje, potem je pa postal ves jokav. Pri varuški ni hotel iz mojega naročja, pa sem ga hotela potolažit in sem mu razložila naše današnje plane - da pride ponj ati in da gremo potem z ladjico po Ljubljanici. Kakšen jok. Mislim, da je bil problem v tem, da pride ponj ati in ne jaz - to je zdanje časa huda kriza. Končno so nama prišli polagat ploščice, naš dopust pa bo verjetno moral počakati. Ni kaj. Jer.za - res so brezvezne stvari tole, ampak včasih je energija taka, da so že drobnarije preveč. Kaj pa vem. Midva tudi včasih kakšno tako rečeva, ampak kaj dosti se pa ne mulava in nimava tihe maše. Uživajte ob občudovanju helikoptreja danes, pa če bo še kdaj kaj takšnega, bom zelo vesela informacije. Lep dan vsem.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 20.6.2008 12:09:05
|
|
|
|
tinkatonka
|
Zivjo punce! jer.za...ti sporočim če prideva z Anejem na Zbilje. Sicer pa bolj slabo kaže. sazi....ZS imaš. jaz....sem bila pa cel dopoldan tako pridna, sme šla v laboratorij, aneja peljala v vrtec, šla na občino po potrdilo za prehod meje za Aneja (stane smešno malo 1,06€ ), potem v Obi-ja, pa v C&A, pa v Jevnico, zdaj pa doma že kuham kosilo, pospravljam perilo in že majčkeno štimam, kaj vse bova vzela na dopust. Glede na to, da na dopust ne moreš vzet vseh igrač, sprašujem kaj ve ponavadi vzamete s sabo. Samo najljubšo eno ali dve, ali kaj več? Jaz bom vzela: - papir in barvice, ker res zelo rad riše - policajski avto od Legota - bager (plastični) - ladjico za na bazen, pa lambrček in lopatko - plišasto igračko malo za pocrklat - ... A se vam zd dovolj, ali preveč? LP Tina
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 20.6.2008 12:26:05
|
|
|
|
Eviii
|
evo mene. sem vidla, da ste me pogrešale . pa samo na hitro, ker me dejan rabi. v glavnem, hvala, ker držite pesti za novo službo. pa se mi zdi, da ne bo nič. za prva dva razgovora so bli kr hitri, zdej je šlo pa mimo že dva tedna. tako, da imam vsak dan manj upanja. pa sej iščem še kr naprej. in imam še kr neki priložnosti odprtih. bomo vidli. včiraj sem bla spet na pregledu pri pulmologinji za mojo astmo. in je rekla, kot bi bil drug človek. 96 % plučna funkcija (zadnič pa 38 %). je pa rekla, da je to značilno za astmo: iz zelo slabega stanja v normalno stanje v zelo kratkem cajtu. no, sej ni važno, zdravil mi ni treba jemat, samo po potrebi. pred dvema dnevoma sva z možekom praznovala tretjo obletnico poroke. pa tisti dan ni bil nič posebnega. smo pa šli zato vsi trije včiri zvičir na vičirjo. in smo se imeli super. sem se nažrla škampov . dejan je vsak dan z jernejem od marty in skupi delata vragolije in se igrata. sicer drugi teden jerneja ne bo več tuki, ker gre mama od marty spet delat in bo jernej verjetno kje drugje. sta se pa res super ujela. se lepo igrata z žogicami pa v peskovniku in imamo mir pred njima. pa balince mečeta ko velika ... tinkatonka, kaj pa si šla v laboratorij počet . no, upam, da ni kej hujšega, ampak kaka vesela novička . no, zdej pa grem počasi dejana ušlihtat.
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 20.6.2008 12:28:43
|
|
|
|
tinkatonka
|
tinkatonka, kaj pa si šla v laboratorij počet . no, upam, da ni kej hujšega, ampak kaka vesela novička . nič dobre novičke, prej slaba, saj imam povečano ščitnico, pa mi je dala DR kri pregledat
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 20.6.2008 12:31:47 >
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 20.6.2008 12:33:21
|
|
|
|
tinkatonka
|
evii.....čestitke za obletnico Pa daj marty prenesi naše pozdrave. Naj se kaj na hitro javi tu gor, da vidimo kako je šlo v drugič. Glede službe pa ne še izgubit upanja, a te bodo pisno obvestili, če ne boš sprejeta. Kaj pa če pokličeš in vpraša, da vsaj veš pri čem si. LP Tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 20.6.2008 12:44:47 >
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 20.6.2008 12:40:13
|
|
|
|
sazi
|
Eviii, čestitke za obletnico. Najina je šla pa kar mimo . Pozdravi Marty in Jerneja. Nas očitno v ponedeljek še ne bo k vam - sporočim, kdaj/če pridemo glede na mojstre. Zdaj pa šibam, da mi ladjica ne pobegne....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?