Bonnie_RR
|
Čer! Js sm zdej čist v knjigah, po navadi celo dopoldne za to izkoristim, ko je mali v vrtcu, potem pa še malo zvečer (se mi res da). Sm pa danes, budala , skoraj celih 6ur sedela za mizo (na trdem jedilniškem stolu) - čas je preprosto mineval brez moje vednosti , ne da bi se 1x pretegnila. Posledica? Tako me je rit bolela, ko sem vstala, da sem jo še ene 20 minut fajn čutla! Ta teden sem bolj "samohranilsko naravnana mama", ker mora dragi cel teden delati do 19h, da do petka ne vem kaj noter spravijo... In potem se iz LJ pripelje domov šele nekje okrog 20h. Nik je takrat že v postelji in sladko spančka... No, sej drugače pride pa domov okrog 17, 18h, kar pa tud ni zgodaj. Vreme me pa zadnje čase že prav ob živce spravlja. Prav sili me, da sem cel dan noter. Po navadi je dopoldne še lepo in predvsem suho (takrat se učim), ko grem pa po malega v vrtec, se pa kot po pravilu vedno fajn pooblači in ulije. No, zdej sem malo pojamrala in je takoj boljše... jer.za... Upam, da sta uživala v gledališču. sazi... Vi imate pa res eno samo nesrečo s tem vrtcem. Js si sploh ne predstavljam, koliko živcev lahko gre takole zaradi sprejema vvrtec. Mi smo na srečo hitro dobili mesto. Sicer je bilo lani sredi leta vse polno, je bil pa še prostor v mešani skupini (deljeno - 1x dop, 1x pop) in sva ga za tisti čas vpisala v tisto skupino. Dragi je takrat delal drugje in je imel tud deljen urnik delovni čas na 2 izmeni, tako da se nam je kar fajn izšlo. Potem septembra je šel pa v samo dopoldansko skupino. No, kakorkoli že, želim vam, da se situacija nekako le uredi, da bo za vse ok. Verjamem pa, da je Levu dolgčas in potrebuje večjo skupino sebi enakih, pa tudi starejših otrok, okrog sebe... domače živali oz. hišni ljubljenčki... Js osebno kakšnih rib, hrčkov, mišk, morskih prašičkov, ptičkov ipd. ne maram preveč. Se mi zdi, da s takšno živalco nimaš kaj počet... Doma smo imeli mačka (ga še imajo), moja oma ima psa in 2 mački, mi še nimamo ničesar. Nik je ful navdušen nad njimi, z "našim" mačkom se pogovarja kot s sebi enakim , kar naprej teka za njimi in jih želi pobožat. Zadnjič je govoril, da bi imel on tud enga kužka - to je eno celo popoldne ponavljal... Danes smo bili pa popoldne z omo skupaj na sprehodu in je tud Nik psa malo vodil za povodec. No, na koncu smo se pa kregali, ko je bilo treba povodec dat nazaj in iti domov. Je skoz ponavljal, da je Muri (tako je psu ime) njegov in bežal pred nama... No, js mislim, da bomo v prihodnosti imeli kakšnega manjšega kužka doma, zdaj pa še ni pravi čas. Bomo videli. V sobo pa tako majhnim otrokom kakšnih živalic še ne bi dajala... No, spet je ratal cel spis... Zaenkrat bo dovolj... Grem CSI gledat. Btw, sazi, hvala za poročilo od zadnjič! Lp