jer.za.
|
Jutro! Jaz sem pa ravno v službo prišla. Danes je sreda, tako da moram biti tukaj do 15.00 , pa spet skoraj nič dela. Glede na vreme pa še ljudi nič ne bo, tako da bo še bolj dolgčas. Vam sploh ne morem povedat, kakšen mir je bil včeraj doma. Jerca je bila pridna kot mravljica, smo šli malo v Kranj po trgovinah ni čisto nič tečnarila, samo sem pa tja je vprašala kje je njena Zalica . Sem jo dala v banjo, se je več kot pol urce igrala kot da jo sploh ni(če sta obe doma je takoj vse pošpricano, pa dretje, pa nagajanje ena drugi,...), povečerjala je v miru za mizo, v tišini, zaspala je pa tudi takoj in spala do 6.45 . Mi je bilo kar malo čudno ko se ni bilo treba nič pregovarjati, pa kregati,.... jer.za, nam boš mogla opis poti poslat, da se ne zgubimo. pa pol se bo treba organizirat, kdo kej prnese, Vas bom kar nekam počakat prišla, ker same mislim da težko da boste našle. Najbolje, da bi se dobile kar nekje v Medvodah, kaj pravite???? Kar se pa tiče hrane pa najbolje da meso kupim jaz in ga shranim v hladilnik, za ostalo pa poskrbite ve, potem si pa stroške razdelimo??? Ena prinese pijačo, ena kaj sladkega, ena nekaj slanega, pa še malo zelenjave pa je???? Tinkatonka, ja potem sta bili pa skupaj na letalu. Želim ti, da ti dan čimpej mine, da se boš potem doma malo spočila. Zdrži še danes in jutri, potem imaš pa itak dopust. Grem si kavo narest, pa se še kaj oglasim.
|