|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
12.6.2008 11:08:56   
jer.za.
U, zdele ko sem gledala tvoje linke Tinkatonka mi je pa na misel padel angel. Samo kje naj tukaj v centru LJ dobim kakšno lepo figuro angela, do 20 eur????
A katera ve kje imajo kaj takega????

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
12.6.2008 11:16:45   
tinkatonka
Kaj pa če pogledaš prav v tej knjigarni? Pomojem imajo tud te stvari, al pa pokličeš tja?

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
12.6.2008 11:26:09   
jer.za.
Evo, sm že najdla, na Resljevi je trgovina s samimi takimi stvarmi, tako da šibam mal kasneje tja pogledat.

Neposredna povezava do sporočila: 4803
12.6.2008 12:23:03   
Bonnie_RR
Če greš od železniške dol skoz naravnost do Zmajskega mosta (na strani PF-ja - se pravi po levi strani), imaš enkrat vmes na levi eno tako trgovinco, kjer imajo ful takšnih stvari - neke figurce. Ziher tam najdeš kaj takšnega. Js sm letos večino leta hodila mimo, zato vem.user posted image Če je pa to celo trgovina na Resljevi (si napisala, da si našla tam takšno trgovino, js pa pojma nimam o ulicahuser posted image ), potem pa še tolk boljš.user posted image

Pa fajn vse zrihti!

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
12.6.2008 12:24:39   
Bonnie_RR
Aja, glede šopingiranja... Eh, če me prime, grem ob vsakem vremenu, večino časa me pa tako sploh ne oz. se mi ne da...user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
12.6.2008 13:30:12   
sazi
Js sm letos večino leta hodila mimo, zato vem.

Ja, to bo ta ulicauser posted image .

A se vam tud hodi po trgovinah, ko zunaj dež pada

joj, meni se nikoli ne hodi po trgovinah - res upam, da bo enkrat nastopil čas, ko bom VSE lahko kupila preko interneta (pa da bodo cene in pogoji taki, kot pri kupovanju v živo). Zadnjič sem šla v Leclerca - grem cca 1x na 2 meseca, ko imajo v akciji ful stvari, ki jih kupujem. Kako fajn bi bilo, če bi lahko samo poklikala, pa bi mi nekdo dostavil na vrata - ali pa vsaj zapakiral v štacuni in bi jaz samo pobrala na kaki dostavi.

poglej U., pozabila sem, dajmo najdit kakšno rešitev.

ja, bi bilo tako precej bolje - bi pa tudi meni nekam dvignilo pritisk, da si vse zmenjen, potem pa taka kolobocija (ne bi rekla, če bi šlo za nekaj, za kar se ne da dogovoriti drugače)

Sazi, pri CSI so spet makete v delu...user posted image Upam, da gledaš. Pa tud drugače je menda danes zadnji del te sezone (če si nisem narobe zapomnila), tako da upam, da bodo le prišli stvarido konca...

Sem gledala, samo sem kar predvidela, da bo ... "to be continued"

Bi se lahko enkrat februarčice skupaj odpravile v živalski vrt, kaj pravite????

Sem ZA. Itak bo že vaš piknik zamudila, v ZOO-ju sem pa kar pogosto.

bonnie_ bom držala pesti jutri (saj imaš izpit, kajne?)

Neposredna povezava do sporočila: 4806
12.6.2008 13:57:35   
jer.za.
imaš enkrat vmes na levi eno tako trgovinco, kjer imajo ful takšnih stvari - neke figurce.

Ja to je to. Sm dobila enega ful lepega angelčka, imajo pa zelo veliko stvari za krst, poroko, birmo, obhajilo,.....taka, priročna trgovinica.

Neposredna povezava do sporočila: 4807
12.6.2008 14:37:21   
Bonnie_RR
Čist na hitro...

Ja, sazi, jutri imam izpit. Hvala za user posted image , jih bom potrebovala!user posted image

CSI... BV, ko s to maketo tolk "nategujejo"...user posted image Upam samo, da bodo novi deli že naslednji teden...user posted image

Jer.za... No, zdej si našla, kar si iskala, zato si verjetno že kej boljše volje. Od tu bo šlo pa še na bolje... Boš videla. Spomni se reka: Slab začetek, dober konec!user posted image
Uživajte na sestrini valeti, jutri pa podebatirava, kako je bilo!user posted image

ZOO... Fajn ideja!user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
12.6.2008 14:46:13   
sazi
Upam samo, da bodo novi deli že naslednji teden...

Žal jih ne bo. Na sporedu je 1. del 1. sezone neke nove dohtarske nanizankeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4809
12.6.2008 14:50:27   
tinkatonka
jer.za....upam da bo valeta super uspela in da bo tvoja sestra blestela na njej. Pa upam da si boljše volje. Pa ne bit huda na moža on itak ni nič kriv v tej zadevi, a ne.

bonnie...vso srečo jutri na izpitu. Itak obvladaš!!

zoo...super ideja. Npr. kak petek po šihtu, da se greš mal skulirat. Anej bi bil tko in tako non stop samo na igralih iali pa tekel bi po potki. Sem ugotovila,da moj otrok sploh hodit ne zna, oziroma noče, on bi tekel, tekel, tekel,......, tekel, ko pa se ustavi, dvigne rokice in mami nosi. Japajade. In pol cepetamo in cmizdimo, pa se na koncu ponavadi le pogodimo, da gre naprej tudi peš, malo bolj počasi in jezno, ampak gremo pa. user posted image

katjandraž in urša_p....pa kej sta bejbe?? Nič vaju ni slišat, samo takrat se čujemo ko vaju kaj pokličem, drugač pa čista smrtna tišina od vaju. A smo kej hudi name? Al sam ni časa za živet???

danes in šoping...očitno odpade, ker grem samo v trgovino po sladoled za mojo staro teto, ki ima danes god, pa po Aneja in potem k teti na obisk. user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 12.6.2008 14:57:58 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
13.6.2008 7:27:31   
jer.za.
Jutro!
Jaz sem pa danes tako utrujena. Mislim da se pozna, da že skoraj 14 dni ni tistega pravega spanja, pa ves čas se nekaj dogaja. Se pa poletje pri nas tudi zelo pozna, saj imamo veliko več obiskov, ki se zavlečejo pozno v večer. Si bom mogla vzeti en dan in se malo naspati, ampak ne vem kdaj. Danes gremo nest poročno darilo popoldan, jutri moram biti ob 7.30 že pri frizerju, popoldan gremo na piknik, v nedeljo k enim moževim sorodnikom na Dolenjsko, ker jim mora mož nekaj popravit, potem pa spet delovni tedenuser posted image . Bom drug teden v službi, zadnji teden junija pa na dopustu-no če ne prej se bom takrat malo odpočila.  
jer.za....upam da bo valeta super uspela in da bo tvoja sestra blestela na njej. Pa upam da si boljše volje. Pa ne bit huda na moža on itak ni nič kriv v tej zadevi, a ne. 

Na valeti je bilo res super, lepo, samo kar malo predolgo, saj je trajalo tri ure. Druageč pa celoten program res lepo pripravljen. SEm bila pa zelo presenečena, ker so bile vse punce zelo lepo, preprosto oblečene, prav nič "afnasto", čudno....user posted image user posted image .

zoo...super ideja. Npr. kak petek po šihtu, da se greš mal skulirat. 

Petek  po službi meni ne bi odgovarjal, ker preden jaz pridem domov, pa nazaj v LJ traja, jaz bi raje kakšno soboto dopoldan ali popoldan.

katjandraž in urša_p....pa kej sta bejbe?? 

Jaz jih tudi pogrešam. Dajta, napišita vsaj da sta še žive in zdrave, pa da nas beretauser posted image user posted image .
Grem še malo po RR pogledat, potem pa se dobiva z Bonnie_ na kavi. Danes tudi nimam ne vem koliko dela, tako da če bo vse po sreči bom šla najkasneje ob pol enih že domovuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4811
13.6.2008 7:28:03   
jer.za.
nove dohtarske nanizanke

To bo pa nekaj zameuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
13.6.2008 7:43:16   
katjandraž
katjandraž in urša_p....pa kej sta bejbe??

Jst sm še na pol živauser posted image . Dogaja non stop, imam vsega too much preveč. V službi je zdej norišnica, sem misla, da bom mogoče že ta vikend bolj na izi, pa ni šans. Kakšna huda, nate se po mojem sploh ne da biti huduser posted image . Danes popoldne pa ne bom delala za šolo, tako da se komot kaj slišimo in vidimo. Jutri grem pa na en piknik ob 12h (bolj na hitro), potem pa gre Andraž na morje, moža in Ančico moram pa nekam poslat, da bom lahko delala za službouser posted image . V nedeljo pa istouser posted image .
Urša ima pa Gala zaj dva dni doma, je prehlajen. Pa neki ji je mobi včeri nagajaluser posted image .
Zdej moram pa spričevala dokončat, moarm danes oddat.

Neposredna povezava do sporočila: 4813
13.6.2008 7:43:40   
jer.za.
Danes je pa petek trinajsti......naj bo srečen!

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
13.6.2008 8:35:31   
tinkatonka
Zivjo!

Kako ste kaj? Predvidevam, da super glede na to, da je petek, kljub temu da nas ne čaka ravno najboljše vreme te dni a ne. No ampak vseeno petek je pa vseeno petek user posted image user posted image user posted image .

igrače v vrtec.....a vaši otroci tudi nosijo igrače v vrtec, češ da se malo pokažejo z njimi, kaj imajo. Anej enkrat nese plišastega psa, ki je skoraj tako veliko kot on user posted image , kdaj drugič malo formulo, enkrat je nesel tisto za šipe pucat na avtu user posted image , danes je pokazat nesel en ogromni bager. In pol je itak ful frajer, ker vsi otroci pridejo k njemu in opazujejo to "čudo", ki ga je prinesel. No pri nas v vrtcu večina otrok nosi svoje igrače, ki jih vzgojiteljice po uvodnem razkazovanju pospravijo v njiove omarice in jih potem do odhoda domov, več ne dobijo, niti jih otroci ne zahtevajo.

jer.za..super da je valeta uspela. Se priporočam za kakšno slikico na moj e-mail. Da vidim kakšna lepotička je bila tvoja sestrauser posted image .
katjandraž...še malo pa bo konec in počitnice user posted image user posted image user posted image   Pa s tem manj dela. Pol pa da se odpočiješ. Kako pa kaj gradnja? A na J. čakate? Al zdaj kaj druzga delajo??? Ploščice???

Šibam....

se potem še kaj oglasim.

Lp tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
13.6.2008 9:54:19   
tinkatonka
katja&urša...to nedeljo je spet sejem? A gremo????

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4816
13.6.2008 10:14:22   
jer.za.
Midve sva bile pa prejle z Bonnie_ na kavici, sva se prav prijetno načvekale.
Bonnie: močno držim pesti za ob 12.30.
Jest pa nimam več kaj delatuser posted image  Pa moram biti do 12.00 še v LJ, ker sem nesla ene slike razvit (od valete), in moram počakat da bodo gotove. Pomojem bom šla zdele kar na en sprehod malo po Čopovi, da se malo sprostim. Ne vem, še kar sem nekaj sitna, "napičena", tudi do moža.
Mah bolš da neham....

Neposredna povezava do sporočila: 4817
13.6.2008 13:10:32   
tinkatonka
Kje ste punce?

Dopust...očitno bom na dopustu že od naslednjega petka - 1 teden.  Vmes pridem za 1 teden delat, potem pa dopust - 14 dni. Pa še avgusta imam planiran dopust 1 teden. user posted image

jer.za...ne bit huda, vikend je. user posted image

Lep vikend vam želim.

Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
13.6.2008 14:46:01   
sazi
Da nas spravim malo višje - smo čisto na dnu strani.

Je tak zaspan dan - vsaj zame, sploh, ker smo imeli katastrofalno noč.
Lev se je ob 2h začel tako milo jokat in me klicat. Ko sem prišla k njemu, se me je oklenil okoli vratu in se občutno pomiril. Ko pa sem  ga želela položiti nazaj v posteljo, je pa začel kričat, se me oklenil z nogami in kar plezal po meni. OK, sem ga imela še kar v naročju, dokler se ni čisto pomiril. Sem ga dala v posteljo (je bil še malo priseben), pa sem ga malo božala in je zaspal. Čez 20 min podobna zgodba in tako vsakih 20 min do 4ih zjutraj. Kaj mu je bilo, ne vem. Ga je tlačila mora lai pa mu rastejo zobje in ga kaj boliuser posted image . No, potem je mirno spal do jutra, malo pred deveto pa sem ga zbudila iz čiste kome - sploh ni prišel k sebi. Se je kar cartal pri meni v naročju (česar ponavadi ne počne).
In ponoči, ko je končno zaspal in sem skoraj zaspala tudi jaz, se je pa zunaj začela taka galama, da sploh nisem mogla zaspati. Ne vem, kaj so imeli včeraj, ker ponavadi je med našimi bloki dokar mirno. Tako da sem danes bolj zombi kot ne.

Bo danes moj mož spet priden pri mojih, pa še nečaka in nečakinjo bomo imeli pri mojih starših in bo kar pestro. Grem k varuški po oba in sta tako lušna, ko med vožnjo čebljata in se smejita.

Nesreča z mojstri - mah, itak gre vedno aj narobe. Npr. že 1 teden čakava, da pride nazaj pošta - namreč mojster, ki nama je montiral peč, nama je po pošti poslal potrjeno garancijo in zdaj je nimava  super, kajne?

Za urologa sem dobila en namig, da je en privat v Kopru fajn (samoplačniško in si takoj na vrsti). Sem vsa navdušena klicala tja, pa ravno tisti teden, ko bomo mi tam, ne dela. Zdaj pa razmišljam, če naj za 3 dni podaljšamo dopust. Prestaviti ga ne moremo, ker mož koristi še lanskega. Mah, se moramo malo posvetovati.

Jutri gremo malo v MB, tako da se vam med vikendom ne bom nič javljala.

Lep vikend vsem

Neposredna povezava do sporočila: 4819
13.6.2008 18:29:14   
Bonnie_RR
Aaaaaaaaaaaaa, petek 13. za mene definitivno ni srečen dan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zjutraj je bilo še vse kul, od izpita naprej pa je šlo samo še navzdol...
Izpit... Hm, pisali smo 45 min, časa je bilo ful premalo, vprašanja ful obsežna in težka... Skratka, žalost!user posted image Ah, bomo videli, kaj bo iz tega...

No, potem mi en kreten v predavalnici vzame marelo, js letim v avlo in gledam, če ima kdo mojo marelo. Potem vidim eno, ki je šla z neko podobno (ampak vseeno precej drugačno) nazaj gor v predavalnico in čez par sekund zatem z drugo nazaj dol. Grem hitro za njo in vidim enako srebrno marelo tam obešeno. Vsa happy (sej ne da bi bila zdej nora na to marelo, ali pa da si ne bi mogla privoščit nove, ampak je zunaj ful deževalo, js pa avto pri železniški) vzamem to marelo, pridem s kolegico pred vrata, jo odprem in vidim, da sploh ni moja. Sicer ful podobna, ampak drugačen napis. Jah, kaj sem mogla... Pač sem jo vzela.user posted image

No, potem se le hitro odpravim proti avtu, dobesedno lije, js pa ful fajn obutev... ko sem prišla do avta, so moja stopala že dobesedno plavala v vodi!user posted image Ful grozen filing!user posted image

No, potem je bila pa še taka vožnja domov (jer.za, danes mi je bila pa tole prava mukauser posted image ), da na koncu sploh nisem vedela, kaj naj s sabo. Pa še cel dan nisem jedla in me je zagrabila grozna lakota...

Skratka, povzetek dneva (dosedaj): user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petek 13. definitivno ni moj srečen dan!user posted image user posted image user posted image V bistvu ne pomnim, kdaj sem imela nazadnje tak beden dan...user posted image

Grem pa zvečer vseeno na en kratek čvek s celjskimi čvekami (s foruma) v upanju, da se vseeno malo razvedrim...user posted image
Upam samo, da je bilo to za danes vse in da me ne čaka še kaj hujšega...user posted image user posted image

Lp

P.S.: Pa hvala vsem za user posted image ! No, sej mogoče bo pa vseeno šlo skoz...user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
14.6.2008 14:42:39   
tinkatonka
Zivjo!

Kako ste? Meni tole deževno vreme kar jemlje voljo in energijo. No ampak jutri bo baje lepše. Drugače smo ok, samo ne vemo kam naj se damo, ker je pač stanovanje, pa čeprav ni majhno, premalo za tekaške sposobnosti mojga sinka. user posted image  Smo bili dopoldne v knjižnici pa na tržnici v BTC-ju, pa v Baby-centru. Zdaj po spancu Aneja in drugi rundi kosila, pa gremo še v Merkur in Spar. Moj moz ima  zelo rad pecenje (pohanje) in pomfri, pa se druge na 1001 način stvari pečene v olju in sem se uradno pritožila, da hočem imeti eno majhno fritezo, ker drugace to olje šprica povsod na okoli. No pa se me je le usmilil. user posted image  In mi rekel da gremo v nakup user posted image user posted image user posted image

Lep vikend vam želim.

Lp tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4821
15.6.2008 14:32:54   
tinkatonka
Hejla!

Kako ste kaj? Predvidevam, da ste vse zunaj na sončku. Jaz se že 1 uro pogajam z Anejem in non stop ugašujem luč v sobi, ampak kar noče in noče zaspat. Če v naslednjih pol ur ene zaspi, ga bom pa kr ven vzela, pa naj gre na kolo. Ampak potem pa da gre ob 20h spat brez pardona. Ima pa danes neverjetno dober apetit. Že 2× je jedel kosilo, pojedel 2 banani, 1 jogurt, ogromno palčk, ki smo jih sicer ponudili obiskov, pa jih je zmazal on user posted image .

Moram se pa še neki pohvalit. Mož mi je kupil rolerje, zdaj jih bom šla probat, pa me je kr mal strah, ker se že 3 leta ali več nisem rolala. user posted image  To bo za videosmešnice.user posted image user posted image user posted image

šibam....že neki ropota spet iz Anejeve sobe user posted image

Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
15.6.2008 21:46:39   
Bonnie_RR
Čer!user posted image

Pri nas se na polno dogaja!
Nik je v 2 dneh s plenic prešaltal na kahlico. Danes je bil že kar cel dan brez plenice (med dnevnim spanjem sem mu jo sicer dala še gor, ampak je bila po dobrih 2 urah čist suha - kar se ni še nikoli zgodilo), zgodila se je pa samo manjša nezgodica, ko sva v spodnjem štuku perilo obešala in sem se predolgo obirala oz. nisem takoj slišala, da ga tišči. Pove ful lepo, se usede gor, opravi, navdušeno pogleda, kaj je narediluser posted image , potem mu pa js prinesem malo wc papirja, da se obriše in potem sam to vrže v wc (js zraven še kahlico spraznim) in potegne vodo.
Si nisem milila, da bo šlo tako hitro...user posted image
Me zanima, kako bo kaj jutri v vrtcu...

Pa uspešen začetek (sicer, kar se vremena tiče, bolj klavrnega) tedna vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 4823
16.6.2008 7:47:46   
jer.za.
Jutro!
Mene pa danes tako glava boli, imam občutek da mi jo bo razneslo, kljub temu da sem že zjutraj en tablet vzela, ki bi do sedaj že mogel prijetiuser posted image  
Vidim, da je bilo bolj klavrno med vikendom tukaj gor.
Mi smo preživeli en prav prijeten vikend: v soboto, ko je šla Jerca spat ob 12.00, smo šli počivat tudi Zala, mož in jaz-Zala je v dnevni gledala risanko, midva pa v spalnici en dokumentarec, no jaz sem še malo spala vmes. In to je trajalo celi dve uriuser posted image . Popoldan smo šli pa na piknik. Včeraj me je pa tudi moj možek pustil spati do osmih zjutraj, potem smo šli na Dolenjsko.
Je pa Jerca začela v hlačke kakatuser posted image user posted image  Ne vem, ali je to samo obdobje, ampak v soboto se je dvakrat pokakala, včeraj pa tudi enkrat. Pojma nimam kaj je temu vzrok. Upam, da je samo prehodno ker res ne bo rada dajala nazaj plenic. Se pa spomnim, da je tudi Zala imela eno tako obdobje, ko je kar kakala v hlačke.
Bonnie_: user posted image user posted image user posted image  za Nika in lulanje na kahlico!!! Sem se pa prav nasmejala tvoji prigodi z dežnikomuser posted image user posted image . Kar se teh dežnikov tiče, sem jih jaz že toliko pozabila, da so pomojem že razkropljeni po celi Sloveniji. Imam pa tudi precej drugihuser posted image .

Tinkatonka, če prav razumem si potem drug teden cel teden na dopustu???
Jaz tudi, tako da se lahko kaj dobiva, če seveda ne boš cel teden v Šmarjeških???

Sazi: upam, da čimprej dobiš tisto garancijo. Res ni prijetno, ko čakaš na tole pošto,samo en teden, a ni to malo dolga?????

Spanje: je imela tudi Jerca danes pohode, ampak vem da je za to kriva bližajoča se luna. Pričakujem, da bosta danes obe pri nama pristali ponoči.

Grem si še eno kavo skuhat, pa upat da glavobol čimprej mine.

Neposredna povezava do sporočila: 4824
16.6.2008 8:28:21   
tinkatonka
Živjo punce!

No Anej včeraj kljub naporom čez dan ni šel spat. Vmes je imel kr fajn krizo z hudim tečnarjenjem, ampak potem pa je zdržal do 21h, ker smo imeli na obisku še moje starše. No spal je celo noč in kot začuda, danes ob pol sedmih prikorakal v mojo sobico in rekel »živo mami« (beri: živjo mami). Ponavadi ga moram čez teden vedno budit, ker noče vstat, čez vikend pa vedno sam od sebe vstane že malo po šesti, tako da me je danes res presenetil. No upam, da ga tudi v bodoče ne bom rabila več zbujat čez teden.

Dopust…še čakam podpis naše generalne direktorice. In ja itak da se lahko dobimo kaj na kakšni kavici ali v parku. Mene ni od nedelje do srede. Komaj čakam. Anej skoz govori: »mami plaval bi«. Sem prepričana da bova maksimalno uživala. Upam samo da ne dobim M, ker če bi prišla točno, bi jo morala ravno v pon dobit, če bo pa mal zamujala pa šele v četrtek. Mah naj raje zamuja, oz. sploh ne pride. user posted image

Jer.za…upam da te glavobol čimprej mine. Pa da jerca hitro konča obdobje kakanja v hlačke.

Bonnie….si imela pa res grozen petek, no upam da bo rezultat izpita dober. Sporoči.

Bravo Nik za lulanje na kahlico. user posted image user posted image user posted image

Odvajanje pri nas….mi ga lovimo in ga dajamo lulat. Je kr priden, ampak sam mi nikoli ne pove, oz. skoraj nikoli; povedal mi je ene 3× mogoče. No glede kakanja, pa se vedno pokaka najprej v pleničke, pride do mene: »mami kakal, klobaso bi«, to pomeni, da bi šel na kahlico, kjer še malo pritisne in naredi majčkeno klobaso in je ful ponosen nase.  

telefon t2 ....danes mi pridejo naredit preklop telekomovci, potem čez par dni pa še t2-jevci.  user posted image

Bruselj...jutri grem še zadnjič. user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 16.6.2008 8:30:04 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?