|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
22.4.2008 6:28:30   
jer.za.
Jutro še od mene!

ve se najbrž še obrnile niste

Jaz sem se, sem tudi že v službi. Imam toliko dela, da bo treba še malo nadure delati danes. Pa še na živce mi gre, ker sem nekaj pomembnega pripravila-uredila, sedaj je pa od treh vodstvenih ljudi enemu zelo v redu, od enega nisem dobila odgovora, en bi pa vse skupaj popraviluser posted image user posted image user posted image  Tako da me še te stvari malo "morijo" in precej slabo spim.

Tinkatonka:naj ti čas v Bruslju čimprej mine!

Eviii: želim ti čimprejšnje okrevanje. Spij veliko vode (zaradi ledvic), počivaj, pa poskusi ne misliti na službo(predvidevam da si v bolniški), kolikor se to le da.

Bonnie_: tudi mi imamo trenutno eno tako čudo fazo neposlušnosti. Ko ji kaj rečem(npr. pri preoblačenju, previjanju), mi začne šibati po stanovanju in se skrivati pred mano, ko vztrajam da se je v jedilnici za mizo si, če nisem zraven prestavi stol tako, da vidi v dnevno in gleda TV-če je ugasnjen si še prižge risanke, če ima le možnost mi pri kopanju poškropi celo kopalnico, noče odpirati ust za umivanje zobkov, pa ona bi vse samaaaaaaaaauser posted image . Samo vem, da je to le ena prehodna faza, ki smo jo pri Zali tudi imeli, tako da bo tega prej ali slej konec.

Aja, pa še nekaj dela: vsak večer se v postelji sleče-pižamco da dol, se pokrije in zaspiuser posted image . Tako da jo sedaj že nekaj večerov zapored potem še oblačiva.

Skratka pestro, je pa zato toliko bolj pridna Zala-lepo za mizo je, poje(večinoma), kar je pripravljeno na mizi, pospravlja za sabo, se lepo sama oblači, počaka pet minut, če je potrebno,...samo meni se pa tukaj po drugi strani trga srce, ker je že tako odrasla. Ko me včasih sploh ne potrebuje več, mi reče "mami saj bom sama, saj sem že velika".

Šibam pripravit še nekaj stvari, potem grem pa predavat osnovnošolcem.

papa

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
22.4.2008 13:58:24   
sazi
sem nas našla na 2. strani

Sem ravno na vrtec in varstvo nekje prebrala, da se je ena "pohvalila", da je dobila prostor v vrtcu Črnuče in sem zdaj čisto na trnih, če je sprejet tudi Lev. In sem besna nase ko user posted image , ker nimam s seboj ključev od nabiralnika in moram najprej domov, potem pa nazaj v Črnuče in na pošto - GRRRRRR.

Bravo za Jerco in Zalo, ko tako pridno hribolazita, pa tudi za Tami, Aneja in druge, ki pridno hodijo. Lev po petih korakih dvigne roke in "mami, nese". Pa ga lahko pregovarjam in kaj še vse, pa se strma, začne cepetati, naprej pa noče. POnavadi se obrne v drugo smer, po svoje kriči in teče stran- od same jeze. AMpak v želeno smer pa ni šans, da bi šeluser posted image .

Eviii, želim čimprejšnje okrevanje in čim manj poškodb.

neposlušnost - ja, Lev ima selektiven sluh - že od nekdajuser posted image

tinkatonka - čim manj izgubljenih živcev in sekiranja, ker nisi ob Aneju, ti želim (za v Bruselj, seveda)

vse sam - no, pri nas ni ravno tako. Zdaj ga želim naučiti, da si sam sleče bundo, pa sploh ne pokaže nobenega interesa. Malo strese z rokami in ker ne gre takoj dol, že začne cvilit mahat in tulit - kot vedno, ko mu kaj ne gre.

1. maj - primorke, mi verjetno pridemo v Izolo za obdobje 1.-5.maj. Mogoče se pa kaj kje zmenimo takrat?

No, toliko zaenkrat. Še razmišljam, če bi šla kar domov, da se še pred gužvo in preden grem po Leva vrnem v Črnuče, ker je potem tak zastoj na cesti, da do poznega popoldneva ni za hodit v to smer.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
22.4.2008 21:07:35   
sazi
nikjer nobeneuser posted image

No, sem šla po pošto samo z dokumenti - brez lista in dobila pošto. 1. pošto na novi naslov, pa je res nisem bila vesela. V Črnučah Lev ni sprejet. Imamo 51 točk in smo šele 19. na čakalni listi - taka je razlika med 54 (ena je na vrtec in varstvo pisala, da so prejeti, pa sem se že veselila) in 51user posted image user posted image user posted image . Kaj naj zdaj. Čakam sicer še 2 odgovora, ampak tudi če mesto tam dobimo, naj se potem vsak dan 2x gužvam čez pol mesta v vrtec, nazaj ven v službo, spet nazaj noter v vrtec po Leva in nazaj ven domov? Za bruhat. Vsak dan vsaj uro in pol časa stran, pa če nekaj kg živcev in zagotovo je za otroka najbolje da večino svojega časa z mamico preživi med vožnjo z avtom. Evo, po mojem, bi morali imeti tisti, ki živimo v bližini vrtca občutno več točk prednosti pred tistimi, ki otroke vozijo od drugod.

Mah, sem slabe volje. Grem gledat Hausa...

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
23.4.2008 8:36:06   
tinkatonka
Dobro jutro!

vrtec...Mi smo dobili obvestilo, da smo 5. v akalni vrsti. Tako da nekaj monosti pa vseeno e je. user posted image  sazi....upam da vsaj v enem vrtcu dobi. Kaj pa e bi vseeno pustila e eno leto otroka pri varuki, pa potem spet poskusi??? Al ti bo po novem tudi varuka iz poti v slubo? Pa da se vpie na kako drugo dejavnost, kjer bo Lev v stiku s sovrstniki?

prespal no....dajmo ploskat, Anej je v noi na torek prespal vso no v svoji posteljici user posted image user posted image

alergija...so v pon popoldne spet jedli evrokrem v vrtcu in je spet ves pikast. Grrr. Pa sem jim rekla, da ne sme user posted image  Smo e na Claritinu.

e potem kaj napiem...

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
23.4.2008 8:37:20   
tinkatonka
kje so pa , , ??? Mi je vse zbrisal???'

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4205
23.4.2008 11:17:15   
sazi
hoj, tinkatonka - mene tudi sumniki zfrkavajo - v naslovu mi pise februarčki in februarčice 2006 - ma da si jezik polomis.
Sem zdajle 2 uri zgubila s pripravljanem pritozbe, ker mi niso upostevali, da tudi delam v blizini vrtca - to je sicer relativen pojem, ampak ta vrtec je res najbliznji moji sluzbi - Trzinski je dlje. No, potem sem pa klicala tja in so mi razblinili se zadnje upe - namrec za lblizino vrtca stejejo cetrtno skupnost Crnuce, ki se konca pri Trzinski obvoznici, drugi, se hujsi sok je bil pa ta, da so letnikov 2006 v tej enoti sprejeli samo 2. Mi smo 19. v cakalni vrsti, torej 21. skupno in bi se jih moralo od teh 21ih, kar 19 premisliti in otroka vpisati drugam - in potem svizec zavije okolado...

Tinkatonka - Cestitke za 5. mesto v vrsti - to se res slisi realno - ce ne takoj septembra, pa proti koncu leta. Mi pa res nimamo sans.
Pa super, da je Anej prespal noc in grrrr za vzgojiteljice in pomocnice, ki pustijo otorku jesti stvari, ki jih ne sme. Pa se dobro, da sploh veste, na kaj je obcutljiv. Meni se snaja ne, cesa Lev ne sme.

Pa se moja naloga me malo ob zivce spravlja, ker sem sla po netu brskat, kaj letos na tem izobrazevanju pocnejo in so ful hujse zahteve kot pri nas - se pravi, da moram vesoljsko nalogo napisat, da dosezem njihov nivouser posted image . Ajde, grem na delo.

Neposredna povezava do sporočila: 4206
23.4.2008 13:43:24   
sazi
sazi....upam da vsaj v enem vrtcu dobi. Kaj pa e bi vseeno pustila e eno leto otroka pri varuki, pa potem spet poskusi??? Al ti bo po novem tudi varuka iz poti v slubo? Pa da se vpie na kako drugo dejavnost, kjer bo Lev v stiku s sovrstniki?

Vam težim s tem vrtcemuser posted image . Sem klicala, če je kakšna možnost, da bo sprejet januarja, ko dopolni 3 leta, da bi šel v starejšo skupino, pa ni možnosti - nimajo kombiniranih skupin - letnik 2005 samo homogene. Mah.

Ja, tudi varuška je kar ovinek nazaj - pa ne po kilometrih ampak guuuuužvi. Ko se popoldne peljem po Leva iz Črnuč za Bežigrad je vrsta in zastoj čisto do varuške (v nasprotno smer, seveda), ampak ker potem ostanem za Bežigradom, ni problema, ko bomo pa v Črnučah, se bom morala pa gužvat nazaj gor. No, itak se bomo že znašli. Z ostalimi vrtci je pa isti problem - če sploh dobim prostor, ostan vozakanje in gužvanje in po enem letu menjava vrtca. Mi je pa škoda, da bi bil še eno leto pri varuški - se že zdaj malo dolgočai, pa nobenega zgleda skupine nima, ničesar se ne nauči - ta varuška ima res bolj majhne otroke - do max 3 leta in temu primerno nič ne delajo - pa nisem huda nanjo, saj gre za varstvo, ne pa šolanje in vzgojo.

Neposredna povezava do sporočila: 4207
23.4.2008 14:03:25   
jer.za.
Hojla!

Da se še jaz res na hitro javim, medtem ko praznem skodelico s kavo.

Nisem nič še za nazaj brala, bom jutri malo pokomentirala.

Danes si greva z dragim ogledat gledališko predstavo Ob letu osorej 2. Sem dobila karte v službi, pa je rekla tašča da to morava izkoristit, ker je res za nasmejat. Ona bo pa mali dala spat, saj bova šla že ob šestih od doma.
Bo pa prav pasalo, že komaj čakam!

Drugače pa pri nas nič kaj novega, v službi imam ogromno dela, sicer pa še dva dni in danes do konca, potem pa teden dni dopustauser posted image user posted image .

Skodelica je prazna, šibam naprej delat.

lp

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
23.4.2008 14:50:00   
jer.za.
Eno vprašanje: ali ima kdo od vašim malčkov doma, v svoji sobici že kakšno žival, kot npr. zlato ribico, želvo,...? Mi smo si včeraj malo ogledovali zlate ribice, pa ne vem ali jima že dat v sobo ali ne? Kaj menite ve?

Zdej pa šibam na vlak in domov.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
23.4.2008 15:07:00   
tinkatonka
ali ima kdo od vašim malčkov doma, v svoji sobici že kakšno žival, kot npr. zlato ribico, želvo,...?

Jaz osebno nisem za to. Sicer imam rada živali, ampak nimam pa želje jih imeti doma v kletkah, akvarijih,.....

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
23.4.2008 15:08:54   
tinkatonka
Drugače pa pri nas nič kaj novega

Kdaj štartate ??user posted image user posted image

Zdaj v maju a ne??? Maj ni več daleč draga moja user posted image !!!! Uživajta v gledališčU!

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 23.4.2008 15:09:05 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
23.4.2008 15:11:43   
tinkatonka
Ja, tudi varuška je kar ovinek nazaj - pa ne po kilometrih ampak guuuuužvi.

Mah drek je v teh vrtcih, pa ni prostora,....pa....Vem pa da naj bi bilo v centru kr nekaj prostih mest, da naj baje v centru ne bi bil problem s tem,da dobiš, najbolj problematična so baje tista na obrobju mesta. No kakorkoli, upam da ti bo sreča naklonjena.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
23.4.2008 22:09:31   
tinkatonka
kje ste čveke?

Jaz sem ravno zlikala kup perila, en stroj cunj se suši, en se pere. Jaz se moram stuširat pa glavo umit (sovražim umivanje glave oz. posledično feniranje). Mal sem zlagala cunje v svoji dve novi omari, ki sem jih pridobila v garderobi. Tak, da počasi bo pa kaj zgledalo.

Anej spančka. Mal je bil tečen, je res utrujen tako čez teden, vrtec ga res utrudi.

Nč grem se zrihtat, itak da bo ura spet 23h preden se bom vlegla.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4213
23.4.2008 22:21:19   
Bonnie_RR
Čer!user posted image

Js sm zdej čist v knjigah, po navadi celo dopoldne za to izkoristim, ko je mali v vrtcu, potem pa še malo zvečer (se mi res da). Sm pa danes, budala , skoraj celih 6ur sedela za mizo (na trdem jedilniškem stolu) - čas je preprosto mineval brez moje vednosti , ne da bi se 1x pretegnila. Posledica? Tako me je rit bolela, ko sem vstala, da sem jo še ene 20 minut fajn čutla!

Ta teden sem bolj "samohranilsko naravnana mama", ker mora dragi cel teden delati do 19h, da do petka ne vem kaj noter spravijo... In potem se iz LJ pripelje domov šele nekje okrog 20h. Nik je takrat že v postelji in sladko spančka... No, sej drugače pride pa domov okrog 17, 18h, kar pa tud ni zgodaj.user posted image

Vreme me pa zadnje čase že prav ob živce spravlja. Prav sili me, da sem cel dan noter. Po navadi je dopoldne še lepo in predvsem suho (takrat se učim), ko grem pa po malega v vrtec, se pa kot po pravilu vedno fajn pooblači in ulije.

No, zdej sem malo pojamrala in je takoj boljše...user posted image

jer.za... Upam, da sta uživala v gledališču.

sazi... Vi imate pa res eno samo nesrečo s tem vrtcem. Js si sploh ne predstavljam, koliko živcev lahko gre takole zaradi sprejema vvrtec. Mi smo na srečo hitro dobili mesto. Sicer je bilo lani sredi leta vse polno, je bil pa še prostor v mešani skupini (deljeno - 1x dop, 1x pop) in sva ga za tisti čas vpisala v tisto skupino. Dragi je takrat delal drugje in je imel tud deljen urnik delovni čas na 2 izmeni, tako da se nam je kar fajn izšlo. Potem septembra je šel pa v samo dopoldansko skupino.
No, kakorkoli že, želim vam, da se situacija nekako le uredi, da bo za vse ok. Verjamem pa, da je Levu dolgčas in potrebuje večjo skupino sebi enakih, pa tudi starejših otrok, okrog sebe...

domače živali oz. hišni ljubljenčki... Js osebno kakšnih rib, hrčkov, mišk, morskih prašičkov, ptičkov ipd. ne maram preveč. Se mi zdi, da s takšno živalco nimaš kaj počet...user posted image
Doma smo imeli mačka (ga še imajo), moja oma ima psa in 2 mački, mi še nimamo ničesar. Nik je ful navdušen nad njimi, z "našim" mačkom se pogovarja kot s sebi enakimuser posted image , kar naprej teka za njimi in jih želi pobožat. Zadnjič je govoril, da bi imel on tud enga kužka - to je eno celo popoldne ponavljal...user posted image Danes smo bili pa popoldne z omo skupaj na sprehodu in je tud Nik psa malo vodil za povodec. No, na koncu smo se pa kregali, ko je bilo treba povodec dat nazaj in iti domov. Je skoz ponavljal, da je Muri (tako je psu ime) njegov in bežal pred nama...user posted image
No, js mislim, da bomo v prihodnosti imeli kakšnega manjšega kužka doma, zdaj pa še ni pravi čas. Bomo videli.

V sobo pa tako majhnim otrokom kakšnih živalic še ne bi dajala...

No, spet je ratal cel spis... Zaenkrat bo dovolj...
Grem CSI gledat. Btw, sazi, hvala za poročilo od zadnjič!user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Neposredna povezava do sporočila: 4214
23.4.2008 22:26:28   
Bonnie_RR
Tinkatonka, ti si pa res pridna.user posted image Js pa najnujnejše že naredim sproti, za ostalo pa nimam ne časa ne volje...user posted image

No, meni pa fenanje še ni tako tečno, mi gre pa grozno na živce depilacija. Kakršnakoli (noge, bikini, pazduha, obrvi). Je treba to skoz ponavljat, ker temu ni konca, pa še ful me moti, če me kje kej pika...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
24.4.2008 7:37:13   
jer.za.
Jutro!

Kako ste kaj? Jaz super, z dragim sva včeraj res uživala v predstavi, in se nasmejala. Je bila prav super popestritev. Upam, da mi še kdaj kaj takega omogočijo v službi.

Sicer me pa konec maja čaka odsotnost v službi(dvodnevna), ker imam v Radencih nek seminar. Pa sva se z dragim pogovarjala, da bomo šli gotovo kar vsi gor(še za kakšen dan več, ker imava v tistem tednu oba z dragim rojstni dan), in ko bom jaz na seminarju bo dragi užival z malima, sicer bomo pa skupaj. Samo nekako moram še skombinirat da bomo skupaj v sobi.

Kdaj štartate ??

Ne vem, še vedno čakam user posted image  po odstranitvi obročka. Če je do drugega tedna ne bo naredim test. Drugače pa nehamo paziti v maju, tako da upam da bom za svoj rojstni dan zagledala najlepše darilceuser posted image .

Umivanje las:tudi meni je to eno neprijetno opravilo. Na srečo si jih umivam na 3-4 dni(odkar pri frizerki kupujem izdelke za nego las, prej sem jih umivala na dva dni), tako da še kar gre. Pa potem sušenje, pa likanje, pa pobiranje las.user posted image ...ne vem zakaj ampak mi noro odpadajo lasje.

Depiliranje:Bonnie_, tudi meni je šlo to skoraj vsakodnevno britje pošteno na živce. Potem pa sem začela hodit na depilacijo, in je boljše. Ravno v petek grem spetuser posted image .

Vrtci: Sazi, ti pa res nimaš sreče. No upam, da ti na koncu le uspe dobiti en vrtec. Mi pa še vedno čakamo odločbouser posted image

Tinkatonka: dobra si, da se ti da zlagat cunje tako pozno. Mene pa čiščenje omar čaka drug teden, med prazniki. Dragi itak do srede še dela, jaz bom pa malo združila prijetno s koristnim im počistila stanovanje(omare, pomivanje oken, okolica hiše). Tudi rože za na okna sem že kupila.

Domači ljubljenčki: mi imamo drugače doma že kuža, muce. Zelo jih imata rade, se z njimi igrata, ...zadnjič pa sta rekle da bi imele v sobi ribico. Sicer sva z dragim še vedno malce v dilemi, ampak bomo videli kaj bo čas prinesel. Imajo pa tudi v vrtcu na dosegu rok ribice, in jih otroci zelo radi opazujejo.

Toliko za sedajle, grem si počasi kavico skuhat.

Neposredna povezava do sporočila: 4216
24.4.2008 8:16:29   
tinkatonka
jer.za....daj mi mal več povej o tej depilaciji. Kolikokrat se moraš depilirati na mesec,...., koliko stane, koliko je to boleče, kaj vse si depiliraš (bikini, noge,....), kam to hodiš na depilacijo???

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
24.4.2008 9:08:43   
jer.za.
jer.za....daj mi mal več povej o tej depilaciji. Kolikokrat se moraš depilirati na mesec,...., koliko stane, koliko je to boleče, kaj vse si depiliraš (bikini, noge,....), kam to hodiš na depilacijo???

Na začetku sem se enkrat na tri tedne, sedaj pa enkrat na mesec in pol. Dlake so se mi zelo razredčile, posvetlile,... Prvič je bolelo kot user posted image , sedaj pa ne boli več. Depiliram si vse-cele noge + bikini(cena je 24€, tu zraven moje pisarne). Trenutno zbiram še pogum, da bi si depilirala tudi pazduho.
Mi je pa res fino, ko kam gremo si ni treba briti, na morju ni treba zjutraj najprej britvice v roke prijeti....

Šibam, imam stranke.

Neposredna povezava do sporočila: 4218
24.4.2008 10:50:15   
sazi
Hoj, se še jaz pridružim debati o depilacji - mojem večnem problemu. Pravijo, da če jih briješ, še močnejše rastejo, da če jih puliš, pa se redčijo in so čedalje šibkejše - pa kaj še - no, vsaj zame to ne velja. V 15ih letih sem jih mogoče 3x pobrila in miljonkrat popupila (depilirala), pa jih je še vedno vse polno in so ful močne - pač, brezupen primer. Še kozmetičarka se ne more načudit, da je še vedno isto stanje, pri mnogih pa se v nekaj letih obutno pozna razlika. Tudi prav dolgo mi ne drži depilacija. Po dveh tednih že nisem več za v javnost - razen v dolgih hlačah, seveda, depiliram se pa, kadar se mi da. Večinoma sama doma, zadnjič sem bila pa po dveh ali treh letih spet pri kozmetičarki. Mene je prišlo malo dražje kot jer.zo (36 EUR), ampak mi je še po obrazu razredčila nadlogo).
Za pod pazdušni predel je pa kar brtvica aktualna - si ne predstavljam, da bi si jih populila, sploh ker sem itak spet eksremen primer in to bi me pa res bolelo - drugje sem pa že skoraj imuna.

Umivanje las - tudi meni je odveč, sploj, ker si jih vedno umivam zvečer, na 3 dni in seveda se spomnim to ob 23. uri, ko se grem tuširat in se vidim v ogledaluuser posted image
Danes je Lev spal do 8:45. No, med vikendom se pa ob 6ih zbuja - user posted image mali. Je včeraj pri varuški zaspal v vozičku minutko preden sem prišla tja. Sem kar avto pustila tam in odšla domov z vozičkom (starim in razklumpanim) peš - zbudil se je tik pred domom. Mi je pasalo malo sprehoda, pa čeprav ob prometni cesti, da sem malo negativne energije raztresla po cesti. Ful sem bila jezna včeraj.

Domače delo zvečer - ma, jaz sem gledala CSI (Bonnie_, pa sploh ni imelo nič veze s prejšnjičuser posted image ), pa sem se šele potem spravila obešat perilo, pa po kuhinji pospravljat in pomivat (sem med gledanjem TV-jedla večerjo) in šla spat šele malo pred polnočjo. Vedno se stvari lotim tako pozno. Ko Lev zaspi in si malo oddahnem, potem pa na delo.

Danes pa nečakinja praznuje 2 leti in gremo k njim na tortico.

Domače živali - ribice, ptičk in podobno tudi niso zame. Sem kot otrok imela 2 zlati ribici - zelo malo časa. Od njiju nisem imela kaj dosti, sem pa jokala ko dež, ko je najprej poginila ena in potem še druga. Doma smo imeli mačko, ki je lani poleti poginila, imeli pa smo jo 12 let, prejšnjega mačka pa 6. Za pse nisem - preveč obveznosti in dodatnega dela, mačk pa mož ne mara - tako da bomo pač brez živali.

štartuser posted image  - mah, kaj pa vem, ta trenutek nisem ravno razpoložena za tako razmišljanje - ampaj konec maja vrejetno. Upam, da si do takratmalo zbistrim in razbremenim glavo - beri: oddam svojo nalogo.

Toliko zaenkrat zdaj pa delat.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
24.4.2008 21:00:42   
tinkatonka
Kje ste čveke?

A je kakšna online?

Jaz sem ravno dala Aneja spat. Zdaj ko je dan daljši se pri nas ful dogaja in v kokr mi gre včasih lokacija kjer živim na jetra, mi je spet drugič ful fajn. Ogromno ljudi zunaj, veliko otrok. Vedno imam koga s katerim čvekam, vmes imam vedno vsaj en uč, če ne oba user posted image  na Aneju. On se vozi s kolesom, nabira rožice, meče kamenčke v luže in v bližnji potok, ponavadi ima družbo kakšnega "mladega šolarja" (7-9 let stari sosedovi fanti). Vglavnem lušno je. Pa še vsi sosedi so žlahta, bližnja in daljna (od mojega moža) in je res luštno (no včasih malo manj luštno, ampak dolgčas nam ni)

Jutri imam dopust user posted image in kljub temu, da sem bila notranji boj ali naj Aneja obdržim doma ali naj ga dam v vrtec sem se odločila, da bo jutrišnji dopoldan samo moj, Anej bo šel zjutraj v vrtec. Nikamor se nama ne bo mudilo. Potem bom šla v šoping po hrano, potem pa še v šoping za mene user posted image . Mal pofirbcat. Upam da tudi kaj kupit. Se prepričujem, da čevljev ne rabim, ampak ful rajš kupujem čevlje kot hlače npr, ker se mi ne da oblačit in slačit non stop.

Potem bom šla vmes skuhat meni najljubšo jed, ki jo res fantastično naredim - rižoto z zelenjavo in mesom---mjami----vam rečem, da je za prste obliznit. user posted image  Potem pa po Aneja in če nam bo vreme naklonjeno bova spet zunaj do 19:30 kot danes. user posted image  Prav super dan bo.

Pa ve imate kakšne plane za vikend?

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 24.4.2008 21:08:05 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
24.4.2008 21:04:10   
sazi
Evo me. Kje si pa ti? - te ni več gor napisane...

Neposredna povezava do sporočila: 4221
24.4.2008 21:07:35   
tinkatonka
Evo me. Kje si pa ti? - te ni več gor napisane

Sem sem tukaj. Samo traja, da napišem en post. user posted image

si že kaj boljše volje?

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
24.4.2008 21:09:06   
sazi
Danes je bil en lušen in malo naporen dan. Sem ugotovila, kako približno zgleda imeti dvojčkeuser posted image . Namreč ob 2. utri sem že šla iskat Leva in nečakinjo, ki danes praznuje 2 leti. Smo šli najprej skupaj v Medvode, kjer sem naročila osebno in potni list, potem pa na Zbilje, kjer smo pol ure hranili labode - sta želela hranit račke, pa jih ni bilo, oz. je priplavala samo 1user posted image . Ne vem, kje so ostale. So pa malo uredili brežino in postavili tak lesen "balkon" ob celotni dolžini brega in novo ograjo - precej bolj varno za otrokekot prej. Potem sta se pa še na igrišči znorela. Cel dan nista nič spala. Ponavadi zaspita v avtu, ampak ne, če sta skupaj - si imata toliko za povedat, pa meni vse pokazat in ves čas nekaj razlagat. Lev me je cel dan klical "teta Saša". Sem upala, da bosta v avtu zaspala vsaj nazaj grede -nič od tega. Pa smo šli k sestri domov, ki je imela ta čas, ko sem imela malo čas, za pripravo za "zabavo"., POtem je prišlo še nekaj sorodnikov, smo se malo najedli, nasladkali in potem je Lev zlezel k meni v naročje, da bi šel domov ajat, ura je bila pa 7. Mi je skoraj na poti domov zaspal. Sem ga uspela samo še preoblečt in mu dat mleko za pit, potem je pa zaspal...

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
24.4.2008 21:11:16   
tinkatonka
uf sazi...vidim da ste tudi pri vas uživali. Kako pa je kaj Ema? Je navihana punčka najbrž? A pri sestri razmišljajo še o kakšnem??

moram it enkrat na Zbilje da vidim kako so zdaj tam uredili. nazadnje smme bila januarja 2006, dober mesec in pol pred porodom. Je bilo ful poledenelo jaz pa z ogromnim trebuhom tam skakala.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
24.4.2008 21:11:51   
tinkatonka
ne vem zakaj piše pri meni z rdečo Status: odsoten, če sem pa gor (?)

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Ljubosumlje 1.otroka na novega
endrina

Zanima me ali ste ob rojstvu drugega otroka imeli težave s prvim otrokom. Torej kako je vaš prvi otrok reagiral na drugega otroka?

ljubeče, brez težav (50%)

najprej ljubeče, potem ljubosumno (17%)

od vsega začetka ljubosumno (10%)

nič od prej navedenega (23%)

Število vseh glasov: 220

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!