sazi
|
Dan, Lev je precej bolje. Vročine nima več visoke in je v bistvu zdrav - vsaj tako se obnaša. No, vikend pa vseeno odpade, ker ga ne bi rada izpostavljala novim virusom v bazenih, pa še malo mu teče iz noska, no pa tudi temperaturo ima še malo povišano. Vam rečem, da je tale Baby vac res super odkritje. Škoda, da ga nisem naročila že kakšno leto prej - verjetno bi mi prihranil kar nekaj dni bolniške, saj Lev res hitreje ozdravi, ko mu iz zadnjih vogalov dihalnih poti ven potegnem ves šmrkelj. Pa tudi pritožuje se ne več toliko. Malo pojamra, potem pa z navdušenjem opazuje vso packarijo, ki mu jo zadeva potegne ven in se ne more načudit, da je vse to bilo v njegovem malem nosku. Likanje - kaj je že to? Res, srajc in bluz ne nosim. Večina mojih oblačil je bombažnih in viskoznih in mešanih in ni variante, da se spravim likat. Mož v službo večinoma ne hodi v srajci - no, kdaj pa kdaj že, ampak si jih zlika sam - za mojega . Tako da jaz in likanik res ne greva skupaj. Pa sploh nimamo sušilca. Kako bo fajn šele v hiši, ko si bomo končno nabavili tudi sušilec. Likalnik je za nujne primere, drugače mi je pa res škoda časa. Moja mama me včasih malo postrani pogleda, ko vidi, da nič ne likam, ampak se ne sekiram. Pa ne zdaj mislit, da obsojam ali kako drugače kritiziram tiste, ki likate, samo razlagam stanje pri nas doma, sicer pa kakor komu paše, kajne? jer.za - Petra je s konca tiste primorske, od koder ne vidijo morja . naš vsakdan je zelo odvisem od tega ali Lev pri varuški spi ali ne. V vsakem primeru greva ponavadi najprej domov, kjer nekaj malega pojeva - je mami zelooooo lačna, med tem pa pride še malo manj lačen ati (v službi gre na kosilo, mama pa ne), seveda je tudi Lev. Če ni spal, ostanemo doma in gremo v najboljšem primeru ven pred blok za kake pol do eno uro na tobogan. Če pa je spočit, potem pa gremo ali kam na obisk, ali v živalski vrt. Pri varuški ga poberem malo pred 16. uro (tja nikoli ne pride pred 9. uro) in tam nekje ob 19ih začnemo pripravljat večrejo, ki traja kar dolgo, potem pa kopanje, flaška mleka, kakšna knjigica, umivanje zobkov in spanje - nekje med 20 in 20:30 uro. tinkatonka - glede vrtca imam podobne želje in stanje kot ti, le da je res skoraj nič možnosti, da dobim vrtec v Črnučah, kar pomeni, da na porodniški ne bom mogla peš po Leva hodit. No, pustimo se presenetiti. Ker varuška, kjer je sedaj, je pa zdaj super na pol poti do službe, ampak ko se preselimo, bo pa lokacija čisto mimo. AMpak kljub vsemu nameravam naslednjega otroka tudi peljat k njej do vstopa v vrtec, kar pa bo 1. ali pa naslednji september po končani porodniški. Bomo videli, kakšno bo stanje s prostori v vrtcu in naši denarnici. Bagsi - lepo, da si se oglasila. Čisto razumem, da nimaš toliko časa. Kot že 1x napisano, jaz precej previsim tu gor, ker sem drugače precej izolirana od ostalih (beri sama v službi). Po mojem, če bi bila še v stari službi zagotovo ne bi bila toliko prisotna na RR (bi se načvekala v živo, pa še časa bi bilo bistveno manj). SMS-je o srečanjih ti bom pa še naprej pošiljala - mogoče se nam pa enkrat uspe uskladiti. Skiro - Lev se mi zdi da je še vedno toliko zadaj s svojim gibalnim razvojem, da mi je kak skiro čisto nepredstavljiva zadeva. bolniška - sploh nisva bila pri pediatrinji, ker itak pravijo, da 1. dan vročine nimaš kaj tam iskat, danes pa je že skoraj dober in se mi ga zdi škoda vozit tja, da še kakega dodatnega virusa ne pokasira. Mi je pa malo mimo kar tako klicat P, da bi jaz bolniško za ta 2 ali 3 dni (še ne vem, če bova jutri tudi doma) . No, poklicla bom, pa se bom že zmenila. Itak bi bilo verjetno fajn, da se seznani z "akcijo" ki smo jo imeli prejšnji teden na pediatriči - takrat namreč nismo bili pri naši P, ampak pri dežurni zvečer. Uživajte v lepem dnevu - je tak lep sonček zunaj.
|