|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
7.2.2008 11:29:07   
jer.za.
Hojla!

Sem besna kot risuser posted image user posted image user posted image ! Zdele me je klicala direktorica, je rekla da je računovodkinja na bolniški do nadaljnega, tako da tudi plač ne bo do nadaljnega, pa danes bi morale biti najkasneje izplačane. Pismo, jaz vedno če sem še tako bolna če so nujne stvari za narediti so za narediti-ker baje se samo malo slabo počuti, malo vročine,....
To ni res.

Pa še včeraj sva se z dragim skregala, kot še nikoli, in to vpričo Zale-a je slučajo kašna luna? Sicer sva se že pogovorila kasneje, ampak vseeno kar ne morem in ne morem pozabit. In to zaradi ene brezvezne stvari.

No, pa da ne bom samo s slabimi novicami, sem včeraj zvedla da sva konec junija povabljena še na eno poroko-že 2. za letos, ena(v Nemčiji) pa je še pod vprašajem. Se bo spet dogajalo.

Se vidimo zvečer ob 20.00

Lp

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
7.2.2008 11:58:58   
tinkatonka
da je računovodkinja na bolniški do nadaljnega, tako da tudi plač ne bo do nadaljnega,

To se pa meni ful ne zdi prav. Če so stvari za pošlihtat so za pošlihtat. In nimajo kaj dosti zamujat. Ne rečem, če gre za zamudo dan ali dva, ampak da bo pa plača zamujala tudi če bo dolgotrajna bolniška pa ni prav.

jer.za...ne se kregat. Midva z možem sva bila zdaj 1 teden na bojni nogi. Sicer bi se jaz zmenila že po 1 dnevu ali 1 uri, on pa trmari v nedogled. user posted image  Oh ta moj možek.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
7.2.2008 13:02:37   
tinkatonka
Jupppiii!

ravno smo dobili mejl, da gremo lahko domov že ob 13:30 user posted image user posted image

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
7.2.2008 13:18:00   
jer.za.
Jest grem tut čez 15 minut domov-sicer še z nekaj službenimi stvarmi v torbi, ampak vseeno. Sem pa danes ogromnooooooooo naredila.

Lp, se tipkamo spet v ponedeljek, ker se vedno nimam popravljenega računalnika.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
9.2.2008 15:54:18   
Bonnie_RR
Oj!user posted image

Vidim, da je osamljena tale naša tema...user posted image

No, js tud nimam veliko časa zadnje dni. Imam busy vikend, ker me čaka v torek še kolokvij in se nekaj trudim v tej smeri, pa mi bolj slabo ratuje...user posted image

No, v glavnem sem vas prišla samo malo pozdravit in prebrat (pa ni kaj za bratuser posted image ), zdej pa šibam...

Lp

p.s.: Zadnje časa opažam, da je Taja27 večkrat prisotna tu gor. Napiši malo, kako ste kaj, kako kaj Ava!user posted image

No, zdej pa res..... Čau!user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
10.2.2008 14:23:01   
tinkatonka
Hojla punce!

Mi smo se v četrtek zvečer s katjoandraž, jer-zo, uršo_p in sazi veliko načvekale. Smo sedele 4 urce in se spet od srca nasmejale. Smo bile mnenja, da se je potrebno dobivat cca 1 na mesec. Upam da na bom uspelo. Bi se rada še katera pridružila čvekanju ob dobri hrani??

Drugače pa niti nimam časa dosti pisat, ker smo veliko zunaj in še več bomo. Zdele Anej spi, mož ima en obisk, pa se mi ne da bit zraven, ker bi se najrajš zleknila na kavč pred TV, pa je kavč zaseden z obiski. user posted image  No potem popoldne pa spet kidnemo ven.

darilo za Aneja..midva sva mu kupila kolo Schwinn Tiger. Mi je idejo za nakup kolesa dala urša_p. Jaz niti premišljevala še nisem, da je moj sinko tako velik, da bi vozil kolo. No pa očitno se motim. Komaj čakam, da ga jutri pripeljejo.  

Zdaj pa šibam spit še kavo v upanju, da bo kavč čimprej prazen. user posted image

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
10.2.2008 21:09:00   
tinkatonka
Sem pozabila še napisat, da se že 4 dni utapljam v "gnoju". Pljuvam zeleno, smrkan zeleno, boli me zob. user posted image user posted image  Ampak me je tale sonček dal veliko enegrije za pohajkovanje po naravi. user posted image  Danes sem npr. skor zmrznila na Rakitni. Brrr (smajli, ki ga zebe)

vabila...mi bomo prvo RD žurko imeli že naslednji teden in sicer s sorodniki. Bo pa kr pri mojih starših doma, ker imajo veliko prostora. Danes sem že naredila vabila, jutri izkorstim službeni tiskalnik za printat, da jih čimprej razpošljem.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3657
10.2.2008 22:07:09   
Bonnie_RR
user posted image user posted image user posted image Tinkatonka, midve imava pa enako opravilo...user posted image
Sm js tud namreč pri "izdelavi" vabila za Nikov RD. Sicer sem malo v zaostanku (praznujemo že v soboto), ampak sem imela zadnje čase v glavi vse preveč stvari in opravkov, tako da sem si lahko šele zdaj malo časa za to vzela...

Super, da ste se v četrtek načvekale!user posted image

Darilo za RD... Še razmišljava. Glede na to, da z atijem ful uživata pri spuščanju letal, bo dobil verjetno kako letalo. Me je že danes prosjačil za enega, ker sta bila z user posted image tako zagreta, da sta edinega, ki še dela spravila na streho, zdaj pa na veter čakata...user posted image Pa kakšno sestavljanko verjetno (jih ima ful rad)...user posted image
Drugače pa res nimam pametnih idej. Ima že vse (se mi zdiuser posted image )...

No, grem zdej še dokončat vabila...user posted image

Lep začetek tedna!

Neposredna povezava do sporočila: 3658
11.2.2008 8:07:03   
jer.za.
Jutro!

Sem že kar komaj čakala da bo ponedeljek, da vas lahko malo preberemuser posted image user posted image -doma imam še vedno sesut računalnik.

Smo sedele 4 urce in se spet od srca nasmejale.

Na srečanju smo se imele zelo lepo, bo treba res to prakticirati vsaj enkrat mesečno.

Mi smo tele tri proste dni maksimalno izkoristili. V petek sem šla s tamalima, mojo sestro in kolegico na Bled. Avto smo pustile v Zaki, potem smo pa šle do hotelov na čaj in nazaj-to je praktično cel krog. Je bilo pa noroooooooooooo veliko ljudi, smo kar v vrsti hodili.
V soboto smo doma malo pospravljali okoli hiše, pa notri.
Včeraj smo bili pa v Bohinju v Vodnem parku. Jerca je bila prvič v rokavčkih-sem se kar malo bala kako bo, ker nisem imela šlavfka s sabo. Pa je bil moj strah odveč. Plavala je, skakala v vodo, norela............ res je noro uživala, nisem mogla verjeti. Se je vozila po toboganu, direktno v bazen, celo glavo "potunkala", pa je ni nič motilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   . Tako da gremo v kratkem spet, ker jih je res tako lepo gledat kako uživata.

Toliko na hitro, zdej grem pa delat ker imam danes spet noro v službi-še ta teden, pol pa upam da bo malo lažje in malo več časa, da se začnem učiti.

Papa, se še kasneje kaj javim.

Neposredna povezava do sporočila: 3659
12.2.2008 6:49:45   
jer.za.
Nikjer nobeneuser posted image  Kje ste vse?

Sem bila kar malo razočarana ko sem nas našla sredi druge strani.

No, jaz sem že pridno v službi, ob skodelici kave. Danes me čaka kar naporen dan, imam še novinarsko konferenco-kar me malo skrbi, saj sem v glavnem jaz vse organizirala(prvič) in upam da bo vse tako potekalo kot je treba.

Doma ni nič novega, edino Jerca še vedno kar naprej govori od bazena, kako je bilo fino. Aja, pa že vse pove v dveh besedah skupajuser posted image user posted image user posted image .

Evo, toliko čisto na hitro.
Se oglasim še kaj pozneje, po 12.00

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
12.2.2008 7:48:39   
Bonnie_RR
Jutro!user posted image

Samo par besed, ker se mi mudi še malo učit (imam ob 18h!user posted image kolokvij iz financ)...

Tami (petra81), vse najboljše! user posted image user posted image user posted image
user posted image

jer.za... Nik in dragi sta se v petek (da sem se lahko doma v miru učila) odpravila na izlet na Obalo. Tamali je bil čist navdušen, ko je prišel domov je skoz razlagal, da je bil na morju, pa kaj vse je videl, pa skoz ponavlja, da bo še šel...user posted image
So hecni ti naši škratki!user posted image

Aja, pa držim pesti, da s konferenco ne bo problemov...user posted image

torta... Nika sem par dni nazaj malo spraševala, kakšno bi imel, pa mu naštevala možnosti in izbral si je slončka Dumbota. Se mu kar oči zasvetijo, ko se spomni, da jo bo imel...user posted image Pa veselo vsakemu razloži in pokaže (2 prstauser posted image ), da bo dve svečki pihal...user posted image user posted image user posted image

No, lepo se imejte...

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 12.2.2008 7:49:56 >

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
12.2.2008 9:22:47   
tinkatonka
TamiVSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE!!!user posted image

Moj zob…cel teden moram hodit po »trakec« za modrostni zob. Groza.

Anej…..se je preselil v najino posteljo. Groza.

Šibam delat.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
12.2.2008 13:11:58   
jer.za.
TAMI, VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!

Jaz sem malo prej prišla z novinarske. Vse je potekalo vredu, mi je en novinar obljubil da se bom lahko videla v Delu in Dnevniku, pa mogoče še po TVuser posted image user posted image user posted image  Bom vidla če bo kej res.  Zdej pa samo še četrtek preživim, potem pa v petek zadiham s polno žlico.

Ravno premišljujem, da si bom v ponedeljek kar prosto vzela in šla z Jerco na en izlet. Popoldne pa imamo itak praznovanje. Moramo jit pa ta teden še torto naročit.

Tinkatonka: auuuuuuuuuuuuuuuuuu, .............. ti nisem nič "fouš". Upam, da čimprej mine bolečina.

No kako vam je všeč tale post ko je malo bolj pisan??????user posted image user posted image

Grem zdej na malico, pa še ene opravke imam v mestu. Popoldan nas pa čakajo še igralne urice.

Papa

Neposredna povezava do sporočila: 3663
12.2.2008 13:59:45   
sazi
Vse najboljše Tami user posted image user posted image user posted image .

Se oglašam po nekaj dneh. Lev je spet zdrav in upam, da bo tokrat dolgo trajalo. Hvala vsem za lepe želje.

Eviii  - upam, da ste vsi že bolje.

čas, ki ga naši mali preživijo z dedki in babicami - glede na to, da so vsi precej zaposleni (tast in obe tašči še v službah), mojadva pa čeprav v penziji tudi v službi in še 3 vnuke skupaj - jih vidi pogosto, da bi pa veliko časa preživlajl z njimi in bil zelo navezan na njih pa - pri nas je daleč napomembnejša "mamica", kot me kliče po novem. Potem pride ati-tai, potem pa še vsi dediji in babice in obe teti. Moje vidi 1-2x na teden, taščo, ki je v LJ 1x na teden ali 2, tasta in taščo 2, ki sta v MB pa bolj redko - recimo cca na 6 tednov. Ravno danes bo Lev popoldne pri mojih - kar je bolj redko, ampak res imam toliko opravkov, da mi bo zelo prav prišlo.

tinkatonka - se že dobila 1. nepripravniško plačo? Zadovoljna?

Orbitrek in kilometri - na orbitreku kilometri čisto prehitro letijo - ne da bi želela kateri kaj volje ubit. Ampak lani, ko sem malo več tekla, sem imela svoj "trening" zunaj ali pa na orbitreku. Zunaj sem v 45 min pretekla 7 km, na orbitreku pa s približno enakim tempom in obremenitvijo 13. Ne vem, mogoče šteje več, ker ni nobenega upora ali kaj pa jaz vem kaj - vem le, da se rav nasmehnem, ko vidim tistih 13 km.

moja dieta - mi manjka čokolada, palačinke sem pa spekla celo brez mleka in grejo z marmelado kar lepo dol (čeprav ni za primerjat s palačinkami z nutello). Pojma nimam, koliko časa jo bom še imela. Teden, 2 user posted image  Tudi jaz najbolj pogrešam mojo "kavico" - čokoladico. Še posebej zdaj, ko je bilo bolj mraz in prav paše za malo se pogret.

S čim se Lev sam zamoti? Zadnje čase bolj malo. Prej se je pa z Duplo kockami, pa enimi žebljički, nekaj časa pa z bagrom in buldožerjem. Zdaj pa bi najraje, da ga nosim po stanovanju in potem mi s prstom kaže in govori "to-to" ali pa "tega-tega" s tem, da še sam ne ve, kaj bi raduser posted image . Najraje bi kuhal, kar je pa na žalost prenevarno, pretvarjati s praznimi posodami se pa noče. Tudi premetavanje surovih makaronov in ene posode v drugo ni zanimivo - bi jih pa metal v vrlo vodo na štedilnikuuser posted image .

srečanje - bilo je res lušno. Sem sicer zamudila 1 uro, ampak sem potem s čvekanjem malo nadoknadila. Smo se nasmejale in najedle. Upam, da se res večkrat dobimo - pa tudi čez dan kdaj, z otročki. Morda se nam naslednjič pridruži še Darja (nekatere jo poznate), če vam bo prav.

Vikend je bil super. Smo bili v Bohinju. Smo se super preluftal – Vse 3 dni se je Lev “sankal” v Bohinjski Bistrici – to zgleda tako nekako, da se 2x zapelje, malo hodi naokrog, potem malo sitnari, hoče, da ga nosiš naokrog, poje kak piškot, se še 1x zapelje in to je to.
1. dan smo se kar tam (v Boh. Bistrici) dobili s še eno družinico in smo potem nadaljevali v Staro Fužino
 2.dan je prišla ena druga družinica in sta šla očka smučat, mamici pa z malima spet v Boh.Bistrico na sanke
3. dan je šel z Levom mož, jaz pa smučat – je bilo super

V nedeljo smo se pozno vrnili, Lev se je ponoči še malo zbujal in potem spal in spal in spal. Sem ga ob 10ih zbudila in letela  v službo. Še dobro, da se lahko tako zmenim.

Danes dopoldne sem imela goro opravkov v mestu in sem tudi potem prišla v službo pozno (ampak so bili opravki tudi službeni).

Vsak dan se na poti v službo ustavim na hiši in odprem vsa okna, da se zrači in suši, mož jih gre pa zvečer zapret. Jutri imamo spet ene delavce, potem še naju (oz. mojega moža) čaka nekaj dela, potem pa pridejo zrihtat talno gretje in upam, da bodo v začetku marca estrihi gotovi.

Greva pa dane spopoldne gledat/naročat okenske police in še kaj - odvisno od časa, potem pa do mojih po Leva in domov.

Uživajte v lepem dnevu.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
13.2.2008 7:04:47   
jer.za.
Jutro!

Kako ste kaj danes? Jaz sem precej čudna, brez energije-upam da se me ne bo kaj lotilo-vsaj ne do jutri, ko z dragim praznujeva 4. obletnico porokeuser posted image user posted image user posted image .

Sazi, ali ni orbitrek=kolo, pri kolesu pa gredo tako hitro km mimo. Jaz povprečno orbitrekam po 25 km /uro, in če to preračunaš je 6 km v petnajstih minutah. Pri teku jih tudi jaz ne naredim toliko.user posted image  Dajte me popravit, če nimam prav.
Srečanje:kdaj bi se spet dobile z otročki? V soboto, 1.3.? Seveda če bo lepo vreme?

Toliko čisto na hitro. Zdele me čaka še en sestanek, pa potem ob 16.00 še eden, tako da bo danes kar pestro.

Se vam potem še kaj javim.

papa 

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
13.2.2008 11:09:49   
tinkatonka
srečanje...meni odgovarja 1.3.

zob....boooooolllliiiiiii

Anej.....navdušen nad kolesom, a mu manjka 1 cm ali 2, zdaj mu je malo manj interesantno, ker mu je res za malenkost prevelik. Računam da tam nekje pozno spomladi, da bo že hitrejši od mami user posted image . Od babice in dedka je za RD dobil še leseno otroško kolo brez pedal, ki ga bo imel kar pri njih. Saj je čez teden veliko tam. Danes ga bo sprobal in upam, da bo navdušen.

Šibam.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
13.2.2008 20:28:27   
ninaki
Hej punce,

jaz sem se vedno bolana user posted image Grlo me boli se od prejsnjega tedna in ni nic bolje. Pa glava tudi. Pa to ni vec res!!!! Cisto sem pogorela.

Tako da sem vas prisla samo pozdravit in cestitat slavljenckom: Galu, Levu, Janu, Gal (Cuko), Nejcu, Klemnu, Evi Zali, Ajli in Tami, zelim vam vse najboljse za drugi rojstni dan!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede srecanja pa rajsi nic ne recem, ker bom spet oblezala. Se bom kar nenajavljeno prikazala user posted image

Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 3667
13.2.2008 22:36:01   
natalia
zdravo,

samo na hitro se javljam ,ker sem crknjena. Eva spet nekaj štrika ponoči s spanjem, pa čez dan zdaj že dva dni nič ne spi, pa zvečer ne bi spala.... groza..spet se ponavlja stara zgodba..user posted image

hvala za čestitke, tudi jaz čestitam vsem slavljencem in jim želim debelo torto in kup daril!

vabim vas pa v album na ogled evice in moje kuhne, papa.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
14.2.2008 6:58:39   
jer.za.
Jutro!

Kako ste kaj? Jaz sem čisto v "elementu", danes z dragim praznujeva 4. obletnico poroke, si bova privoščila popoldan in večer samo za naju user posted image user posted image user posted image .

Natalia: super slikce, Eva je res že velika punca.

Ninaki: pozdravi se čimprej, pa redno nas spremljaj, kje se dobimo in pridi nenapovedanauser posted image user posted image .

Tinkatonka: Zob? Je že kaj boljše?

Šibam še malo delat, pol grem na teren - še danes naj teče vse kot po maslu, potem bom pa malo zadihala . Sem pa ta ponedeljek prosta, bom koristila ureuser posted image user posted image user posted image . Če bo lepo vreme, si bova z Jerco en izletek privoščile, popoldan pa imamo itak žlahto na praznovanju. Gremo pa jutri tudi torto naročit-me prav zanima kakšno si bo Jerca izbrala, čeprav že ves čas govori da bo Fifi.

Lepo se imejte, se še potem ko pridem nazaj v pisarno kaj oglasim. Če bo vse po sreči, pa upam da bom šla danes domov že malo pred drugo.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
14.2.2008 9:38:06   
Bonnie_RR
Oj!user posted image

Js spet malo lažje diham...user posted image Včeraj smo dobili rezultate od izpita iz prejšnjega tedna in sem ful vesela (8).user posted image Kolokvij od torka se zelo trudim pozabit (je bil res user posted image user posted image user posted image )... Zdej bo spet vse malo bolj na izi, naslednji teden se spravim še eno seminarsko napisat (da sploh lahko grem na izpit), potem pa imam počasi plan malo za trojčka (ga imam maja) začet delat...

AVA od taje27, VSE NAJBOLJŠE! user posted image user posted image user posted image

user posted image

eva zala... Lepa maškara, lepa torta, lepa punca!user posted image user posted image Pa mami bo lahko kuhala v fajn kuhinji...user posted image

ninaki... Tebe je pa res potolklo zdravje...user posted image user posted image Držim pesti, da si kmalu malo dvigneš odpornost in da bo prihajajoča pomlad odgnala bolezen stran...user posted image

vrtec... Zadnjih nekaj dni imamo kar malo problemov zjutraj pri prihodu v vrtec. Ko je že v igralnici in zapreš vrata, začne nazaj silit in jokat. Zadnjič je dragi vprašal vzgojiteljico, kaj bi lahko bil vzrok, ker je bilo prej skoz vse vredu in si ga moral še prosit, da ti je prišel nazaj dat lupčka preden si šel, in je rekla, da je od maškar ful bolj občutljiv, da se je zgleda prestrašil in da se tud bolj zase drži (prej je bil pa vedno v centru dogajanja)...user posted image Sva se danes zjutraj malo pogovarjala in je rekel, da se res maškar boji, da mu niso bile všeč. Upam, da bo kmalu razumel, da je zdaj spet vse po starem in da jih ni več...user posted image
Sva se pa 1 dan pred pustnim torkom z vzojiteljico pogovarjali, kaj bodo naslednji dan počeli. So šli gledat tud starejše otroke, kako so bili našemljeni in verjetno se je tam kaj prestrašil. Razen v vrtcu nismo bili v stiku z nobenimi maškarami. Pojma nimam no...user posted image Drugače pa pri nas že tako ne maramo nekaj tega pusta, zdej mi je pa še 5x bolj bedno, ker se je tamali ustrašil...user posted image

kahlica... Počasi, korak za korakom napredujemo...user posted image Sicer velikokrat ni za stvar, včasih se pa kar sam odloči, da bo šel malo na kahlico in potem si en kup knjig privleče in se spravi "brat"...user posted image Včasih se kaj zgodi, včasih pa prej obupa.user posted image
Se je pa zadnjič enkrat polulal, potem me je pa poklical, da ima mokro. Ko sem prišla pogledat, je pa že malo po kahli z rokai pošaril in se v noge obrisal...user posted image Sem ga morala še umivat!user posted image user posted image user posted image

Zobki... Enkrat te dni mu je ven pogledala spodnja desna štirka.user posted image Samo še leva spodnja mu manjka, pa še petke in bo imel vse zbke zunaj.user posted image Moram pa potrkat, da razen tega, da si na trenutke tišči vse živo v usta, včasih se tud s prstom malo po dlesni počoha (mislim, da ga bolj srbi kot boli), nimamo problemov z izraščanjem zob in velikokrat sploh ne vemo, da je že novi zunaj...user posted image

Tinkatonka... Upam, da bo zob kmalu boljše! user posted image

jer.za... Lepo praznujta!user posted image

Pa vsem zaljubljenimuser posted image ...

user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
14.2.2008 11:24:58   
tinkatonka
AVA VSE NABOLJŠE ZA 2. RDuser posted image user posted image user posted image

jer.za VSE ČESTITKE OB 4 OBLETNICI POROKE user posted image user posted image
(Mogoče vas bo pa pri peti obletnici že 5 v družiniuser posted image )

popoldansko igranje...Anej se je včeri igral s prijateljčkom Galom in je vse pošraufal in bil res zelo priden. Ampak mislim, da sta se bolj kot ne ignorirala, saj se je vsak igral s svojo stvarjo. No Anej obožuje njihove 4 velike pse in uživa v poljubčkih, ki mu jih dajejo.

zob....boli

šoping...moram it v šoping za hrano pa ne vem kdaj. Popodlne rada preživim z Anejem, njega ne bi rada vlačila v Špara, da mi kaj ne pokasira. Mislim, da je najboljše, da gre kr mož. Ampak on je antitalent za šoping. Vendo kupi en kup stvari, ki jih niti ne potrebujemo in pozabi en kup stvari brez katerih naslednji dan ne more preživeti. user posted image

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
14.2.2008 12:42:55   
jer.za.
(Mogoče vas bo pa pri peti obletnici že 5 v družini )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No sem se nasmejala, in ugotovila da je precej malo možnosti za to. Imam še obroček notri, pa preden pridem do ginekologa,....bo kuj marec pomojem. Pa še z možem morva dorečt eno ali dve-mu bom danes dva kozarca vina preveč dala za spituser posted image user posted image user posted image .

No skratka, meni danes dogaja. Dan je bil zelo uspešen, prejle sm bla že ob Ljubljanici na kavi-kakšen lep sonček, čez pol urce grem pa domov- si zaslužim.

No lep sončen Valentinov dan še naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 3672
14.2.2008 20:53:29   
tinkatonka
Dober večer!

Evo spet sem home alone. No Anej je tudi doma, samo on je že v "deželi sanj". Mož pa pomaga mojemu očetu pri prenovi kopalnice. Jaz se moram pa mal spravt pospravit po kuhinji in dnevni sobi pa nimam volje. Z Anejem sva bila danes v trgovini, da naši gostje v nedeljo ne bodo lačni in žejni. 

jok in sočustvovanje....no moj sin drugače redko joka, kadar mamico boli ko jo udari, redko joka, če me ugrizne, četudi rečem da je mami žalostna. No danes zvečer pa je mačka grdo prijel in je muci "zajokal". Ko sem mu rekla, da zakaj je mucita tako grdo prijel, češ da muci joka je pa še on na ves glas začel jokat in ga sploh nisem mogla umirit. user posted image

gali gali.....Pri nas je non stop Gal od urše_p na "sporedu". gal je faca ker ima "šino" (mašino za vrtat), pa ker ima wuf wuf (kužke) pa ker je svečke pihal. Kadarkoli rečem, da bo imel Anej torto on reče "Gali" in se spomne nanj, ko je praznoval RD. user posted image

Grem mal pogledat kaj je na Tv-ju oz. iskat izgovor za nepospravljanje.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
15.2.2008 7:53:48   
jer.za.
En lep petkov pozdravček vsem skupaj!

NIK, VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!

Kje ste kaj vse čveke, nikjer nobene več?
Se mi zdi da je na splošno tale RR kar malo zamrlauser posted image

Midva z dragim pa sva včeraj preživela eno prelepo popoldne in pa večer. Tako da sem danes kljub pomanjkanju spanja kar prijetno utrujena.

Danes pa nas čakajo trgovine-seveda če dobim plačo, je še sedaj niso nakazaliuser posted image user posted image user posted image user posted image . Gremo popoldan najprej torto naročit, potem gre dragi zamenjat kopalni plašč(sem mu kupila prevelikega), pol gremo pa še v trgovino ker imamo čistooooooooooooooooooooo prazen hladilnik.

Dajte kaj napisat, da bo kaj za brati in komentirati.

Neposredna povezava do sporočila: 3674
15.2.2008 8:36:05   
Bonnie_RR
Jutro, jer.za! Js sm tud tuki...user posted image

Hvala za čestitke! Jih bom prenesla Niku.user posted image Eno porcijo "žuljenja" in crkljanja je že dobil, ostalo pa še pride...user posted image

Danes bo res poseben dan. V vrtcu bodo imeli "žurko".user posted image Je Nik cel ponosen nesel tja balončke, pa prtičke in klobučke Tom&Jerry. Hrane pa ne dovolijo, si baje sami naredijo praznično vzdušje in praznujej na poseben način. Meni je prav, samo da bodo otroci (posebej pa Nik) danes uživali...user posted image

občutljivost in sočustvovanje... Nik je tud v tem pogledu ena nežna dušica.user posted image Enkrat (že ful časa nazaj) sem se nekaj zastrupila s hrano in me je peklensko bolel želodec. Ko sem se nekaj zvijala in jamrala na sedežni, je mali ful začel jokat in ga je moja omi komaj potolažila. Pa recimo s sestro in atijem se večkrat tako za hec malo "bockamo" in Nik vedno skoči v zrak in me začne branit. Ostale tud, recimo reče Neja (moja sestra) pusti dedija ali kaj podobnega, ko gre pa za mene, pa vedno začne jokat.
No, včasih je imel pa kontra foro in me je recimo v jezi kaj udaril, js sem bila "žalostna", pa mi je rekel še: Joki mami!user posted image user posted image

trgovina... Mene tud pričakuje. Fasnga, darilo, pa še kej verjetno...user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......