Bonnie_RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka bonnie...a se že kaj veseliš predstave v soboto?? Upam da se bomo tudi videli in spoznali. Ti bom v soboto zjutraj na ZS poslala kaj mislim imet oblečeno. Sicer pa ene okrogle riti, blond glave z očali in zraven mene visokega vitkega moža ne moreš zgrešiti. Tinkatonka, js se že (psihično in fizično) pripravljam na treniranje trebušnih mišic... Mal heca... No, js upam (in pričakujem ), da bomo ful užival... Drugače se pa resnično sprašujem, kje naj bi imela ti kakšno okroglo rit. Kolikor se te spomnim takrat iz Bizovika, se ne zdi to tvoj pravi opis, no... Sploh pa zdej, ko redno fitnesiraš, v to močno dvomim... Ti pošljem še en ZS, ko s temle postom končam... Drugače pa upam, da bo Anej kmalu bolje... Ti se pa ne sekiraj toliko zaradi službe. Eviii... Ubogi Dejan! Upam, da je zdaj že ok in da se kaj takšnega ne ponovi več. Pa da vam najdejo vzrok, če je še možno... Negotovost je najhujša... Kakorkoli že, bodite močni, verjamem, da ste imeli živce na preizkušnji in da vas je Dejan posteno prestrašil. Revček mali! Držite se! Res je, kar pravijo... Zdravje je najpomembnejše. Potem pride pa vse ostalo na vrsto... Se tega premalo zavedamo. marty... Ful te je fajn spet malo pogosteje brati! Pa zelo mi je žal zatvojo prijateljico... Se zgornje dejstvo res potrjuje... Jer.za... Tvoja Jerca je pa tud ena mala navihanka! razne fore oz. "pametne" izjave naših malčkov... Ja, imajo res zanimive... Sem se fajn nasmejala... Pa še nekaj Nikovih (kar se zdajle iz glave spomnim): - včasih Nika za hec vprašam, če ga lahko pojem in po navadi sem vedno dobila nazaj: Ne, mami, ne me jest! Zadnjič sem ga pa nekaj po ličku lupčkala, ga vprašam, če ga lahko pojem, pa me prime za ušesa, potegne k sebi, me resno pogleda in reče: Ne, mami, ne me jest, lupčeka mi dej! - zadnjič sva se pred spanjem nekaj stiskala in cartala, pa sem ga vzela v naročje kot dojenčka in rekla: Js imam pa enga majhnega dojenčka. Nik pa meni: Ja, mami, jes sem mali dojenček! Dej mi dudo! - pred spanjem imava vedno nekaj minut za crklanje, pa kr neki lupčkava, božava, "noskava" (lupčkava po eskimsko ). Po navadi vedno hoče Nik "še enga", zadnjič pa Nik reče: Ne več lupčeka, mami! Treba je spat! - Pred nekaj dnevi je bil en večer ful naspidiran, kar naprej je nekaj letal, skakal ipd. - niti 5 sekund ni bil pri miru. Še med večerjo je s polnimi usti skakal po stanovanju in takrat sm se razjezila, češ, da če ne bo lepo za mizo pri miru jedel, bo ostal brez večerje. Nik me pa pogleda in reče: Mami, jes nisem Nik, jes sem opica! In je odskakljal naprej... - pridem včeraj po njega v vrtec, odprem vrata in Nik punčki,ki stoji zraven nje reče: To je moja mami, tvoja mami še pride! Počaki tu! Zraven pa ji tako še s prtom zažuga... No, tole mi je zdajle padlo na pamet, je tega še kar nekaj... Me velikokrat ful nasmeje, nikoli pa ne bom pozabila tistega prvega. Je bilo prav ! govor... Opazila sem, da tud včasih H reče kot F (npr. namesto mami kuha, reče mami kufa), včasih pa čist lepo. Je pa še ena ful smešna stvar: ne vem zakaj, ampak vedno namesto kmet reče mekt. Drugače pa lahko rečem, da lepo in kar razumljivo govori, povezuje stvari, zadnji čas pa tud lepo govori v 1. osebi - prej je skoz govoril Nik to, Nik ono, zdej pa že jes ( ) to, jes ono... No, zdej bom pa počasi končala tole kolobaso... Grem Tinkitonki še ZS napisat, potem pa dol z računalnika! Lahko noč!
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 11.4.2008 21:44:00 >