Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.4.2008 12:07:10
|
|
|
|
jer.za.
|
Katjandraž, imaš ZS!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.4.2008 13:34:35
|
|
|
|
tinkatonka
|
No evo moj Anej tud ni sprejet v vrtec v bližini doma. Baje ful preveč prijav, ful preveč pritožb. Pritožbo bom sicer napisala, ampak kaj več pa tud ne morem. Nisem pa prehudo razočarana, ker sem s tem vrtcem kjer je zdaj res ful ful zadovoljna, naslednje šolsko leto 2009/2010 pa tako in tako ne bi bil več v jaslih, bi menjal skupino, vzgojiteljice in hišo. Naslednje leto pa vem, da bom mogla bit sprejeta, glede na to, da so nas letos zavrnili. LP Tina
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.4.2008 14:02:03
|
|
|
|
jer.za.
|
Naslednje leto pa vem, da bom mogla bit sprejeta, glede na to, da so nas letos zavrnili. Tina, a je to pravilo da če si eno leto zavrnjen da si drugo leto sigurno sprejet? Sicer mi še nimamo odgovora, ampak me vedno bolj skrbi da mali ne bosta sprejeti. Drugače sem pa jaz skoraj zaključila za danes, čez slabe pol urce šibam na vlak.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.4.2008 14:04:16
|
|
|
|
tinkatonka
|
Tina, a je to pravilo da če si eno leto zavrnjen da si drugo leto sigurno sprejet? Ne pomojem pravilo ni. Samo imaš na ta račun več točk, če so te prejšnje leto že zavrnili v tem vrtcu. Ampak naslednje leto gre Anej tako in tako v višjo skupino, kjer je lahko več otrok v skupini, tako da je s tem tudi več prostora. Problem je vedno s prostorom v jaslih, potem kasneje niti ne več toliko. Ti imaš pomojem že s tem, da obe vpisuješ v isti vrtec prednost LP Tina
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.4.2008 14:09:19
|
|
|
|
sazi
|
Tina, a je to pravilo da če si eno leto zavrnjen da si drugo leto sigurno sprejet? Žal ne, dobiš pa dodatne točke (mislim, da 10), ker si bil prejšnje leto zavrnjen. Mi smo bili lani v vrcu na Brodu zavrnjeni (142. v čakalni vrsti) in tudi letos ne bi prišli noter - ampak se itak ne selimo tja, tako da sem jim že pred zasedanjem komisije javila, naj nas letos ne obravnavajo.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.4.2008 14:11:02
|
|
|
|
sazi
|
No, jaz imam pa problem, ker ga ne bi 2x zapored uvajala v različne vrtce - torej letos v enega, naslednje leto pa v drugega, ki bo najbližji. No, bom tuhtala kaj storiti, ko mi vrtec Črnuče odgovori - upam, da bo prostor za Leva.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.4.2008 14:15:36
|
|
|
|
jer.za.
|
Ti imaš pomojem že s tem, da obe vpisuješ v isti vrtec prednost Upam Se pustim presenetit, čeprav imam takooooo sab občutek. Kolikor sem uspela sedajle zvedet, bojo odgovori šele po prvem maju. Se bomo še malo načakali. Evo punce, jaz vas zapuščam. Šibam domov, čakat pikice. Se zvečer kaj tipkamo, ker gre možek na tenis, jaz pa za računalnik. papa
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.4.2008 14:18:25
|
|
|
|
tinkatonka
|
ciciban škornjčki.....so mi odobrili reklamacijo in imam malo manj kot 15€ dobropisa. Definitivno ne bom kupila novih škornjčkov, ampak si izbrala kaj drugega.
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.4.2008 20:48:00
|
|
|
|
jer.za.
|
Evo mene, osamljeno za računalnikom-no čisto osamljena nisem, me greje skodelica kave . Mali spita-zaenkrat smo v redu, brez vročine, brez pikic. Jih pa moram pohvalit, da sta bili zelo pridni popoldan. Seveda ker je padal dež nismo šli ven, pa sta izrazile željo da bosta risali. In res, ob otroških pesmicah je bilo uro in pol miru v sobi, potem pa sta mi ven prinesle pozat svoje izdelke . Sem se jima hotela pridružit pri risanju, pa sta rekle da mi bosta nekaj za presenečenje narisale. No, sem pa koristno izkoristila čas, in vse pospravila. Jutri me pa čaka še otroška soba-generalno. No, upam da bo še katera kaj pogledala sem gor, da en čvek "udarimo".
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.4.2008 21:24:41
|
|
|
|
sazi
|
hoj jer.za - si za tak malo bolj razvlečen čvek? Bom vsake toliko skočila pogledat, če si še tu. Se grem namreč v kopalnico zrihtat, potem bom pa gledala Cold case - aha, sem se ravno spomnila, da sem mislila orbitrekat - ne bo nič - s tekom namreč. na moji temi na vrtec in varstvo sta me pa dve kar razjezili - ma so eni pametni, ko jim mesto v vrtcu z neba pade
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.4.2008 21:28:30
|
|
|
|
jer.za.
|
hoj jer.za - si za tak malo bolj razvlečen čvek? Ja itak. Sej jest tut vmes še mal okol letam, mal po RR, pa zdele se morem do pralnega in sušilnega stroja sprehodit. Pa še tvojo temo si bom prebrala.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.4.2008 21:42:59
|
|
|
|
jer.za.
|
Pa še tvojo temo si bom prebrala. Sem prebrala. Ne vem kaj naj rečem, komentarje ene, ki te je razjezila, sem ze večkrat zasledila, pa so mi nekako ...mah sej sploh ne vem kako nej se izrazim. "Čudni" po domače povedano. Ne zastopim jo. Je pa tako da v tvojem primeru, bi jaz tudi dala prošnje v čimveč vrtcev, pa čeprav je na drugem koncu Ljubljane. Bolje to, kot pa da je otrok brez varstva, oz. brez še kako potrebne družbe vrstnikov. Jaz sem sicer letos oddala prošnjo samo en vrtec, vendar pri nas res ni take krize kot v Lj. Tam na stotem mestu v čakalni vrsti pri nas sploh ne moremo biti . Zdej grem pa res cunje dat sušit.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.4.2008 21:58:44
|
|
|
|
sazi
|
jer.za - mah ja - ženska ima pogosto take napadalne, pametne in prepotentne odgovore - se ni vredno razburjat moram pa Leva pohvalit, da je danes jedel surov korenček (sicer zelo malo, ampak ga je po lastni volji grickal), še bol pa me je presenetik, ko je priletel v kuhinjo in začel prav kričatr, da on bo pa jedel solato - in to mojo iz moje sklede v mojem naročju. No, sem si mislila, super, pa probaj. In je popadel rdeč radič z olivnim oljem in BALZAMIČNIM kisom, ki je ful močen. Pojedel mi je pol solate, ko pa je odkril, da je notri še mozzarella, je pa samo to še napika na vilico in govoril, kako bo on še mocajejo. SUper - upam, da mu to navdušenje ostane in da ga s časom razširi na več zelenjave in pa na SAAAADJE. Ne poje ga niti za vzorec - nič od nič. Včeraj je celo 3. v življenju pil sok - hruškov. Drugače zahteva izrecno vodo, sokov noče niti probat, če pa se ga že dotakne, potem še pol ure pljuva in si z roko drgne ustnice in jezik
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.4.2008 22:05:39
|
|
|
|
jer.za.
|
Bravo Lev . Le tako naprej Kar pa se tiče surovega korenčka-Zala je čisto nora nanj. Poleti gre kar sama v vrt in si ga izpuli, vsako nedeljo ko dam kuhati govejo juho obvezno poje še en surov korenček, ampak kuhanega pa noče.No, ga pa zato Jerca toliko raje. Sadje: sem zadnji kupila malo grozdja, pa sta se skoraj "stepli" zanj. Pa jagode zelo rade jesta-sva z možem zadnji kupila ene res sladke. Kar se pa sokov tiče-vem, sama sva kriva ker sva jima začela ponujati sokove. Gredo pri nas noro v promet. Smo pa dosegli že en velik napredek, in sicer zvečer lepo pijeta vodo, prav tako včasih čez dan rečeta da bosta pili vodo, da bodo lepi zobki. Seveda pa tudi jaz čimbolj gledam, da v pričo njiju pijem vodo. Mož si pa raje kakšen pir odpre
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.4.2008 22:25:51
|
|
|
|
sazi
|
jer.za - sorry za tale kratek čvek - grem še do konca Cold case pogledat, potem pa počasi proti mižuli. Ugašam računalnik - lahko noč.
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.4.2008 22:28:39
|
|
|
|
jer.za.
|
Nočko. Tudi jaz grem počasi spati. Mi je pa moj predragi mož za jutri zjutraj obljubil podaljšano spanje in kavo v posteljo. Lepe sanje vsem, ki boste še brale danes!
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.4.2008 22:45:03
|
|
|
|
tinkatonka
|
Hej! Ste že vse šle?
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.4.2008 22:46:55
|
|
|
|
tinkatonka
|
Mi smo bili tudi danes pridni. Pohištvo je že vse pri nas, ampak še ne zmontirano. Je pa tako lepo , kako bo lepo šele ko bo vse stalo tam kjer mora. Moram dat polnit fotaparat, da jutri poslikam, pa vam pokažem Anejevo novo kraljestvo. lev za korenček!
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 18.4.2008 22:56:41 >
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.4.2008 22:59:05
|
|
|
|
petra81
|
Zdej ste verjetno že vse šle??
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.4.2008 23:00:07
|
|
|
|
tinkatonka
|
Hoj Petra81, jaz sem še tu. Ura je 23h tako da dam Aneju še antibiotik, potem pa v kino mižule. Jutri nas čaka kar naporen a prijeten dan. Zjutraj še prištimat vse za mojstre, ko bodo montirali pohitšvo. Hvala bogu pridejo šele po 11h, tako da ne bo zjutraj panike in bomo lepo počasi vstali, se pocrklali,......Me je kr mal strah kako bo Anej spal v novi postelji, saj je kr dosti višja od zdajšnje, pa varovalo je malo drugačno, kot ga je zdaj navajen. Bomo vidli. Če ne bomo pa jutri leteli še po posteljno varovalo v Baby center. Lahko noč! Lp Tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 18.4.2008 23:03:31 >
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 18.4.2008 23:02:02
|
|
|
|
petra81
|
Ok, meni prej ni zneslo, še vse sem prebrala in ste vse šle že spat!!
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 19.4.2008 13:37:43
|
|
|
|
tinkatonka
|
Zivjo! Kje ste punce? Vse zunaj na soncku? Pri nas noro piha. Anej je pri mojih starsih, predvidevam da spi, ne upam klicati, ker se bojim, da v primeru da spi, da bi ga zbudila. Pa ni za riskirat potem njegovo tečnobo. Imam mojstre doma, montirajo Aneju sobo, mož pa dela. No takle mamo! :) Se oglasim še kaj zvečer. Lp Tina
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 19.4.2008 22:31:20
|
|
|
|
petra81
|
tinkatonka, ful lepa sobica, ampak meni se zdi malo previsoka, oz jaz ne vem, če bi dala Tami spat tja!! Je še zdej v posteljici in bo po moje še nekaj časa, ker ji glede tega ne zaupam oz se bojim, da bi dol cmoknila!!
|
|
|
|
RE: februarčki in februarčice 2006 19.4.2008 22:34:46
|
|
|
|
tinkatonka
|
ampak meni se zdi malo previsoka, oz jaz ne vem, če bi dala Tami spat tja!! Je še zdej v posteljici in bo po moje še nekaj časa, ker ji glede tega ne zaupam oz se bojim, da bi dol cmoknila!! Anej spi že od konca lanskega poletja v ta veliki postelji. Ta je sicer za 10 cm večja tako po dolžini kot po širini, je pa res da je višja. Ampak računajte, da je soba velika samo 8m2 in da je bilo potrebno max izkoristiti prostor. To smo naredili tudi s tem, da smo dvignili posteljo in pod njo so omare + predali v širini 2 m in globine 1m (ogrommmmnnnnnoooooo prostora).
|
Razpoloženje v času nosečnosti.AdminSte med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?Da. (
67%)
Ne. (
33%)
Število vseh glasov: 3Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!