|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
2.2.2008 23:30:13   
Bonnie_RR
Čer!user posted image

Mi smo bili danes na kosilu pri sestri od dragega in njeni družini. Nik je bil bolj napol-klovnčekuser posted image , ker je na koncu imel na sebi samo še pajaca, je pa potem ful užival. Pa ful se je zaigral s 5,5-letno sestrično. Smo vsi ugotovil, kako je zdaj lažje, ko jih lahko pustiš že malo same in se sami porihtajo...user posted image

ta teden... Uh, meni ne bi nič prijeten, bo prav naporen. V torek in sredo sem v LJ, ker imam predavanja, v četrtek imam pa izpit. Bo še pestro...user posted image

sazi... Upam, da se čim prej pozdravite in da vas bolezen malo "spusti" iz svojih krempljev...user posted image

Jer.za... Glede službe ne vem, kaj naj rečem. Nič kaj fajn situacija, verjamem, da ti je motivacija za delo padla. Ampak js vedno pravim, da je treba bit pozitiven...user posted image Se bo na koncu vse uredilo, boš videla. Se enostavno mora.user posted image

tinkatonka... Upam, da se ne sekiraš preveč zaradi šefice. Je pa grozno, da te nekdo tako dol tolče, ker si na bolniški zaradi bolnega otroka...user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
2.2.2008 23:57:24   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitke in vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

user posted image  NEJC (nuka) praznuje 2. rojstni dan! user posted image
user posted image  KLEMEN (pika-poka) praznuje 2. rojstni dan! user posted image

user posted image user posted image user posted image  

Evo, še tu...

user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
3.2.2008 13:57:05   
Eviii
čestitke, Gal in Klemen user posted image user posted image user posted image .

kako ste kej v tem gnilem vremenu? mi smo vsi bolani. nas je dejan nalezu viroze. on je sicer že bolši in bi non-stop neki počel, mi smo pa cote... meni je udarlo na sinuse, moji stari mami na grlo in moji mami na oči. da nas vidite user posted image ... vročine nima nihče (trk trk). dejan bi pa bil cel dan zunaj. in pol naganja mojega očeta. sta vsako jutro dve uri zunaj na vrtu. dejan pride notri moker ko cucek. ga samo preoblečem in pol se z njim kregam, da ne sme po mokrem hodit. samo nič ne pomaga... jst sm se odločla, da grem jutri v ljubljano v službo malo pogledat. sicer raje ne bi trosla bacilov naokoli. mogoče se pa odločim, da grem v torek. bom vidla, kako bo počutje jutri.

me pa neki zanima. kolko so vaši otročki z vašimi starši? mi smo kar precej cajta sami (brez možeka) in cajt preživljamo pri mojih v izoli. dejan je čisto nor nanje. moja mama ga itak pazi cele dneve (dejan gre komi septembra v vrtec). meni je to full fajn. tudi jst sm zelo navezana na svojega dedka in staro mamo (no, dedija že skoraj 6 let ni več, ampak mi še kr ogromno pomeni), ker sem bla z njima kr precej cajta, ko sm bla majhna. in hočem to prenest tudi dejanu. ok, moževi starši so neki drugega, ker so tko daleč. pa jih vseeno poskušamo obiskat karseda pogosto.

veste, kaj je zdej pogruntal moj frkolinko? to, da za nami hodi v kopalnico, sem vam že povedala. no, zdej pride za tabo v kopalnico, dvigne pokrov od školke in reče ka-ka. sm že mislila, da mi hoče povedat, da bi šou kakat na školko. in ga poskusim dat gor, samo za finto. takrat pa jok... on hoče, da gremo mi kakat, ko on reče user posted image . joj, mi je tko smešen...

lep vikend vsem user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

Neposredna povezava do sporočila: 3628
3.2.2008 22:20:31   
tinkatonka

NEJC (nuka) in KLEMEN (pika-poka)  user posted image user posted image user posted image

Hoj Punce!

Kak ste kaj? Moja fanta že oba spita, jaz pa se ohlajam po 5-kilometrskem "teku" na orbitreku. Mam še nekaj za službo za narest, pa se mi ful ne da. Nekako tuhtam, da bi spet preložila na jutri. user posted image  Mah drek, da moraš službo domov nosit. Upam, da bom nekoč v državni upravi prišla na tako del.mesto, ko bom po 8 urah brez slabe vesti zapustila delovno mesto in dela ne odnašala domov, čez vikende, večere. Pa komaj čakam torek na mojo prvo nepripravniško plačo. Je že minus na računu. user posted image  Ta mesec sem celo sebi nekaj privoščila in si kupila nove superge. Drugače sem ful škrt sama do sebe in upam da se v bodoče to kaj spremeni. No drugače pa je ko gre za Aneja, njemu bi pa kr cel svet kupila.  No in ta mesec sem res nabavila cunj še pa još zanj, tako da se to prec poznana računu. Pa ponovoletni obiski in darila. Februar bo pa tudi izdaten, saj ima RD najprej tast, nato možev nečak in nato še Anej. Pa vse žurke, ki bodo sledile. Oh ja....

darilo....kaj boste pa vi kaj kupili svojim sončkom za RD??

Zdravje...tudi mi krehamo. Ampak drugače smo dobro razpoloženi.

Evii...pozdravite se čimprej. user posted image

Ajde šibam za 15 minut naredit to za službo, potem pa pod tuš in spat.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3629
4.2.2008 7:35:48   
jer.za.
Jutro!

Se vam moram malo javit, da me ne boste pozabileuser posted image user posted image user posted image .
Doma računalnik ne dela, zdej pa čakava da bo imel kolega čas in ga spucal virusov. Upam, da bo to še ta teden, ker se mi zdi kot da sem odrezana od sveta brez interneta.

Mi smo preživeli en lep vikend. Tamali sta bili maškare-Jerca rožica, Zala slonček. V soboto smo si ogledali pustni sprevod, ki je šel čez naše vasi, včeraj pa smo bili na otroškem pustovanju v Medvodah v dvorani, in se tudi imeli prav lepo.
Smo pa očitno nekaj pokasirali, saj Jerca noro kašljauser posted image user posted image . Je spala pri nama, no ne vem če smo spali vsega skupaj dve uri, ostalo je bil kašelj. Vročine nima, pa spet ji z noska teče,.....noro. Teli prehladi mi grejo že pošteno na živce. Pa še dež.......grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Grem nekaj hitro naredit, pa se še kaj oglasim.

Neposredna povezava do sporočila: 3630
4.2.2008 8:05:12   
Bonnie_RR
Oj!user posted image

Najprej:

Čestitke, Eva Zala (od natalie) za 2. RD! user posted image user posted image user posted image

user posted image

tinkatonka... Upam, da bo fajn tvoja 1. nepripravniška plača!user posted image

jer.za... Upam, da vam kmalu porihtajo računalnik...user posted image

Pa vsem bolanim želim čim hitrejše okrevanje!user posted image

Zdej se grem pa učit...

Lep dan!

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
4.2.2008 8:18:51   
tinkatonka
Eva Zala VSE NAJBOLJŠE!!!!!!user posted image user posted image user posted image

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3632
4.2.2008 8:28:27   
jer.za.
Eva Zala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  VSE NAJBOLJŠE!!!!!

Evo, da še kaj napišem. Je en sodelavec na dopustu ta teden in moram opravljati še njegove stvari, tako da bo kar pestro še ta teden.

Darila za RD: midva sva ji že kupila jogi za ta veliko posteljo, tašča ji bo prevleke, drugega pa zaenkrat ne rabi. Edino svak bo naredil za obe, ko bo imel kaj časa mizo in dva stola za v sobo.
Drugače pa jaz računam da bom na Jerčin roj, dan kar dopust vzela in bova šle malo naokoli-si bova vzele dan zase, mogoče bo celo še dragi prost.

Tinkatonka: upam, da bo plača čimboljša, tako da ne bo več - na računu.  Kolk časa si pa delala na orbitreku, da si naredila 5 km? Pa na kateri stopnji? Jaz naredim 5 km na 4. stopnji(od 8.) v 13 minutah.

Eviii: našedve sta ves čas, ko sva midva v službi pri tašči(tast je žal že pokojen), pri mojih dveh sta pa bolj malo-sta oba še v službah. Preživita pa tudi precej časa z mojima sestrama(20 in pa 14 let), na kateri sta obe zelo navezani. Se mi zdijo stiki z drugimi zelo pomembi, tudi zato, da ne bosta potem pri 10-ih letih se samo mene za "kiklo" držale.

Zdej si grem pa po vodo, danes imam namreč vodni dan.

Neposredna povezava do sporočila: 3633
4.2.2008 8:36:12   
tinkatonka
HOJ!

Matr spet so me razkurli tle v službi. Eni pa znajo polena pod noge metat. Dobr, da šefica zastopi. Ampak to samo zato, ker se ne pustim "pustiti žejno čez vodo", al kako že pravijo. Ma klinc vse skupaj. user posted image user posted image  (se opravičujem zaradi grdih besed, ampak so me spet spravili iz tira)

eviii....tudi meni se zdi, da je pomembno, da se Anej druži z več generacijami. On je navezan na obe babici in na oba dedka. Čeprav res, da na moje malo bolj, ker smo konec koncev živeli skupaj. Pa na mojega dedka, torej njegovega pradedka tud. Je pa še vseeno kr velika mamina rita. Vedno me hoče imeti na vidiku, oz. da vsaj ve kje sem. On že od nekdaj tud ko grem lulat pride za mano, pa če si grem roke umit, za mano hodi, vglavnem je kot moja senca. Je pa res da sva veliko sama, ker mož veliko dela in je posledično bolj navezan name zaradi tega, čeprav je oči še vedno zakon in velikokrat tudi čez dan vpraša po njem.

jer.za...upam da ti bo vodni dan uspel! user posted image

Zdaj pa šibam pisat eno poročilo.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
4.2.2008 21:41:42   
Bonnie_RR
Uf... Ne vem, ali se samo meni zdi, ali je kar naenkrat ful gužva nastala na temle forumu?user posted image Sem nas komaj našla. Smo pristale na polovici 2. strani... Pa tele nove februarčice me ful medejo... Se skoraj vedno zmotim in že skoraj kakšno drugo temo odprem...user posted image  user posted image

No, kakorkoli... Nas vračam nazaj na 1. stran, za kaj več pa res nimam časa. Imam res pester teden pred seboj...

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3635
4.2.2008 23:50:12   
petra81
Čestitke vsem slavljencem do sedaj: Eva Zala, Gal, Lev, pa še Ajli, ki ga ima jutri voščimo vse najboljše za 2. rojstni dan!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3636
5.2.2008 7:51:43   
jer.za.
Jutro!

Kako ste kaj, kje ste vse?

Jaz že pridno pijem kavico, pol bo pa treba veselo na delo. Smo današnjo noč preživeli kar v redu-sicer še kar kašljata obe, vendar lepše-jima je pa tašča včeraj dajala domač sirup iz smrekovih vršičkov, pa topel čaj z medom sta pile, pa tople cunje jima je dajala na pljučka. Pazili smo tudi, da nista čez dan preveč noreli.

Bonnie_: je kar zatišje tukaj, bo spet treba en večerni čvek udarit, samo meni morajo zrihtat računalnik.

Evo, telefoni že zvonijo, tako da šibam.

papa

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
5.2.2008 10:10:07   
Bonnie_RR
Ajla, čestitke ob 2. rojstnem dnevu! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
5.2.2008 10:12:22   
tinkatonka
Samo na hitro..

Srečanje - 7. februar 2008 - Gostilna Jurman - http://www.jurman-sp.si/ Poglejte si na tej strani zemljevid, če ne veste kje je - rezervirala sem za 8 oseb, ker upam, da se bo še kakšna opogumila user posted image

Zaenkrat prijavljene:
- tinkatonka
- jer.za
- ninaki
- katjanadraž
- urša_p (bo najbrž prišla)
- ?? sazi (?? - greš v Bohinj a ne)
A sem katero pozabila? user posted image

Katera pride še čvekat???? Naj se hitro javi na raport. user posted image

LP Tina

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3639
5.2.2008 10:14:30   
tinkatonka
Karin412 – Ajla - 5.2.2006 user posted image user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3640
5.2.2008 10:25:02   
jer.za.
Ajla, VSE NAJ NAJ!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3641
5.2.2008 10:26:01   
jer.za.
7. februar 2008 - Gostilna Jurman

Ob kateri uri smo rekle? Ob 20.00 ali že kaj prej????

Neposredna povezava do sporočila: 3642
5.2.2008 10:28:42   
tinkatonka
Ob 20h.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
5.2.2008 23:14:08   
sazi
se najboljše Eva Zala in Ajlauser posted image

čvek o otrocih je pa res populare - sploh nismo več na 1. straniuser posted image

no, Lev je bolje, še smrka, vročine nima, apetita tudi ne (pa že itak ga nima), se je pa prejle zbudil ves preznojen in sem ga morala preobleči - zakaj zdaj to, pojma nimam

sem spet na dieti - tokrat brez vsega mlečnega - zdravim namreč mojo alergijo na mleko - pa sem spet ostala brez palačink in čokolade za vsaj 2-3 tedne

se vrnem kdaj drugič s komentiranjem drugih zadev - je malo pozno in se mi "mudi" spat

za srečanje pa, še ne vemo, če/kdaj gremo. Če ostanemo v četrtek zvečer v LJ, se vam z veseljem pridružim - bom že kateri javila na mobi - vas imam poln imenikuser posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
6.2.2008 7:27:38   
ninaki
Hej punce,

jaz sem danes oblezala v postelji z vrocino user posted image Pa to ni res!!!!! Jaz ne vem vec kaj je to. Do pred 2 leti nisem bila 7 let pri zdravniku, zdaj pa vrocina na vsaka 2 tedna. To ni vec normalno!

Tako da se vam opravicujem za jutrisnji cvek. Po moje ne bom dobro, saj je vrocina kar visoka.
Lepo se imejte in se javim, ko pridem k sebi.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
6.2.2008 7:47:20   
jer.za.
Jutro!

Kako ste kaj?
Včeraj sta bili tamali v vrtcu-seveda kot slonček in rožica. So se imeli zelo "luštno". Zala je skoraj ves čas izdelovala voščilnice, Jerca pa je celo uro prenašala vodo sem in tja, umivala dojenčka. Je pri nas zadnje čase tale voda res aktualna. Tudi zobe si umiva po 15 minut-ker je zraven treba še malo prelivati vodo, ..... S čim se pa vaši otročki najbolj zamotijo?
Je bil pa včeraj v vrtcu tudi en dojenček, star mesec in pol in sta ga tudi ves čas hodile gledat, pa takoj sta reagirale če je malo zajokal, tako nežne sta bile, jaz sem seveda že imela polne misli saj veste česauser posted image user posted image user posted image user posted image , mož se je pa tudi ves čas prav lepo smehljal ko je opazoval male.

Ninaki:joj, imaš pa res smolo. No tja do poletja enkrat se bomo pa že še ujele a ne? Pa pozdravi se čimprej.

Sazi: lepo, da ste boljše. Tudi pri nas je veliko bolje, Zala ne kašlja več, Jerca pa le sem in tja. Nosek pa je tudi že prazen-hvalabogu, bomo lahko izkoristili tele sončne in tople dni ki so pred nami. Diete ti pa prav nič ne zavidam. Jaz ne vem kako bi brez mleka-oz. brez kave z mlekomuser posted image . Brez čokolade bi pa lahko zdržala.

Ali imate kakšen predlog, kam naj grem v petek s tamalima? Mož gre na en sejem v Italijo, jaz in moja kolegica bomo šle pa s tamalima na en izlet. Sprva sva imeli v mislih kopanje, vendar imava obe user posted image , pa še ne upam zaradi tamalih da ne bosta spet kaj bolne. Nameravamo pa se potepati kar cel dan, tako da oddaljenost v KM ni problem.

Nič, šibam delat, moram danes eno poročilo oddati najkasneje do 12.00, jutri bom imela pa malo bolj na OFF dan, ker vodstva ni.

Lp

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
6.2.2008 7:48:47   
jer.za.
Tinkatonka, imaš ZS.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
6.2.2008 9:04:48   
katjandraž
Jer.za, v petek je ful stvari v Postojnski jami, poglej na spletno stran http://www.kd-zivljenje.si/danatrakcij/. Meni je ful všeč, vendar moj oči praznuje ob 13h 60 let, tako da če pridemo, pridemo že ob 10h.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
6.2.2008 11:53:11   
tinkatonka
v petek je ful stvari v Postojnski jami, poglej na spletno stran http://www.kd-zivljenje.si/danatrakcij/.

waw ful dobra ideja katja. To bi šla še jaz, ampak gremo enga dojenčka gledat. user posted image

maškarce...Anej je bil muci. Čeprav je moja mami ves čas trdila, da je kupila miško, smo na koncu ugotovili, da je bil muci. user posted image  Bom zvečer kakšno fotko gor pripopala.

ninaki...ja maš pa res smolo. No sej nekako tako je bilo pri meni lansko leto, non stop na antibitokih. Upam da bo kaj bojlše zdaj. Pa še bolj zdravo se prehranjujem. Kr naenkrat mi je cvetača božanska, prej je pa vidt nisem mogla. Vglavnem pozdravi se. 

hrana...a se je vam v nosečnosti tud kaka hrana zagravžala. Jaz sem v prvih 4 mesecih nosečnosti skoraj vsaj dan pojedla 1 tavelki kozarec rdeče pese od ete, potem pa kr naenkrat bljak. Je še zdaj vidt ne morem. user posted image

uf še 5 mesecev mučenja, in še cca 3 mesece do user posted image user posted image ! user posted image user posted image user posted image  A sem smotana a ne. Ampak se res tko veselim tega, da komaj čakam.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
6.2.2008 14:49:59   
jer.za.
Nas vračam nazaj na vrh, ker smo bile že čisto na koncuuser posted image

Jaz sem imela do sedajle noro v službi, in kot vse kaže me jutri ne čaka nič kaj manj naporen dan, ker naloge kar dežujejo in dežujejo, vsi pa hočejo vse takoj, jaz pa sama tukaj-eni so službeno odsotni, en na dopusto, tako da opravljam delo za 4 ljudi + še svojegauser posted image user posted image  Se morem malo "skašljati", mi je takoj lažjeuser posted image .

v petek je ful stvari v Postojnski jami,

Hvala, zgleda super. Bom poročala kako se bomo odločili.

nosečnost in hrana: jaz v nobeni nosečnosti nisem imela nobenih težav, slabosti, bruhanj, edino cvetače sem pojedla na toneuser posted image user posted image user posted image user posted image . Se je mož na koncu že kregal ko je prišel iz službe da že sredi vasi po cvetači smrdi iz naše hišeuser posted image user posted image . Aja, pa kave mi ni pasalo piti nekje na sredi obeh nosečnosti.

Evo, na hitro. Grem še kuverte spakirat, pa poštemplat, pol pa letim na pošto hitro in na vlak in domov naprej delat za službouser posted image  Mi je doma veliko lažje delat, ker se zraven pogovarjam s tamalima.

papa

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......