sazi
|
Dan, Lev uživa v dnevnem spancu - tudi meni ne bi škodil, pa se bom lotila kuhanja za vnaprej, da bo med tednom treba manj. Danes je res lep dan, pa smo ga vseeno preživeliu kar tu nekje. Malo smo šli na hišo pogledat, pa na eno igrišče tam blizu, popoldne gremo pa v živalski vrt. Tinkatonka - lušna sobica. Jaz zaenkrat pojma nimam, kakšno naj naredimo za Leva - bo pa res velik, tako da sem nam ni treba ukvarjat s pomanjkanjem prostora. Zaenkrat me bolj mori vprašanje, kako in kdaj naj ga navadim na navadno posteljo. Tu ni prostora, ko bomo pa v hiši pa ne vem, če je primerno, da ga istočasno preselimo in vzamemo njegovo posteljico, za povrh se mi pa zdi, da bi pri dobrih dveh letih in pol že moral spati v veliki postelji. Ah, kaj pa vem. Tole z vrtci je pa res za bruhat. Tu v bloku imamo družino, kjer sta oče in mama oba na ivalidskem vozičku, pa imata hčerkico, ki bo kmalu stara 3 leta (če ni že ). Vlogo so oddali samo v enem vrtcu, kjer zraven stanuje babica in je v tem okolišu edini, kamor se res povsod lahko pripelje z vozičkom. Je šla takrat tja na razgovor, oddala vlogo, zdaj so pa 3 od zadaj na čakalni listi. So ji rekli, da zaradi invalidnosti pa res ne dobi dodatnih točk in da ni njihov preoblem, če ne stanujejo v bližini (do tja ni pa niti 5 min z avtom - res pa je, da sta bližje še 2 vrtca, ampak oba s stopnicami - kot rečeno, za in . Zdaj se zanima za eno ful drago varianto, pa še na Viču je, ona ima pa služvo v Škofji loki (smo pa iz Bežigrada) - res ne vem, kje imajo pamet in srce, ko izbirajo otroke za vrtec. Je napisala pritožbo, zdaj pa čaka.
|