Bonnie_RR
|
Aaaaaaaaaaaaa, petek 13. za mene definitivno ni srečen dan! Zjutraj je bilo še vse kul, od izpita naprej pa je šlo samo še navzdol... Izpit... Hm, pisali smo 45 min, časa je bilo ful premalo, vprašanja ful obsežna in težka... Skratka, žalost! Ah, bomo videli, kaj bo iz tega... No, potem mi en kreten v predavalnici vzame marelo, js letim v avlo in gledam, če ima kdo mojo marelo. Potem vidim eno, ki je šla z neko podobno (ampak vseeno precej drugačno) nazaj gor v predavalnico in čez par sekund zatem z drugo nazaj dol. Grem hitro za njo in vidim enako srebrno marelo tam obešeno. Vsa happy (sej ne da bi bila zdej nora na to marelo, ali pa da si ne bi mogla privoščit nove, ampak je zunaj ful deževalo, js pa avto pri železniški) vzamem to marelo, pridem s kolegico pred vrata, jo odprem in vidim, da sploh ni moja. Sicer ful podobna, ampak drugačen napis. Jah, kaj sem mogla... Pač sem jo vzela. No, potem se le hitro odpravim proti avtu, dobesedno lije, js pa ful fajn obutev... ko sem prišla do avta, so moja stopala že dobesedno plavala v vodi! Ful grozen filing! No, potem je bila pa še taka vožnja domov (jer.za, danes mi je bila pa tole prava muka ), da na koncu sploh nisem vedela, kaj naj s sabo. Pa še cel dan nisem jedla in me je zagrabila grozna lakota... Skratka, povzetek dneva (dosedaj): Petek 13. definitivno ni moj srečen dan! V bistvu ne pomnim, kdaj sem imela nazadnje tak beden dan... Grem pa zvečer vseeno na en kratek čvek s celjskimi čvekami (s foruma) v upanju, da se vseeno malo razvedrim... Upam samo, da je bilo to za danes vse in da me ne čaka še kaj hujšega... Lp P.S.: Pa hvala vsem za ! No, sej mogoče bo pa vseeno šlo skoz...