|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
16.6.2008 10:59:49   
jer.za.
Spet jazuser posted image .
Sem ravno prišla s kave-sta bili mami in sestra v LJ, ker je imela sestra vpis v srednjo šolo. Jutri pa pride mami po Zalo, in gre z njo v Zreče do četrtka. Tako da bo šla Zala na mini počitnice.
Drugače je pa danes tako dolgčassssssss v službi, sploh ne vem več kaj naj delam. In tako bo cel teden, septembra bom pa spet delala kot nora. Ampak tako je, kaj "čmo"user posted image user posted image . Si bom kar kjige prinesla v službo in se učila.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
16.6.2008 13:57:06   
tinkatonka
user posted image user posted image user posted image  pa imam podpisan dopust.user posted image user posted image user posted image  Sem že v petek na dopustu, potem pa še ves naslednji teden. Kaj češ lepšega user posted image user posted image user posted image user posted image

LP Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
16.6.2008 14:08:58   
jer.za.
pa imam podpisan dopust

user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4828
17.6.2008 8:06:40   
jer.za.
Jutro!
Kje ste vse čveke?
Mi smo bili včeraj popoldan z Zalo v vrtcu na prvem srečanju. Sem bila zelo zelo zadovoljna, otroci so se malo spoznali med sabo, potem je pa vzgojiteljica prebrala eno pravljico, nato pa so na to pravljico še ustvarjali-delali so stonogouser posted image user posted image user posted image . Zala je bila zelo pridna, z zanimanjem je poslušala, opazovala, na koncu se je pa na stonogo še sama od sebe podpisala in odnesla slikico vzgojiteljiciuser posted image . Res je bila ful pogumna. Sedaj greva pa v vrtec spet v ponedeljek, za kakšno urco ali dve, da malo vidi kako potekajo dejansko stvari v vrtcu. Se mi zdi ful lepo da jih že tako uvajajo, ne šele potem septembra. Sva jo pa potem z možem še na sladoled peljala, in je bila vsa ponosna. Ponoči je pa tudi k nama prišla spat(luna se bližauser posted image ), in je spraševala kdaj bo šla spet v vrtec, da bo lahko ustvarjalauser posted image . Kako imate pa kaj v vaših vrtcih to urejeno?
No, z Jerco imamo pa sestanek in uvajanje konec avgusta.
Danes gre Zala z mojo mami na mini počitnice, pa mi je kar malo hudo, čeprav ne vem zakaj.
Mi se bomo šli pa Jerco malo potepat popoldan-v shopping, pa na kakšen sprehod če ne bo dežja.
Toliko za sedaj, se tipkamo spet kasneje-upam da se še katera oglasi.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
17.6.2008 10:20:04   
jer.za.
Tinkatonka, vidim teuser posted image . Si v Bruslju? Na katero letalo si pa šla danes? Ker je šla tudi moja šefica v Bruselj danes, je imela let tam okoli 7.00.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
17.6.2008 10:32:01   
sazi
Jaz tudi vidim Tinkatonkouser posted image  - očitno tudi v Belgiji ne more brez RR-ja, ali pa ji nekdo šari po računalniku.

Še ena katastrofalna noč je za nami. Kdaj pa bo luna - mah, se mi niti pogledat ne da - upam, da bo kmalu mimo, ker kaj dosti takih noči zapored ne zmorem več (kako mi je šlo pa takrat, ko po nekaj mesecev skupaj nisem spala več kot cca 4 ure na noč, pa še to v petih kosihuser posted image ).

Jer.za - super, da imate takole urejeno v vrtcu - za uvajanje že vnaprej. Pojma nimam, kako izgleda pri nas, samo mislim, da grejo otroci prvič tja šele septembra.

Vikend smo preživeli v MB. Je bilo kar lušno, sloh v nedeljo, ko je bilo lepo vreme. Smo dopoldne šli pogledat letalski miting, popoldne pa v mestni park. Le spali nismo kaj dosti. Čez dan sploh nič, ponoči pa samo od 21:30 do 6:00. To je pa tako, ko je poleti zgodaj dan, tam pa nimajo čisto nič za zatemnitev - sem rekla možu, da grem naslednjič tja samo, če nabaviva prej Veluxova nepropustna senčila. No, saj ko se bom končno spet naspala, si mogoče premislim.

Včeraj je imel pa moj mož RD in smo se popoldne zbrali na tortici. Tokrat še pri mojih, ki imajo dovolj prostora. Za moj RD bo tudi še treba "rezervirati" prostor, za Levovega pa računam na našo hišo (kjer pa se delo nikamor ne premakneuser posted image  - tako da kot kaže, z dopustom ne bo nič, ker bodo zagotovo ravno takrat prišli).

No, toliko zenkrat. Sem zelo pozno prišla v službo, pa me čaka kar nekaj dela.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
17.6.2008 10:32:46   
sazi
Aha, Tinkatonka "has left the building"

< Sporočilo je popravil sazi -- 17.6.2008 10:33:42 >

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
17.6.2008 10:50:10   
jer.za.
Kdaj pa bo luna

Luna je jutri. Tako da za danes še računam, da bo Jerca kaj naokoli prišla ponočiuser posted image , potem bo pa spet nekaj časa mir.

Sazi, čestitke tvojemu možu za rojstni dan. user posted image user posted image user posted image  Kdaj pa ti praznuješ če ni skrivnost?user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
17.6.2008 12:38:44   
sazi
Kdaj pa ti praznuješ če ni skrivnost?

Nekoč nekje v eni od naših februarskih tem je obstajal seznamček z našimi rojstnimi dnevi (in RD-ji naših otrok), ampak se mi ga zdajle ne da iskatuser posted image . Praznujem pa 16.8.

Kako pa kaj Eviii? Še čakaš na odgovor glede sprejema v novo službo? Držim pesti, da dobiš pozitiven odgovor.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
17.6.2008 12:54:10   
jer.za.
Spet jaz. Tukaj v službi je spet noro dolgčas. Sedajle še eno kavico spijem, čez pol urce grem pa domov, ker itak ne vem več kaj naj še delam.
Jutri bom pa kar malo kasneje prišla, okrog osmih, razen v primeru, če se ne bom že prav zgodaj zjutraj zbudila.
Sazi, imaš šest dni za Zalo rojstni dan, tako da si bom to zapomnila-upam.
Jaz pa spet kar nekaj čvek pogrešam tukaj: Bonnie_, Eviii, Kami, Marty5, Nuka,Trdozimc,.....

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
17.6.2008 13:20:30   
sazi
imaš šest dni za Zalo rojstni dan, tako da si bom to zapomnila-upam.

Aha, potem ima Zala RD takrat kot moj tast - si tudi ne bo težko zapomniti.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
17.6.2008 13:41:32   
Eviii
evo mene user posted image ...

danes sem kot vreme. tečna ko user posted image . pa sej ni važno...

ja, še kar čakam odgovor in sem že čisto na koncu z živci. včiri me je prijela ena taka čudna depra zaradi tega. se mi zdi, kot da me vlečejo za živce in so se itak že odločli user posted image . ne vem...

piknik se tudi kr bliža. kaj smo zdej zmenjene? jer.za, nam boš mogla opis poti poslat, da se ne zgubimo. pa pol se bo treba organizirat, kdo kej prnese, pa kdo bo meso nakupu (da si pol stroške razdelimo).

končno sem dobila odločbo iz vrtca. dejan je vabljen od septembra dalje. čeprou občina proračuna še vedno ni sprejela, tako da še ni jasno, v katerem od obeh vrtcev bo na koncu pristal. pa sej ni važno, samo, da je sprejet. zdej sta pa z mamo odnesla pogodbo v vrtec.

no, grem malo delat, čeprou se mi niti pod razno ne da nič danes. kr neki vegetiram.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
17.6.2008 13:41:58   
Eviii
aja, pa seznamček bom našla in ga bom gor prpopala.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
18.6.2008 8:09:38   
tinkatonka
Jela punce!

Ja včeraj sem bila v Bruslju ( z letom 6:45 - tako da jer.za predvidevam da je bila tvoja šefica na tem letu, ker je samo en zjutraj) in ko sem prišla v SVet v delegatsko sobo, rabim kakih pol ure da pridem mal k sebi. Vstajanje ob 4h zjutraj me namreč zelo zelo utrudi in možgani delajo bolj na pol. Pa sem samo za minuto skočila na RR(takrat ste me opazile), v naslednji minuti je pa že šef prišel in je bilo treba delatuser posted image . Je bilo pa to moje zadnje zasedanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako sem utujena danes, da ne vem kako bom funkcionirala.  Ampak se tolažim, da samo še dva dni pa bo dopust tukaj. user posted image user posted image

evii...držim pesti, da te sprejmejo. Pa čestitke za sprejetje v vrtec user posted image user posted image

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
18.6.2008 8:19:52   
jer.za.
Jutro!
Jaz sem pa ravno v službo prišla. Danes je sreda, tako da moram biti tukaj do 15.00user posted image , pa spet skoraj nič dela. Glede na vreme pa še ljudi nič ne bo, tako da bo še bolj dolgčas.
Vam sploh ne morem povedat, kakšen mir je bil včeraj doma. Jerca je bila pridna kot mravljica, smo šli malo v Kranj po trgovinah ni čisto nič tečnarila, samo sem pa tja je vprašala kje je njena Zalicauser posted image user posted image . Sem jo dala v banjo, se je več kot pol urce igrala kot da jo sploh ni(če sta obe doma je takoj vse pošpricano, pa dretje, pa nagajanje ena drugi,...), povečerjala je v miru za mizo, v tišini, zaspala je pa tudi takoj in spala do 6.45user posted image . Mi je bilo kar malo čudno ko se ni bilo treba nič pregovarjati, pa kregati,....
jer.za, nam boš mogla opis poti poslat, da se ne zgubimo. pa pol se bo treba organizirat, kdo kej prnese,

Vas bom kar nekam počakat prišla, ker same mislim da težko da boste našle. Najbolje, da bi se dobile kar nekje v Medvodah, kaj pravite????
Kar se pa tiče hrane pa najbolje da meso kupim jaz in ga shranim v hladilnik, za ostalo pa poskrbite ve, potem si pa stroške razdelimo??? Ena prinese pijačo, ena kaj sladkega, ena nekaj slanega, pa še malo zelenjave pa je????
Tinkatonka, ja potem sta bili pa skupaj na letalu. Želim ti, da ti dan čimpej mine, da se boš potem doma malo spočila. Zdrži še danes in jutri, potem imaš pa itak dopust.

Grem si kavo narest, pa se še kaj oglasim.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
18.6.2008 8:22:00   
jer.za.
Aja, še nekaj....
Če katero zanima imamo v petek popoldan pri nas(saj veste s kje semuser posted image ) prikaz reševanja iz vode s helikopterjem. Se vidi helikopter čisto od blizu, in to je za našidve nekaj nepozabnega. Tako da če bo katera prišla lepo vabljena, pa še na kofe vas potem povabim.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
18.6.2008 8:40:06   
tinkatonka
ja mi bi šli helikopterja gledat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ob kateri uri pa naj bi bilo to?  

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
18.6.2008 8:46:02   
jer.za.
Ob kateri uri pa naj bi bilo to?

Enkrat popoldan, mislim da okoli 16.00. Se bom točno pozanimala kdaj bo pa ti sporočim.

Neposredna povezava do sporočila: 4843
18.6.2008 8:51:27   
tinkatonka
jer.za..... super. Ti samo sporoči. Pomojem bo Anej tako gledal, da bo pozabil usta zapret. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa dej mi napiši tvoj naslov na ZS, da vas bo  "Garmin" našel.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
18.6.2008 9:35:04   
tinkatonka
vam moram še to povedat....

Včeraj na letalu vzamem Delo in dobim seveda zraven tudi Ono. Berem in berem in naletim na ene luštne otročke, ki govorijo o šparanju.

Pa pri slikici enga luštnga fantka piše približno takole:
"Imam 6 šparvčkov, v vsakem je nekaj denarja, nekaj mi ga da dedi, nekaj mami in oči, nekaj pa babi. Mislim da imam 365 €. ko bom velik si bo s tem kupil ferrarija." user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In kdo je bil to...........Liam od Kami. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Super steuser posted image user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4845
18.6.2008 9:54:30   
jer.za.
Liam od Kami

user posted image user posted image user posted image -je že na dobri poti do Ferrarijauser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4846
18.6.2008 13:36:22   
jer.za.
Nikjer nobeneuser posted image
Meni je pa tako dooooooolgčas, še urco in poluser posted image , pol pa domov.
Tinkatonka, meni je pa nekam sumljivo slabo po tisti hrani prej....user posted image  user posted image  

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
18.6.2008 13:40:58   
sazi
Tole z Liamom me je pa Tinkatonka prehitela - sem včeraj brala, pa sem šele sedaj prišla na našo temo. Sem imela namen Kami vprašat, če se, ko bo Liam velik, lahko enkrat povabim na obisk, da me pelje en krog.
A ni lepo, ko imajo naši otroki toliko želja, pričakovanj in domišljije, da še nimajo zadušenega tega veselja? Prav posrečeni so mi.

Danes dopoldne pa sem bila pri Jer.zi, mi je naredila vse meritve in me se še zdaj rola od številk na merilcu pritiska - res sem čisto potrta.user posted image  Mah, brez veze, da tu jamram. Moram razmislit, kje naj sploh začnem, ker imam pri dohtarih take "srednje" izkušnje - napišejo recept, jejte tablete, če ne bo v redu, jih dajtepa malo več, pa bo OK. Moram prespat, pa si ga še nekajkrat izmerit...

Helikopter - Jer.za, Lev bi bil tako zelo navdušen, pa se na žalost ravno toisto popoldne vozimo z ladjico po Ljubljanici - česar pa upam, bo tudi vesel.

Tinkatonka - čestitke za zadnji obisk Bruslja. Mimogrede - imaš že dolgo ta podpis? Sem se ful nasmejala. Je tudi v stilu našega Leva.

Eviii, čestitke za vrtec. Držimo pesti še naprej za službo.

Piknik - no ja, če ne gremo na morje, pridemo še mi. Upam, da vam uspem javiti dovolj zgodaj, da ne bo problem v povečanem številu ljudi. Bom videla, kdaj pridejo delavci in kakšen imajo plan - žal moramo biti med delom ves čas tu.

No, toliko zaenkrat. Lep dan vsem.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
18.6.2008 13:42:05   
sazi
Nikjer nobene

jaz sem tu - še med tem, ko sem tipkala, si ti pisala, kako nas pogrešaš...

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
18.6.2008 13:56:46   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: jer.za.

Nikjer nobeneuser posted image
Meni je pa tako dooooooolgčas, še urco in poluser posted image , pol pa domov.
Tinkatonka, meni je pa nekam sumljivo slabo po tisti hrani prej....user posted image  user posted image  

A res. Jaz sem čist kul, samo ti si gobe tudi jedla. user posted image Upam da se nisi kaj zastrupila.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?