|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
19.4.2008 22:38:06   
petra81
Ja, sej to razumem stisko s prostorom, ampak še vedno je tista višina!! No, mogoče bo pa pri vas v redu!! Tami je poleti na morju padla s postelje, ki je bila nenormalno visoka in imam zato mogoče tak strah! Je imela ubožica pod ličkem tako veliko modrico!! Pa sem jo založila, zgleda da se je zakotalila in padla na ličke!! Mi je bilo potem tako grozno, še posebej ker je padla čez minutko, ko sem zaprla vrata!!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
19.4.2008 22:38:52   
petra81
Aja, pa mi bomo morali tudi dat delat kaj takega, ampak bomo počakali, če bo še ne član, pa bomo potem kombinirali!!

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
19.4.2008 22:40:04   
petra81
Drugače pa zgleda ful dobra, a za drugega otročka bosta imela drugo sobico??

Kdo vam je pa delal, se mi zdi, da si omenila nekega sorodnika, pa se mi ne ljubi it gledat, je ful fajn narejeno!!

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
19.4.2008 22:42:18   
tinkatonka
Drugače pa zgleda ful dobra, a za drugega otročka bosta imela drugo sobico??

Kdo vam je pa delal, se mi zdi, da si omenila nekega sorodnika, pa se mi ne ljubi it gledat, je ful fajn narejeno!!

(odgovor

Ja drugi otroček ima že svojo sobico user posted image . Stene so v istih barvah (dve modri, dve zeleni), samo da je v drugi otroški sobi okno na desni strani od vrat in ne nasproti kot v Anejevi.

Vso pohištvo (razen kopalniškega) nama je naredil en mizar, ki ga je mož spoznal na "objektu" v službi. Je pa tu v bližini doma (v Bizoviku - tam kjer je brunarica) in imamo veliko skupnih znancev. user posted image  Ni poceni, dela pa zelo kvalitetno.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
19.4.2008 22:43:50   
tinkatonka
Ni poceni, dela pa zelo kvalitetno

No še vseeno je ceneje kot bi za isto kvaliteto, dala v trgovini. Pa še po meri je. Zbiram si pa vse od barv, višine, dolžine,...., ročajev,....

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4180
19.4.2008 22:43:50   
petra81
No, in če ni preveč vsiljivo, a lahko poveš tako za orientacijo, kolk je prišla ta sobica?

Neposredna povezava do sporočila: 4181
19.4.2008 22:44:09   
tinkatonka
1400€

Ni poceni, to vem. Ampak npr. Mali Princ bi me prišel več, če bi naročila iste elemente.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 19.4.2008 22:45:24 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
19.4.2008 22:46:41   
petra81
No, res ni poceni, ampak če gledaš, da bo to imel zelo dolgo, pa niti ni tako drago, pa po meri narejeno!!

Neposredna povezava do sporočila: 4183
19.4.2008 22:48:11   
tinkatonka
Ja računam, da bo tale sobica tam nekej do konca OŠ. Upam.

Danes je na svoji mizi 1 uro risal. Je bil tako priden.

Postelja mu je bila tudi všeč, je že skakal po njej. Pa stvari v omare pospravljal.

No ko je bilo treba pa spat, ga je bilo pa malce strah user posted image . Sem se jaz zraven ulegla in zdaj spi kot top.

Ima pa dormeo jogi s to memory peno in upam, da bo zdaj kaj bolje spal. user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 19.4.2008 22:49:05 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
19.4.2008 22:52:16   
tinkatonka
Evo grem pošpegat Aneja in mu dat antibiotik. pol pa spat. Mož že spi na kavču user posted image

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4185
19.4.2008 22:52:32   
tinkatonka
Lahko noč Petra81.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4186
19.4.2008 23:21:40   
petra81
Lahko noč, sorry, sem ti ušla gledat Prison break!! To moram vsako soboto gledat!! Se mi zdi, da sem zamudila so sedaj samo eno epizodo!!

Neposredna povezava do sporočila: 4187
20.4.2008 11:10:01   
Bonnie_RR
Hej!

Danes pa vidim, da se nam obeta en prav lep dan...user posted image

Midva z dragim sva bila včeraj na eni vselitveni žurki, Nik je šel pa na "mini počitnice" k mojim.user posted image Je bil včeraj, preden sva šla, ful razigran, kar naprej se je nekaj smejal, skakal ipd., ko je prišla pa še moja sestra domov, je bil pa ko en zajček okrog nje...user posted image
Danes gremo pa na kosilo, je imela moja mami ta teden RD.user posted image

tinkatonka... Fajn sobica!user posted image Se mi zdi pa tako "odrasla"... Uh, kako naši sončki rastejo...user posted image user posted image
Upam, da se vam bo fajn obnesla.user posted image

postelja... Nik se je zdaj navadil, da včasih proti jutru zleze k nama v posteljo in potem skupaj spimo do jutra. Zadnjič je pa sredi noči padel iz svoje postelje.user posted image Namesto na stran, je šel lezit čez pri nogah...user posted image Js sem se ful ustrašila, takoj zbudila dragega, da sva pogledala, če je ok, mali pa nič - malo naju je čudno pogledal, rekel, da ga nič ne boli in zaspal. Zjutraj pa še vedel ni, da padel...user posted image Midva sva se pa kar fajn prestrašila...

Nč, zdej grem pa darilo zavit, pa vmes še dragega zbudit...user posted image

lep dan!

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
20.4.2008 13:38:25   
sazi
Dan,

Lev uživa v dnevnem spancu - tudi meni ne bi škodil, pa se bom lotila kuhanja za vnaprej, da bo med tednom treba manj.

Danes je res lep dan, pa smo ga vseeno preživeliu kar tu nekje. Malo smo šli na hišo pogledat, pa na eno igrišče tam blizu, popoldne gremo pa v živalski vrt.

Tinkatonka - lušna sobica. Jaz zaenkrat pojma nimam, kakšno naj naredimo za Leva - bo pa res velik, tako da sem nam ni treba ukvarjat s pomanjkanjem prostora. Zaenkrat me bolj mori vprašanje, kako in kdaj naj ga navadim na navadno posteljo. Tu ni prostora, ko bomo pa v hiši pa ne vem, če je primerno, da ga istočasno preselimo in vzamemo njegovo posteljico, za povrh se mi pa zdi, da bi pri dobrih dveh letih in pol že moral spati v veliki postelji. Ah, kaj pa vem.

Tole z vrtci je pa res za bruhat. Tu v bloku imamo družino, kjer sta oče in mama oba na ivalidskem vozičku, pa imata hčerkico, ki bo kmalu stara 3 leta (če ni žeuser posted image ). Vlogo so oddali samo v enem vrtcu, kjer zraven stanuje babica in je v tem okolišu edini, kamor se res povsod lahko pripelje z vozičkom. Je šla takrat tja na razgovor, oddala vlogo, zdaj so pa 3 od zadaj na čakalni listi. So ji rekli, da zaradi invalidnosti pa res ne dobi dodatnih točk in da ni njihov preoblem, če ne stanujejo v bližini (do tja ni pa niti 5 min z avtom - res pa je, da sta bližje še 2 vrtca, ampak oba s stopnicami - kot rečeno, zauser posted image  in user posted image . Zdaj se zanima za eno ful drago varianto, pa še na Viču je, ona ima pa služvo v Škofji loki (smo pa iz Bežigrada)  - res ne vem, kje imajo pamet in srce, ko izbirajo otroke za vrtec. Je napisala pritožbo, zdaj pa čaka.user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
20.4.2008 18:11:53   
jer.za.
Hojla!

Kako ste kaj? Mi smo prijetno utrujeni. Smo bili na Šmarni Gori. Zala je brez problema prehodila celo pot gor in dol. Jerca je pa gor šla lepo sama, edino zadji vzpon jo je mož nesel, nazaj je šla pa ene pol poti samauser posted image . No, potem smo šli pa še na kosilo in pa k babi na obisk.  Je pa Jerca danes brez opoldanskega spanja, pa je še kar pridna, čeprav se ji vidi da je utrujena. Tako da bo šla kar malo prej v posteljo.
Sem pa ravno prej gledala vreme za naprej, in če se uresničijo vremenoslovske napovedi, nas le še v ponedeljek in torek čaka nekaj dežja, potem pa lepo vremeuser posted image .
Tinkatonka, lepa sobicauser posted image user posted image . Se mi zdi da je res maksimalno izkoriščen prostor. Jaz imam pa tudi že načrte, da ko se bova selila gor, bova imela eno sobo samo za omare, ostale sobe bodo pa minimalistično opremljene-kakšna komoda, manjša omara.

Šibam, Jerca nekej joka....

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
20.4.2008 21:56:14   
petra81
Čer!

Mi smo se ravno dobro vrnili z izleta, smo se sprehajali od Portoroža pa do Pirana, nam se ful dopade ta relacija!! Še prej smo bili na kosilu, ker ima tast jutri rojstni dan in smo malo popraznovali! Jaz sem spekla torto kar na hitro včeraj zvečer in so jo pohvalili, da je boljša kot iz pekarne!! user posted image

Tami je prehodila skoraj vso pot, edino nazaj jo je dragi nesel tam od parkirišča pri Bernardinu do Minjona!
Malo si je koleno odrgnila, ampak ni hujšega, glede na to da je kar štirikrat padla!!

jer.za jaz tudi držim pesti za lepše vreme, je vse takoj lepše!!

Nič grem še malo prekontrolirat, potem pa mogoče mi bo ratalo it kaj bolj zgodaj spat kot ponavadi!

Petra

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
20.4.2008 22:06:37   
tinkatonka
Hoj!

Očitno smo se danes vsi potepali. user posted image

Mi smo šli v Pivko in na potep z mojim bratom ter njegovo punco. Super je bilo. Nisem vedela da imajo v Pivki jezera (samo takrat ko je voda, pa vseeno). Neobljuden svet, čistva divjina, zelo zelo malo ljudi, prav za spočit ušesa in dušo. Anej je užival 100 na uro. Zdaj spi prijetno utrujen. user posted image  Midva pa tudi greva počasi "spat" user posted image , samo še sušilec mi posuši do konca, da zložim ven, potem pa grem tudi jaz v "kino mižule"user posted image

trači.....možev bratranec je že spraševal kako to da ima Anej novo sobico, češ a sem jaz noseča user posted image , ker ve, da bo zdaj prejšnja sobica od Aneja oz. pohištvo preseljeno v drugo otr.sobo. In moj mož seveda reče v štosu: Ja seveda (z malce ironije). No danes sem slišala, da se je že govorilo user posted image user posted image  in seveda sem mogla takoj prekinit govorice user posted image user posted image  

LP Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
21.4.2008 8:22:37   
tinkatonka
Danes je pa moj lumpek jokal user posted image , ko je šel v vrtec. Ko sem ustavila avto pred vrtcem, sploh iz avta ni hotel, doma je pa skoz govoril "kolo mami", pa "mami tudi". Tok se je imel fajn čez vikend, da sploh ni hotel it v vrtec. user posted image  

sobica.....tok mu je všeč pisalna miza, da zdaj  sedi tudi po 1 uro za mizo in riše mamici risbico. Zraven posluša radio, ki ga ima tudi na mizi in bog ne daj, da ga zmotiš za kakšno hrano, kopanje,...., on bi samo risal.

LP Tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4193
21.4.2008 10:58:45   
jer.za.
Hojla!

Da se še jaz na hitro javim.
Mali sta včeraj zaradi utrujenosti zaspali na kavču ob 19.30. Zala je lepo spala celo noč, Jerca je pa dvakrat "privandrala" k nama.Je rekla da se je prišla malo pocrkljati. Se je stisnila k meni kot polhekuser posted image , za ene pol urce, potem je pa rekla da gre nazaj v svojo posteljo. Čez ene pol urce je spet prišla, tokrat k atiju, in se še malo pocrkljalauser posted image . No, noč je vseeno zaključila v svoji postelji.

Sem ravno prejle klicala domov, in ni še nič znakov kakšnih noric. Je pa res da je inkubacijska doba kar tri tedne, tako da imamo še čas. Pomojem čakata, da jaz vse podelam v službi, pa da jutri še nekaj odpredavam. Sem pa v dilemi kaj storiti, če zbolita ravno drug teden-jaz imam namreč tri dni dopusta, pa ne vem ali naj vseeno v primeru bolezni koristim dopust ali naj grem na bolniškouser posted image  

Šibam, nekdo trka...

Neposredna povezava do sporočila: 4194
21.4.2008 11:09:36   
tinkatonka
pa ne vem ali naj vseeno v primeru bolezni koristim dopust ali naj grem na bolniško

Jaz bi na tvojem mestu koristila bolniško. Saj ti pripada če imata otroke norice. Dopust pa si prišparaj za tiste dni, ko bosta obe zdravi!

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
21.4.2008 11:14:32   
jer.za.
Dopust pa si prišparaj za tiste dni, ko bosta obe zdravi!

Sej to je res, samo glede na to da imam še 6 dni starega dopusta, pa okoli 60 nadur, ne vem kdaj ga bom koristila. Ker imamo še kar nekaj akcij,...in mislim da ga do konca junija ne bom uspela koristit. Mi je pa škoda da mi propade dopust.
Drugače pa super, da je Anej tako lepo sprejel sobico. Kaj pa spanje, ali lepo spi kljub temu da je postelja višje?

Neposredna povezava do sporočila: 4196
21.4.2008 11:18:14   
tinkatonka
Drugače pa super, da je Anej tako lepo sprejel sobico. Kaj pa spanje, ali lepo spi kljub temu da je postelja višje?

lepo ni spal tudi takrat, ko je bil v otroški posteljici, niti v veliki postelji. Zbuja se še vedno, ampak mislim, da tle postelja nima nič pri tem. user posted image  Danes je enkrat fajn zajokal, pa sem tekla tja, on pa sanjal in brcal in "ne ne " govoril, no ko se je umiril, sem ga pokrila in šla ven. Parkat sem ga ponoči slišala, da je nekaj zajamral, ampak to je pa tudi vse. Niti nisme šla do njega, ker je takoj nato zaspal. Zjutraj pa vstat ni hotel :) Pa se je hotel crklat v postelji. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
21.4.2008 17:19:37   
Eviii
čaw, punce.

samo na hitro. zdej je vrglo mene. sem včeraj obležala. danes imam 38 vročine. diagnoza je bronhitis. pa ledvice me bolijo. in dejan mi je v soboto ponoči prletel na nos s čelom. sem vidla vse zvezde. se mi je tudi fajn kri usula. imam nos kot kak boksar. sem že mislila, da mi ga je polomu. pa mi je danes zdravnica rekla, da je očitno samo malo kost premaknu. v glavnem, ko ima hudič mlade,...

grem zdej počivat. uživajte.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

Neposredna povezava do sporočila: 4198
21.4.2008 22:00:05   
Bonnie_RR
tinkatonka... Upam, da bo Anej v svoji novi posteljici le kaj "bolje" spal.

Eviii... Upam, da te ne bo preveč vrglo in da hitro okrevaš.user posted image

"neposlušnost"... A vaši otroci tud večino stvari, ki jih ne zanimajo preveč ignorirajo?user posted image
Mi imamo zadnje čase neskončno dolga prigovarjanja, za vsako stvar, ko je treba kaj naredit (npr. pospravit stvari, previt, spat, kam it...). Mu gre skoz eno uho noter, skoz drugega pa takoj ven. Pa potem začne še s tem, da nej počakam, pa da še to in to dela, pa da zdejle ne more, da bo potem, pa tisoč in en izgovor... In potem je večinoma na koncu vedno kreg, ker je treba to nekako presekat in to in to pač naredit.
Prav sili te, da bolj ostro pristopiš, ga odneseš, mu vzameš kakšno stvar ipd., potem se malo zjoče, čez minuto se pa že normalno smeji in počne, kar je treba...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
22.4.2008 4:46:41   
tinkatonka
Dobro jutro!

ve se najbrž še obrnile niste, jaz pa sem že "ready to go" pridejo čez 5 min po mene - šibam v Bruselj.

Anej in spanje....ja do sedaj se še ni zbudil. Mogoče bo pa to prva prespana noč v novi sobici user posted image  Upam. Vam poročam.

evii.....pocajtaj se in upam da bo buška na nosu hitro izginila

Fajn bodte, se beremo jutri.

LP Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...

kajenje
mimi81

V katerem času ste zaradi nosečnosti nehale kaditi (če ste - zmanjšanje kajenja ne šteje)?

Že pred nosečnostjo (44%)

Ko je test potrdil nosečnost (19%)

V času prvega tromesečja (11%)

Nisem nehala (27%)

Število vseh glasov: 312

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!