|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
24.4.2008 21:12:01   
sazi
si že kaj boljše volje?

Ja. Se skušam sprijaznit s tem, da bo še eno leto pri varuški. Mož je sicer proti in pravi, da če kje dobimo vrtec, da bi raje, da gre tja. Jaz si pa ne predstavljam, kako ga bomo navadili na vrtec in potem naslednjo sezono zopet navajanje na drug vrtec in nove prijatelje. Ma, kaj pa vem. Itak moram še na ostale sklepe počakat, pa na odgovor na pritožbo, pa še na kaj. "Žre" me najbolj to, da mi je rekla, da ni variante, da se vpiše med letom med starejše otroke - ker to sem pa res ves čas imela v mislih. SPloh, ker so mi lani rekli, da če bi bil pa star 3 leta, pa ne bi bil problem.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
24.4.2008 21:13:09   
tinkatonka
Šibam še nekaj računov vnest v klik potem pa spat. Danes se mi ni treba nič posebno rihtat za jutri in bom posteljo najbrž začela gret že ob desetih.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4227
24.4.2008 21:15:51   
sazi
Ema je super. Govori ko dež in poje pesmice. Sestra je pa zaključila z otroci. Kar je otrokom premajhno, vse potala naokrog - najprej meni, seveda, mogoče pa še vmes kam. Je raztalala že vse - od vozička, zibke, posteljice, lupino sem ji tako ali tako jaz posodila (ker sem kupila 2 v paketu od ene, ki je imela dvojčke) in podobno.

Na Zbilju je res fajn. Igrišče je super, le na nekaj mestih je bilo danes blatno - na žalost ravno tam, kjer otrok zagovoro gre (na koncu tobogana, okoli vrtiljaka, pod gugalnicami).

Ja, res piše, da si odsotna in tudi zgoraj sem napisana samo jaz kot uporabnik na tej temi.

Kako ste pa pri vas?

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
24.4.2008 21:15:59   
tinkatonka
Ja. Se skušam sprijaznit s tem, da bo še eno leto pri varuški. Mož je sicer proti in pravi, da če kje dobimo vrtec, da bi raje, da gre tja. Jaz si pa ne predstavljam, kako ga bomo navadili na vrtec in potem naslednjo sezono zopet navajanje na drug vrtec in nove prijatelje.

jah to uvajanje enkrat sem drugič tja tud jaz nisem hotla prakticirat. Lansko leto sem namreč septembra dobila v tem bližnjem vrtcu, pa sem odklonila, ker sem ga šele pol leta pred tem komaj uvedla v ta vrtec kjer je zdaj. Kot veste so bile kar težave. In res nisem hotela, da bi šel čez pol leta spet čez vse to. Se mi zdi da bo lajžje zdaj ko že ve, da če ga pustim tam, da pridem nazaj, pa da je navajen vrtčevske družbe, verjamem, pa da bo vseeno mal šok, ko bo začel hodit v drug vrtec.

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
24.4.2008 21:17:28   
tinkatonka
Žre" me najbolj to, da mi je rekla, da ni variante, da se vpiše med letom med starejše otroke - ker to sem pa res ves čas imela v mislih. SPloh, ker so mi lani rekli, da če bi bil pa star 3 leta, pa ne bi bil problem.

Mogoče ne bi bilo slabo da nekje konec oktobra mal pokličeš. Kakšni starši vzamejo otroka iz vrtca, ker so veliko bolani, mogoče se pa vseeno najde kakšno prosto mesto.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
24.4.2008 21:17:29   
sazi
bom posteljo najbrž začela gret že ob desetih.

jaz sem pa sicer čisto crknjena, mapk imam vseeno eno hudo idejo, da bi šla orbitrekat med "Krajem zločina-Miami", pa potem še tuš in še kaj, pa bo ura spet 23:30, ko bom v posteljiuser posted image . se ne znam spravit prej spat.

Neposredna povezava do sporočila: 4231
24.4.2008 21:19:06   
tinkatonka
Kako ste pa pri vas?

Mi smo zelo vredu. Anej je lušten fantek, mož je lušten možek user posted image , jaz sem pa tud boljše volje, ker stvari klapajo. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
24.4.2008 21:19:43   
sazi
da nekje konec oktobra mal pokličeš. Kakšni starši vzamejo otroka iz vrtca

sicer hvala za nasvet, ampak so mi razložili, da sami kličejo po vrstnem redu na čakalni listi. Problem je v tem, da so vzeli samo 2, Lev je bil pa na 21. mestu - zdaj je 19. v vrsti in bi se moralo 1 mesto sprostiti, potem pa vseh 18 pred mano odpovedati - hahahaha

Neposredna povezava do sporočila: 4233
24.4.2008 21:20:37   
Bonnie_RR
Hej, js sm tud tu!user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
24.4.2008 21:20:43   
sazi
Mi smo zelo vredu. Anej je lušten fantek, mož je lušten možek , jaz sem pa tud boljše volje, ker stvari klapajo.

OOOOO. To je pa tako lepo prebrat. Ma sja pri nas sploh ni slabo, samo malo energije mi manjka, pa tale vrtec (in moja naloga) me muči.

Neposredna povezava do sporočila: 4235
24.4.2008 21:20:57   
tinkatonka
mapk imam vseeno eno hudo idejo, da bi šla orbitrekat med "Krajem zločina-Miami",

Dobr, da se ti da. Jaz samo še tuš vidim in posteljo: Ampak moram prej še neki za "naše finance" poskrbet.

Kdo pa pri vas vodi finance? Jaz sem tista, ki plačujem in skrbim za plačane račune,  torej sem jaz naš financ minister. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
24.4.2008 21:21:30   
sazi
Hej, js sm tud tu!

Bonnie_ zate tudi piše, da si odsotna? Kje si potemuser posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
24.4.2008 21:21:46   
tinkatonka
hej bonnie....kako si kaj? Si še učenjaško razpoložena???

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4238
24.4.2008 21:23:07   
Bonnie_RR
Tinkatonka, ful fajn je slišat, da stvari klapajo...user posted image Se mi zdi, da se tud "bereš" bolj optimistično in veselo...user posted image

Sazi, js se bom samo zleknila (zdej še sedim) na kavču med CSI Miami...user posted image Je bilo pa tisto včeraj kr nekaj...user posted image Nobenega nadaljevanja.

Neposredna povezava do sporočila: 4239
24.4.2008 21:24:07   
tinkatonka
. Ma sja pri nas sploh ni slabo, samo malo energije mi manjka, pa tale vrtec (in moja naloga) me muči.

Mah pridejo obdobja, ki jim jaz pravim "žuta minuta", in upam da bo tvoja "žuta miniuta" hitro mimo. Jaz sem toliko bolj srečna potem, ko minejo. Imam pa zadnje čase spet filing, kot bi bla na frišno zaljubljena. Ker se vsi bolje počutimo, smo bolj sproščeni, vsi manj tečni in je res lepše. Pa še komaj čakam, da zlezem v možev objem, tud če ne sledi user posted image , da ne bo pomote. user posted image  Me razganja malo.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
24.4.2008 21:24:20   
sazi
Dobr, da se ti da. .

Itak, da se mi ne da, ampak je res treba. 
Kdo pa pri vas vodi finance?

Več ali manj jaz plačujem račune preko klika, večinoma pa denar banka kar sama pobere denar z računa (kredit, vsa dodatna in življenjska zavarovanja, pa še razne stalne stroške)

Neposredna povezava do sporočila: 4241
24.4.2008 21:25:41   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: sazi

Hej, js sm tud tu!

Bonnie_ zate tudi piše, da si odsotna? Kje si potemuser posted image

Pod nastavitvami imam nastavljeno na status odsoten. Pa to že ful časa...

Ja, učenjaško razpoložena, ja...user posted image Dans sm bila že malo bolj pametna in se vsem vsake toliko časa malo pretegnila...

Sva bila pa tud midva z Nikom danes ful aktivna, veliko zunaj - na sprehodu, na igrišču, Nik se je vozil s kolesom, potem sva bila pa še v trgovini in na kratkem obisku pri J. sestri. Nik je bil res čist zdelan...

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
24.4.2008 21:26:13   
tinkatonka
Hvala, hvala!

Ja sej se počutim tudi bistveno boljše. Sam sej veste, da se je lažje potožit na "papir" pa izpisat svojo jezo, ful pomaga. Morte probat user posted image . No upam da vas stvari ne bodo tako jezile kot so mene takrat pri nas, ampak res pomaga če izliješ jezo na papir.

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4243
24.4.2008 21:27:39   
Bonnie_RR
Midva pa imava nekako tak sistem, da ima dragi čez položnice, js pa trgovino in sprotne zadeve. 

Neposredna povezava do sporočila: 4244
24.4.2008 21:27:51   
tinkatonka
Hej kaj je zdaj z našim srečanjem skupaj z otročki???

A ni bilo rečeno, da naj bi se to soboto dobile??

Lp tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4245
24.4.2008 21:29:28   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Hvala, hvala!

Ja sej se počutim tudi bistveno boljše. Sam sej veste, da se je lažje potožit na "papir" pa izpisat svojo jezo, ful pomaga. Morte probat user posted image . No upam da vas stvari ne bodo tako jezile kot so mene takrat pri nas, ampak res pomaga če izliješ jezo na papir.

Ja, sej to je ful fajn, da veš kako stvari spravit ven in nekak stvari prebrodit, premislit, dobit kakšen nasvet.
Js tud napisano včasih večkrat preberem in včasih se zgodi, da potem na stvari čist drugače gledaš in vidiš...

Neposredna povezava do sporočila: 4246
24.4.2008 21:31:03   
sazi
naj bi se to soboto dobile

zaradi mene se še vedno lahkouser posted image  - kaj pravite na Bizovik dopoldne - okoli 10ih? Mi je vseeno, tudi če pride samo 1.

Neposredna povezava do sporočila: 4247
24.4.2008 21:32:30   
tinkatonka
Vam moram povem, kakšen sončekje bil danes Anej. Tukaj pri hiši imamo kar enkaj hektarov travnika in veliko rožic. Jih je danes Anej nabiral in mi jih nosil, pa vsakič lupčka dal, pa objem. V takih trenutkih bi ustavila čas, se  mi zdijo taki trenutki res nepreceljivi.

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4248
24.4.2008 21:33:47   
tinkatonka
Ja lahko!

Če bo vreme bo super. Midva imama popoldne še en RD v Bizoviku user posted image , tako da lahko kr mizo rezerviram user posted image . No sazi jaz bom tam z Anejem, bom še Katjo pa Uršo obvestila OK? Kaj pa ti bonnie, prideš na en izlet?

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4249
24.4.2008 21:36:08   
sazi
bom tam z Anejem, bom še Katjo pa Uršo obvestila OK

OK - pošljem še jaz nekaj SMS-jev, če še kateri uspe, zdaj se pa poslavljam - se moram it pripravit na večerni tek

Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (19%)

lana (31%)

neža (50%)

Število vseh glasov: 112

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!