sazi
|
Vse najboljše Tami . Se oglašam po nekaj dneh. Lev je spet zdrav in upam, da bo tokrat dolgo trajalo. Hvala vsem za lepe želje. Eviii - upam, da ste vsi že bolje. čas, ki ga naši mali preživijo z dedki in babicami - glede na to, da so vsi precej zaposleni (tast in obe tašči še v službah), mojadva pa čeprav v penziji tudi v službi in še 3 vnuke skupaj - jih vidi pogosto, da bi pa veliko časa preživlajl z njimi in bil zelo navezan na njih pa - pri nas je daleč napomembnejša "mamica", kot me kliče po novem. Potem pride ati-tai, potem pa še vsi dediji in babice in obe teti. Moje vidi 1-2x na teden, taščo, ki je v LJ 1x na teden ali 2, tasta in taščo 2, ki sta v MB pa bolj redko - recimo cca na 6 tednov. Ravno danes bo Lev popoldne pri mojih - kar je bolj redko, ampak res imam toliko opravkov, da mi bo zelo prav prišlo. tinkatonka - se že dobila 1. nepripravniško plačo? Zadovoljna? Orbitrek in kilometri - na orbitreku kilometri čisto prehitro letijo - ne da bi želela kateri kaj volje ubit. Ampak lani, ko sem malo več tekla, sem imela svoj "trening" zunaj ali pa na orbitreku. Zunaj sem v 45 min pretekla 7 km, na orbitreku pa s približno enakim tempom in obremenitvijo 13. Ne vem, mogoče šteje več, ker ni nobenega upora ali kaj pa jaz vem kaj - vem le, da se rav nasmehnem, ko vidim tistih 13 km. moja dieta - mi manjka čokolada, palačinke sem pa spekla celo brez mleka in grejo z marmelado kar lepo dol (čeprav ni za primerjat s palačinkami z nutello). Pojma nimam, koliko časa jo bom še imela. Teden, 2 Tudi jaz najbolj pogrešam mojo "kavico" - čokoladico. Še posebej zdaj, ko je bilo bolj mraz in prav paše za malo se pogret. S čim se Lev sam zamoti? Zadnje čase bolj malo. Prej se je pa z Duplo kockami, pa enimi žebljički, nekaj časa pa z bagrom in buldožerjem. Zdaj pa bi najraje, da ga nosim po stanovanju in potem mi s prstom kaže in govori "to-to" ali pa "tega-tega" s tem, da še sam ne ve, kaj bi rad . Najraje bi kuhal, kar je pa na žalost prenevarno, pretvarjati s praznimi posodami se pa noče. Tudi premetavanje surovih makaronov in ene posode v drugo ni zanimivo - bi jih pa metal v vrlo vodo na štedilniku . srečanje - bilo je res lušno. Sem sicer zamudila 1 uro, ampak sem potem s čvekanjem malo nadoknadila. Smo se nasmejale in najedle. Upam, da se res večkrat dobimo - pa tudi čez dan kdaj, z otročki. Morda se nam naslednjič pridruži še Darja (nekatere jo poznate), če vam bo prav. Vikend je bil super. Smo bili v Bohinju. Smo se super preluftal – Vse 3 dni se je Lev “sankal” v Bohinjski Bistrici – to zgleda tako nekako, da se 2x zapelje, malo hodi naokrog, potem malo sitnari, hoče, da ga nosiš naokrog, poje kak piškot, se še 1x zapelje in to je to. 1. dan smo se kar tam (v Boh. Bistrici) dobili s še eno družinico in smo potem nadaljevali v Staro Fužino 2.dan je prišla ena druga družinica in sta šla očka smučat, mamici pa z malima spet v Boh.Bistrico na sanke 3. dan je šel z Levom mož, jaz pa smučat – je bilo super V nedeljo smo se pozno vrnili, Lev se je ponoči še malo zbujal in potem spal in spal in spal. Sem ga ob 10ih zbudila in letela v službo. Še dobro, da se lahko tako zmenim. Danes dopoldne sem imela goro opravkov v mestu in sem tudi potem prišla v službo pozno (ampak so bili opravki tudi službeni). Vsak dan se na poti v službo ustavim na hiši in odprem vsa okna, da se zrači in suši, mož jih gre pa zvečer zapret. Jutri imamo spet ene delavce, potem še naju (oz. mojega moža) čaka nekaj dela, potem pa pridejo zrihtat talno gretje in upam, da bodo v začetku marca estrihi gotovi. Greva pa dane spopoldne gledat/naročat okenske police in še kaj - odvisno od časa, potem pa do mojih po Leva in domov. Uživajte v lepem dnevu.
|